Οι 5 καλύτεροι ιστότοποι για να βρείτε φίλους με στυλό παγκοσμίως και να κάνετε νέους φίλους

Η κοινωνική δικτύωση προφανώς έχει διευκολύνει τη συνάντηση και τη συνομιλία με αγνώστους στο διαδίκτυο. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για τη μεγάλη παλιά παράδοση του να έχεις έναν φίλο με στυλό. Όχι μόνο είναι ένας γοητευτικός τρόπος να συνδεθείτε με ένα άτομο σε όλο τον κόσμο, αλλά η μη άμεση επικοινωνία σας αναγκάζει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό που γράφετε.

Όπως είναι λογικό, πρέπει να προσέχετε με ποιον θα ανταλλάξετε πληροφορίες, δεδομένων των κινδύνων ασφάλειας και απορρήτου. Αυτοί οι ιστότοποι αναγνωρίζουν την αξία της ύπαρξης ενός φίλου με στυλό και διευκολύνουν τη διαδικασία για να κάνετε έναν νέο φίλο, να μάθετε μια νέα κουλτούρα ή γλώσσα και να νιώσετε τη χαρά που κάποιος σας γράφει προσωπικά.

Το Compatipal είναι ακριβώς αυτό που περιμένετε να είναι μια διαδικτυακή έκδοση ενός φίλου με στυλό. Είναι εντελώς ψηφιακό, δηλαδή δεν θα ανταλλάσσετε φυσική αλληλογραφία ή email. Πρόκειται για την εύρεση ενός ατόμου από κάπου αλλού στον κόσμο με τον οποίο μπορεί να θέλετε να μιλήσετε — και μπορεί να μην ταιριάζετε απαραίτητα με ενδιαφέροντα. Πολλές από τις τοποθεσίες Web φίλων με στυλό εστιάζουν πολύ σε κοινά ενδιαφέροντα και δεν θα σας δείξουν άτομα που είναι διαφορετικά. Αλλά μερικές φορές, αυτό είναι το καλύτερο μέρος του να έχεις έναν φίλο με στυλό. μαθαίνοντας μιλώντας με κάποιον που διαφέρει από εσάς σε ηλικία, υπόβαθρο και ενδιαφέροντα.

Όταν εγγράφεστε για έναν λογαριασμό, το Compatipal σας ζητά να προσθέσετε τέσσερις ετικέτες που περιγράφουν καλύτερα τον εαυτό σας ή τα ενδιαφέροντά σας (εκτός από την ηλικία, το φύλο και την τοποθεσία σας). Αυτό γίνεται για να βοηθήσετε άλλους να σας βρουν εάν αναζητούν φίλους με στυλό που μοιράζονται τις ίδιες προτιμήσεις. Και μόλις βρείτε κάποιον με τον οποίο θέλετε να μιλήσετε, στείλτε του ένα άμεσο μήνυμα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να σας ταιριάξουν.

Μας άρεσε ιδιαίτερα η διεπαφή για την εύρεση ατόμων στο Compatipals. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε άτομα ανά ετικέτες και να τα φιλτράρετε κατά φύλο ή ηλικία. Ή μπορείτε να ανοίξετε τον παγκόσμιο χάρτη και να περιηγηθείτε, κάνοντας κλικ σε κάθε περιοχή και στα πολλαπλά προφίλ σε αυτά για να δείτε ποιες τέσσερις ετικέτες έχει αποδώσει ένας χρήστης στον εαυτό του. Το Compatipal έχει επίσης Ομάδες για να βρει πολλούς φίλους με στυλό για να συνομιλήσετε για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

2. PenPal.Εγώ (Ιστός): Ανταλλάξτε ταχυδρομικές κάρτες ενώ διατηρείτε τη διεύθυνσή σας ιδιωτική

Το PenPal.Me επιτυγχάνει ένα μοναδικό συνδυασμό της γοητείας του παλιού κόσμου του να έχεις έναν φίλο με στυλό με το απόρρητο και την ασφάλεια που θέλεις στο διαδίκτυο. Μόλις εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, σας ρωτά για τα ενδιαφέροντά σας, τα χόμπι, την ηλικία, τη χώρα και τις γλώσσες που μιλάτε. Με βάση αυτά τα κριτήρια, θα σας δείξει άτομα με τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρει να γίνετε φίλοι με στυλό. Όπως και με τις εφαρμογές γνωριμιών, πρέπει και οι δύο να σας αρέσουν για να το καταχωρίσετε ως ταίρι.

  Πώς λειτουργούν και ο αντίκτυπός τους στη δικτύωση

Μόλις ταιριάξετε με έναν φίλο με στυλό, μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί του στο διαδίκτυο για να ανακαλύψετε περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Αλλά το PenPal.Me σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε να τους στείλετε μια προσαρμοσμένη φυσική κάρτα. Κοστίζει 2,49 $ ανά κάρτα, ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο θέλετε να τη στείλετε. Και πριν το στείλετε, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας φωτογραφία σε αυτό, καθώς και να γράψετε ένα μήνυμα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το στυλ και τη διάταξη της γραμματοσειράς, καθιστώντας την όσο προσωπική θέλετε.

Αλλά σε όλη τη διαδικασία, το PenPal.Me δεν αποκαλύπτει τη διεύθυνσή σας σε αυτούς ή τη διεύθυνσή τους σε εσάς. Η διεύθυνση καλύπτεται από τον ιστότοπο και γράφεται μόνο απευθείας στην ταχυδρομική κάρτα, επομένως κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποκαλύπτεται. Αφού ο φίλος σας με στυλό λάβει την κάρτα, θα πρέπει να καταχωρήσει αυτήν την απόδειξη ηλεκτρονικά με έναν μοναδικό κωδικό και στη συνέχεια να στείλει emoji, ένα μήνυμα συνομιλίας ή μια δική του ταχυδρομική κάρτα.

  Πώς να παρακολουθήσετε διακριτικά το Netflix στην εργασία

Το r/PenPals του Reddit είναι ένα από τα πιο ενεργά φόρουμ στο διαδίκτυο για την εύρεση ενός φίλου με στυλό, με πολλές διαφημίσεις και αιτήματα κάθε μέρα. Η εγγενής ανωνυμία που είναι διαθέσιμη στο Reddit σας προστατεύει επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ακριβώς τι θέλετε να μοιραστείτε στο διαδίκτυο και βοηθά τους χρήστες να βρουν άτομα με τα οποία θέλουν να συνδεθούν αλλά δεν θέλουν να βγάζουν οι ίδιοι διαφημίσεις.

Κάθε διαφήμιση ή ανάρτηση στο r/PenPals έχει μερικές απαιτήσεις. Η ανάρτηση πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 500 χαρακτήρες που περιγράφουν τον εαυτό σας, τι ψάχνετε σε έναν φίλο με στυλό και γιατί θέλετε να συνδεθείτε. Πολλοί χρήστες έχουν σημειώσει πώς αυτές οι λεπτομερείς αναρτήσεις τους διευκόλυνε να βρουν κάποιον, επειδή σας αναγκάζουν να σκάψετε πιο βαθιά από το να λέτε απλώς ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας και να ελπίζετε να συνομιλήσετε με κάποιον για αυτούς. Και σημειώστε, το r/PenPals έχει έναν αυστηρό κανόνα ότι επιτρέπει μόνο όσους αναζητούν πλατωνικές σχέσεις, όχι ρομαντικές.

Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων στο r/PenPals είναι έφηβοι ή στις αρχές της δεκαετίας των 20 ετών και αναζητούν άτομα με παρόμοιο προφίλ. Έτσι αυτό οδήγησε στην άνοδο του r/PenPalsOver30 και r/PenPalsOver40. Εάν είστε μεγαλύτερος σε ηλικία Redditor, το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε καλύτερη τύχη να βρείτε μια σύνδεση σε κάποιο από αυτά τα subreddit.

4. Ανταλλαγή συνομιλίας (Ιστός): Μάθετε μια νέα γλώσσα μέσω των Pen Pals

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε μια νέα γλώσσα με την τεχνολογία είναι να συνδεθείτε με έναν μητρικό ομιλητή, κατά προτίμηση από μια περιοχή όπου ομιλείται τοπικά. Όχι μόνο θα μάθετε τον γραμματικά σωστό τρόπο να το εκφωνείτε, αλλά και θα επιλέγετε αποχρώσεις και αργκό που σας κάνουν πιο συνομιλητές. Και αυτό είναι το επίκεντρο του Conversation Exchange.

Το φίλτρο αναζήτησης σάς ζητά να επιλέξετε προτιμήσεις για έναν γλωσσικό συνεργάτη, όπως τη γλώσσα που μιλάει, τη γλώσσα που μαθαίνει, τη χώρα (ή την πολιτεία και την επαρχία) και τη ζώνη ώρας, την ηλικία και το φύλο του και το επίπεδο εκμάθησής του (αρχάριος , στοιχειώδες, προ-ενδιάμεσο, ενδιάμεσο, ανώτερο-μέσο, ​​προχωρημένο και επάρκεια). Μαζί με αυτό, μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε να μιλήσετε: πρόσωπο με πρόσωπο προσωπικά, αλληλογραφία ή φιλαράκι, ή χρησιμοποιώντας λογισμικό συνομιλίας. Το Conversation Exchange σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε τους διαφορετικούς τύπους εφαρμογών συνομιλίας που θα ήσασταν άνετα χρησιμοποιώντας, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Zoom, Discord και άλλων.

  5 τρόποι για εύκολη μετατροπή

Η βάση δεδομένων έχει αυτήν τη στιγμή πάνω από 850.000 χρήστες, με έναν μεγάλο αριθμό από αυτούς να είναι πρόσφατα ενεργοί, επομένως έχετε πολύ καλές πιθανότητες να βρείτε ακριβώς το είδος του ατόμου που μπορεί να σας βοηθήσει να εξασκήσετε τη γλώσσα που θέλετε να μάθετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μάθετε για άλλους πολιτισμούς με το να είστε το άτομο με το οποίο ασκούνται οι άλλοι.

Το Global Pen Friends και το PenPal World είναι δύο από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά δίκτυα για την εύρεση φίλων με στυλό, ειδικά για νεαρούς εφήβους και προενήλικες. Και οι δύο υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, με αποδεδειγμένο ιστορικό.

Δεν υπάρχουν πολλά για να διαχωρίσετε τους ιστότοπους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο δίκτυο θέλετε να συμμετάσχετε ή να συμμετάσχετε και στα δύο. Λαμβάνετε μερικές δωρεάν μονάδες για να στείλετε μήνυμα σε πιθανούς φίλους με στυλό, μετά από τις οποίες πιθανότατα θα πρέπει να αγοράσετε μονάδες για να τους μιλήσετε. Το PenPal World έχει μια καταπληκτική δυνατότητα για μη ενήλικες να μπλοκάρει όλους τους ενήλικες, διασφαλίζοντας ότι το προφίλ σας μπορεί να είναι ορατό μόνο από άλλους μη ενήλικες.

Ακολουθείτε πάντα τις καλύτερες πρακτικές ασφάλειας και απορρήτου

Ανεξάρτητα από αυτές τις εξαιρετικές τοποθεσίες που χρησιμοποιείτε για να βρείτε έναν φίλο, βεβαιωθείτε ότι δεν αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες που ενδέχεται να σας θέτουν σε κίνδυνο. Για παράδειγμα, κάτι που ορίζετε ως ερώτηση ασφαλείας για τον διαδικτυακό τραπεζικό σας λογαριασμό μπορεί να είναι μια ιδιωτική λεπτομέρεια που λέτε επιπόλαια στον νέο σας φίλο, μόνο για να διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιείται εναντίον σας σε μια απάτη.

Περιττό να πούμε ότι θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να παραδώσετε οποιαδήποτε οικονομική πληροφορία, όπως τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να αποφύγετε τη μεταφορά χρημάτων, ανεξάρτητα από το πόσο εμπιστεύεστε το άτομο. Η ιστορία των σχέσεων φιλικών γραφείων, ακόμη και στην εποχή του σαλιγκαριού, είναι πλημμυρισμένη από απατεώνες που προσπαθούν να εξαπατήσουν καλούς ανθρώπους. Ενώ θέλετε να συνδεθείτε με ένα νέο άτομο, μην απογοητεύεστε.