Οι Καλύτεροι Υπολογιστές Όλα σε Ένα του 2024

Οι υπολογιστές all-in-one είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο, αλλά προτιμούν κάτι μόνιμο, και με την εμπειρία μεγαλύτερης οθόνης που προσφέρει ένας επιτραπέζιος υπολογιστής σε σύγκριση με έναν φορητό υπολογιστή. Τα AIO σάς δίνουν επίσης τον πλήρη έλεγχο του είδους του πληκτρολογίου και του ποντικιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μαζί με όλους τους άλλους τύπους αξεσουάρ και περιφερειακών, ενώ οι επιλογές μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένες σε φορητό υπολογιστή.

Lenovo

Ήταν ένας σκληρός αγώνας, αλλά τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα: ο Lenovo Yoga AIO 9i πρέπει να είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους υπολογιστές all-in-one διαθέσιμους. Ο επεξεργαστής Intel i9-13900H και τα 16 GB μνήμης RAM είναι ένα πανίσχυρο δίδυμο, καθιστώντας το ταχυδακτυλουργικό πολλαπλών προγραμμάτων ταυτόχρονα, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι. Και με ένα SSD Gen 4 που εκτελεί την παράσταση, οι χρόνοι εκκίνησης και φόρτωσης είναι αισθητά μικρότεροι.

Αυτό που θα σας αρέσει περισσότερο στο Lenovo Yoga AIO 9i είναι το πόσο ολοκληρωμένο πακέτο είναι. Εκτός από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που περιλαμβάνονται, υπάρχει επίσης ενσωματωμένος συνδυασμός κάμερας και μικροφώνου, καθώς και ηχεία. Δημιουργεί μια πραγματικά καθαρή και φιλική στο χώρο εμφάνιση, αφήνοντας περισσότερο χώρο για την προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης ή την επέκταση των θυρών της με έναν διανομέα USB ή μια βάση σύνδεσης.

Lenovo Yoga AiO 9i (2023)

Καλύτερο Συνολικά

Δεδομένων των χαρακτηριστικών του και όλων όσων περιέχονται στο εσωτερικό, το Lenovo Yoga AiO 9i είναι ένα υπέροχο πακέτο συνολικά. Διαθέτετε έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel που τρέχει το show, έναν Gen 4 SSD και πολλά ενσωματωμένα περιφερειακά όπως ηχεία, κάμερα και μικρόφωνο.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη οθόνη 4K 31,5 ιντσών
 • Επεξεργαστής Intel 13ης γενιάς
 • Καλή επιλογή θυρών, συμπεριλαμβανομένου του USB-C
 • Φαίνεται πολύ υπέροχο για ένα AiO

Μειονεκτήματα

 • Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης περιορίζεται στο 1 TB
 • Δεν είναι κατάλληλο για gaming

Lenovo

Είτε για την αποστολή email, τον έλεγχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή την επιβολή των φόρων σας, το Lenovo IdeaCentre AIO 3i προσφέρει πολλά σε εξαιρετικές τιμές. Έρχεται συσκευασμένο με όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών, για να ξεκινήσετε.

Το Lenovo IdeaCentre AIO 3i διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα web για κλήσεις, δύο στερεοφωνικά ηχεία 3W για να απολαμβάνετε μουσική και πληκτρολόγιο και ποντίκι για να ξεκινήσετε αμέσως. Διαθέτει ακόμη και οθόνη αφής για γρήγορη πλοήγηση και μεταφορά αρχείων με ευκολία.

  Διόρθωση σφάλματος Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του World of Warcraft BLZBNTAGT00000840

Όσο για το τι υπάρχει κάτω από την κουκούλα, το Lenovo IdeaCentre AIO 3i έρχεται με Intel Core i3-1115G4 11ης γενιάς, μαζί με Intel UHD Graphics και 8 GB RAM. Απέχει πολύ από το να είναι ένας ισχυρός υπολογιστής, αλλά αν το μόνο που χρειάζεστε είναι να χειριστείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το YouTube, τη ροή και τα email, θα το βγάλει από το πάρκο. Έρχεται επίσης με SSD για πιο γρήγορη εκκίνηση και λειτουργικό σύστημα με μεγαλύτερη απόκριση.

Lenovo IdeaCentre AIO 3i

Καλύτερος προϋπολογισμός

489 $ 600 $ Εξοικονομήστε 111 $

Για να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το Lenovo IdeaCentre AIO 3i είναι ο δρόμος με τη μικρότερη αντίσταση. Εκτός από το ότι είναι ένας λεπτός υπολογιστής all-in-one, διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και ηχεία, ενώ περιλαμβάνει ακόμη και πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Πλεονεκτήματα

 • Επιλογή μεταξύ επεξεργαστών Intel και AMD
 • Μεγάλη οθόνη αφής
 • Ενσωματωμένη κάμερα web και δύο στερεοφωνικά ηχεία 3W
 • Περιλαμβάνει πληκτρολόγιο και ποντίκι

Μειονεκτήματα

 • Τα 8 GB είναι το ελάχιστο
 • Τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου μπορεί να μην είναι αρκετά

Καλύτερος υπολογιστής all-in-one για παιχνίδια: HP Envy 34

ιπποδύναμη

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές all-in-one συνήθως δεν είναι γνωστοί για παιχνίδια, αλλά οι λάτρεις των υπολογιστών θα σας έλεγαν το ίδιο για τους φορητούς υπολογιστές. Είναι εξειδικευμένο, αλλά αν ψάχνετε για έναν λεπτό και ισχυρό υπολογιστή all-in-one που μπορείτε να αφήσετε ελεύθερο την αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας, η επιφάνεια εργασίας All-in-One 34 ιντσών HP Envy θα σας κάνει να ζηλέψετε.

Αυτό που πρόκειται να τραβήξει την προσοχή σας είναι η τεράστια οθόνη WUHD 34 ιντσών του HP Envy. Είναι ευρεία οθόνη και εμφανίζεται σε εξαιρετικά ευκρινή ανάλυση 2160p με αληθινά χρώματα. Την εκπομπή τρέχει μια ισχυρή NVIDIA GeForce RTX 3060, η οποία εξακολουθεί να είναι μια εντυπωσιακή GPU, 32 GB μνήμης RAM και ένας Intel Core i7-12700 12ης γενιάς. Αυτό σας δίνει το υλικό για να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις στον αγαπημένο σας τίτλο χωρίς να προκαλείται συμφόρηση.

  Τα 10 χειρότερα λειτουργικά συστήματα

Ο συνδυασμός CPU, GPU και RAM είναι επίσης εξαιρετικοί για εργασίες βαρέως τύπου όπως η επεξεργασία. Το πιο σημαντικό, είτε πρόκειται για εργασία είτε για παιχνίδια, ο SSD 1 TB θα διασφαλίσει ότι οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ σύντομοι.

HP Envy 34 All-in-One

Το καλύτερο για Gaming

Με NVIDIA GeForce RTX 3060, 32 GB μνήμης RAM DDR5 και επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς, ο υπολογιστής HP Envy 34 All-in-One είναι έτοιμος για παιχνίδι έξω από την πύλη. Είναι επίσης ένας κατάλληλος σταθμός εργασίας για δημιουργικά χάρη στην τεράστια οθόνη και τον SSD 1 TB.

Πλεονεκτήματα

 • Τεράστια οθόνη 34 ιντσών με ανάλυση 5120×2160
 • 1TB SSD
 • Η βάση είναι επίσης ασύρματος φορτιστής
 • Συνοδεύεται από κάμερα web, πληκτρολόγιο και ποντίκι

Καλύτερος υπολογιστής all-in-one για παραγωγικότητα: Dell Inspiron 7700

Λαγκάδα

Ακόμη και στην εποχή μας, το να έχετε έναν οικογενειακό υπολογιστή ως κεντρικό κόμβο για γενική χρήση εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό. Συμβαίνει ότι το Dell Inspiron 7700 έχει το υλικό για να τα κάνει όλα αυτά.

Το Dell Inspiron 7700 διαθέτει Intel Core i7 11ης γενιάς με 12 GB μνήμης RAM DDR4. Στην πράξη, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, να απολαύσετε το YouTube, να διαχειριστείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε υπολογιστικά φύλλα και να μεταδώσετε περιεχόμενο χωρίς καθυστέρηση. Η CPU έχει επίσης ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe, τα οποία διασφαλίζουν ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν δημοφιλή παιχνίδια όπως το Roblox.

Εκκινεί από έναν SSD M.2 NVMe 256 GB, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Και για να φιλοξενήσετε τα σημαντικά έγγραφα και τις εικόνες σας, θα έχετε έναν ολόκληρο σκληρό δίσκο 1 TB. Εάν χρειάζεστε περισσότερα στο δρόμο, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις θύρες USB ή τη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD στο πίσω μέρος.

Dell Inspiron 7700

Το καλύτερο για την παραγωγικότητα

Με 12 GB μνήμης RAM και επεξεργαστή Intel Core i7 11ης γενιάς, ο Dell Inspiron 7700 είναι ο τέλειος οικιακός υπολογιστής. Προσφέρει μια ομαλή εμπειρία για γενική χρήση, όπως ψυχαγωγία, προσωπικές επιχειρήσεις, ακόμα και ελαφριά παιχνίδια.

Πλεονεκτήματα

 • Εκκινεί γρήγορα χάρη στον M.2 NVMe SSD
 • Wi-Fi 6
 • Η ενσωματωμένη GPU Intel Iris Xe χειρίζεται παιδικά παιχνίδια όπως το Roblox
 • Εξαιρετικό για γενική χρήση
  Data Lake εναντίον Data Warehouse: Ποιες είναι οι διαφορές;

Καλύτερος υπολογιστής all-in-one για καλλιτέχνες: Apple iMac

μήλο

Δεν είναι μυστικό ότι η Apple είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των δημιουργικών. Αλλά αν χρειάζεστε κάτι πιο ουσιαστικό, ήρθε η ώρα να αποφοιτήσετε στο Apple iMac. Αυτό το μοντέλο, συγκεκριμένα, διαθέτει τον επεξεργαστή M3 της Apple, τον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με 8GB, 16GB ή 24GB RAM.

Στο πίσω μέρος, έχετε μια σειρά από θύρες USB 4 και USB 3, οι οποίες καλύπτουν και τις δύο βάσεις για τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως tablet σχεδίασης και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και SSD.

Το πιο ωφέλιμο χαρακτηριστικό του Apple iMac είναι η οθόνη—μια όμορφη οθόνη Retina 24 ιντσών 4,5K. Δεν εκρήγνυται μόνο με ζωντανά χρώματα, αλλά φέρνει μαζί του εντυπωσιακή πυκνότητα pixel για καλύτερη συνολική ποιότητα εικόνας.

Apple iMac 24 ιντσών (M3, 2023)

Το καλύτερο για καλλιτέχνες

Με μια όμορφη οθόνη και έναν ισχυρό επεξεργαστή M3, το Apple iMac είναι το όνειρο ενός δημιουργικού. Δεν έχει σημασία τι μοντάζ κάνετε, από την τέχνη μέχρι τη μουσική. είναι φτιαγμένο για να τα χειρίζεται όλα.

Πλεονεκτήματα

 • Εντυπωσιακός επεξεργαστής M3
 • Ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο
 • Επιλογές αποστολής με περισσότερη RAM, αποθηκευτικό χώρο και λογισμικό
 • Η οθόνη είναι τόσο γεμάτη χρώματα και καθαρότητα

FAQ

Ε: Τι είναι ένας υπολογιστής Όλα σε Ένα (AIO);

Σκεφτείτε ένα AIO ως συνδυασμό ενός επιτραπέζιου υπολογιστή και ενός φορητού υπολογιστή. Αντί να τοποθετείτε το υλικό σε έναν πύργο, όπως θα κάνατε με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όλα είναι ενσωματωμένα στο πίσω μέρος μιας οθόνης. Έχει τη συμπαγή φύση ενός φορητού υπολογιστή, χωρίς να είναι φορητό, αλλά με τη δύναμη ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.

Ε: Μπορείτε να αναβαθμίσετε έναν υπολογιστή AIO;

Διαφέρει, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο για τους υπολογιστές all-in-one να έχουν συγκολλημένο υλικό στην πλακέτα, όπως η μνήμη RAM. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτά τα στοιχεία.

Ε: Τι είναι καλύτερο, επιτραπέζιος υπολογιστής AIO ή φορητός υπολογιστής;

Εξαρτάται από το τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς, καθώς και τα δύο έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Εάν χρειάζεστε φορητότητα, υπάρχουν πολλοί φορητοί υπολογιστές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, από φορητούς υπολογιστές Windows έως φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών. Διαφορετικά, ένα AIO θα κάνει μια χαρά αν θέλετε κάτι λίγο πιο συμπαγές αλλά με τα πλεονεκτήματα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.

Ε: Οι υπολογιστές AIO τείνουν να υπερθερμαίνονται;

Όχι κανονικά. Με όλο αυτό το υλικό σε στενό χώρο, οι υπολογιστές AIO είναι σχεδιασμένοι να αποφεύγουν την υπερθέρμανση, με τον ίδιο τρόπο που είναι ένας φορητός υπολογιστής. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας παραδοσιακός πύργος είναι σημαντικά καλύτερος στο να διατηρείται δροσερός από έναν υπολογιστή all-in-one.