Οι 11 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Illustrator (Δωρεάν + επί πληρωμή)

Αναρωτιέστε αν το Illustrator αξίζει μια δαπανηρή επένδυση; Δοκιμάστε αυτές τις δωρεάν και επί πληρωμή εναλλακτικές λύσεις του Illustrator πριν αγοράσετε.

Οι διανυσματικές εικονογραφήσεις έχουν γίνει μια νέα τάση για γραφικά στοιχεία στον κλάδο της έκδοσης και του μάρκετινγκ ιστοτόπων. Από τη δημιουργία ενός όμορφου λογότυπου για το κατάστημα Shopify μέχρι τις διαφημίσεις Facebook, την οπτικοποίηση προϊόντων και τις απλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διανυσματικές εικόνες είναι παντού.

Το Adobe Illustrator είναι το χρυσό εργαλείο παραγωγής και επεξεργασίας διανυσματικών εικόνων.

Ωστόσο, μπορεί να αναζητάτε μοναδικά εργαλεία επεξεργασίας, προσιτή τιμή, φιλικότητα προς το χρήστη ή οτιδήποτε άλλο. Πιστεύετε ότι το Adobe Illustrator δεν είναι το κατάλληλο εργαλείο επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών για την επιχείρησή σας. Τότε είσαι τυχερός!

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις του Adobe Illustrator για να διαλέξετε στην αγορά. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα χωρίς να χάνετε χρόνο σε διαδικτυακή έρευνα.

Γιατί οι σχεδιαστές αγαπούν το Adobe Illustrator;👩‍🏫

Το Adobe Illustrator είναι ένας διανυσματικός γραφίστας all-in-one. Είναι ιδανικό για πολλαπλούς σχεδιαστικούς σκοπούς, όπως εξασφαλίσεις μάρκετινγκ, επαγγελματικές κάρτες, λογότυπα, γραφήματα, διανυσματικές εικόνες, συσκευασία προϊόντων και πολλά άλλα.

Το εργαλείο συνοδεύεται από πολλά πρότυπα για διανυσματικά έργα σχεδίασης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία περιεχομένου πιο γρήγορα.

Επιπλέον, το εργαλείο είναι προσβάσιμο ως εφαρμογή επιφάνειας εργασίας για συσκευές Windows και macOS. Για να μην αναφέρουμε, το Adobe Illustrator έχει μια ειδική εφαρμογή για σχεδιαστές που αγαπούν να δημιουργούν περιεχόμενο στο iPad.

Πώς επηρεάζει το κόστος της συνδρομής του τον προϋπολογισμό σας;💳

Δεδομένου ότι το Adobe Illustrator είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών ποιότητας στούντιο, το κόστος συνδρομής του είναι εξίσου ακριβό. Μπορείτε να αποκτήσετε μόνο την εφαρμογή Illustrator με 20,99 $/μήνα για υπολογιστές, iPad και 100 GB αποθήκευσης στο cloud. Ετησίως, πρέπει να πληρώνετε 251,88 $ μόνο για το λογισμικό.

Ως εκ τούτου, οι μικρές επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εκπαιδευόμενοι σχεδιαστές συχνά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτόν τον εκπληκτικό εικονογράφο διανυσμάτων.

Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε μια premium συνδρομή στο Adobe Illustrator, σίγουρα το έργο θα ξεπεράσει τον προϋπολογισμό εάν εργάζεστε σε ένα έργο χαμηλού προϋπολογισμού.

Γιατί χρειάζεστε μια εναλλακτική λύση Adobe Illustrator;✍️

Βρείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους οι διανυσματικοί γραφίστες αναζητούν μια εναλλακτική λύση στο Illustrator:

 • Το κόστος συνδρομής είναι πολύ υψηλό
 • Οι απαιτήσεις διαμόρφωσης υπολογιστή είναι τεράστιες
 • Χρειάζεστε μια GPU για την απόδοση διανυσματικών γραφικών και απεικονίσεων
 • Χρησιμοποιείτε περιστασιακά επεξεργασία διανυσματικών γραφικών
 • Χρειάζεστε μόνο μερικές δυνατότητες επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών είτε δωρεάν είτε με χαμηλό κόστος
 • Η διεπαφή χρήστη είναι πολύπλοκη
 • Πρέπει να περάσετε από μια μακρά καμπύλη εκμάθησης για να μάθετε το εργαλείο
 • Τα πάρα πολλά εργαλεία επεξεργασίας και παραγωγής στο Illustrator μπορούν να σας μπερδέψουν

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε στο Εναλλακτικές λύσεις του Adobe Illustrator🕵️

Πριν αγοράσετε ένα εργαλείο επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών, αναζητήστε τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Βολική διαδικτυακή κοινή χρήση περιεχομένου με συνεργάτες
 • Όλα τα τυπικά εργαλεία για τη δημιουργία και την επεξεργασία διανυσματικών εικόνων
 • Διεπαφή χρήστη χωρίς ακαταστασία
 • Διαδραστικές προτάσεις σχεδίασης
 • Πρότυπα για διάφορα στοιχεία μέσων
 • Προηγμένες λειτουργίες εκτύπωσης
 • Προσφέρει προσιτές και ευέλικτες επιλογές συνδρομής
  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του iPhone σας με γραφικά στοιχεία και εικονίδια

Τώρα που ξέρετε πώς να επιλέξετε μια κατάλληλη εναλλακτική λύση του Adobe Illustrator, βρείτε παρακάτω κάποιο δωρεάν λογισμικό διανυσματικών γραφικών σχεδιασμού που προσφέρει ορισμένες δυνατότητες που αναζητάτε στο Adobe Illustrator:

Inkscape

Το Inkscape είναι ένα δωρεάν αλλά ισχυρό εργαλείο σχεδίασης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι σχεδιαστές ιστοσελίδων στη θέση του Illustrator. Διαθέτει διάφορα ευέλικτα εργαλεία σχεδίασης όπως μολύβι, στυλό, καλλιγραφία, σχήμα και επιλογή χρώματος.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει το χειρισμό αντικειμένων με μετασχηματισμούς, ομαδοποίηση αντικειμένων, κλείδωμα, απόκρυψη και αναδιάταξη επιπέδων, λειτουργίες τάξης Z και εντολές ευθυγράμμισης. Για συμπλήρωση και πινελιές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γεμίσματα μοτίβων, το πρόγραμμα επεξεργασίας ντεγκραντέ, τις διακεκομμένες πινελιές, τους δείκτες διαδρομής και τις λειτουργίες αντιγραφής-επικόλλησης.

Το Inkscape είναι επίσης κατάλληλο λογισμικό για επεξεργασία κόμβων, μετατροπή διαδρομής, απλοποίηση διαδρομής και παρακολούθηση bitmap. Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία SVG σε αυτήν την εφαρμογή και επίσης να τα επεξεργαστείτε. Ωστόσο, υποστηρίζει PNG, PDF, OpenDocument Drawing, DXF, sk1, EPS PostScript και πολλές άλλες μορφές αρχείων για εξαγωγή εικόνας.

Vectr

Χρησιμοποιώντας το Vectr, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να σχεδιάσουν διανυσματικά γραφικά. Είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών, διαθέσιμη ως εφαρμογή Ιστού ή ως λογισμικό με δυνατότητα λήψης. Επίσης, δεν έχει απότομη καμπύλη μάθησης, οπότε ο καθένας μπορεί να αρχίσει να το δουλεύει.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε καθαρά και ευκρινή λογότυπα, φυλλάδια, μακέτες ιστοτόπων, παρουσιάσεις ή γραφικά 2D, αυτό το λογισμικό είναι για εσάς. Έρχεται με λειτουργίες και εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη που κάνουν τη δημιουργία γραφικών πιο γρήγορη και εύκολη για όλους.

Πάνω απ ‘όλα, διευκολύνει τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μέσω URL, χρησιμοποιώντας την οποία οι άλλοι μπορούν να ελέγξουν το σχέδιό σας και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα συνομιλίας στο πρόγραμμα επεξεργασίας που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της σύγχυσης.

ΣΕΙΡΗΤΙ

Το GIMP είναι ένας επεξεργαστής εικόνας πολλαπλών πλατφορμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από GNU/Linux, macOS, Windows και άλλα λειτουργικά συστήματα. Ο πηγαίος κώδικας αυτού του εργαλείου είναι διαθέσιμος σε όλους, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις και να τον μοιραστείτε με άλλους.

Οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές αποκτούν τη δύναμη και την ευελιξία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εκπληκτικές και μοναδικές εικόνες μέσω μετασχηματισμού. Περιέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για χειρισμό εικόνας υψηλής ποιότητας, όπως ρετούς, επαναφορά και δημιουργικά σύνθετα υλικά.

Το GIMP υποστηρίζει επίσης προσθήκες τρίτου μέρους και προσαρμογή που μπορείτε να ενσωματώσετε για βελτιωμένη παραγωγικότητα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε εικονίδια, στοιχεία γραφικού σχεδιασμού και μακέτες διεπαφής χρήστη.

Κλήρωση Apache OpenOffice

Το εργαλείο Draw του Apache OpenOffice μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους διανυσματικούς εικονογράφους και την επεξεργασία σχεδίων. Ακριβώς όπως το Illustrator, το εργαλείο σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία προτύπων περιεχομένου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα πρότυπα για το εργαλείο Σχεδίασης από τον ιστότοπο Πρότυπα.

Άλλα ισοδύναμα χαρακτηριστικά του Illustrator είναι:

 • Τοποθετήστε συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία επεξεργασίας γύρω από τη διεπαφή χρήστη για εύκολη πρόσβαση χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Park
 • Υπάρχει μια ενότητα Στυλ και Μορφοποίηση για αποθήκευση στυλ και στοιχείων επωνυμίας που χρησιμοποιούνται τακτικά
 • Ο ελεγκτής 3D αντικειμένων σάς επιτρέπει να παράγετε κύβους, δακτυλίους, σφαίρες κ.λπ., από 2D αντικείμενα
 • Εκτός από τις απεικονίσεις μάρκετινγκ, υπάρχουν εργαλεία σχεδίασης διαγραμμάτων για οργανογράμματα, διαγράμματα ροής, διαγράμματα δικτύου, διαγράμματα σχεδιαγράμματος υπηρεσιών κ.λπ.

Vectornator

Το Vectornator σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εντυπωσιακές μακέτες διάταξης, να δημιουργήσετε εξελιγμένες εικονογραφήσεις, σχέδια μέσων εκτύπωσης, εκφραστικά γράμματα κ.λπ., 30% πιο γρήγορα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για εμπορικούς και μη εμπορικούς σκοπούς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε άδεια επί πληρωμή. Το περιεχόμενο που δημιουργείτε είναι ιδιοκτησία σας και μπορείτε να το μοιραστείτε με όποιον τρόπο και όπου θέλετε.

  Τι είναι η ανίχνευση επαφών και πώς μπορεί να καταπολεμήσει τις πανδημίες;

Η ενότητα illustrator συνοδεύεται από πολλά βασικά και προηγμένα εργαλεία, και αυτά είναι τα παρακάτω:

 • Υποστήριξη χειρονομιών στυλό
 • Επιλογές διαδρομής
 • Τύποι κόμβων και εργαλεία
 • Σχεδιάστε χρησιμοποιώντας γραφίδα, επιφάνεια αφής και δάχτυλο
 • Λειτουργίες που μοιάζουν με επιτραπέζιους υπολογιστές στην εφαρμογή για κινητά

Εκτός από τη δημιουργία και την επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, άλλες λειτουργίες είναι όπως αναφέρονται εδώ:

 • Σχεδιασμός διεπαφής χρήστη λογισμικού, προγράμματος περιήγησης ιστού και εφαρμογών για κινητά
 • Γράμματα για καλλιγραφία, ψηφιακή τυπογραφία κ.λπ.
 • Σχέδιο εκτύπωσης για φυσικά τυπωμένο υλικό όπως αφίσες, εξώφυλλα βιβλίων, μπλουζάκια, αυτοκόλλητα κ.λπ.

Όταν χρειάζεστε ένα εργαλείο επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών με premium χαρακτηριστικά, αλλά θέλετε επίσης να εξοικονομήσετε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία επί πληρωμή ως εναλλακτικά του Illustrator:

Σουίτα γραφικών CorelDRAW

Το CorelDRAW Graphics Suite διαθέτει όλα τα εργαλεία και τις λειτουργίες που χρειάζεστε σε οποιοδήποτε έργο γραφικού σχεδιασμού. Το εργαλείο περιλαμβάνει ενότητες για επεξεργασία φωτογραφιών, διανυσματική απεικόνιση, τυπογραφία και διάταξη οπτικού περιεχομένου.

Ως εκ τούτου, εάν είστε μια μικρή επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας αφοσιωμένος στον γραφικό σχεδιασμό, μπορείτε να προχωρήσετε με μια συνδρομή επί πληρωμή από το CorelDRAW. Με τη συνδρομή all-in-one, έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα εργαλεία:

 • Εργαλείο διάταξης σελίδας και διανυσματικής απεικόνισης CorelDRAW
 • Πρόγραμμα σχεδίασης και επεξεργασίας φωτογραφιών Corel PHOTO-PAINT με βάση pixel
 • Corel Font Manager για γραμματοσειρές
 • PowerTRACE για την ανίχνευση bitmap σε διανυσματικό
 • CorelDRAW για iPad
 • CAPTURE για λήψη στιγμιότυπων οθόνης
 • AfterShot για επεξεργασία φωτογραφιών RAW και HDR

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου Corel με τα ακόλουθα στοιχεία πολυμέσων:

 • Ψηφιακές εικόνες, clip art, περιτυλίγματα οχημάτων κ.λπ.
 • Ψηφιακές φωτογραφίες
 • Γραμματοσειρές όπως OpenType, TrueType, Google Fonts κ.λπ.
 • Πρότυπα για έργα σχεδιασμού
 • Bitmap και διανυσματικά γεμίσματα

Η ετήσια συνδρομή του είναι φθηνότερη από το Illustrator. Εάν πληρώνετε ετησίως, λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες για 199,00 $/έτος.

Affinity Designer

Το Affinity Designer περιλαμβάνει σχεδιαστές ράστερ και διανυσματικά γραφικά σε έναν χώρο εργασίας. Αυτή η δυνατότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε σχέση με το Illustrator:

 • Προσθέστε ράστερ πινέλο και υφή σε διανυσματικές εικόνες.
 • Επεξεργαστείτε μικρές λεπτομέρειες σε εικονίδια, ακόμη και ένα μόνο pixel.
 • Προσθέστε επιπλέον κόκκους σε διανυσματικές εικόνες.
 • Κόψτε και περικλείστε τα επίπεδα pixel.

Προσφέρει επίσης ορισμένα εργαλεία επεξεργασίας που σας εξοικονομούν χρόνο. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • Αντιστοίχιση χαρακτηριστικών
 • Ρύθμιση πλέγματος
 • Αεροπλάνα και οδηγοί
 • Περιορισμοί και σύμβολα συνδέσμων
 • Συντομεύσεις πληκτρολογίου
 • Εξοικονομήστε χώρο εργασίας για παρόμοια μελλοντικά έργα

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για συσκευές Windows, macOS και iPad. Μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε μια συσκευή, να συγχρονίσετε έναν χώρο εργασίας και να τον συνεχίσετε από μια άλλη συσκευή.

Το Affinity Designer έρχεται με μια εφάπαξ επιλογή πληρωμής. Μπορείτε να αγοράσετε εκδόσεις για υπολογιστές με 69,99 $ και εκδόσεις iPad με 19,99 $. Εάν θέλετε και τα τρία, μπορείτε απλώς να πληρώσετε 169,99 $ για μια άδεια ζωής.

Pixelied

Το Pixelied είναι ένα αβίαστο διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού για επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ιστότοπων, εταιρείες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Οποιοσδήποτε χρειάζεται στοιχεία οπτικού σχεδιασμού σε διανυσματική ή ράστερ μορφή μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο. Επιπλέον, το Pixelied συνοδεύεται από επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για διάφορους τύπους περιεχομένου, όπως αναφέρεται παρακάτω:

 • Αναρτήσεις και εξώφυλλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Πανό ιστότοπου
 • Email banner
 • Εξώφυλλα ηλεκτρονικών βιβλίων
 • εικόνες ηλεκτρονικού εμπορίου

Το εργαλείο διαθέτει επίσης μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών στοκ χωρίς δικαιώματα. Μπορείτε να τα συμπεριλάβετε στα σχέδια σχεδίασής σας χωρίς αναφορά. Επιπλέον, υπάρχει μια συλλογή από πολλά μακέτα στοιχείων όπως εισιτήρια εκδηλώσεων, φάκελοι, επιτραπέζια ημερολόγια και άλλα.

  6 λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν τηλεόραση

Η συνδρομή pro είναι πολύ προσιτή σε σύγκριση με το Illustrator. Απλά πρέπει να πληρώνετε 95,5 $ ετησίως.

Boxy SVG

Το Boxy SVG είναι ένας μινιμαλιστικός επεξεργαστής SVG που βασίζεται σε διεπαφή χρήστη. Από αρχάριους έως επαγγελματίες σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων, το εργαλείο είναι εξίσου χρήσιμο. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Ιστού του από τις περισσότερες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, αν θέλετε εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να τις αποκτήσετε για σταθμούς εργασίας Windows, macOS και Linux.

Το UI του εργαλείου δίνει μια φρέσκια εμπειρία. Το έργο τέχνης καταλαμβάνει το μέγιστο χώρο στην οθόνη. Μπορείτε να επεκτείνετε και να συμπτύξετε τη διεπαφή του εργαλείου όπως απαιτείται.

Επιπλέον, το Boxy SVG έρχεται επίσης με μερικά ζωντανά πρότυπα που μπορείτε να ξεκινήσετε να επεξεργάζεστε χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό επί πληρωμή. Όταν λαμβάνετε άδεια επί πληρωμή, λαμβάνετε μια εφαρμογή για υπολογιστές, μια εφαρμογή ιστού, την επιλογή αποθήκευσης αρχείου σε δίσκο και πολλά άλλα. Κοστίζει μόνο περίπου 100 $ για μια ετήσια συνδρομή.

Vecteezy Editor

Το Vecteezy Editor είναι ένας από τους φθηνότερους και πιο ευρηματικούς επεξεργαστές διανυσματικών γραφικών στην αγορά. Έρχεται με μια απίθανη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης οπτικής επεξεργασίας και σχεδίασης. Το Ui έχει ελάχιστες γραμμές εργαλείων και, ως εκ τούτου, η σχεδίαση είναι εύκολη χωρίς περισπασμούς.

Τα κύρια εργαλεία σχεδίασής του είναι τα παρακάτω:

 • Το εργαλείο επιλογής
 • Το εργαλείο κειμένου
 • Ένα έξυπνο εργαλείο στυλό
 • Σχήματα και στοιχεία σε διανυσματική μορφή
 • Μενού ελέγχου σχεδίασης

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε διάφορα σχήματα και εικονογραφήσεις από την αρχή. Απλώς εγγραφείτε στην έκδοση Pro. Στη συνέχεια, αποκτάτε πρόσβαση σε διάφορα πακέτα σχεδίασης, όπως το Πακέτο Πίνακα ταμπλό εκπληκτικής διεπαφής χρήστη, το πακέτο προτύπων υφής Displacer PSD και πολλά άλλα.

Pixlr

Το Pixlr είναι ένα εργαλείο γραφικού σχεδιασμού που βασίζεται σε σύννεφο για κινητά και υπολογιστές. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία από μια εικόνα επωνυμίας, μια φωτογραφία στοκ ή έναν κενό καμβά. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη προτύπων και να επιλέξετε έναν τύπο περιεχομένου. Στη συνέχεια, η βιβλιοθήκη εμφανίζει επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία αναφορά.

Με μια Premium συνδρομή στο Pixlr, αποκτάτε πρόσβαση σε τρία διαφορετικά εργαλεία. Βρείτε περισσότερα για αυτούς παρακάτω:

 • Pixlr X για σχεδιασμό προτύπων και επεξεργασία φωτογραφιών
 • Pixlr E για σχεδίαση και επεξεργασία
 • Photomash Studio για σχεδιασμό εμπορευμάτων

Για προσωπική και επαγγελματική χρήση, μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή με μόλις 4,90 $/μήνα/θέση.

Εναλλακτικές λύσεις του εικονογράφου: Σημείωση συγγραφέα 👨‍💻

Έχω ελέγξει προσωπικά όλες τις εναλλακτικές λύσεις του Adobe Illustrator από την άποψη του σχεδιαστή και του ιδιοκτήτη επιχείρησης. Θεωρώ ότι όλες οι επί πληρωμή και δωρεάν εναλλακτικές είναι καλές εναλλακτικές του Illustrator.

Ωστόσο, για παραγωγικότητα και επαγγελματική εργασία, μπορείτε να ξεκινήσετε με το CorelDRAW Graphics Suite, το Affinity Designer, το Pixlr και το Pixelied.

Ολοκληρώνοντας 👨‍⚖️

Δεδομένου ότι τα διανυσματικά γραφικά είναι στοιχεία διαδικτυακών μέσων με απόκριση, οι προγραμματιστές ιστού και εφαρμογών βασίζονται περισσότερο σε τέτοια γραφικά σε σχέση με εικόνες ράστερ.

Απλώς διαβάστε τις λεπτομερείς δυνατότητες και τη χρησιμότητα που αναφέρονται στο άρθρο. Στη συνέχεια, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας ή της επιχείρησής σας, επιλέξτε μια εφαρμογή για το επόμενο έργο.

Εάν είστε αρχάριος σχεδιαστής διανυσματικών γραφικών και χρειάζεστε μια οικονομική λύση, δοκιμάστε τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις του Adobe Illustrator.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν κορυφαίες θέσεις εργασίας γραφικού σχεδιασμού για να εφαρμόσετε την τεχνογνωσία σας στον δημιουργικό σχεδιασμό.