Οι καλύτεροι φορτιστές Apple Watch του 2023

Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει φορτιστές Apple Watch υψηλής ποιότητας. Ενώ το επίσημο καλώδιο φόρτισης Apple Watch παραμένει η προτιμώμενη επιλογή μας, υπάρχουν άλλες εξαιρετικές εναλλακτικές διαθέσιμες, ειδικά αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή αναζητάτε πρόσθετες λειτουργίες όπως η λειτουργία Nightstand ή η φόρτιση πολλών συσκευών.

ο Ο μαγνητικός γρήγορος φορτιστής Apple Watch με καλώδιο USB-C δεν προσφέρει τίποτα το φανταχτερό, αλλά είναι συνήθως πιο αξιόπιστο από τις περισσότερες προσφορές τρίτων. Ως αξεσουάρ πρώτου κατασκευαστή, είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργήσει με το φορητό σας και όλα τα προηγούμενα μοντέλα.

Η Apple αναβάθμισε τη συσκευή φόρτισης για να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα νεότερα μοντέλα, τα Apple Watch Series 9 και Ultra 2, ώστε να μπορεί να φορτίσει το ρολόι σας σε πλήρη φόρτιση σε ελάχιστο χρόνο. Το κορδόνι έχει το τέλειο μήκος για χρήση σε γραφείο ή κομοδίνο και δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο στην τσάντα σας, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ταξίδια.

Μαγνητικός γρήγορος φορτιστής Apple Watch σε καλώδιο USB-C

Καλύτερο Συνολικά

$25 $29 Εξοικονομήστε
$4

Ο μαγνητικός γρήγορος φορτιστής Apple Watch με καλώδιο USB-C είναι ο ίδιος φορτιστής που συνοδεύεται από νέες αγορές Apple Watch. Είναι απλό στη χρήση, συμπαγές και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα νεότερα μοντέλα.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτιση
 • Εύχρηστος
 • Ασφαλές και υψηλής ποιότητας
 • Φιλικό προς τα ταξίδια

Μπέλκιν

Για λίγα δολάρια παραπάνω από τον μαγνητικό γρήγορο φορτιστή Apple Watch, ο φορητός γρήγορος φορτιστής Belkin για Apple Watch όχι μόνο μπορεί να φορτίσει γρήγορα το Apple Watch σας, αλλά προσφέρει επίσης την επιλογή χρήσης της λειτουργίας κομοδίνου, καθιστώντας το μια σταθερή επιλογή για το γραφείο ή το κομοδίνο σας .

Παρόλο που έχει υψηλότερο κόστος, διαθέτει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και βαριά βάση που εμποδίζει τον φορτιστή να γλιστρήσει από τις επιφάνειες. Υπάρχει επίσης ένα ρυθμιζόμενο καντράν που μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη Apple Watch. Είτε διαθέτετε το τυπικό Apple Watch είτε τα μεγαλύτερα μοντέλα Ultra, αυτή η βάση φόρτισης μπορεί να γεμίσει γρήγορα το ρολόι σας ενώ το προβάλλει όμορφα.

  Κατανόηση της υλοποίησης Stack στην Python

Φορητός γρήγορος φορτιστής Belkin για Apple Watch

Καλύτερη βάση φόρτισης

Ο φορητός γρήγορος φορτιστής Belkin για Apple Watch είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στον επίσημο φορτιστή Apple Watch, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Nightstand με το Apple Watch σας. Μετατρέπει το ρολόι σας σε ξυπνητήρι, το οποίο είναι τέλειο για φόρτιση δίπλα στο κρεβάτι.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτιση για το Apple Watch
 • Συμβατό με Nightstand Mode
 • Συμπαγής και κομψός σχεδιασμός
 • Φιλικό προς τα ταξίδια

Μειονεκτήματα

 • Δεν περιλαμβάνει μετασχηματιστή ρεύματος

Λογική υπόθεσης

Ο φορτιστής Case Logic Apple Watch είναι μια οικονομική επιλογή που λειτουργεί εξαιρετικά με όλες τις γενιές του Apple Watch. Διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με τον επίσημο φορτιστή της Apple, αλλά διαθέτει θύρα USB-A αντί για USB-C. Είναι ακόμα εύκολο στη χρήση και αποθηκεύεται όμορφα.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι φορτίζει λίγο αργά, αλλά αυτό δεν θα σας αποτρέψει εάν φορτίσετε τις συσκευές σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος για να φορτίσετε το ρολόι σας στο 100% της χωρητικότητας της μπαταρίας.

Case Logic Φορτιστής Apple Watch

Καλύτερος προϋπολογισμός

8 $ 11 $ Εξοικονομήστε
$3

Ο Case Logic Apple Watch Charger είναι ένας από τους πιο οικονομικούς φορτιστές Apple Watch. Αν και μπορεί να μην υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, μπορεί να φορτίσει πλήρως το ρολόι σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Λειτουργεί με όλα τα μοντέλα Apple Watch
 • Αποθηκεύεται όμορφα

Anker

Είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με αυτόν τον φορτιστή Apple Watch σε μέγεθος τσέπης από την Anker, εάν θέλετε να διατηρήσετε το ρολόι σας φορτισμένο όταν ταξιδεύετε ή στη δουλειά. Έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με μια μονάδα αντίχειρα και συνδέεται απευθείας σε μια θύρα USB-C του φορητού υπολογιστή, του power bank ή του αντάπτορα τοίχου, επιτρέποντάς σας να γεμίζετε το ρολόι σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Ο φορητός μαγνητικός φορτιστής Anker για το Apple Watch λειτουργεί με όλες τις γενιές του Apple Watch και φέρει τη σφραγίδα έγκρισης «πιστοποιημένη από MFi» από την Apple, επομένως είναι ασφαλής η χρήση του με προϊόντα Apple, συμπεριλαμβανομένων των Apple Watch και AirPods. Αν και δεν διαθέτει τη νέα μονάδα γρήγορης φόρτισης, εξακολουθεί να φορτίζει ταχύτερα από τις περισσότερες επιλογές τρίτων και διαθέτει ισχυρούς μαγνήτες για να κρατά το ρολόι σας με ασφάλεια στη θέση του.

  Πώς να συνδυάσετε δύο ηχεία Amazon Echo Alexa για στερεοφωνικό ήχο

Φορητός μαγνητικός φορτιστής Anker για Apple Watch

Το καλύτερο για ταξίδια

Πας κάπου? Αυτός ο φορητός μαγνητικός φορτιστής Anker για Apple Watch σάς επιτρέπει να τροφοδοτείτε το ρολόι σας από σχεδόν οπουδήποτε. Χρειάζεστε μόνο μια συσκευή με τροφοδοτούμενη θύρα USB-C, όπως MacBook, iPad ή power bank, για να φορτίσετε το ρολόι σας.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ
 • Ασφαλής φόρτιση
 • Κρατάει το Apple Watch με ασφάλεια
 • Δεν χρειάζεται πρίζα

Μειονεκτήματα

 • Δεν φορτίζει γρήγορα τα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watch

Μπέλκιν

Υπάρχουν πολλοί υπέροχοι φορτιστές 3 σε 1, αλλά ο ασύρματος φορτιστής 3 σε 1 Belkin με MagSafe (2ης γενιάς) έχει μερικές επιπλέον δυνατότητες που τον καθιστούν την καλύτερη επιλογή για τις συσκευές Apple σας. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό σε σχήμα Τ που αναστέλλει το iPhone και το Apple Watch στον αέρα, επιτρέποντάς σας να βλέπετε εύκολα τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις.

Αυτό όμως που το ξεχωρίζει πραγματικά από το πλήθος είναι η απίστευτη ταχύτητα φόρτισης. Αυτή η βάση 3 σε 1 μπορεί να φορτίσει το iPhone σας με τις μεγαλύτερες ταχύτητες και υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση για τα νεότερα ρολόγια Apple. Αν και είναι ακριβό, αξίζει τον κόπο αν διαθέτετε iPhone, Apple Watch και AirPods. Επιπλέον, συνοδεύεται από όλα τα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός μετασχηματιστή ρεύματος.

Belkin 3-σε-1 ασύρματος φορτιστής με MagSafe (2ης γενιάς)

Ο καλύτερος φορτιστής 3 σε 1

$120 $150 Εξοικονομήστε
$30

Ο ασύρματος φορτιστής Belkin 3-σε-1 με MagSafe είναι η τέλεια επιλογή εάν θέλετε να φορτίσετε το Apple Watch, το iPhone και τα AirPods ταυτόχρονα. Το μοντέλο 2ης γενιάς προσθέτει γρήγορη φόρτιση για το Apple Watch πάνω από τη φόρτιση MagSafe 15W για τα πιο πρόσφατα iPhone.

Πλεονεκτήματα

 • Φορτίζει τρεις συσκευές ταυτόχρονα
 • Γρήγορη φόρτιση για iPhone και Apple Watch
 • Κομψή σχεδίαση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής
 • Εξαλείφει τα καλώδια

FAQ

Ε: Τα Apple Watches χρησιμοποιούν MagSafe;

Ενώ και οι φορτιστές MagSafe και Apple Watch χρησιμοποιούν μαγνήτες, ο φορτιστής Apple Watch χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό μηχανισμό που ονομάζεται επαγωγική φόρτιση, ο οποίος δεν είναι συμβατός με το MagSafe. Η χρήση φορτιστή MagSafe για την τροφοδοσία του Apple Watch σας δεν θα λειτουργήσει.

  Μια ματιά στις εφαρμογές κατ' απαίτηση

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φορτιστή του iPhone για να φορτίσω το Apple Watch μου;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή iPhone για να τροφοδοτήσετε το Apple Watch σας. Το Apple Watch χρησιμοποιεί έναν μαγνητικό φορτιστή με υποδοχή USB-C, τον οποίο μπορείτε να συνδέσετε στο τροφοδοτικό του iPhone σας, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτει θύρα USB-C.

Ε: Τι τύπο φορτιστή χρησιμοποιεί το Apple Watch;

Το Apple Watch χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό μαγνητικό ασύρματο φορτιστή που συνδέεται στο πίσω μέρος του ρολογιού σας. Εάν διαθέτετε Apple Watch Series 7 ή νεότερη έκδοση, ο μαγνητικός γρήγορος φορτιστής Apple Watch με καλώδιο USB-C μπορεί να φορτίσει το ρολόι σας 33 τοις εκατό γρηγορότερα από παλαιότερους φορτιστές ή επιλογές τρίτων χωρίς υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Ε: Πρέπει να φορτίζω το Apple Watch μου κάθε βράδυ;

Ναι, μπορείτε να φορτίζετε το Apple Watch σας κάθε βράδυ. Το Apple Watch διαθέτει μια λειτουργία βελτιστοποιημένης φόρτισης μπαταρίας που καθυστερεί τη φόρτιση πέραν του 80 τοις εκατό για να βοηθήσει στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Ε: Είναι εντάξει να χρησιμοποιείτε φορτιστή που δεν είναι Apple με το Apple Watch μου;

Ενώ ο επίσημος φορτιστής της Apple είναι ο καλύτερος τρόπος για να φορτίσετε το Apple Watch σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια έναν φορτιστή τρίτου κατασκευαστή για να τροφοδοτήσετε το ρολόι σας. Οι φορτιστές που δεν ανήκουν στην Apple τείνουν να είναι οικονομικοί και λειτουργούν καλά με όλα τα Apple Watch. Ωστόσο, συνιστούμε μόνο όσους διαθέτουν πιστοποίηση MFi για να διασφαλίσουν τη συμβατότητα και την ασφάλεια.

Ε: Μπορώ να φορτίσω το Apple Watch μου χωρίς φορτιστή; Αν ναι, πώς;

Δεν μπορείτε να φορτίσετε το Apple Watch σας χωρίς τον μαγνητικό φορτιστή του. Ωστόσο, εάν διαθέτετε το μαγνητικό καλώδιο φορτιστή USB-C, μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στη θύρα USB-C του MacBook, του power bank ή ακόμα και του iPhone σας (αν χρησιμοποιείτε το iPhone 15), επιτρέποντάς σας να το φορτίζετε χωρίς να απαιτείται μια πρίζα τοίχου.

Ε: Τι είναι το πράσινο φίδι του θανάτου;

Το Green Snake of Death είναι μια προειδοποίηση που εμφανίζεται όταν το ρολόι σας έχει πολύ χαμηλή ισχύ. Η σύνδεσή του σε φορτιστή μπορεί εύκολα να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά αν εξακολουθεί να υφίσταται, αφήστε το για μερικές ημέρες για να αδειάσει εντελώς η μπαταρία πριν τη συνδέσετε στο ρεύμα.