Οι 10 καλύτερες εφαρμογές που κερδίζουν χρήματα που πληρώνουν το 2024

Οι εποχές που οι φορητές συσκευές ήταν απλώς εργαλεία επικοινωνίας έχουν περάσει. Σήμερα, οι ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα από το smartphone σας είναι ατελείωτες, με τις εφαρμογές που δημιουργούν χρήματα να είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο ευέλικτους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Η προσπάθεια για πρόσθετο εισόδημα μεταξύ των ανθρώπων έχει αυξήσει τη δημοτικότητα αυτών των εφαρμογών, επομένως η τρέχουσα κατάστασή τους είναι ισχυρή και αυξάνεται. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές που προσφέρουν διάφορους τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

Ωστόσο, δεν αξίζουν όλα τον χρόνο και τον κόπο σας. Ο στόχος είναι να βρείτε νόμιμες εφαρμογές που πληρώνουν για την ολοκλήρωση εργασιών που πραγματικά απολαμβάνετε, χωρίς να επιβαρύνουν το πρόγραμμά σας.

Αλλά προτού προτείνουμε τις κορυφαίες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να διευκρινίσουμε τι είναι αυτές οι εφαρμογές και πώς λειτουργούν.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι οι εφαρμογές που βγάζουν χρήματα;

Οι εφαρμογές που βγάζουν χρήματα είναι εφαρμογές για κινητές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν κάθε επίδοξο παραγωγό χρήματος να κερδίσει μετρητά ή ανταμοιβές μέσω διαφόρων εργασιών ή δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο. Οι χρήστες συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως το να μοιράζονται τις απόψεις τους με επωνυμίες, να παίζουν παιχνίδια ή να κάνουν αγορές στο διαδίκτυο και αυτές οι εφαρμογές τους πληρώνουν για το χρόνο και την προσπάθειά τους.

Ενώ οι περισσότερες είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, άλλες εφαρμογές πληρώνονται ή απαιτούν πληρωμή για το ξεκλείδωμα των λειτουργιών premium. Εκτός από την προσφορά διαφορετικών τύπων εργασιών και δυνατότητες κερδών, διαφέρουν επίσης ως προς τις δυνατότητες, τους τρόπους πληρωμής, τα όρια ανάληψης και πολλά άλλα.

Με τόσες πολλές εφαρμογές που βγάζουν χρήματα εκεί έξω, η επιλογή μιας μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος που ερευνήσαμε την αγορά και επιλέξαμε τις καλύτερες εφαρμογές που κερδίζουν χρήματα που πληρώνουν.

Pawns.app

Αν και σχετικά νέο, το Pawns.app κερδίζει ήδη ευρεία προσοχή λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων και της ευκολίας χρήσης του. Ας δούμε γιατί αυτή η εφαρμογή έρευνας και κοινής χρήσης εύρους ζώνης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εφαρμογές που σας πληρώνουν πραγματικά χρήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Pawns.app είναι μια νόμιμη εφαρμογή που βγάζει χρήματα και είναι διαθέσιμη παντού. Η εφαρμογή είναι πραγματικά παγκόσμια, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές έρευνας, αυτή δεν χρησιμοποιεί πολύπλοκο σύστημα σημείων. Αντίθετα, τα κέρδη σας προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σας μόλις ολοκληρώσετε μια έρευνα.

Οι έρευνες είναι σύντομες και μπορείτε να τις ολοκληρώσετε στις δικές σας ώρες – όποτε έχετε λίγα λεπτά. Καλύπτουν επίσης ενδιαφέροντα θέματα όπως αθλήματα, αυτοκίνητα, κατοικίδια και τεχνολογία.

Με το Pawns.app, μπορείτε επίσης να πουλήσετε το αχρησιμοποίητο εύρος ζώνης σας ενεργοποιώντας την επιλογή κοινής χρήσης στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν και ασφαλής, με τον αξιόπιστο πάροχο μεσολάβησης IPRoyal να στέκεται πίσω από αυτήν.

Ας συζητήσουμε τα μεγαλύτερα δυνατά και αδύνατα σημεία του Pawns.app.

Πλεονεκτήματα

 • Σύντομες, ακριβοπληρωμένες έρευνες – Οι έρευνες του Pawns.app χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν και πληρώνουν έως και 1 $ η καθεμία, γεγονός που την καθιστά μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες εφαρμογές στον κλάδο.
 • Πολλαπλές επιλογές κερδών – Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κερδίζετε περισσότερα χρήματα μοιράζοντας την αχρησιμοποίητη καθαρή σας κίνηση με άλλους, παραπέμποντας τους φίλους και την οικογένειά σας στο Pawns.app και συμμετέχοντας σε συχνά δώρα και διαγωνισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Γρήγορες πληρωμές – Αυτή η εφαρμογή προσφέρει άμεσες πληρωμές, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις ανταμοιβές σας χωρίς αναμονή.
 • Χωρίς σύστημα πόντων – Εάν χρησιμοποιείτε το Pawns.app, δεν θα χρειαστεί να μετατρέψετε πόντους για να μάθετε τα κέρδη σας.
 • Παγκόσμια – Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε κάθε χώρα του κόσμου, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν αξιοπρεπή χρήματα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα έρευνας σε ορισμένες τοποθεσίες – η διαθεσιμότητα έρευνας μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα, με ορισμένες περιοχές να έχουν λιγότερες επιλογές.

Ευχρηστία

Το Pawns.app είναι εύκολο να βρεθεί στο Google Play Store και στο iOS App Store. Είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή Android, iOS, Windows, macOS ή Linux.

Η δημιουργία ενός λογαριασμού απαιτεί μόλις λίγα λεπτά και μόλις εισέλθετε, μπορείτε να ελέγξετε για διαθέσιμες έρευνες και να πραγματοποιήσετε αμέσως μία.

Η εφαρμογή διαθέτει μια διαισθητική και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και χρήστες που δεν γνωρίζουν την τεχνολογία μπορούν εύκολα να την περιηγηθούν. Είναι καλά οργανωμένο με καθαρά κουμπιά και εικονίδια και διατίθεται σε 8 γλώσσες.

Πιθανά κέρδη

Με τις σύντομες αλλά ακριβοπληρωμένες έρευνές του, το Pawns.app κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εφαρμογών που κερδίζουν χρήματα, παρουσιάζοντας στους χρήστες σημαντικές δυνατότητες εισοδήματος.

Οι έρευνες δεν χρειάζονται περισσότερα από λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν, ωστόσο πληρώνουν κατά μέσο όρο 1 $ η καθεμία. Όσο περισσότερες διαθέσιμες έρευνες συμπληρώνετε, τόσο περισσότερα χρήματα για εσάς.

Η ενεργοποίηση της επιλογής κοινής χρήσης στο Διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ακόμη περισσότερα, ειδικά εάν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε πολλές συσκευές με διαφορετικές διευθύνσεις IP κατοικίας.

Άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με το Pawns.app είναι να παραπέμπετε άτομα στην πλατφόρμα και να συμμετέχετε σε δώρα και διαγωνισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα παραπομπών του, μπορείτε να κερδίσετε το 10% κάθε πληρωμής που πραγματοποιούν οι παραπομπές σας εφ’ όρου ζωής.

Κριτικές και αξιολογήσεις χρηστών

Το Pawns.app έχει λάβει υψηλές αξιολογήσεις σε δημοφιλείς ιστότοπους κριτικών όπως το Trustpilot και το Google Play και το iOS Store, με τους χρήστες να επαινούν κυρίως τις άμεσες πληρωμές, το χαμηλό όριο ανάληψης και τις μεγάλες δυνατότητες κερδών.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 4,5/5 με 300+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4,6/5 με 31.000+ κριτικές
 • Βαθμολογία iOS – 4.6/5 με 500+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Το Pawns.app σάς δίνει 1 $ για τη συμμετοχή μέσω του συνδέσμου παραπομπής κάποιου. Δίνει επίσης 0,20 $ για τη συμπλήρωση μιας σύντομης έρευνας προσόντων που αποτελείται από μερικές μόνο δημογραφικές ερωτήσεις.

Η εφαρμογή σάς πληρώνει ένα επιπλέον μπόνους 1 $ στην πρώτη πληρωμή της παραπομπής σας και 1 $ επιπλέον μετά την παραπομπή 10 ατόμων στην πλατφόρμα.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Το Pawns.app έχει μια χαμηλή ελάχιστη πληρωμή μόνο 5 $, η οποία δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να φτάσετε. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, μπορείτε να πληρωθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal εάν προτιμάτε πραγματικά μετρητά, δωροκάρτες ή Bitcoin.

Επώνυμες Έρευνες

Επώνυμες Έρευνες είναι ένα πολύ γνωστό όνομα μεταξύ των συμμετεχόντων σε έρευνες, προσφέροντας διαδικτυακές έρευνες επί πληρωμή για πάνω από μια δεκαετία.

Είναι απολύτως θεμιτό, η συνεργασία με εταιρείες του Fortune 500 και εταιρείες έρευνας αγοράς για την επιβράβευση των χρηστών για τις απόψεις τους.

Χαρακτηριστικά

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, επομένως, εφόσον μένετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Αντί να χάνουμε χρόνο αναζητώντας έρευνες για τις οποίες πληροίτε τις προϋποθέσεις, η εφαρμογή κάνει τη δουλειά για εσάς, ταιριάζοντάς σας με τις κατάλληλες έρευνες.

Ωστόσο, θα πρέπει να μετατρέψετε πόντους σε μετρητά για να καθορίσετε τα κέρδη σας, καθώς το σύστημα ανταμοιβής της Branded Surveys είναι δομημένο γύρω από τη συσσώρευση πόντων.

Η εφαρμογή προσφέρει σύντομες και μεγάλες έρευνες, οι οποίες μπορεί να χρειαστούν έως και 20 ή 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

Πλεονεκτήματα

 • Ποικιλία ευκαιριών έρευνας – Οι έρευνες καλύπτουν πολλά θέματα, επιτρέποντάς σας να βρείτε τα πιο σχετικά και ελκυστικά για εσάς.
 • Survey Matching Engine – Η εφαρμογή σας ταιριάζει με τις κατάλληλες έρευνες με βάση το προφίλ σας.
 • Περισσότεροι τρόποι για να κερδίσετε πόντους μπόνους – Η κλιμακωτή δομή μπόνους, οι καθημερινές δημοσκοπήσεις, ο βαθμολογικός πίνακας και οι σειρές ερευνών του Branded Surveys σάς δίνουν την ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.
 • Πολλαπλές επιλογές εξαργύρωσης – Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες επιλογές ανταμοιβής, συμπεριλαμβανομένων των φιλανθρωπικών δωρεών.

Μειονεκτήματα

 • Ένα σύστημα πόντων – Κερδίζετε ανταμοιβές στην εφαρμογή μέσω ενός συστήματος που βασίζεται σε πόντους, επομένως πρέπει να τις μετατρέψετε σε μετρητά για να μάθετε πόσα έχετε κερδίσει.
 • Χρονοβόρα – Ορισμένες έρευνες μπορεί να χρειαστούν έως και 20–30 λεπτά για να ολοκληρωθούν, χωρίς απαραίτητα να πληρώσετε περισσότερες από συντομότερες.
 • Οι έρευνες μπορούν να γεμίσουν γρήγορα – Πολλοί χρήστες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες έρευνες, καθώς τείνουν να γεμίζουν γρήγορα.
 • Δεν είναι διαθέσιμη παντού – Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με αποτέλεσμα οι χρήστες σε άλλες περιοχές να μην μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές.

Ευχρηστία

Εκτός από μια έκδοση για υπολογιστές, μπορείτε επίσης να βρείτε την εφαρμογή Branded Surveys για κινητά για συσκευές Android και iOS, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε έρευνες εν κινήσει.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, με έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα εργαλείων που σας διευκολύνει να πλοηγηθείτε και να ολοκληρώσετε έρευνες.

Πρέπει πρώτα να συμμετάσχετε σε μια εισαγωγική έρευνα, ώστε οι Έρευνες επώνυμων να μπορούν να σας συνδυάσουν με τις κατάλληλες έρευνες. Αυτό μπορεί να σας πάρει περίπου πέντε λεπτά, αλλά σας ανταμείβει με 50 πόντους.

Πιθανά κέρδη

Αυτές οι έρευνες πληρώνουν μεταξύ 5 και 250 πόντους, όπου 1 βαθμός ισούται με 0,01 $. Ορισμένες έρευνες μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν και να πληρώσουν εξίσου με τις πιο σύντομες, επομένως ίσως θέλετε να τις αποφύγετε.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αυξήσετε τα κέρδη σας ολοκληρώνοντας καθημερινές δημοσκοπήσεις, πληρώνοντας συνήθως 5 επιπλέον πόντους. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό μεταξύ των χρηστών και να κερδίσετε έως και 1.000 πόντους μπόνους εάν φτάσετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επιπλέον, μπορείτε να ολοκληρώσετε σερί και να λάβετε μπόνους πόντους, ανάλογα με την κατάστασή σας Elite Branded.

Τέλος, μπορείτε να παραπέμψετε άτομα στην πλατφόρμα και να κερδίσετε επιπλέον 50 πόντους για όλους όσους εγγράφονται με τον σύνδεσμο παραπομπής σας και αποκτούν Ασημένια κατάσταση.

Κριτικές και αξιολογήσεις χρηστών

Το Branded Surveys απολαμβάνει υψηλή βαθμολογία σε ιστότοπους κριτικών και καταστήματα εφαρμογών, με πολλές «εξαιρετικές» κριτικές από χρήστες.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 4,1/5 με 84K+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4,2/5 με 3K+ κριτικές
 • Αξιολόγηση iOS – 4,5/5 με 2K+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Εάν εγγραφείτε σε αυτήν την εφαρμογή που βγάζει χρήματα χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο παραπομπής και ολοκληρώσετε την εισαγωγική έρευνα, θα λάβετε ένα μπόνους 100 πόντων, το οποίο είναι $1.

Μόλις ολοκληρώσετε την εισαγωγική έρευνα, θα λάβετε επιπλέον 50 βαθμούς. Η εφαρμογή έγκυρων κωδικών προσφοράς μπορεί να σας κερδίσει μερικούς ακόμη πόντους.

Η παραπομπή άλλων μπορεί επίσης να σας αποφέρει περισσότερους πόντους, ανάλογα με το επίπεδο του λογαριασμού σας.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Η εφαρμογή σάς δίνει πολλές επιλογές για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις κερδίσετε 500 πόντους ή 5 $.

Μπορείτε να λάβετε δωροκάρτες για μερικούς από τους πιο δημοφιλείς πωλητές λιανικής, να κάνετε μια φιλανθρωπική δωρεά ή να πληρωθείτε σε μετρητά μέσω PayPal ή επώνυμων πληρωμών – διατίθεται μόνο για χρήστες των ΗΠΑ που θέλουν να λάβουν πληρωμές στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Swagbucks

Swagbucks είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε διαφορετικές εργασίες με αντάλλαγμα ανταμοιβές.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε έρευνες επί πληρωμή, να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο, να παίξετε παιχνίδια ή απλώς να κάνετε αναζήτηση στον ιστό και να λάβετε μια μικρή αποζημίωση για αυτό.

Χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή παρέχει ευκαιρίες κέρδους μόνο για άτομα που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, την Ινδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία ή τη Γερμανία.

Η Swagbucks χρησιμοποιεί το δικό της νόμισμα που ονομάζεται SB points για να επιβραβεύει τους χρήστες για την ολοκλήρωση εργασιών, είτε λαμβάνουν έρευνες, παίζουν παιχνίδια, αγορές online, παρακολουθούν βίντεο ή εγκαθιστούν δωρεάν εφαρμογές.

Οι πόντοι SB μπορούν να εξαργυρωθούν για πραγματικά μετρητά ή δωροκάρτες.

Εκτός από την προσφορά μεγάλης ποικιλίας εργασιών, η εφαρμογή παρέχει επίσης πολλούς τρόπους για να κερδίσετε πόντους μπόνους.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη ποικιλία εργασιών – Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κερδίσετε λίγα επιπλέον μετρητά με πολλούς τρόπους, διασφαλίζοντας ότι ο καθένας βρίσκει μια εργασία για το γούστο του.
 • Πολλαπλοί τρόποι για να κερδίσετε πόντους μπόνους – Η Swagbucks προσφέρει διάφορες μεθόδους για να κερδίσετε μπόνους πόντους SB.
 • Χαμηλό όριο πληρωμής – Με ένα από τα χαμηλότερα όρια ανάληψης στον κλάδο, η Swagbucks διασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα τις ανταμοιβές σας.

Μειονεκτήματα

 • Οι μεγαλύτερες έρευνες δεν πληρώνουν απαραίτητα περισσότερα – Η διάρκεια μιας έρευνας Swagbucks δεν συσχετίζεται πάντα με την απόδοσή της, επομένως η μακροχρόνια έρευνα δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.
 • Ένα σύστημα πόντων και μοναδικό νόμισμα – Αυτό απαιτεί κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των πόντων SB, ώστε να μπορείτε να τους μετατρέψετε σε χρήματα.
 • Δεν είναι διαθέσιμο παντού – Αυτήν τη στιγμή, το Swagbucks είναι διαθέσιμο μόνο σε 11 τοποθεσίες, κάτι που είναι λίγο περιοριστικό.

Ευχρηστία

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή είναι εύκολο να εγγραφεί και απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού και την απάντηση σε ένα σύνολο δημογραφικών ερωτήσεων.

Μπορείτε να το βρείτε στο Apple App Store και στο Google Play Store και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή Android και iOS. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε επιτραπέζιες συσκευές.

Πιθανά κέρδη

Η λήψη ερευνών είναι η πιο ακριβοπληρωμένη εργασία στο Swagbucks. Μπορούν να διαρκέσουν από 5 έως 60 λεπτά, ενώ τα πιο συνηθισμένα χρειάζονται 5 έως 10 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

Αυτά πληρώνουν συνήθως 40 έως 100 πόντους SB, όπου 100 πόντοι SB ισούται με 1 $.

Εργασίες όπως η παρακολούθηση βίντεο και η χρήση του Swagbucks Search ως προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης μπορούν να σας αποφέρουν μόνο μερικούς πόντους ή σεντς.

Το πρόγραμμα επιστροφής μετρητών της εφαρμογής δίνει κατά μέσο όρο 3 πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε.

Οι αγορές εντός παιχνιδιού μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε επιπλέον πόντους, αλλά θα πρέπει να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα από όσα θα μπορούσατε να κερδίσετε.

Η παραπομπή φίλων στο Swagbucks μπορεί επίσης να αυξήσει τα κέρδη σας, επιτρέποντάς σας να λάβετε προμήθεια 10% εφ’ όρου ζωής στους πόντους των φίλων σας.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Πολλοί χρήστες του Swagbucks ισχυρίζονται ότι η εφαρμογή είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές που κερδίζουν χρήματα εκεί έξω.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 4,3/5 με 35K+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4,2/5 με 120.000+ κριτικές
 • Βαθμολογία iOS – 4.4/5 με 100K+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Αυτή η εφαρμογή έχει ένα γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής 5 $. Επιπλέον, προσφέρει ένα ακόμη μπόνους $10, αλλά πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον $25 από έναν από τους εμπόρους.

Εάν είστε συχνός χρήστης, μπορεί να βλέπετε περιστασιακά έναν κωδικό Swag, ο οποίος θα σας αποφέρει μερικούς επιπλέον πόντους.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Το Swagbucks σάς επιτρέπει να κάνετε εξαργύρωση μέσω PayPal μόλις κερδίσετε 3 $. Ένας άλλος τρόπος για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας είναι μέσω δωροκαρτών από δημοφιλείς επωνυμίες.

Μπορείτε επίσης να πληρώνεστε σε κρυπτονομίσματα.

Survey Junkie

Survey Junkie είναι μια δημοφιλής εταιρεία έρευνας αγοράς που προσφέρει πολλούς τρόπους για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα.

Η διεξαγωγή ερευνών είναι ο κύριος τρόπος για να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα με αυτήν την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά

Το Survey Junkie μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κατοίκους μόνο τεσσάρων χωρών – των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και του Καναδά.

Εκτός από τις διαδικτυακές έρευνες, η εφαρμογή προσφέρει μερικούς ακόμη τρόπους για να κερδίσετε χρήματα.

Αυτά περιλαμβάνουν την κοινή χρήση της συμπεριφοράς σας στο διαδίκτυο με επωνυμίες, τη δοκιμή προϊόντων και τη συμμετοχή σε διαδικτυακές ομάδες εστίασης, προσωπικές ομάδες εστίασης ή τηλεφωνικές έρευνες.

Μπορείτε να βρείτε σύντομες έρευνες που χρειάζονται αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθούν και μεγάλες έρευνες που χρειάζονται έως και 20–30 λεπτά. Η εφαρμογή είναι νόμιμη και δωρεάν και πληρώνει σε πόντους.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλαπλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα – Αυτή η εφαρμογή παρέχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε πόντους, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο έπακρο.
 • Πόντοι για έρευνες από τις οποίες αποκλείεστε – Μερικές φορές μπορεί να αποκλείεστε από μια έρευνα εν μέρει, αλλά η εφαρμογή θα εξακολουθεί να σας δίνει μερικούς βαθμούς.
 • Καλές επιλογές εξαργύρωσης – Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από επιλογές εξαργύρωσης, συμπεριλαμβανομένης της τραπεζικής μεταφοράς.

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο σε 4 τοποθεσίες – Η περιορισμένη διαθεσιμότητα της εφαρμογής απαγορεύει την πρόσβαση σε χρήστες σε άλλες περιοχές.
 • Λίγες έρευνες που προσφέρονται – Μερικοί χρήστες παραπονιούνται για την έλλειψη ευκαιριών έρευνας και συχνούς αποκλεισμούς.

Ευχρηστία

Το Survey Junkie είναι διαθέσιμο σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές, υποστηρίζοντας Windows, Mac, Android και iPhone.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση, ενώ χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ξεκινήσει.

Εκτός από τη συμπλήρωση του βασικού προφίλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον προφίλ για περισσότερες ευκαιρίες έρευνας.

Οι χρήστες βρίσκουν εξαιρετικά ελκυστική την απλότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη του ταμπλό.

Πιθανά κέρδη

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε μετρητά με αυτήν την εφαρμογή είναι η συμπλήρωση ερευνών. Οι έρευνες μπορεί να διαρκέσουν από αρκετά λεπτά έως και 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν, πληρώνοντας από 10 έως 200 πόντους η καθεμία.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μια έρευνα 10 λεπτών που δίνει 40 βαθμούς ή μια έρευνα 6 λεπτών που πληρώνει 10 πόντους, όπου 1 βαθμός ισούται με 0,01 $.

Πριν συμμετάσχετε σε μια έρευνα, μπορείτε να δείτε την εκτίμηση χρόνου για τη συμπλήρωσή της και τον αριθμό των πόντων που θα σας κερδίσει.

Κατά μέσο όρο, η δοκιμή προϊόντων στην εφαρμογή πληρώνει μεταξύ 5 και 50 $, η κοινή χρήση της συμπεριφοράς σας στο διαδίκτυο με επωνυμίες πληρώνει μερικούς επιπλέον πόντους και η συμμετοχή σε τηλεφωνικές έρευνες πληρώνει 5 έως 100 $.

Κριτικές και αξιολογήσεις χρηστών

Το Survey Junkie είναι ένας νόμιμος και αξιόπιστος οργανισμός, κάτι που φαίνεται από τον μεγάλο αριθμό θετικών κριτικών.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 4,2/5 με 44K+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4,4/5 με 87K+ κριτικές
 • Αξιολόγηση iOS – 4,5/5 με 69K+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Απλά με την εγγραφή σας στο Survey Junkie, θα λάβετε ένα μπόνους 25 πόντων, το οποίο είναι 25 σεντς. Επίσης, λαμβάνετε επιπλέον 25 πόντους για την επιβεβαίωση του email σας.

Η συμπλήρωση του προφίλ σας θα κερδίσει άλλους 50 πόντους.

Μπορείτε να λάβετε 40 πόντους για τη συμπλήρωση ορισμένων επιπλέον ερευνών προφίλ και 10 περισσότερους για να δείτε μερικά μαθήματα.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Το όριο πληρωμής είναι 5 $, αλλά για όσους έχουν εγγραφεί στην εφαρμογή πριν από τον Σεπτέμβριο του 2019, είναι 10 $.

Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω PayPal ή δωροκάρτας και εάν είστε χρήστης των ΗΠΑ, έχετε επίσης την επιλογή τραπεζικής μεταφοράς.

Rakuten

Rakuten είναι μια πολύ γνωστή εφαρμογή και ιστότοπος επιστροφής μετρητών που σας επιτρέπει να κερδίσετε μερικά δολάρια από τις συνήθεις αγοραστικές σας συνήθειες σε αντάλλαγμα για τα δεδομένα των ηλεκτρονικών αγορών σας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια στην αγορά, είναι απολύτως νόμιμη και αξιόπιστη, επομένως γνωρίζετε ότι είναι μία από τις εφαρμογές που πληρώνουν.

Χαρακτηριστικά

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Με περισσότερα από 3.500 συνεργαζόμενα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων τόσο δημοφιλών όσο και μικρών διαδικτυακών εμπορικών σημάτων, ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Το Rakuten παρακολουθεί σχεδόν το 100% των συναλλαγών σας, με την επιλογή να δείτε το ιστορικό αγορών σας στο διαδίκτυο τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η εφαρμογή εκτελεί ειδικές προσφορές περιστασιακά, επιτρέποντάς σας να κερδίζετε από προσφορές περιορισμένου χρόνου και προσφέροντας επιπλέον επιστροφή μετρητών.

Πλεονεκτήματα

 • Ποσοστά επιστροφής μετρητών υψηλότερα από το μέσο όρο – Οι χρήστες είναι αρκετά ικανοποιημένοι με τα ποσοστά της Rakuten.
 • Πάνω από 3.500 υποστηριζόμενα καταστήματα – Με μια τέτοια εκτεταμένη επιλογή καταστημάτων, μπορείτε συχνά να λάβετε πίσω μετρητά όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο.
 • Εξαιρετικές επιλογές πληρωμής – Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές επιστροφής μετρητών, αυτή σας δίνει πολλές επιλογές για να πληρωθείτε, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων με πραγματικά χρήματα.

Μειονεκτήματα

 • Τριμηνιαίες πληρωμές – Η Rakuten δεν προσφέρει πληρωμές κατ’ απαίτηση. Αντίθετα, το πρόγραμμα πληρωμών του εκτελείται σε τριμηνιαία βάση, επομένως ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 120 ημέρες για να πληρωθείτε.
 • Περιορισμένα καταστήματα εντός καταστημάτων – Η Rakuten έχει λιγότερους από 100 συνεργάτες αγορών εντός καταστημάτων, εξαιρουμένων των περισσότερων μεγάλων εμπόρων λιανικής.
 • Η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με πολλές εφαρμογές εμπόρων – Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για υπολογιστές, καθιστώντας την εφαρμογή άσκοπη όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο.

Ευχρηστία

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Rakuten χρησιμοποιώντας μόνο τη διεύθυνση email σας ή το Facebook.

Πληκτρολογείτε το προϊόν που θέλετε στη γραμμή αναζήτησης και αναζητάτε την καλύτερη προσφορά.

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία στο κατάστημα για πρώτη φορά, θα πρέπει να εισαγάγετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Αυτό είναι απαραίτητο για τη σύνδεσή του με τον λογαριασμό σας.

Πιθανά κέρδη

Με το Rakuten, λαμβάνετε έως και 40% επιστροφή μετρητών στα υποστηριζόμενα καταστήματα.

Μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας χρησιμοποιώντας μπόνους περιορισμένου χρόνου, όπως η επιστροφή μετρητών 10% σε ξενοδοχεία ή 20% σε περισσότερα από 300 καταστήματα το 2022.

Μπορείτε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα παραπέμποντας το Rakuten σε φίλους και συγγενείς. Όποιος εγγραφεί και κάνει μια αγορά θα σας φέρει ένα μπόνους $10 έως $40.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Σύμφωνα με τους χρήστες, το Rakuten είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες επιστροφής μετρητών, καθιστώντας το ως μία από τις κορυφαίες εφαρμογές που κερδίζουν χρήματα.

Ακολουθούν οι βαθμολογίες για το Rakuten.com (ΗΠΑ):

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 4,5/5 με 26K+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 3,8/5 με 70.000+ κριτικές
 • Βαθμολογία iOS – 4,8/5 με 358K+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Το Rakuten προσφέρει ένα μπόνους $10 κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, το οποίο είναι αρκετά γενναιόδωρο.

Ωστόσο, υπάρχει μια προϋπόθεση – πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον 25 $ σε καταστήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις εντός των πρώτων τριών μηνών.

Μπορείτε επίσης να λάβετε κουπόνια κάνοντας κλικ σε διευθύνσεις URL ή κουμπιά που δημοσιεύονται σε ιστότοπους ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Αυτή η πλατφόρμα πληρώνει τους χρήστες ανά τρίμηνο, επομένως δεν θα βρείτε πληρωμές κατ’ απαίτηση.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν φτάσετε το όριο ανάληψης των 5 $, θα πρέπει να περιμένετε έως και τρεις μήνες για να πληρωθείτε.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν τη λήψη μετρητών στον λογαριασμό σας στο PayPal, πόντους επιβράβευσης American Express ή έντυπες επιταγές.

Λανθασμένο παιχνίδι

Λανθασμένο παιχνίδι είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που κερδίζει χρήματα για παίκτες κινητών, που τους προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν δωροκάρτες για να παίζουν διαδικτυακά παιχνίδια στα τηλέφωνά τους.

Η εφαρμογή είναι 100% νόμιμη και δωρεάν, από τη λήψη έως την εξαργύρωση, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών που σας επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Mistplay είναι διαθέσιμο σε 15 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο – ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Ισπανία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Γαλλία, Σιγκαπούρη, Φινλανδία, Κορέα, Δανία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Ιταλία.

Η εφαρμογή σάς πληρώνει για να παίξετε παιχνίδια, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από μια σειρά παιχνιδιών για συγκεκριμένες περιοχές.

Αυτό σημαίνει ότι τα διαθέσιμα παιχνίδια εξαρτώνται από την τοποθεσία του χρήστη.

Το Mistplay πληρώνει σε σημεία που ονομάζονται Μονάδες, τα οποία υπόκεινται σε αλλαγές κάθε μέρα.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, υπάρχουν σημεία που ονομάζονται GXP, που σημαίνει Πόντοι Εμπειρίας Παιχνιδιού και PXP για Πόντους Εμπειρίας Παίκτη, τα οποία επηρεάζουν το ένα το άλλο.

Πλεονεκτήματα

 • Πληρώνεστε για παιχνίδια – Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η εφαρμογή σας πληρώνει πραγματικά για να παίξετε ορισμένα διαδικτυακά παιχνίδια, επειδή ενεργείτε ως ελεγκτής παιχνιδιών για τους συνεργάτες της.
 • Χαμηλή ελάχιστη ανάληψη – Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μόλις κερδίσετε 5 $.
 • Διατίθεται σε 15 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο – Οι χρήστες από 15 χώρες μπορούν να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή δωρεάν και να τη χρησιμοποιήσουν για να παίξουν παιχνίδια για κινητά και να κερδίσουν ανταμοιβές.

Μειονεκτήματα

 • Πολύπλοκο σύστημα πόντων – Αυτή η εφαρμογή έχει τρεις τύπους πόντων που σχετίζονται μεταξύ τους, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δείτε πόσα έχετε κερδίσει.
 • Δεν υπάρχει έκδοση iOS – Το Mistplay είναι διαθέσιμο μόνο στο Google Play Store, τουλάχιστον προς το παρόν.
 • Χωρίς πραγματικά μετρητά – Δεν μπορείτε να πληρωθείτε σε μετρητά.

Ευχρηστία

Η λήψη της εφαρμογής και η εγκατάσταση της στο τηλέφωνό σας Android είναι εύκολη. Η εγγραφή απαιτεί τη διεύθυνση email σας ή το Facebook.

Άλλες πληροφορίες που πρέπει να δώσετε είναι το φύλο και η ημερομηνία γέννησής σας.

Για να αφήσετε την εφαρμογή να εκτελείται όπως απαιτείται και να κερδίσετε πόντους, πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις σας.

Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να εμφανίζεται πάνω από άλλες εφαρμογές που εκτελούνται και την απενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια και να κερδίζετε.

Πιθανά κέρδη

Η εφαρμογή σάς δίνει διαφορετικό αριθμό Μονάδων ανάλογα με τη διάρκεια που παίζετε και το επίπεδο που φτάσετε.

Συνολικά, όσο περισσότερο παίζετε και όσο υψηλότερα τα PXP σας, τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίζετε ανά λεπτό.

Για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα, 1.800 πόντοι ισοδυναμούν με 5 $ και 3.000 πόντοι ισούνται με 10 $ όταν εξαργυρώνονται για δωροκάρτες.

Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον πόντους όταν παραπέμπετε άλλους στο Mistplay.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Η εφαρμογή θεωρείται καλά, με φήμη που πέφτει στο μεσαίο εύρος. Οι χρήστες λατρεύουν πόσο εύκολο είναι να κερδίσουν μια ανταμοιβή, αλλά άλλοι παραπονιούνται για την υποστήριξη πελατών.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 3,6/5 με 800+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4/5 με 400.000+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Το Mistplay δεν προσφέρει μπόνους εγγραφής.

Προσφέρει μόνο ένα μπόνους 50 πόντων όταν κάποιος χρησιμοποιεί τον σύνδεσμο παραπομπής σας για να εγγραφεί στην εφαρμογή και άλλο ένα μπόνους 100 πόντων όταν ο φίλος σας εξαργυρώσει την πρώτη του δωροκάρτα.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Το Mistplay σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για δωροκάρτες από δημοφιλή καταστήματα όπως τα Starbucks, Amazon και Nintendo αφού κερδίσετε 5 $.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να πληρωθείτε σε μετρητά μέσω PayPal ή παρόμοιων πλατφορμών. Οι δωροκάρτες και οι πιστώσεις εντός εφαρμογής είναι ο μόνος τρόπος για να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας από το Mistplay.

Φέρω

Με Φέρω, μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν μετρητά σαρώνοντας αποδείξεις παντοπωλείου από καθημερινές αγορές. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε πίσω κάποια μετρητά για αγορές στο κατάστημα.

Η εφαρμογή αφοσίωσης καταναλωτών, παλαιότερα γνωστή ως Fetch Rewards, έχει πάνω από 18 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες, ώστε να είστε σίγουροι ότι λειτουργεί.

Χαρακτηριστικά

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, επομένως, αν βρίσκεστε εκτός αυτής της περιοχής, θα πρέπει να αναζητήσετε μια άλλη εφαρμογή που κερδίζει χρήματα.

Η εφαρμογή σάρωσης αποδείξεων λειτουργεί σε οποιοδήποτε παντοπωλείο στις ΗΠΑ, από μεγάλα καταστήματα και βενζινάδικα μέχρι λιανοπωλητές ρούχων και καταστήματα υλικού.

Έτσι, κάθε φορά που κάνετε μια αγορά και σαρώνετε την απόδειξή σας, κερδίζετε πόντους.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης πάνω από 50 διαδικτυακούς λιανοπωλητές, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε ηλεκτρονικές αποδείξεις από οποιοδήποτε από αυτά.

Όταν συγκεντρώσετε αρκετούς πόντους, μπορείτε να τους ανταλλάξετε με δωρεάν δωροκάρτες.

Το Fetch Rewards, ή απλά το Fetch, είναι νόμιμο και έχει χαμηλό όριο ανάληψης, αλλά η επίτευξη αυτού μπορεί να είναι δύσκολη.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση – Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σαρώσετε την απόδειξη, η οποία διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.
 • Πανελλαδική κάλυψη – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να σαρώσετε αποδείξεις και να κερδίσετε πόντους όταν κάνετε αγορές στο κατάστημα σχεδόν σε κάθε κατάστημα στις ΗΠΑ.
 • Υποστηρίζει πάνω από 50 ηλεκτρονικά καταστήματα – Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κερδίζετε πόντους ακόμα και όταν κάνετε αγορές σε ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα.
 • Χαμηλό όριο πληρωμής – Το Fetch σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε τους πόντους σας αφού κερδίσετε μόνο 3 $.
 • Συνεπείς πληρωμές – ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα ξοδεύετε, η εφαρμογή σας ανταμείβει με τον ίδιο αριθμό πόντων.

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλό δυναμικό κέρδους – Ενώ η σάρωση αποδείξεων στο Fetch είναι εύκολη, η δυνατότητα κέρδους είναι χαμηλή και οι πόντοι συσσωρεύονται αρκετά αργά.
 • Διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ – Αυτή η εφαρμογή αφοσίωσης καταναλωτών δεν είναι παγκόσμια, επομένως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ.
 • Δεν υπάρχει επιλογή για πραγματικά χρηματικά έπαθλα – Το Fetch δεν προσφέρει την επιλογή πληρωμής σε μετρητά.

Ευχρηστία

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή είναι εύκολη στη λήψη και χρήση σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο Android και iPhone.

Απλώς το κατεβάζετε και αρχίζετε να φωτογραφίζετε τις αποδείξεις σας.

Η εφαρμογή παρακολουθεί τις δαπάνες σας και δείχνει πόσα ξοδέψατε σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα σε καθαρά γραφήματα και μηνιαίες αναλύσεις.

Πιθανά κέρδη

Το Fetch σας πληρώνει σε πόντους, αλλά το ενδιαφέρον μέρος είναι τα σταθερά ποσά πληρωμών του – λαμβάνετε 25 πόντους για κάθε απόδειξη, ανεξάρτητα από το πόσα έχετε ξοδέψει.

Ωστόσο, μπορείτε να σαρώσετε μόνο έως και 35 αποδείξεις την εβδομάδα, κάτι που είναι λίγο περιοριστικό.

Επίσης, 1.000 πόντοι ισοδυναμούν με 1 $, επομένως μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να εξαργυρώσετε το βραβείο σας. Ωστόσο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κερδίζετε πόντους μπόνους για την αγορά αντικειμένων που πληρούν τις προϋποθέσεις ή περιορισμένου χρόνου.

Η συμμετοχή στο Fetch Club στην εφαρμογή θα ξεκλειδώσει αποκλειστικό περιεχόμενο και προσφορές από μεγάλες μάρκες για να κερδίσετε ακόμα περισσότερους πόντους.

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας είναι να παραπέμψετε την εφαρμογή Fetch σε άτομα για να λάβετε μεταξύ 2.000 και 4.000 πόντους αφού κάποιος χρησιμοποιήσει τον σύνδεσμό σας για να συμμετάσχει σε αυτήν και σαρώσει την πρώτη απόδειξη.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Το Fetch απολαμβάνει μεγάλη φήμη μεταξύ των χρηστών, επαινώντας την εφαρμογή για την απλότητά της.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 4,7/5 με 1500+ κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4,6/5 με 935.000+ κριτικές
 • Βαθμολογία iOS – 4,8/5 με 4,6 εκατομμύρια κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Αυτή η εφαρμογή σάς δίνει 2.000 πόντους μπόνους κατά την εγγραφή σας, που ισούται με 2 $.

Με αυτόν τον τρόπο, σας βοηθά να φτάσετε πιο γρήγορα το όριο ανάληψης, κάτι που διαφορετικά θα σας έπαιρνε πολύ χρόνο.

Εάν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο παραπομπής κάποιου για να εγγραφείτε στην εφαρμογή, μπορείτε να αυξήσετε τους πόντους μπόνους καλωσορίσματος σε 3.000-4.000.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Το όριο πληρωμής του Fetch είναι 3 $, το οποίο είναι αρκετά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές που κερδίζουν χρήματα.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για κάθε είδους δωροκάρτες ή δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα συνεργατών.

Εάν θέλετε να πληρώνεστε με δωροκάρτες, πιθανότατα θα πρέπει να κερδίσετε 5.000 πόντους ή 5 $, καθώς οι περισσότερες δωροκάρτες ξεκινούν από αυτήν την τιμή.

Ανω μέρος

Αν ψάχνετε για εφαρμογές που σας πληρώνουν πραγματικά χρήματα, Ανω μέρος είναι σίγουρα μια επιλογή που πρέπει να εξεταστεί. Ενώ η εφαρμογή εστιάζει στις αγορές φυσικού αερίου, προσφέρει επίσης επιστροφή μετρητών για αγορές σε πολλά εστιατόρια και καταστήματα λιανικής.

Χαρακτηριστικά

Το Upside περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως δεν έχει παγκόσμια εμβέλεια.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα σε βενζίνη ή αγορές σε επιλεγμένα παντοπωλεία και εστιατόρια σε όλη τη χώρα.

Για να λάβετε επιστροφή μετρητών από μια αγορά, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την προσφορά κάνοντας κλικ στην «Αξίωση». Στη συνέχεια, έχετε 4 ώρες για να κάνετε την αγορά σας και να δικαιούστε ανταμοιβή.

Εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή σάρωσης απόδειξης, έχετε 24 ώρες για να τη ανεβάσετε.

Η εφαρμογή διαθέτει διάφορες επιλογές εξαργύρωσης και σχετικά γρήγορη διαδικασία πληρωμής.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση – Το Upside παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να πάρετε πίσω μέρος των χρημάτων σας όταν γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας και αγοράζετε είδη παντοπωλείου σε ορισμένα εστιατόρια και καταστήματα.
 • Πληρώνει πραγματικά χρήματα – Η εφαρμογή σάς δίνει την επιλογή να πληρωθείτε σε μετρητά μέσω PayPal ή τραπεζικής κατάθεσης.
 • Υψηλά ποσοστά επιστροφής μετρητών για αγορές παντοπωλείου – Η εφαρμογή υπόσχεται ποσοστά επιστροφής μετρητών από 13% έως 35% όταν κάνετε αγορές σε παντοπωλεία ή εστιατόρια.

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα – Το Upside είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, προσφέροντας επιστροφή μετρητών για αγορές σε επιλεγμένα βενζινάδικα, παντοπωλεία και εστιατόρια.
 • Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν – Η ίδια αλυσίδα μπορεί να προσφέρει διαφορετικές τιμές σε διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ ορισμένες δεν παρέχουν καν επιλογή επιστροφής μετρητών.
 • Καμία απόδειξη δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κέρδη – Εάν ξεχάσετε μια απόδειξη ή εάν λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες από την απόδειξή σας, η εφαρμογή δεν θα σας δώσει ανταμοιβή.

Ευχρηστία

Το Upside είναι μια εφαρμογή iOS και Android, δωρεάν για λήψη και χρήση.

Η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι καθόλου δύσκολη και η διαισθητική διεπαφή το καθιστά εύκολο στη χρήση.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να σαρώσετε αποδείξεις ή να συνδέσετε τις αγορές σας σε υποστηριζόμενα βενζινάδικα και καταστήματα με το check-in σας.

Πιθανά κέρδη

Το Upside προσφέρει επιτόκια επιστροφής μετρητών για αγορές αερίου που κυμαίνονται μεταξύ 1 σεντ και 25 σεντς ανά γαλόνι. Για το μέσο αυτοκίνητο, αυτό θα σήμαινε 5 έως 119 $ σε ετήσια εξοικονόμηση.

Για ένα μέσο φορτηγό ή φορτηγό, είναι $7 έως $165 ετησίως.

Το ποσοστό επιστροφής μετρητών της εφαρμογής για αγορές σε επιλεγμένα εστιατόρια και παντοπωλεία, εξαιρουμένων αυτών που πραγματοποιούνται μέσω υπηρεσιών παράδοσης, κυμαίνεται μεταξύ 13% και 35%, που είναι αρκετά αξιοπρεπές.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα παραπομπής του Upside, όπου το μπόνους παραπομπής μπορεί να διαφέρει.

Το πρόγραμμα σας δίνει ένα μπόνους την πρώτη φορά που ο φίλος σας αγοράζει βενζίνη και ένα άλλο μπόνους για κάθε γαλόνι που αγοράζεται στο μέλλον.

Παίρνετε επίσης ένα μπόνους όταν οι παραπομπές τους γεμίζουν τις δεξαμενές αερίου τους.

Οι κωδικοί προσφοράς είναι διαθέσιμοι μόνο για νέους χρήστες.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Αυτή η εφαρμογή έχει ανάμεικτες κριτικές, με ορισμένους χρήστες να είναι ικανοποιημένοι με την ευκολία χρήσης της και άλλους απογοητευμένους από τις δυνατότητες κερδών και το απαραίτητο βήμα όπου πρέπει να επιλέξετε “Πληρωμή” αφού κάνετε μια αγορά για να λάβετε την ανταμοιβή σας.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 1,5/5 με 303 κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 4,6/5 με 300.000+ κριτικές
 • Βαθμολογία iOS – 4,8/5 με 456K+ κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Εάν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο παραπομπής για να εγγραφείτε για Uptime και κωδικούς προσφοράς, μπορείτε να λάβετε 25 σεντς ανά γαλόνι ως μπόνους καλωσορίσματος.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Το Upside σάς προσφέρει πολλούς τρόπους για να λαμβάνετε τα κέρδη σας.

Ωστόσο, η διάρκεια της επεξεργασίας πληρωμής και το αν πρόκειται να πληρώσετε προμήθεια εξαρτάται από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής και το ποσό εξαργύρωσης.

Οι διαθέσιμες επιλογές πληρωμής είναι ψηφιακές δωροκάρτες με ελάχιστη πληρωμή 10 $ για τις περισσότερες από αυτές, μετρητά μέσω τραπεζικού εμβάσματος με χρέωση 1 $ εάν θέλετε να εξαργυρώσετε λιγότερο από $10 και μετρητά μέσω PayPal με χρέωση 1 $ εάν θέλετε να εξαργυρώσετε λιγότερο από $15.

Μπίνγκο μετρητά

Μπίνγκο μετρητά είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για παίκτες, που τους επιτρέπει να κερδίζουν πραγματικά χρηματικά έπαθλα για να παίζουν παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Είναι μια νόμιμη εφαρμογή που λειτουργεί από την αξιόπιστη πλατφόρμα Skillz, επομένως είναι σίγουρα μια επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε εφαρμογές που πληρώνουν δωρεάν χρήματα.

Χαρακτηριστικά

Ενώ το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, ορισμένες χώρες των ΗΠΑ δεν έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια μετρητών, όπως η Αριζόνα, η Αϊόβα, η Λουιζιάνα, η Νότια Καρολίνα και η Ουάσιγκτον.

Υπάρχει ένα μοντέλο free-to-play και pay-to-play για όσους θέλουν να κερδίσουν ανταμοιβές σε μετρητά.

Έτσι, εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε τουρνουά μετρητών, πρέπει να πληρώσετε μια κατάθεση $5. Τα παιχνίδια συνήθως διαρκούν περίπου 2 λεπτά και οι συμμετέχοντες ταιριάζουν με βάση το επίπεδο δεξιοτήτων.

Πλεονεκτήματα

 • Διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση – Η εφαρμογή παιχνιδιού μετατρέπει το κλασικό Bingo σε παιχνίδι για επιπλέον μετρητά, με τους χρήστες να το περιγράφουν ως διασκεδαστικό, εθιστικό και εύκολο.
 • Τουρνουά με μετρητά για πολλούς παίκτες – Η εφαρμογή παιχνιδιού προσφέρει τουρνουά με πραγματικά χρήματα τακτικά, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές ευκαιρίες κέρδους.
 • Θα σας πληρώσει πραγματικά χρήματα – Το Bingo Cash σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας χρησιμοποιώντας το PayPal.

Μειονεκτήματα

 • Μια κατάθεση $5 για να παίξετε σε παιχνίδια με μετρητά – Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτά τα παιχνίδια, πρέπει να πληρώσετε $5.
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα – Η εφαρμογή παιχνιδιού δεν είναι παγκόσμια και ορισμένες χώρες των ΗΠΑ δεν έχουν πρόσβαση σε τουρνουά με μετρητά.

Ευχρηστία

Αυτή η εφαρμογή παιχνιδιού είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές και tablet iOS και Android. Μπορείτε να το βρείτε στο iOS και στο Play Store.

Η λήψη είναι δωρεάν, αλλά για τη συμμετοχή σε τουρνουά με μετρητά απαιτείται καταβολή κατάθεσης.

Η εφαρμογή έχει μια διαισθητική διεπαφή και προσφέρει ένα σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να παίξετε παιχνίδια και να κερδίσετε ανταμοιβές σε μετρητά.

Πιθανά κέρδη

Όλοι οι παίκτες βλέπουν τις ίδιες κάρτες και τις ίδιες μπάλες, επομένως για να κερδίσετε ένα παιχνίδι, πρέπει να είστε γρήγοροι και συγκεντρωμένοι. Κάθε φορά που παίρνετε το Bingo, η εφαρμογή σας δίνει πόντους.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλά παιχνίδια, ανταμείβοντας τους χρήστες με χρηματικά έπαθλα όταν φτάνουν στην πρώτη τριάδα.

Έτσι, εάν είστε σταθερός παίκτης μετρητών Bingo, θα μπορούσατε να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα με την εφαρμογή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να κερδίσετε.

Η πρόσκληση ατόμων στην πλατφόρμα μπορεί να σας κερδίσει έως και 15 $. Η συλλογή τροπαίων είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Οι παίκτες του Bingo Cash λατρεύουν το πόσο διασκεδαστικά και εθιστικά είναι τα παιχνίδια με μετρητά. Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν είναι καταχωρημένο στο Trustpilot και, ως εκ τούτου, δεν έχει βαθμολογία.

 • Βαθμολογία Google Play – 4,3/5 με 112 κριτικές
 • Βαθμολογία iOS – 4.7/5 με 106.000 κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Αυτή η εφαρμογή παιχνιδιού δεν προσφέρει μπόνους καλωσορίσματος ή προσφορές.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας μέσω Apple Pay και PayPal. Η εφαρμογή παιχνιδιού δεν καθορίζει ένα ελάχιστο όριο πληρωμής.

Rakuten Insight

Rakuten Insight προσφέρει έρευνες επί πληρωμή που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας. Η εφαρμογή προέρχεται από την εταιρεία πίσω από την πλατφόρμα επιστροφής μετρητών Rakuten, επομένως είναι 100% νόμιμη.

Χαρακτηριστικά

Το Rakuten Insight είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας.

Η εφαρμογή προσφέρει διαδικτυακές έρευνες επί πληρωμή για άτομα σε αυτές τις περιοχές, επιτρέποντάς τους να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα συμπληρώνοντας έρευνες για διάφορα θέματα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έρευνας, σας δίνεται διαφορετικός αριθμός πόντων, ανάλογα με τη διάρκεια και το περιεχόμενο της έρευνας.

Οι έρευνες μπορεί να διαρκέσουν από 3 έως 20 λεπτά για να ολοκληρωθούν. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αποκλειστείτε από μια έρευνα στα μέσα της διαδρομής, αλλά θα λάβετε και πάλι μερικούς βαθμούς.

Οι εξαργυρώσιμες επιλογές και οι προσκλήσεις για έρευνα διαφέρουν ανά περιοχή.

Πλεονεκτήματα

 • Διάφοροι τρόποι πληρωμής – Αυτή η εφαρμογή έρευνας προσφέρει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να κερδίσετε επιπλέον μετρητά μέσω PayPal.
 • Ιστότοπος φιλικός προς κινητά – Το Rakuten Insight διαθέτει ιστότοπο φιλικό προς κινητά, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε έρευνες στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.
 • Χαμηλό όριο πληρωμής – Μπορείτε να ζητήσετε ανάληψη μόνο αφού κάνετε 5 $.

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες ευκαιρίες έρευνας – Ο αριθμός των διαθέσιμων ερευνών στο Rakuten Insight είναι χαμηλότερος από τις δημοφιλείς πλατφόρμες ερευνών.
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα – Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε 15 χώρες παγκοσμίως.

Ευχρηστία

Η λήψη και η χρήση του Rakuten Insight είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο Play Store και, πρόσφατα, στο iOS App Store.

Ο ιστότοπος είναι φιλικός προς κινητά, επιτρέποντάς σας να τον χρησιμοποιείτε στην επιτραπέζια συσκευή σας τόσο εύκολα και αποτελεσματικά όσο και στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε και το προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε προσκλήσεις για έρευνα.

Πιθανά κέρδη

Το Rakuten Insight χρησιμοποιεί ένα σύστημα πόντων, επομένως κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια έρευνα, λαμβάνετε πόντους, ανάλογα με παράγοντες όπως η διάρκεια της έρευνας.

Οι περισσότερες έρευνες στην εφαρμογή πληρώνουν περίπου 30 πόντους μετά την ολοκλήρωσή τους, όπου 1 βαθμός ισούται με 0,01 $.

Ενώ η εφαρμογή προσφέρει ένα πρόγραμμα παραπομπής για να αυξήσετε τα κέρδη σας, προκαλεί σύγχυση και δεν είναι διαθέσιμη για όλους.

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών

Αν και το Rakuten Insight δεν έχει εντυπωσιακές αξιολογήσεις και πολλές κριτικές σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα στη λίστα μας, εμπίπτει άνετα στην κατηγορία μεσαίας κατηγορίας.

 • Αξιολόγηση Trustpilot – 2,9/5 με 9 κριτικές
 • Βαθμολογία Google Play – 3,7/5 με 262 κριτικές
 • Αξιολόγηση iOS – 3.4/5 με 12 κριτικές

Μπόνους εγγραφής ή προσφορές

Αυτή η εφαρμογή έρευνας δεν προσφέρει μπόνους εγγραφής.

Τρόποι Πληρωμής και Όρια Ανάληψης

Με όριο εξαργύρωσης 5 $, το Rakuten Insight σάς επιτρέπει να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μέσω δωροκάρτας Amazon ή μετρητών PayPal μόλις κερδίσετε 500 πόντους.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής εξαρτώνται από τη χώρα σας.

συμπέρασμα

Έχετε πολλές επιλογές για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα στο Διαδίκτυο. Για αυτόν τον λόγο, επιλέξαμε τις καλύτερες εφαρμογές που κερδίζουν χρήματα που πληρώνουν.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές μας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Καλή τύχη!

Μπορείτε επίσης να δείτε αυτά τα προγράμματα θυγατρικών AI για να κερδίσετε χρήματα.

  Πώς να αναγνωρίσετε τη μουσική με το iPhone ή το iPad σας