Οι καλύτεροι προσαρμογείς ταξιδιού του 2023

Είτε χρειάζεστε τον φορητό υπολογιστή σας για εργασία, τη φωτογραφική μηχανή σας για να τραβήξετε διαχρονικές αναμνήσεις ή το smartphone σας για πλοήγηση και άλλες εφαρμογές, ένας προσαρμογέας ταξιδιού είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που ξεχνιέται εύκολα. Εδώ είναι οι καλύτεροι προσαρμογείς ταξιδιού που είναι διαθέσιμοι για αγορά σήμερα.

Bestek

ο Το Bestek International Power Adapter είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες, επειδή παρέχει μετατροπή 220 έως 110 V για όλα τα έθνη σε τάση της Βόρειας Αμερικής. Με τους πέντε διεθνείς προσαρμογείς που περιλαμβάνονται (τύποι G, D, M, AU και US), επιτρέπει επίσης σε χρήστες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά να τροφοδοτούν και να φορτίζουν τα gadget τους σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.

Οι τρεις πρίζες AC και οι τέσσερις θύρες USB του προσαρμογέα επιτρέπουν την ταυτόχρονη τροφοδοσία έως και επτά συσκευών. Ενώ το όριο ισχύος είναι 250 W, ο προσαρμογέας συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και είναι στη λίστα TUV SUD και έχει ελεγχθεί η ασφάλεια NRTL. Διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπερβολική θερμοκρασία, υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα για την προστασία των συσκευών σας και είναι κατασκευασμένο από επιβραδυντικά πυρκαϊάς.

Διεθνής μετασχηματιστής ισχύος και μετατροπέας τάσης Bestek

Καλύτερο Συνολικά

$40 $50 Εξοικονομήστε
$10

Το Bestek International Power Adapter είναι ένα ευέλικτο, συμπαγές πολύπριζο που προσφέρει μετατροπή τάσης σε περισσότερες από 160 χώρες. Με τρεις πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος, τέσσερις θύρες USB και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, παρέχει άνεση και προστασία για την τροφοδοσία πολλών συσκευών ενώ συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα

 • Καλύπτει περισσότερες από 160 χώρες
 • Αναφέρεται στο TUV SUD και έχει ελεγχθεί η ασφάλεια NRTL
 • Συμπαγείς διαστάσεις
 • Τρεις πρίζες AC και πέντε προσαρμογείς

Μειονεκτήματα

 • Όριο 250W
 • Χωρίς θύρα USB-C
 • Δυνατός ανεμιστήρας

OREI

Αν ψάχνετε για μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή και οι συσκευές σας είναι διπλής τάσης, το Full European Travel Adapter Set OREI είναι ιδανικό για να κρατάτε φορτισμένο σε ευρωπαϊκές εκδρομές. Αυτό το σετ περιλαμβάνει τρεις προσαρμογείς βύσματος που καλύπτουν την ήπειρο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Υπάρχουν επίσης επιλογές σε αυτό το εύρος για διάφορους άλλους προορισμούς.

Με εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, μετά βίας θα τα παρατηρήσετε στις αποσκευές σας. Είναι επίσης εξαιρετικά ελαφριά και διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα για εύκολη αναγνώριση. Οι προσαρμογείς έχουν διπλές εισόδους. Η μία είσοδος στο πίσω μέρος δέχεται τυπικά βύσματα επίπεδης ακίδας με 2/3 δόντια Βόρειας Αμερικής (συμπεριλαμβανομένων των πολωμένων), ενώ έχουν επίσης ειδικές υποδοχές στο κάτω μέρος για αμερικανικά βύσματα 2 ακίδων. Με μέγιστη βαθμολογία φορτίου 10A/250V, παρέχουν επίσης άφθονη ισχύ για τις συσκευές σας.

  Mobile Ad hoc Δίκτυο (MANET) [+3 Learning Resources]

Σετ αντάπτορα ταξιδιού OREI Full European

Το πιο προσιτό

Το Full European Travel Adapter Set OREI είναι μια οικονομική επιλογή για ταξιδιώτες με συσκευές διπλής τάσης. Προσφέρει τρεις προσαρμογείς βύσματος που καλύπτουν όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Με το μικρό μέγεθος, τον ελαφρύ σχεδιασμό και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας, αυτό το σετ εξασφαλίζει εύκολη και αξιόπιστη ισχύ στις περιπέτειές σας.

Πλεονεκτήματα

 • Φιλικό προς τον προϋπολογισμό
 • Καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη
 • Ελαφρύ και συμπαγές
 • Κατέχει πιστοποίηση CE και συμμορφώνεται με τα πρότυπα RoHS

Μειονεκτήματα

 • Σχεδιασμένο μόνο για συσκευές διπλής τάσης
 • Δεν υπάρχουν θύρες USB

FOVAL

Ο μετατροπέας και ο προσαρμογέας τάσης τροφοδοσίας FOVAL διαθέτουν μετατροπέα 100-240 V, 50/60 Hz που επιτρέπει στους Βορειοαμερικανούς να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τους είδη σε περισσότερες από 160 χώρες χωρίς καμία ανησυχία. Με ένα καλώδιο τροφοδοσίας ΕΕ και τέσσερις διεθνείς προσαρμογείς, είναι ιδανικό για ταξίδια στην Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία και πολλές αφρικανικές χώρες.

Με δύο πρίζες AC για αμερικανικά βύσματα και τέσσερις θύρες USB, αυτός ο προσαρμογέας επιτρέπει την ταυτόχρονη τροφοδοσία πολλών συσκευών. Η ασφάλεια είναι επίσης κορυφαία προτεραιότητα. Ο προσαρμογέας διαθέτει διάφορα προστατευτικά χαρακτηριστικά, όπως μέτρα προστασίας από υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα, μηχανισμό αυτόματης απενεργοποίησης για προστασία από υπερτάσεις και ανεμιστήρα που ενεργοποιείται μόλις ο προσαρμογέας φτάσει τους 105 βαθμούς Φαρενάιτ.

Μετατροπέας και προσαρμογέας τάσης ισχύος FOVAL

Καλύτερο με μετατροπέα τάσης

$34 $43 Εξοικονομήστε
$9

Ο μετατροπέας και ο προσαρμογέας τάσης ισχύος FOVAL είναι ένας ευέλικτος ταξιδιωτικός σύντροφος που επιτρέπει στους Βορειοαμερικανούς να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τους είδη σε περισσότερες από 160 χώρες. Με πολλαπλά προστατευτικά χαρακτηριστικά και δυνατότητα τροφοδοσίας έως και έξι συσκευών ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μια ασφαλή και άνετη εμπειρία στο εξωτερικό.

Πλεονεκτήματα

 • Πιστοποίηση CE, FCC και RoHS
 • Ευρεία κάλυψη
 • Πολλαπλές πρίζες και θύρες
 • Μετατροπέας τάσης υποβάθμισης

Μειονεκτήματα

 • Χωρητικότητα 230W
 • Ο ανεμιστήρας μπορεί να γίνει λίγο δυνατός
 • Χωρίς USB-C

Conair

Ο προσαρμογέας ταξιδιού Conair Universal είναι ένα συμπαγές και προσιτό βύσμα ταξιδίου all-in-one που προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά τύπων βυσμάτων από όλο τον κόσμο. Καλύπτει τις ακίδες με 3 δόντια που βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και μέρη της Αφρικής, καθώς και τις επίπεδες λεπίδες που χρησιμοποιούνται στη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Επιπλέον, φιλοξενεί τις γωνιώδεις λεπίδες που χρησιμοποιούνται συνήθως στην Κίνα, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μαζί με τις στρογγυλές οδοντώσεις που βρίσκονται στην ηπειρωτική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και άλλους προορισμούς της Ασίας. Με τέτοια ευελιξία, εξασφαλίζει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα όπου κι αν σας πάνε τα ταξίδια σας.

  Το Xbox έχει Mario Kart;

Διαθέτει επίσης θύρα φόρτισης USB-A, που σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε άνετα μικρές συσκευές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Επιπλέον, ενσωματώνει ενσωματωμένη προστασία από υπερτάσεις και φίλτρο γραμμής ρεύματος EMI/RFI, προστατεύοντας αποτελεσματικά τα gadget σας από πιθανές ζημιές που προκαλούνται από διακυμάνσεις ρεύματος.

Conair Universal Travel Adapter

Πιο φιλικό προς το χρήστη

$19 $25 Εξοικονομήστε
$6

Ο προσαρμογέας ταξιδιού Conair Universal είναι μια συμπαγής και ευέλικτη λύση all-in-one για τροφοδοσία και φόρτιση συσκευών ενώ ταξιδεύετε. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων βυσμάτων παγκοσμίως και προσφέρει ενσωματωμένη προστασία από υπερτάσεις και ρολά ασφαλείας για μεγαλύτερη άνεση και προστασία της συσκευής.

Πλεονεκτήματα

 • Περιλαμβάνεται θήκη ταξιδιού
 • Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Ευρεία κάλυψη

Μειονεκτήματα

 • Μονή θύρα USB
 • Λίγο ογκώδες

Key Power

Αυτός ο ευέλικτος προσαρμογέας προσφέρει σταδιακή μετατροπή, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε άνετα τις αμερικανικές συσκευές σας σε αμέτρητες χώρες σε όλο τον κόσμο. Το καλώδιο τροφοδοσίας ΕΕ και τέσσερις διαφορετικοί προσαρμογείς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χωρών, καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Αυτό που καθορίζει το Μετατροπέας τάσης κλειδιού & αντάπτορας διεθνών ταξιδιών εκτός από την ενισχυμένη συμβατότητά του με σύγχρονες έξυπνες συσκευές. Διαθέτει Power Delivery USB-C και τρεις θύρες USB-A. Είτε χρειάζεται να φορτίσετε το smartphone, το tablet ή άλλα gadget που τροφοδοτούνται από USB, αυτός ο προσαρμογέας παρέχει.

Ενσωματώνει επίσης πολλά προστατευτικά χαρακτηριστικά, όπως προστασία από υπερβολικό ρεύμα, υπερβολική θερμοκρασία, βραχυκύκλωμα και υπερφόρτωση. Αυτά διασφαλίζουν την ασφαλή φόρτιση των συσκευών σας και παρέχουν ηρεμία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Επιπλέον, οι έξοδοι USB είναι πλήρως απομονωμένες από την τροφοδοσία AC, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Μετατροπέας τάσης κλειδιού & αντάπτορας διεθνών ταξιδιών

Πιο ευέλικτο

$41 $49 Εξοικονομήστε
$8

Ο προσαρμογέας ταξιδίου Key Power είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες εξωτερικού που αναζητούν μια ευέλικτη, ασφαλή λύση φόρτισης. Ο μετατροπέας τάσης, η εκτεταμένη κάλυψη χώρας και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας εξασφαλίζουν απρόσκοπτη φόρτιση και ησυχία.

Πλεονεκτήματα

 • Μετατροπή τάσης προς τα κάτω
 • Power Delivery USB-C και τρεις θύρες USB-A
 • Απομονωμένες έξοδοι USB και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Καλώδιο τροφοδοσίας ΕΕ και τέσσερις διαφορετικοί προσαρμογείς

FAQ

Ε: Τι είναι ένας γενικός προσαρμογέας ταξιδιού;

Ένας γενικός προσαρμογέας ταξιδιού είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να συνδέσετε τις συσκευές σας σε μια πρίζα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, επειδή οι πρίζες τοίχου σε όλο τον κόσμο έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Απλώς συνδέετε τη συσκευή σας στον προσαρμογέα και στη συνέχεια τον προσαρμογέα στην τοπική πρίζα.

  10 καλύτερο λογισμικό για τη δημιουργία εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο

Ε: Πότε χρειάζομαι έναν προσαρμογέα ταξιδιού;

Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα ταξιδιού όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Για τους Βορειοαμερικανούς, δεν θα χρειαστείτε ένα όταν επισκέπτεστε ο ένας τον άλλον (ΗΠΑ, Καναδάς και Μεξικό) ή οποιαδήποτε χώρα της Κεντρικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Γουατεμάλας, της Κόστα Ρίκα και του Ελ Σαλβαδόρ.

Ορισμένες χώρες της Νότιας Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Κολομβίας και της Βενεζουέλας, χρησιμοποιούν επίσης τον ίδιο τύπο βύσματος με τη Βόρεια Αμερική. Και, αν ταξιδεύετε στην Καραϊβική, τα περισσότερα μεγάλα νησιά έχουν επίσης την ίδια έξοδο, όπως η Τζαμάικα, το Πουέρτο Ρίκο και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Ωστόσο, ένα ταξίδι σε οποιαδήποτε άλλη ήπειρο θα απαιτήσει έναν προσαρμογέα ταξιδιού και, ανάλογα με τη συσκευή σας, μπορεί να χρειαστείτε έναν με δυνατότητα μετατροπής τάσης.

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός προσαρμογέα ταξιδιού και ενός μετατροπέα;

Οι προσαρμογείς και οι μετατροπείς πιστεύεται συχνά ότι είναι ίδιοι. Ωστόσο, είναι διαφορετικά εργαλεία και κάνουν διαφορετικές δουλειές.

Ένας προσαρμογέας ταξιδιού είναι κάτι στο οποίο συνδέετε τη συσκευή σας για να αλλάξετε φυσικά το σχήμα του βύσματος της συσκευής σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τη συσκευή σε πρίζες τοίχου σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ένας προσαρμογέας ταξιδιού δεν αλλάζει την τάση. Ενώ οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές είναι πλέον πολλαπλής τάσης, εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή, θα χρειαστείτε έναν μετατροπέα για να την ταιριάζει με την τάση της χώρας που ταξιδεύετε. Υπάρχουν μετατροπείς κλιμάκωσης και υποβάθμισης για αύξηση ή μείωση της τάσης ή μπορείτε να επιλέξετε έναν αυτόματο μετατροπέα για τον εντοπισμό και τη ρύθμιση της τάσης όπως απαιτείται.

Ε: Τι προσαρμογείς χρειάζομαι για τα ευρωπαϊκά ταξίδια;

Όταν επισκέπτεστε τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα τύπου C. Αυτός ο προσαρμογέας έχει δύο στρογγυλές οδοντώσεις και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ιρλανδία, θα χρειαστείτε τον προσαρμογέα τύπου G με τις τρεις ορθογώνιες οδοντώσεις του. Θα χρειαστείτε τον ίδιο προσαρμογέα και για τη Μάλτα και την Κύπρο.

Ε: Χρειάζομαι μετατροπέα τάσης για τη φόρτιση των συσκευών μου στο εξωτερικό;

Αυτό εξαρτάται από το αν έχετε συσκευές μονής ή διπλής τάσης. Οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές είναι διπλής τάσης και δεν απαιτούν μετατροπέα τάσης.

Ωστόσο, εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή μονής τάσης, ενδέχεται να μην ταιριάζει με την τάση στη χώρα προορισμού σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν μετατροπέα τάσης για να φορτίσετε τις συσκευές σας ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα εάν η συσκευή σας είναι μίας ή διπλής τάσης αναζητώντας την ονομαστική τάση εισόδου στον προσαρμογέα ρεύματος. Μια συσκευή Βορείου Αμερικής μίας τάσης θα γράφει “Είσοδος 110V”. Μια συσκευή διπλής τάσης θα γράφει “Είσοδος 100-240 V”. Μπορεί ακόμη και να βρείτε τη συσκευή σας να διαφημίζεται ως διπλή τάση, είτε στη συσκευή είτε στη συσκευασία της.