Οι καλύτεροι σταθμοί φόρτισης Apple 3 σε 1

Εάν έχετε επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple, το πιθανότερο είναι ότι έχετε iPhone, Apple Watch και AirPods. Αντί να χρησιμοποιείτε ξεχωριστά καλώδια και προσαρμογείς, μπορείτε να επενδύσετε σε έναν σταθμό φόρτισης 3 σε 1 για να φορτίσετε όλες τις συσκευές Apple σας ταυτόχρονα και να καθαρίσετε την ακαταστασία στο γραφείο ή το κομοδίνο σας.

Εδώ είναι οι καλύτεροι σταθμοί φόρτισης Apple 3 σε 1 που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για σταθμούς φόρτισης Apple 3 σε 1

Belkin 3-σε-1 ασύρματος φορτιστής με MagSafe (2ης γενιάς)

Καλύτερο Συνολικά

Premium σχεδιασμός και απόδοση

$128 $150 Εξοικονομήστε
$22

Όταν το smartphone σας τελειώσει, το συνδέετε. Όταν το iPhone, τα AirPods και το Apple Watch χρειάζονται ενίσχυση στο τμήμα μπαταριών, χρησιμοποιείτε τον ασύρματο φορτιστή 3 σε 1 της Belkin με MagSafe (2ης γενιάς).

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτιση για iPhone και Apple Watch
 • Premium ποιότητα κατασκευής
 • Απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης με το MagSafe
 • Περιλαμβάνεται αντάπτορας με καλώδιο φόρτισης

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι δυνατή η χρήση της λειτουργίας Nightstand για το Apple Watch

Ο ασύρματος φορτιστής Belkin 3-σε-1 με MagSafe προσφέρει την απόλυτη άνεση στους χρήστες της Apple, επιτρέποντάς τους να φορτίζουν ταυτόχρονα το iPhone, το Apple Watch και τα AirPods τους, ελευθερώνοντας πολύτιμες πρίζες και εξαλείφοντας την ακαταστασία. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς φόρτισης που προσφέρουν μόνο ισχύ φόρτισης έως και 7,5 watt, ο φορτιστής 3 σε 1 Belkin παρέχει την πλήρη ταχύτητα φόρτισης MagSafe 15 watt, καθιστώντας τον την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαθέσιμη επιλογή.

Τώρα στη δεύτερη γενιά του, το πιο πρόσφατο μοντέλο υποστηρίζει τώρα γρήγορη φόρτιση για το Apple Watch Series 7 και νεότερο και το Apple Watch Ultra και Ultra 2. Μπορεί να φορτίσει το Apple Watch σας 33% πιο γρήγορα από τους τυπικούς φορτιστές, οπότε το ρολόι σας θα επιστρέψει στο 100% σε χρόνο μηδέν. Επιπλέον, η επιφάνεια φόρτισης AirPods θα έχει τα ακουστικά σας έτοιμα για την επόμενη συνεδρία ακρόασης.

Ο ασύρματος φορτιστής Belkin 3-σε-1 με MagSafe ξεχωρίζει επίσης με την premium και κομψή σχεδίασή του. Η αιωρούμενη σχεδίαση ξωτικού MagSafe όχι μόνο διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας κουμπώνει εύκολα στη θέση του, αλλά σας επιτρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ οριζόντιας και κατακόρυφης λειτουργίας, διευκολύνοντας το FaceTime, τον έλεγχο ειδοποιήσεων ή την παρακολούθηση ταινίας ενώ το τηλέφωνό σας φορτίζεται.

Twelve South HiRise 3 Deluxe

Premium Επιλογή

Ο καλύτερος φορτιστής 3 σε 1 για λειτουργία αναμονής

Το Twelve South HiRise 3 Deluxe προσφέρει άφθονη δυνατότητα προσαρμογής και απόσταση για το iPhone σας, κάτι που είναι τέλειο αν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα κατάσταση αναμονής. Έχει επίσης μικρότερο αποτύπωμα από το Belkin και μπορεί να φορτίσει το iPhone και το Apple Watch σας σε ταχύτητες ρεκόρ.

Πλεονεκτήματα

 • Μικρό αποτύπωμα
 • Γρήγορη φόρτιση για iPhone και Apple Watch
 • Πολυτελές δερμάτινο φινίρισμα
 • Ιδανικό για τη λειτουργία αναμονής του iOS 17 και τη φόρτιση Nightstand για το Apple Watch
 • Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό και καλώδιο

Όπως το Belkin, το Twelve South HiRise 3 Deluxe είναι πιστοποιημένο από την Apple και υποστηρίζει φόρτιση 15 watt για iPhone, καθώς και γρήγορη φόρτιση για τα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watch, συμπεριλαμβανομένων των Series 9 και Ultra 2. Ωστόσο, ενώ και τα δύο κοστίζουν το ίδιο, το HiRise 3 Deluxe προσφέρει μερικές επιπλέον δυνατότητες που το βοηθούν να ανέβει πάνω από τον Belkin και άλλους σταθμούς φόρτισης 3 σε 1.

Το HiRise 3 Deluxe καταλαμβάνει λιγότερο χώρο σε ένα κομοδίνο και αισθάνεται πιο premium και πολυτελές με το δερμάτινο φινίρισμα του. Μόλις τοποθετηθεί στη βάση, μπορείτε να γείρετε το iPhone σας κατά 35 μοίρες για να βρείτε την τέλεια γωνία θέασης ή να το περιστρέψετε σε οριζόντιο προσανατολισμό για να ενεργοποιήσετε τη νέα κατάσταση αναμονής στο iOS 17. Η βάση είναι ζυγισμένη, ώστε να μην γλιστρά ή να μετακινείται όταν προσαρτάτε ή αποσυνδέστε το τηλέφωνό σας.

Αφήστε το Apple Watch και τα AirPods στη βάση για να φορτίσετε όλες τις συσκευές Apple ταυτόχρονα. Μπορείτε να φορτίσετε το Apple Watch σας σε επίπεδο ή σε λειτουργία κομοδίνου και ναι, μπορεί να φιλοξενήσει τα μεγάλα μοντέλα Ultra και τις ανθεκτικές θήκες ρολογιών. Το κεράσι στην κορυφή είναι ότι μπορείτε να φορτίσετε ένα άλλο smartphone στο σημείο των AirPods, ώστε ακόμη και οι φίλοι σας Android να μπορούν να έχουν ένα κομμάτι από την πίτα.

Σετ ασύρματης φόρτισης ρολογιού ESR HaloLock 3 σε 1

Η καλύτερη αξία

Προσιτή φόρτιση τριών συσκευών

$70 $77 Εξοικονομήστε
$7

Ψάχνετε για φορτιστή 3 σε 1 για τις συσκευές σας Apple, αλλά δεν θέλετε να τα καταφέρετε; Το σετ ασύρματης φόρτισης ρολογιών HaloLock 3 σε 1 της ESR είναι το gadget για τη δουλειά, με την προϋπόθεση ότι δεν ακολουθείτε κορυφαίες ταχύτητες φόρτισης.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Λεπτό και ευρύχωρο
 • Αφαιρούμενος φορτιστής Apple Watch
 • Περιλαμβάνεται προσαρμογέας USB-C και καλώδιο

Μειονεκτήματα

 • Δεν φορτίζει γρήγορα το Apple Watch ή το iPhone

Διαθέσιμο στη μισή τιμή από τις κορυφαίες επιλογές μας, το σετ ασύρματης φόρτισης ρολογιών 3-σε-1 ESR HaloLock είναι ένας από τους πιο προσιτές σταθμούς φόρτισης 3-σε-1 που διατίθενται για τις συσκευές Apple σας. Παρόλο που μπορεί να μην φορτίζει τις συσκευές σας τόσο γρήγορα όσο οι εναλλακτικές λύσεις Belkin και Twelve South, αυτό δεν είναι αποτρεπτικό εάν φορτίζετε κυρίως τις συσκευές σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο σταθμός φόρτισης κρατά το iPhone σας ανυψωμένο και ορατό, ώστε να είναι εύκολο στη χρήση κατά τη φόρτιση. Είναι επίσης τέλειο για λειτουργία αναμονής, με τους ισχυρούς μαγνήτες να διασφαλίζουν ότι το τηλέφωνό σας δεν γλιστράει από τον φορτιστή. Μπορείτε να αφαιρέσετε τον φορτιστή Apple Watch για να τον χρησιμοποιήσετε ενώ ταξιδεύετε και, στη συνέχεια, να τον τοποθετήσετε ξανά όταν είστε στο σπίτι για να φορτίσετε όλες τις συσκευές Apple σας από μία μόνο πρίζα. Η βάση είναι σταθμισμένη για πρόσθετη σταθερότητα και διαθέτει ένδειξη φόρτισης για τα AirPods, εξαλείφοντας κάθε εικασία.

Φορτιστής ταξιδιού mophie 3 σε 1 με MagSafe

Το καλύτερο για ταξίδια

Όπως το Apple MagSafe Duo, αλλά καλύτερα

Ο φορτιστής ταξιδιού Mophie 3-σε-1 με MagSafe ανοίγει για να αποκαλύψει ειδικά σημεία φόρτισης για iPhone, Apple Watch και AirPods και αναδιπλώνεται αρκετά μικρός για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο σε μια τσάντα ή τσέπη. Συνοδεύεται από όλα τα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης της θήκης μεταφοράς, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια.

Πλεονεκτήματα

 • Συμπαγής τρίπτυχος σχεδιασμός
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 • Γρήγορη φόρτιση iPhone 15 W με κινούμενα σχέδια MagSafe
 • Ωραίο φινίρισμα από ύφασμα
 • Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς και τροφοδοτικό USB-C

Μειονεκτήματα

 • Δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Apple Watch

Εάν ταξιδεύετε πολύ, ο φορτιστής ταξιδιού Mophie 3-σε-1 με MagSafe μπορεί να μειώσει τον αριθμό των καλωδίων και των προσαρμογέων που πρέπει να έχετε μαζί σας, απαιτώντας μόνο ένα καλώδιο και έναν προσαρμογέα για τη φόρτιση συσκευών Apple ταυτόχρονα. Αλλά αυτό που το κάνει πραγματικά τέλειο για ταξίδια είναι η τριπλή σχεδίασή του. Διπλώνει τακτοποιημένα σε μέγεθος τσέπης, καθιστώντας το τέλεια συμπαγές και φορητό.

Είναι ένα αξεσουάρ πιστοποιημένο από την Apple, ώστε να μπορεί να φορτίζει το iPhone σας με την ταχύτερη ταχύτητα των 15 watt και ακόμη και να εμφανίζει το υπέροχο κινούμενο σχέδιο φόρτισης MagSafe. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί να φορτίσει γρήγορα τα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watch και ενώ ο σχεδιασμός του με φτερού είναι εξαιρετικός για φορητότητα, θα χρειαστείτε και τα δύο χέρια για να αποσυνδέσετε το iPhone σας.

Στο κουτί, θα βρείτε έναν προσαρμογέα USB-C και ένα καλώδιο που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για να τροφοδοτήσετε το MacBook ή το iPad σας, καθώς και μια θήκη μεταφοράς για να κρατάτε τα πάντα τακτοποιημένα.

Anker 3-in-1 Cube με MagSafe

Πιο συμπαγές

Ο Optimus Prime των σταθμών φόρτισης 3 σε 1

Το Anker 3-in-1 Cube with MagSafe είναι άλλος ένας συμπαγής και φιλικός προς το ταξίδι σταθμός φόρτισης Apple 3-in-1. Σε αντίθεση με τον φορτιστή ταξιδιού Mophie 3-σε-1 με MagSafe, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση τόσο για το iPhone όσο και για το Apple Watch, αλλά είναι πιο βαρύ.

Πλεονεκτήματα

 • Φορτίζει γρήγορα το iPhone και το Apple Watch
 • Διπλώνει μικρά για ταξίδια
 • Ιδανικό για λειτουργία αναμονής iOS 17
 • Περιλαμβάνει προσαρμογέα USB-C 30W και καλώδιο

Εάν θέλετε κάτι τέλειο για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει, ο κύβος 3-σε-1 της Anker με MagSafe ελέγχει όλα τα σωστά πλαίσια. Σε αντίθεση με πολλούς φορτιστές 3 σε 1, που είτε είναι πολύ ογκώδεις για να είναι φορητοί είτε δεν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, ο πρώτος επίσημος φορτιστής MagSafe της Anker υπερέχει και στις δύο πλευρές, διατηρώντας παράλληλα μια κομψή και κορυφαία ελκυστικότητα.

Το Cube διαθέτει ένα πραγματικό μαξιλαράκι MagSafe 15 watt στο επάνω μέρος που μπορείτε να ανασηκώσετε για να αποκαλύψετε ένα ειδικό σημείο φόρτισης για τα AirPods σας. Σε αντίθεση με τον φορτιστή ταξιδιού Mophie 3-σε-1 με MagSafe, κρατά το iPhone σας υπό γωνία, διευκολύνοντας την προβολή ειδοποιήσεων ή ακόμα και τη χρήση της κατάστασης αναμονής. Επιπλέον, μπορεί να φορτίσει γρήγορα τα πιο πρόσφατα μοντέλα Apple Watch στην κρυφή, αναδυόμενη μονάδα ρολογιού του.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται, τα πάντα αναδιπλώνονται σε έναν συμπαγή κύβο 2,5 ιντσών, ώστε να καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στην τσάντα ή την τσέπη σας. Αν και δεν έχετε θήκη μεταφοράς με αυτήν, η Anker περιλαμβάνει μετασχηματιστή και καλώδιο USB-C — ό,τι χρειάζεστε για να φορτίσετε τις συσκευές σας αμέσως.

mophie 3-σε-1 Βάση για φορτιστή MagSafe

Το πιο προσιτό

Οικονομική τιμή, γεμάτη ισχύ

$60 $90 Εξοικονομήστε
$30

Εφόσον έχετε τον επίσημο φορτιστή Apple MagSafe, το Mophie 3-in-1 Stand for MagSafe Charger είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη φόρτιση του Apple iPhone και των αξεσουάρ σας. Όχι μόνο παρέχει τις ίδιες ταχύτητες φόρτισης 15 W με το Belkin BoostCharge PRO, αλλά είναι επίσης ένα κλάσμα της τιμής.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W
 • Υψηλής ποιότητας και κομψός σχεδιασμός
 • Εύκολη και ακριβής μαγνητική ευθυγράμμιση

Μειονεκτήματα

 • Απαιτεί φορτιστή Apple MagSafe

Όσοι αναζητούν έναν σταθμό φόρτισης Apple για πολλαπλές συσκευές με MagSafe, αλλά δεν θέλουν να εκτοξευθούν πολύ, θα πρέπει να σκεφτούν το Mophie 3-in-1 Stand for MagSafe Charger. Έρχεται με ειδικά σημεία φόρτισης για τα AirPods και το Apple Watch σας και μια υποδοχή για να εγκαταστήσετε το Apple MagSafe Charger για να φορτίσετε όλες τις συσκευές Apple σας ταυτόχρονα.

Απολαμβάνετε γρήγορες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης 15 W με το MagSafe, όπως ακριβώς ο ασύρματος φορτιστής Belkin BoostCharge PRO 3-in-1, αλλά σε πολύ φθηνότερη τιμή. Χάρη στο MagSafe, δεν χρειάζεται να ευθυγραμμίζετε το iPhone σας κάθε φορά που θέλετε να το φορτίσετε. Ο ενσωματωμένος φορτιστής Apple Watch θέτει το ρολόι σας σε Nightstand Mode για να λειτουργεί ως ξυπνητήρι, ιδανικό για κομοδίνο.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του σταθμού φόρτισης είναι ότι πρέπει να έχετε τον επίσημο φορτιστή MagSafe Apple για να φορτίσετε το iPhone σας. Διαφορετικά, είναι ένας καλά μελετημένος φορτιστής που θα πρέπει να ευχαριστήσει τους περισσότερους λάτρεις της Apple. Έχει ένα καθαρό, ματ λευκό φινίρισμα που ταιριάζει καλά σε ένα μοντέρνο γραφείο ή κομοδίνο.

Belkin BoostCharge 3-σε-1 ασύρματος φορτιστής για συσκευές Apple

Το καλύτερο για παλαιότερα iPhone

Χωρίς MagSafe, κανένα πρόβλημα

$80 $120 Εξοικονομήστε
$40

Ο ασύρματος φορτιστής Belkin BoostCharge 3-σε-1 για συσκευές Apple είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν το iPhone σας δεν υποστηρίζει MagSafe. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με παλαιότερα iPhone από τη σειρά iPhone 8 και μετά και περιλαμβάνει ειδικά σημεία φόρτισης τόσο για το Apple Watch όσο και για τα AirPods σας.

Πλεονεκτήματα

 • Λειτουργεί με όλα τα iPhone που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση
 • Υποστηρίζει τη λειτουργία Nightstand για το Apple Watch
 • Διατηρεί το τηλέφωνό σας και το Apple Watch σε οπτική επαφή

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι συμβατό με το Apple Watch Ultra

Ο ασύρματος φορτιστής Belkin BoostCharge 3-in-1 για συσκευές Apple ήταν μια από τις πρώτες επιλογές που κυκλοφόρησε στην αγορά και εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για φόρτιση 3-σε-1, ειδικά αν έχετε ένα παλαιότερο iPhone που δεν υποστηρίζει MagSafe. Παρέχει έως και 7,5 W στο iPhone, το οποίο είναι ελαφρώς πιο αργό από τα 15 W που υποστηρίζει το MagSafe, αλλά μπορεί να φορτίσει πλήρως το τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η βάση φορτίζει το τηλέφωνό σας και το Apple Watch σε ιδανική όρθια θέση για τον έλεγχο των ειδοποιήσεων ή την ενεργοποίηση της λειτουργίας Nightstand για το ρολόι σας. Λειτουργεί με όλα τα μοντέλα του Apple Watch εκτός από τα μεγαλύτερα Ultra και Ultra 2. Αφήστε τα AirPods ή τα AirPods Pro σας στην ειδική βάση σύνδεσης για να φορτίσετε και να παρουσιάσετε όλες τις συσκευές Apple σας με στυλ.

Σταθμός φόρτισης πολλαπλών συσκευών Satechi Dock5

Η μεγαλύτερη ισχύς φόρτισης

Μια σημαντική ώθηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Τι καλύτερο από τη φόρτιση τριών συσκευών ταυτόχρονα; Τι θα λέγατε να φορτίζετε πέντε συσκευές ταυτόχρονα; ο σταθμός φόρτισης πολλαπλών συσκευών Satechi Dock5 είναι η τέλεια λύση φόρτισης για όλες τις συσκευές Apple σας.

Πλεονεκτήματα

 • Φορτίζει έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα
 • Κομψό φινίρισμα αλουμινίου
 • Ενσωματωμένη μονάδα τροφοδοσίας

Μειονεκτήματα

 • Τα καλώδια φόρτισης δεν περιλαμβάνονται

Ο σταθμός φόρτισης πολλαπλών συσκευών Satechi Dock5 είναι κατάλληλος για οικογένεια ή χώρο εργασίας, καθώς μπορεί να φορτίσει έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Διαθέτει δύο θύρες USB-C PD (έως 20W η καθεμία), δύο θύρες USB-A (έως 12W η καθεμία) και μια ασύρματη βάση φόρτισης Qi (έως 10W), επιτρέποντάς σας να φορτίζετε πολλά iPhone, iPad και AirPods . Δεν υπάρχει αποκλειστικός μαγνητικός φορτιστής για το Apple Watch, αλλά μπορείτε να συνδέσετε τον φορτιστή του σε μία από τις θύρες USB.

Με διαστημικό γκρι φινίρισμα αλουμινίου, το Dock5 ταιριάζει τέλεια στο υπάρχον οικοσύστημά σας της Apple. Τα διαχωριστικά σιλικόνης βοηθούν όχι μόνο στην προστασία των συσκευών σας αλλά και στην τακτοποιημένη οργάνωση τους κατά τη φόρτιση. Η ελκυστική τιμή του κάνει το Dock5 ακαταμάχητο, ειδικά αν έχετε πολλές συσκευές στο νοικοκυριό σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παρέχετε τα δικά σας καλώδια φόρτισης, καθώς η μονάδα διαθέτει μόνο καλώδιο τροφοδοσίας.

Αγοράζοντας τον καλύτερο σταθμό φόρτισης Apple 3 σε 1

Όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μια βάση ασύρματης φόρτισης, το να αξιοποιήσετε περισσότερο τις συσκευές Apple σας είναι τόσο εύκολο όσο το να το τοποθετήσετε σε ένα όργανο φόρτισης. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε μια βάση φόρτισης πολλών συσκευών. Πρώτα, μάθετε για την απόδοση φόρτισης.

Οι επίσημοι φορτιστές MagSafe μπορούν να φορτίσουν το iPhone σας στα 15 W, αλλά οι βάσεις φόρτισης με πιστοποίηση Qi θα σας αγοράσουν μόνο 7,5 W. Οι βάσεις φόρτισης Qi συνήθως διαθέτουν χαμηλότερη τιμή από τις εναλλακτικές λύσεις MagSafe, επομένως θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν αναζητάτε τον πιο αποδοτικό φορτιστή ή κάποιον που κάνει τη δουλειά σε προσιτή τιμή.

Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε το σχέδιο του φορτιστή. Θα κρατάει άνετα το iPhone, τα AirPods και το Apple Watch σας; Εάν έχετε ένα ιδιαίτερα μεγάλο iPhone, όπως το iPhone 15 Pro Max, μπορεί να χρειαστείτε έναν συγκεκριμένο φορτιστή που να επιτρέπει το μέγεθος του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, σχεδόν όλοι θα ενθουσιαστούν με τη βάση ασύρματου φορτιστή Belkin 3-in-1 με MagSafe (2ης γενιάς). Όχι μόνο προσφέρει τη μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 15 W, αλλά διαθέτει επίσης κομψό σχεδιασμό που δεν θα προεξέχει σαν πόνος στον αντίχειρα στο γραφείο ή τον πάγκο σας.

Belkin 3-σε-1 ασύρματος φορτιστής με MagSafe (2ης γενιάς)

Καλύτερο Συνολικά

Premium σχεδιασμός και απόδοση

$128 $150 Εξοικονομήστε
$22

Όταν το smartphone σας τελειώσει, το συνδέετε. Όταν το iPhone, τα AirPods και το Apple Watch χρειάζονται ενίσχυση στο τμήμα μπαταριών, χρησιμοποιείτε τον ασύρματο φορτιστή 3 σε 1 της Belkin με MagSafe (2ης γενιάς).

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτιση για iPhone και Apple Watch
 • Premium ποιότητα κατασκευής
 • Απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης με το MagSafe
 • Περιλαμβάνεται αντάπτορας με καλώδιο φόρτισης

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι δυνατή η χρήση της λειτουργίας Nightstand για το Apple Watch
  8 κίνδυνοι ελεύθερου επαγγελματία που πρέπει να γνωρίζετε πριν παραιτηθείτε από τη δουλειά σας