Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για ασφαλή μεταφορά χρημάτων διεθνώς το 2023

Οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων για κινητά επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τα smartphone τους.

Αυτές οι εφαρμογές είναι ασφαλείς και βολικές για την αποστολή χρημάτων στα αγαπημένα σας πρόσωπα διεθνώς χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια.

Συχνά εξοικονομούν πολύ χρόνο που πηγαίνει σε μη αυτόματους ελέγχους, κατάθεση μετρητών σε τραπεζικούς λογαριασμούς και επισκέψεις σε τράπεζες για διεθνείς μεταφορές χρημάτων.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε εν συντομία τις εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων και ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς για τη μεταφορά χρημάτων διεθνώς.

Τι είναι οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων;

Οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων σάς επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε ένα άτομο ή μια επιχείρηση γρήγορα και με ασφάλεια. Αυτές οι εφαρμογές διευκολύνουν τις συναλλαγές χρημάτων και δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε τις τράπεζες αυτοπροσώπως για να διαχειριστείτε έναν λογαριασμό.

Κανονικά, οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων προσφέρουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι συνδεδεμένο με τον τραπεζικό λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήματα και να τα χρησιμοποιήσετε για ηλεκτρονικές πληρωμές λογαριασμών.

Οι περισσότερες εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων έχουν σχεδιαστεί για χρήση εντός των τοπικών ορίων της χώρας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων που επιτρέπουν διεθνείς πληρωμές, πληρώνουν διεθνείς λογαριασμούς και προσφέρουν ψηφιακά πορτοφόλια.

Οι διεθνείς εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων έχουν συνήθως ενσωματωμένες υπηρεσίες μετατροπής νομισμάτων που σας επιτρέπουν να στέλνετε χρήματα στο τοπικό σας νόμισμα και μετατρέπονται αυτόματα στο τοπικό νόμισμα του παραλήπτη. Οι εφαρμογές χρεώνουν ιδιαίτερα μια μικρή χρέωση για το χειρισμό μετατροπών και διεθνείς μεταφορές χρημάτων.

Ας ξεκινήσουμε εξερευνώντας τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων.

Αρμονικά

Το Remitly είναι μια γρήγορη και ασφαλής εφαρμογή μεταφοράς χρημάτων που επιτρέπει μεταφορές χρημάτων σε 3000+ τράπεζες και 350.000+ τοποθεσίες παραλαβής μετρητών σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα αξιόπιστα ονόματα τραπεζών περιλαμβάνουν Bancoppel, BDO, Banreservas, GT Bank, Bank Alfalah, Polaris Bank, ICICI, MCB και άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, την πιστωτική κάρτα ή τη χρεωστική σας κάρτα για να στείλετε χρήματα σε όλο τον κόσμο. Με το Remitly, λαμβάνετε εγγυημένους χρόνους παράδοσης και ενημερώσεις μεταφοράς σε πραγματικό χρόνο και οι παραλήπτες μπορούν να εισπράξουν τα μετρητά χωρίς να πληρώσουν χρέωση.

Το Remitly έχει μέση βαθμολογία 4,9 αστεριών στο κατάστημα εφαρμογών της Apple λόγω της υποστήριξης πελατών, χωρίς κρυφές χρεώσεις και προσφορές. Η πλατφόρμα διαθέτει μια αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει στα Αγγλικά και τα Ισπανικά.

Χαρακτηριστικά:

 • Πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας
 • Χωρίς τέλη για τη λήψη χρημάτων
 • Κάλυψη δικτύου 150+ χωρών
 • 24/7 υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών

Λήψη: iOS | Android

OFX

Η OFX είναι μια αυστραλιανή εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διεθνείς μεταφορές χρημάτων. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες και επιτρέπει μεταφορές σε περισσότερες από 170+ χώρες.

Διατίθεται ως διαδικτυακή πλατφόρμα καθώς και με τη μορφή εφαρμογής για κινητά. Το OFX προσφέρει ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και χαμηλότερες προμήθειες, καθιστώντας το μια προσοδοφόρα επιλογή για τα άτομα να μεταφέρουν χρήματα σε διάφορες χώρες.

Επιπλέον, παρέχει επίσης δυνατότητες όπως προθεσμιακές συμβάσεις, σχολιασμός χρηματιστηρίου, ειδοποιήσεις τιμών, γραφήματα τιμών και οριακές εντολές. Η OFX λειτουργεί βάσει κανονιστικών πλαισίων και ακολουθεί προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και τεχνικές κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο για την προστασία των συναλλαγών των πελατών.

  Ξεκινήστε τον Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό Σταθμό σας [7 Broadcast and Hosting Services]

Χαρακτηριστικά:

 • Υποστήριξη 55+ νομισμάτων
 • Δίκτυο μεταφοράς σε περισσότερες από 190 χώρες
 • Εύκολη παρακολούθηση μεταφοράς
 • Χαμηλότερες προμήθειες σε σύγκριση με τις τράπεζες
 • Παγκόσμια υποστήριξη πελατών 24/7

Λήψη: iOS | Android

Σοφός

Η Wise είναι μια εταιρεία fintech που έχει κερδίσει δημοτικότητα για τις οικονομικά αποδοτικές διεθνείς υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων. Υποστηρίζει περισσότερα από 50 νομίσματα και μπορείτε να στείλετε χρήματα σε περισσότερες από 170 χώρες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wise πληρώνοντας μια ελάχιστη συναλλαγματική χρέωση.

Η εγγραφή στο Wise είναι εύκολη. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπό τους ή να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή Wise. Για να στείλετε χρήματα, πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του παραλήπτη και να πληρώσετε μέσω ACH, τραπεζικού εμβάσματος ή χρεωστικών/πιστωτικών καρτών. Μόλις ξεκινήσει η μεταφορά ποσού, ο παραλήπτης μπορεί να παρακολουθεί την πληρωμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο μεταφοράς πληρωμής Wise.

Εκτός από την τυπική υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων, η Wise προσφέρει επίσης λογαριασμούς χωρίς σύνορα που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κρατήσουν χρήματα. Η λειτουργία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ασχολούνται με πολλά νομίσματα ή πληρώνουν τους υπαλλήλους τους σε διαφορετικές χώρες. Συμμορφώνεται με τους κανόνες κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για τη διασφάλιση ασφαλών συναλλαγών με τους πελάτες.

Χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζονται 50 νομίσματα
 • Δίκτυο μεταφοράς 170+ χωρών
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Ενσωμάτωση με Amazon, Stripe και Xero

Λήψη: iOS | Android

WorldRemit

Η WorldRemit προσφέρει διεθνείς υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων μεταφορών από κινητό πορτοφόλι, τραπεζικές καταθέσεις και κέντρα παραλαβής μετρητών. Η εφαρμογή υποστηρίζει 70+ νομίσματα και καλύπτει 130+ χώρες όπου μπορείτε να στείλετε χρήματα σχεδόν αμέσως.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή WorldRemit και να ανοίξετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα διεθνώς. Μπορείτε να πληρώσετε τα χρήματα που μεταφέρατε χρησιμοποιώντας τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Με το WorldRemit, μπορείτε να στείλετε χρήματα απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης μια λειτουργία χρημάτων για κινητά που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε χρήματα στο κινητό σας τηλέφωνο. Είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε χρήματα, να πληρώνετε λογαριασμούς και χρεώσεις και να κάνετε πληρωμές για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργία ανανέωσης χρόνου ομιλίας για κινητά
 • Υποστήριξη δικτύου μεταφοράς χρημάτων σε 150 χώρες
 • Χαμηλό κόστος μεταφοράς
 • 24/7, 365 ημέρες υποστήριξη πελατών

Λήψη: iOS | Android

PayPal

Το PayPal είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές μεταφοράς πληρωμών, την οποία εμπιστεύονται περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες. Θα το βρείτε στις περισσότερες διαδικασίες ολοκλήρωσης αγοράς σε εφαρμογές διαδικτυακών αγορών ή κατά την πληρωμή λογαριασμών στο διαδίκτυο. Λόγω της συμμόρφωσής της με τις πολιτικές για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη γνώση του πελάτη, η διεθνής μεταφορά χρημάτων είναι ασφαλής με το PayPal.

Η έναρξη της μεταφοράς χρημάτων είναι εύκολη με το Paypal. Πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό PayPal από τον επίσημο ιστότοπό τους και να προσθέσετε μια πηγή χρηματοδότησης, όπως τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική επαλήθευση, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα πέρα ​​από τα διεθνή σύνορα.

Κατά την αποστολή χρημάτων διεθνώς, το PayPal μετατρέπει αυτόματα το ποσό από το νόμισμά σας στο νόμισμα του παραλήπτη με βάση την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία. Υπάρχει επίσης ένα τέλος για τη μετατροπή νομίσματος και ένα τέλος μεταφοράς χρημάτων. Μερικές φορές, μπορεί να βρείτε διαφορά στη συναλλαγματική ισοτιμία σε σύγκριση με την τρέχουσα ισοτιμία της αγοράς.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn [Permanently]

Χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζει πληρωμές ACH και επεξεργασία eCheck
 • Ασφαλής έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Συμμόρφωση με τον κανονισμό CountryPCI
 • Διαχείριση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Επιλογή επαναλαμβανόμενης χρέωσης πολλαπλών περιόδων

Λήψη: iOS | Android

Venmo

Το Venmo είναι μια εφαρμογή κοινωνικής πληρωμής που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα. Σας επιτρέπει να χωρίζετε τους λογαριασμούς, να πραγματοποιείτε πληρωμές κοινής ωφέλειας και να μεταφέρετε χρήματα οπουδήποτε στους φίλους και τις οικογένειές σας σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Venmo είναι η πτυχή της κοινωνικής τροφοδοσίας. Επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να σχολιάζουν τις συναλλαγές των φίλων τους με βάση τις ρυθμίσεις απορρήτου. Η ροή κοινωνικής δικτύωσης και οι περιγραφές προσθέτουν ένα στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης σε αυτήν την εφαρμογή πληρωμής.

Αυτή η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης την καθιστούν μια δημοφιλή εφαρμογή μεταφοράς χρημάτων μεταξύ των νέων.

Το Venmo παρέχει επίσης μια φυσική χρεωστική κάρτα που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως οι κανονικές χρεωστικές κάρτες. Από πλευράς ασφάλειας, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και σύγχρονα μέτρα κατά της απάτης, όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Χαρακτηριστικά:

 • Επεξεργασία πληρωμών ACH
 • Λειτουργία μερικών πληρωμών
 • Προσφέρει χρεωστική και πιστωτική κάρτα Venmo
 • Δωρεάν αποστολή χρημάτων σε σύγκριση με πιστωτικές κάρτες

Λήψη: iOS | Android

MoneyGram

Η MoneyGram παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων και άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο τόσο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών όσο και μέσω των τοποθεσιών λιανικής. Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν χρήματα διασυνοριακά και να πληρώνουν διεθνείς λογαριασμούς σε συναλλαγματικές ισοτιμίες προϋπολογισμού.

Το MoneyGram διαθέτει εφαρμογές που διευκολύνουν τη μεταφορά χρημάτων. Παρέχει μια δυνατότητα υπολογισμού των εκτιμώμενων τελών μεταφοράς προτού πραγματοποιήσετε συναλλαγές μεταφοράς χρημάτων.

Η εφαρμογή έχει μια συνολική λίστα με περισσότερες από 13.000 εταιρείες για την πραγματοποίηση πληρωμών των λογαριασμών σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε αυτόματες επαναλαμβανόμενες μεταφορές χρημάτων σε μια απαιτούμενη βάση. Με τη νέα λειτουργία του MoneyGram, μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε και να διατηρήσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

 • Υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων σε 200+ χώρες
 • Αποκλειστική εφαρμογή για iOS και Android
 • Ασφάλεια παρακολούθησης διαδικτυακών δραστηριοτήτων 24/7
 • Βιομετρική είσοδος

Λήψη: iOS | Android

Revolut

Η Revolut είναι μια εφαρμογή παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2015 για να απλοποιήσει πολύπλοκες οικονομικές διαδικασίες. Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών σε απευθείας σύνδεση εμπόρων, επενδυτικών επιλογών όπως κρυπτογράφηση, χρηματιστηριακές συναλλαγές, ασφάλειες και εργαλεία που σχετίζονται με χρήματα.

Η Revolut διαθέτει μια λειτουργία διεθνούς μεταφοράς χρημάτων που σας επιτρέπει να στέλνετε χρήματα σε αξιόπιστους τραπεζικούς λογαριασμούς σε ξένες χώρες από την εφαρμογή τους. Έχει ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τυπικές ή εξπρές ταχύτητες μεταφοράς.

Χαρακτηριστικά:

 • Έξυπνες λειτουργίες προϋπολογισμού
 • Ενσωματωμένη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μετοχών
 • Χαμηλές χρεώσεις στις διεθνείς μεταφορές
 • Καθαρή διεπαφή διεπαφής χρήστη

Λήψη: iOS | Android

Zelle

Το Zelle είναι μια εφαρμογή μεταφοράς χρημάτων που χρησιμοποιείται συνήθως για την αποστολή χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς των ΗΠΑ. Είναι μια εύκολη εφαρμογή και εάν η τράπεζά σας ή η πιστωτική σας ένωση ενσωματωθεί με το Zelle, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή mobile banking.

  7 Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης επιτραπέζιων υπολογιστών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Αφού εγγραφείτε στην εφαρμογή Zelle, μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε χρήματα μέσω του αριθμού κινητού σας στις Ηνωμένες Πολιτείες ή της διεύθυνσης email του παραλήπτη. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μεμονωμένους καταναλωτές και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων για καθημερινές συναλλαγές. Είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν χρεώσεις για την αποστολή και τη λήψη χρημάτων μέσω Zelle.

Το Zelle έχει σχεδιαστεί κυρίως για εγχώριες μεταφορές εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εφαρμογή έχει αποκτήσει δημοτικότητα επειδή οι πληρωμές διεκπεραιώνονται γρήγορα και υιοθετείται από μεγάλα ιδρύματα, διευκολύνοντας τα άτομα να μεταφέρουν χρήματα με ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαχωρισμός πληρωμών
 • Ευρεία διαθεσιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ενσωματώσεις με πολλές τράπεζες
 • Δωρεάν και ασφαλές

Λήψη: iOS | Android

Το Meta Pay είναι η πλατφόρμα πληρωμών του Facebook, παλαιότερα γνωστή ως Facebook Pay. Είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να κάνετε πληρωμές από το Facebook, το Instagram και το WhatsApp Messenger.

Η ρύθμιση και η χρήση του Meta Pay είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε την προτιμώμενη πληρωμή σας στο Facebook για πρώτη φορά και, στη συνέχεια, μπορείτε να τη συνδέσετε στο Instagram χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία ολοκλήρωσης αγοράς. Η πλατφόρμα μπορεί να ανιχνεύσει μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κατά της απάτης, καθιστώντας την πιο ασφαλή.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο Meta Pay είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε μέσα από το Instagram χωρίς να φύγετε από την πλατφόρμα.

Χαρακτηριστικά:

 • Ενσωματωμένη πληρωμή μέσω πλατφόρμας κοινωνικών μέσων
 • Τεχνολογία ασφαλείας κατά της απάτης
 • Βιομετρική είσοδος
 • Γρήγορη υποστήριξη πελατών

Μπορείτε ακόμη και να συνεισφέρετε στη συγκέντρωση χρημάτων στέλνοντας αυτοκόλλητα δωρεών στα Stories του Instagram.

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων;

Με τις περισσότερες εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Μετά την επαλήθευση, μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε και να λαμβάνετε τα χρήματα σε φίλους, μέλη της οικογένειάς σας ή υπαλλήλους εκτός συνόρων. Μπορείτε είτε να πληρώσετε το ποσό μεταφοράς μέσω τραπεζικού λογαριασμού, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

2. Πόσο χρεώνουν οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων;

Οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων συνήθως χρεώνουν μια χρέωση ανά συναλλαγή. Αυτή η χρέωση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως σε ποια χώρα στέλνετε χρήματα, το ποσό μεταφοράς, το σχετικό νόμισμα, την τιμή της αγοράς και ούτω καθεξής. Ορισμένες εφαρμογές χρεώνουν ένα σταθερό ποσό ή ένα ορισμένο ποσοστό του ποσού μεταφοράς.

3. Είναι ασφαλείς οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων;

Οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων ακολουθούν διεθνείς κανόνες και κανονισμούς για την ασφαλή μεταφορά χρημάτων παγκοσμίως. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας κατά του εντοπισμού απάτης που δυσκολεύουν τους εισβολείς στον κυβερνοχώρο να έχουν πρόσβαση στα χρήματά σας.

Σημείωση του συγγραφέα

Τώρα που έχουμε επισκόπηση των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων διεθνών εφαρμογών μεταφοράς χρημάτων, είναι δύσκολο να συμπεράνουμε ποια είναι η καλύτερη.

Και η απόλυτη απάντηση ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, όπως το πού θέλετε να μεταφέρετε χρήματα, τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τις ισχύουσες χρεώσεις.

Εκτός από τα παραπάνω σημεία, είναι επίσης αξιοσημείωτο να ελέγξετε εάν οι εφαρμογές ακολουθούν τους κανόνες και τους κανονισμούς για την ασφάλεια των διεθνών πληρωμών.

Σε γενικές γραμμές, η Revolut εφαρμόζει τη φθηνότερη χρέωση μεταφοράς, η Wise είναι επίσης μια οικονομικά αποδοτική λύση και το PayPal λόγω του ευρέος φάσματος των ενσωματώσεων.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις PayPal για να λαμβάνουν πληρωμές οι ελεύθεροι επαγγελματίες.