Οι κορυφαίοι 11 ιστότοποι με έκπτωση παιχνιδιών για να αγοράσετε βιντεοπαιχνίδια φθηνά

Αν και τα βιντεοπαιχνίδια προσφέρουν μεγάλη αξία ανά δολάριο για ψυχαγωγία, τα παιχνίδια μπορεί να είναι ένα ακριβό χόμπι. Αυτές οι αγορές αθροίζονται και είναι εύκολο να ξοδέψετε πάνω από 1.000 $ σε ένα χρόνο.

Ευτυχώς, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, έχετε τρόπους να μειώσετε. Πρώτα, σταματήστε την προπαραγγελία παιχνιδιών. Θα μπορούσατε ακόμη και να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να αποφύγετε την αγορά νέων παιχνιδιών εντελώς.

Ωστόσο, η καλύτερη ιδέα από όλες είναι να περιμένετε προσφορές. Θα χρειαστείτε λίγη υπομονή και δεν θα παίζετε πάντα τα παιχνίδια που θέλετε αμέσως, αλλά οι προσφορές βιντεοπαιχνιδιών μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα. Για να σας βοηθήσουμε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τοποθεσίες εκπτώσεων παιχνιδιών που θα σας βοηθήσουν να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε παιχνίδια.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε φθηνά βιντεοπαιχνίδια.

Το IsThereAnyDeal είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης προσφορών για βιντεοπαιχνίδια. Όχι μόνο συγκεντρώνει σχεδόν κάθε συμφωνία βιντεοπαιχνιδιών που είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, αλλά τα παραθέτει όλα δίπλα-δίπλα και τα κατατάσσει με βάση το ποσό που μπορείτε να εξοικονομήσετε. Απλώς αναζητήστε το παιχνίδι που θέλετε και μετά δείτε όλες τις προσφορές στη σελίδα του.

Άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να ορίσετε ένα σημείο τιμής και να ειδοποιηθείτε όταν η τιμή πέσει κάτω από αυτό και να δείτε το ιστορικό τιμών του παιχνιδιού για να αξιολογήσετε εάν η τρέχουσα τιμή είναι πραγματικά μια συμφωνία.

Εάν η τιμή είναι το μοναδικό σας κριτήριο, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι αυτό που χρειάζεστε. Αλλά το IsThereAnyDeal παραθέτει επίσης καταστήματα που πωλούν το παιχνίδι χωρίς προσφορές. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ως “πού μπορώ να αγοράσω αυτό το παιχνίδι;” εργαλείο, ανεξάρτητα από προσφορές.

Το CheapShark συγκεντρώνει μόνο τις τιμές των βιντεοπαιχνιδιών από μια ντουζίνα διαδικτυακούς λιανοπωλητές, αλλά σας επιτρέπει να αναζητήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι και σας δίνει μια γρήγορη σύγκριση του κόστους του κάθε παιχνιδιού.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Google Drive στο Mac σας

Εύκολα, ο ιστότοπος εμφανίζει τη χαμηλότερη τιμή ενός παιχνιδιού ποτέ και πότε σημειώθηκε αυτή η τιμή και σας επιτρέπει να ορίσετε ένα σημείο τιμής για να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν το παιχνίδι πέσει κάτω από αυτό.

Η σελίδα καταχώρισης προσφορών του CheapShark έχει ένα ενδιαφέρον μέτρο ταξινόμησης που ονομάζεται Βαθμολογία συμφωνίας. Λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες (π.χ. απόλυτη τιμή, ποσοστό έκπτωσης, Metascore, ημερομηνία κυκλοφορίας) για να καθορίσει πόσο καλή είναι η συμφωνία.

Το GG.deals είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης τιμών παιχνιδιών για υπολογιστή που διασφαλίζει ότι λαμβάνετε την καλύτερη προσφορά. Συγκρίνει τις τιμές σε επίσημα καταστήματα και βασικά καταστήματα, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν ενεργούς κωδικούς προσφοράς. Σας ενημερώνει επίσης εάν το παιχνίδι περιλαμβάνεται ως μέρος οποιασδήποτε συνδρομητικής υπηρεσίας, όπως το Ubisoft+ ή το Xbox Game Pass.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το GG.deals παρακολουθεί την ιστορική τιμή ενός παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε πραγματικά μια καλή συμφωνία. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές μπορεί να μην χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα, καθώς ο ιστότοπος σας ειδοποιεί επίσης όταν μια υπηρεσία δίνει ένα παιχνίδι δωρεάν.

Το Humble Bundle ξεκίνησε το 2010 ως μια συλλογή βιντεοπαιχνιδιών με έκπτωση, με ορισμένα έσοδα να δωρίζονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα πρώτα πακέτα του αποτελούνταν κυρίως από indie παιχνίδια, αλλά έκτοτε έχει εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει τίτλους AAA και άλλα πιο επιθυμητά παιχνίδια.

Τα Humble Bundles είναι γνωστά για την προσέγγιση «πληρωμή ό,τι θέλετε», που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε πολλά παιχνίδια σε πολύ προσιτές τιμές. Ωστόσο, ορισμένοι από τους πιο επιθυμητούς τίτλους είναι διαθέσιμοι μόνο εάν ξοδέψετε ένα ελάχιστο ποσό.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε το Humble Store για τακτικές πωλήσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτές οι δύο επιλογές περιλαμβάνουν μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποκτήσετε φθηνά παιχνίδια.

  6 εύκολοι τρόποι για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης σε Mac σαν PRO

Το Fanatical είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών που έχει πάντα μεγάλες εκπτώσεις στα πιο πρόσφατα και καλύτερα παιχνίδια. Ενώ οι τιμές στο Fanatical είναι συνήθως εξαιρετικές ούτως ή άλλως, ο ιστότοπος συχνά πραγματοποιεί εκπτώσεις ή προσφορές flash όπου μπορείτε να πάρετε ακόμη φθηνότερες τιμές από το συνηθισμένο. Δεδομένου ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένα ακριβό χόμπι, αυτές οι ευκαιρίες είναι πολύ ευπρόσδεκτες.

Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τα πακέτα της Fanatical, όπου συσκευάζει παρόμοια παιχνίδια μαζί για ένα ποσοστό έκπτωσης. Περιστασιακά, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο για να λάβετε ομαδική έκπτωση σε μια μαζική αγορά.

Το Green Man Gaming είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα και εκπτωτικές τοποθεσίες παιχνιδιών. Αν θέλετε φθηνά βιντεοπαιχνίδια, το Green Man Gaming σας έχει ταξινομήσει. Πουλάει κλειδιά Steam και Xbox, αλλά μπορείτε να αγοράσετε με γνώμονα και ασφάλεια ότι κάθε κλειδί έχει προέλθει απευθείας από τον εκδότη—χωρίς σκιώδη συμμετοχή τρίτων.

Καθώς αγοράζετε στο Green Man Gaming, κερδίζετε XP. Όσο περισσότερα αγοράζετε, τόσο περισσότερα XP κερδίζετε και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές για να λάβετε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις. Εφαρμόζει την έκπτωση αυτόματα, ώστε να λαμβάνετε πάντα την καλύτερη προσφορά.

Το GamersGate συνεργάζεται επίσημα με μεγάλους και μικρούς εκδότες, που πωλούν κλειδιά Steam για παιχνίδια υπολογιστή σε όλα τα είδη. Υπάρχουν τακτικές εκπτώσεις, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε παζάρια με ευκολία. Εάν κάτι δεν είναι αρκετά φθηνό για εσάς, το GamersGate προσφέρει μια λειτουργία ειδοποίησης πτώσης τιμής—το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας δωρεάν λογαριασμός.

Όπως θα περίμενε κανείς από το όνομα, το WinGameStore έχει να κάνει με τα παιχνίδια των Windows. Αν και η Apple είναι περισσότερο η δική σας γεύση, ρίξτε μια ματιά στον αδελφό της ιστότοπο MacGameStore. Όποιο ιστότοπο κι αν επιλέξετε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια με έκπτωση για περιήγηση και συνεχείς πωλήσεις εκδοτών.

  Πώς να αναγνωρίσετε τη μουσική με το iPhone ή το iPad σας

Ο ιστότοπος σας ανταμείβει ακόμη και με πόντους για την αγορά παιχνιδιών, την παραπομπή φίλων και τη σύνταξη κριτικών, τους οποίους μπορείτε στη συνέχεια να εξαργυρώσετε για χρήματα από την επόμενη αγορά σας.

Ίσως αναρωτιέστε αν είναι ασφαλές να αγοράσετε κλειδιά παιχνιδιού. Όταν τα αγοράζετε από εξουσιοδοτημένους πωλητές όπως το GameBillet, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτός ο ιστότοπος εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προσφορές για νέα και παλιά παιχνίδια υπολογιστή. Σας επιτρέπει ακόμη και να προπαραγγείλετε παιχνίδια. αν και ειλικρινά, δεν θα πρέπει να προπαραγγείλετε βιντεοπαιχνίδια γιατί δεν θα εξαντληθεί η ψηφιακή απόθεμα.

Δεν θα ήταν υπέροχο να ζεις σε έναν πλανήτη βιντεοπαιχνιδιών; Το Gamesplanet είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα, πουλά νόμιμα κλειδιά παιχνιδιών για το Steam, το Ubisoft Connect, το GOG και άλλα. Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά γιατί υπάρχουν πάντα χρονικά περιορισμένες προσφορές flash που παρέχουν ακόμη καλύτερη τιμή από την κανονική.

Το IndieGala δεν πουλά μόνο indie παιχνίδια, αν και έχει πολλά από αυτά, αλλά μάλλον έχει καλές προσφορές σε όλα τα είδη παιχνιδιών υπολογιστή. Επιπλέον, το IndieGala διαθέτει μια προσεγμένη επιλογή δωρεάν παιχνιδιών και ατελείωτα δώρα—σίγουρα, η ποιότητα του παιχνιδιού μπορεί να είναι αμφισβητήσιμη, αλλά είναι δύσκολο να πειράξουμε σε μηδενικά δολάρια.

Πώς να αποφασίσετε τι παιχνίδι να αγοράσετε

Αυτοί οι ιστότοποι είναι βέβαιο ότι θα σας εξασφαλίσουν μια μεγάλη ευκαιρία για το επόμενο παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Πολλά από αυτά σας επιτρέπουν να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις μέσω email και ενημερωτικά δελτία. φροντίστε να το κάνετε για να μην χάσετε μια ευκαιρία.

Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο παιχνίδι να αγοράσουμε στη συνέχεια. Για να αποφασίσετε, μην ξεχάσετε να διαβάσετε κριτικές, να παίξετε επιδείξεις και να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους με έκπτωση για να παρακολουθείτε προσφορές.