Οι καλύτεροι διανομείς USB για το PS5 το 2024

Είτε είστε απλός παίκτης είτε είστε ανταγωνιστικός επαγγελματίας, οι τέσσερις θύρες USB στο PS5 μπορούν να γεμίσουν γρήγορα εάν χρησιμοποιείτε πολλά περιφερειακά. Ευτυχώς, μπορείτε να επεκτείνετε τις επιλογές συνδεσιμότητας με έναν διανομέα USB για το PS5 και να υπερφορτίσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Jason Fitzpatrick / MakeUseOf

ο Το Anker Ultra Slim 4-Port USB 3.0 Data Hub είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος διανομέας USB για οποιονδήποτε διαθέτει PS5. Συνδέεται σε μία από τις θύρες USB-A της κονσόλας και προσφέρει τέσσερις κανονικές θύρες USB-A που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε διάφορα αξεσουάρ PS5, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να διακόπτετε συνεχώς συσκευές.

Υποστηρίζει ταχύτητες 5 Gbps αντί για 10 Gbps όπως συμβαίνει με τις θύρες USB του PS5, αλλά δεν είναι κάτι που διακόπτει τη συμφωνία, καθώς τα περισσότερα αξεσουάρ PS5 δεν απαιτούν ταχύτητες USB 3.2 Gen 2. Μόνο οι εξωτερικές μονάδες SSD μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τα 10 Gbps, αλλά η Sony συνιστά να τις συνδέσετε απευθείας στην κονσόλα.

Η ποιότητα κατασκευής είναι σταθερή και συνοδεύεται από ένα σχετικά μακρύ καλώδιο (2 πόδια), δίνοντάς σας μεγάλη ευελιξία σχετικά με το πού να τοποθετήσετε το κέντρο στο γραφείο σας. Αν και δεν τροφοδοτείται, αυτός ο διανομέας μπορεί να φορτίσει τα χειριστήρια και τα ακουστικά σας όσο η κονσόλα είναι ενεργοποιημένη.

Anker Ultra Slim 4-Port USB 3.0 Data Hub

Καλύτερο Συνολικά

$10 $18 Εξοικονομήστε $8

Το Anker Ultra Slim 4-Port USB 3.0 Data Hub είναι ένας απλός διανομέας USB που μπορεί να μετατρέψει μια θύρα USB-A στο PS5 σας σε τέσσερις, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε περισσότερα περιφερειακά.

Πλεονεκτήματα

 • Τέσσερις θύρες USB-A 5 Gbps
 • Εξαιρετική ποιότητα από αξιόπιστη μάρκα
 • Καλό μήκος καλωδίου
 • Μεγάλη τιμή

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι ιδανικό για φόρτιση πολλών συσκευών

IQIKU

Το IQIKU PS5 USB Hub είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για κατόχους PS5 με πολλά αξεσουάρ. Σχεδιασμένο ειδικά για το PS5, ο διανομέας ταιριάζει ακριβώς στις μπροστινές θύρες USB της κονσόλας, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε έως και τέσσερις συσκευές USB-A και μία συσκευή USB-C απρόσκοπτα και να φορτίσετε ένα χειριστήριο ή ένα ακουστικό.

  Πώς να ορίσετε τις προεπιλογές του προγράμματος στο Gnome Shell

Ο διανομέας υποστηρίζει ταχύτητες USB 2.0, αλλά λειτουργεί καλά με ακουστικά, πληκτρολόγια, ελεγκτές παιχνιδιών και ηχεία. Επιπλέον, η θύρα γρήγορης φόρτισης κάνει τη φόρτιση του ελεγκτή σας παιχνιδάκι. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν λειτουργεί με τη μονάδα PSVR ή την κάμερα λόγω του χαμηλότερου εύρους ζώνης, αλλά μπορείτε να τα συνδέσετε στις ελεύθερες θύρες στο πίσω μέρος. Η ποιότητα κατασκευής είναι εντυπωσιακή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την προσιτή τιμή και έχει κομψό ασπρόμαυρο σχεδιασμό που συμπληρώνει την αισθητική του PS5.

IQIKU PS5 USB Hub

Καλύτερος προϋπολογισμός

Λαχταράτε μια εγκατάσταση PS5 χωρίς ακαταστασία; Αυτός ο κομψός διανομέας USB IQIKU συνδέεται απευθείας στις μπροστινές θύρες της κονσόλας, επεκτείνοντας τις επιλογές σας με τέσσερις υποδοχές USB-A και μια αστραπιαία θύρα USB-C, όλα αυτά χωρίς να δημιουργείται μπερδεμένο χάος.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Συνδυασμός θυρών USB-A και USB-C
 • Μπορεί να φορτίσει ελεγκτές
 • PS5 αισθητική

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλές ταχύτητες USB 2.0
 • Μόνο μία θύρα υποστηρίζει τη φόρτιση

Anker

Εάν χρειάζεστε περισσότερες θύρες και αξιόπιστη ισχύ φόρτισης, το Anker 7-Port USB 3.0 Hub αλλάζει το παιχνίδι. Αυτός ο κεντρικός κόμβος διαθέτει εκπληκτικές επτά θύρες USB, που σας επιτρέπουν να συνδέσετε όλα τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού σας και πολλά άλλα, από χειριστήρια και ακουστικά έως πληκτρολόγια και μικρόφωνα USB.

Η τροφοδοσία του διανομέα είναι ένας δυνατός μετασχηματιστής ισχύος 36 W που εξασφαλίζει σταθερή απόδοση ακόμη και με πολλές συσκευές συνδεδεμένες. Επιπλέον, μια αποκλειστική θύρα παρέχει ισχύ φόρτισης έως και 2,1 A, αρκετή για να κρατήσει το τηλέφωνο, το tablet ή τα χειριστήρια φορτισμένα και έτοιμα για χρήση .

Ενώ υποστηρίζει χαμηλότερες ταχύτητες 5 Gbps, είναι υπεραρκετό για τα περισσότερα αξεσουάρ gaming. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να συνδέσετε απαιτητικές συσκευές στις δωρεάν θύρες 10 Gbps του PS5 σας. Το υπόλοιπο τμήμα του διανομέα είναι καλοφτιαγμένο και συμπαγές και διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο υποδοχής για εύκολη αποθήκευση.

  10 καλύτεροι σαρωτές θυρών και πούλια που είναι δωρεάν

Anker 7-Port USB 3.0 Hub

Το καλύτερο για φόρτιση

$45 $50 Εξοικονομήστε $5

Το Anker 7-Port USB 3.0 Hub μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα αξεσουάρ του PS5 σας με τις επτά θύρες υψηλής ταχύτητας και παρέχει αξιόπιστη φόρτιση για χειριστήρια και συσκευές υψηλής ισχύος, όπως τηλέφωνα.

Πλεονεκτήματα

 • Επτά θύρες USB για απόλυτη συνδεσιμότητα
 • Αξιόπιστη απόδοση
 • Φόρτιση υψηλής ταχύτητας

StarTech

Το StarTech.Com 4-Port USB-C 10Gbps Hub προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα την υποστήριξή του για ταχύτητες μεταφοράς USB 3.2 Gen 2 έως και 10 Gbps. Προσθέτει τέσσερις ακόμη θύρες SuperSpeed ​​USB στην κονσόλα, τις οποίες συνιστά η Sony για τη σύνδεση αξεσουάρ PS5, όπως η κάμερα HD και το PSVR2.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του διανομέα είναι ότι συνοδεύεται από εξωτερικό τροφοδοτικό. Είτε θέλετε να συνδέσετε πολλά αξεσουάρ υψηλής ισχύος είτε να φορτίσετε τις συσκευές σας, αυτός ο διανομέας θα σας φέρει σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν. Χάρη στη πάντα ενεργή θύρα γρήγορης φόρτισης, μπορείτε να συνεχίσετε να φορτίζετε τα αξεσουάρ σας ακόμα και όταν το PS5 είναι απενεργοποιημένο.

Αν και μπορεί να έχει υψηλότερο κόστος από άλλους κόμβους, προσφέρει λίγο από όλα για σοβαρούς παίκτες PS5, με συνδυασμό θυρών USB-C και USB-A, μεγαλύτερες ταχύτητες 10 Gbps και δυνατότητα φόρτισης συνδεδεμένων αξεσουάρ. Έρχεται επίσης με αφαιρούμενο καλώδιο USB-C και μετασχηματιστή γενικής χρήσης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση εν κινήσει.

StarTech.com Διανομέας 4 θυρών USB-C 10 Gbps

Το καλύτερο για την ταχύτητα

Με τέσσερις απίστευτες γρήγορες θύρες SuperSpeed ​​USB 3.2 Gen 2 (10Gbps), αυτός ο συμπαγής, τροφοδοτούμενος διανομέας της StarTech.Com είναι ιδανικός για τη φόρτιση και την τροφοδοσία απαιτητικών αξεσουάρ όπως το PSVR2 χωρίς να ιδρώνεις.

  Πώς να δείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone

Πλεονεκτήματα

 • Θύρες υψηλής ταχύτητας 10 Gbps
 • Συνδέει περιφερειακά USB-C και USB-A
 • Γρήγορη φόρτιση
 • Αποσπώμενο καλώδιο

ΠΡΑΣΙΝΟ

Ενώ το νέο PS5 Slim σας προσφέρει μια επιπλέον θύρα USB-C, το τυπικό μοντέλο μπορεί να σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Το UGREEN 10Gbps USB-C Hub είναι χρήσιμο, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε πολλά αξεσουάρ gaming USB-C στην κονσόλα σας, συμπεριλαμβανομένων ασύρματων ακουστικών, ελεγκτών και άλλων.

Κομψός και ισχυρός, αυτός ο διανομέας μετατρέπει μια θύρα USB-C σε δύο, μαζί με δύο μπόνους θύρες USB-A, επεκτείνοντας σημαντικά τις επιλογές αξεσουάρ σας. Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι οι αστραπιαίες ταχύτητες των 10 Gbps, εξασφαλίζοντας μηδενική πτώση απόδοσης σε σύγκριση με την απευθείας σύνδεση των gadget σας.

UGREEN 10Gbps USB-C Hub

Καλύτερο USB-C Hub

$20 $30 Εξοικονομήστε $10

Το UGREEN 10Gbps USB-C Hub είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να επεκτείνετε το PS5 σας με θύρες USB-C και USB-A. Αν και δεν υποστηρίζει φόρτιση, το αντισταθμίζει με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

Πλεονεκτήματα

 • Και οι δύο θύρες USB-C και USB-A
 • Γρηγορότερες ταχύτητες USB 3.2 Gen 2 (10Gbps).
 • Premium σχεδιασμός με ανθεκτικό καλώδιο

Μειονεκτήματα

 • Δεν φορτίζει συσκευές που χρειάζονται ενέργεια

FAQ

Ε: Λειτουργούν οι διανομείς USB στο PS5;

Ναι, οι διανομείς USB λειτουργούν τέλεια στο PS5, προσφέροντας έναν εξαιρετικό τρόπο για να επεκτείνετε τις επιλογές σύνδεσής σας πέρα ​​από τις τέσσερις κακές θύρες που συνοδεύουν την κονσόλα.

Ε: Είναι οι διανομείς USB καλοί για παιχνίδια;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διανομέα USB για να συνδέσετε διάφορα αξεσουάρ παιχνιδιών στο PS5 σας, όπως πληκτρολόγια, ακουστικά, αγωνιστικές ρόδες και άλλα. Ωστόσο, συνιστούμε έναν διανομέα USB 3.0 ή πιο γρήγορο για αξιόπιστη απόδοση.

Ε: Θα λειτουργεί ένας διανομέας USB με το PSVR2;

Η Sony συνιστά τη σύνδεση του PSVR2 στην μπροστινή θύρα USB-C του PS5, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν τροφοδοτούμενο διανομέα USB-C με ταχύτητες τουλάχιστον 10 Gbps.