Οι καλύτερες υποθέσεις συμμάχων ROG το 2023

Το Asus ROG Allly είναι μια ακριβή αγορά. Αυτός είναι ακόμη περισσότερος λόγος για να βρείτε όχι απλώς μια κατάλληλη θήκη, αλλά την καλύτερη περίπτωση για το Asus ROG Allly.

DOBEWINGDELOU

Η προστατευτική θήκη Dobewingdelou TPU είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διατηρεί το πανάκριβο Asus ROG Ally σας σαν καινούργιο και να προστατεύει από γρατσουνιές και χτυπήματα.

Καθώς η προστατευτική θήκη Dobewingdelou TPU είναι κατασκευασμένη από αρκετά παχύ TPU, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι η θήκη δεν εμποδίζει την πρόσβαση στα κουμπιά ούτε εμποδίζει τους αεραγωγούς, επομένως δεν θα προκαλέσει περιττή υπερθέρμανση, διατηρώντας παράλληλα την προστασία από κρούση.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το ενσωματωμένο kickstand είναι χρήσιμο πιο συχνά από όσο φαντάζεστε. Μπορείτε να το στηρίξετε για την αγαπημένη σας ταινία, να σηκώσετε ένα χειριστήριο ή να το παραδώσετε σε έναν φίλο για couch co-op.

Προστατευτική θήκη Dobewingdelou TPU

Καλύτερο Συνολικά

Είτε επιστρέφετε στο σπίτι είτε μετακινείστε, η προστατευτική θήκη Dobewingdelou TPU προσφέρει ένα ωραίο, αρκετά παχύ κέλυφος για τον σύμμαχό σας ROG. Διαθέτει ακόμη αυλακώσεις και υφές για καλύτερο κράτημα και ακριβείς εγκοπές για τα κουμπιά και τις οπές ψύξης.

Πλεονεκτήματα

 • Ταιριάζει πολύ καλά και δεν καλύπτει αεραγωγούς ή κουμπιά
 • Υπόστρωμα με υφή για καλύτερο κράτημα
 • Το Kickstand είναι χρήσιμο

Μειονεκτήματα

 • Προσθέτει κάποιο αξιοσημείωτο πάχος στο ROG Allly

ΖΟΥΟΒΕΡΤΣΙ

Εάν το κύριο μέλημά σας είναι να διατηρήσετε το Asus ROG Ally σε άριστη κατάσταση, η προστατευτική θήκη σιλικόνης Zhuoverci είναι η πιο προφανής επιλογή, ειδικά εάν σκοπεύετε να το συνδυάσετε με μια θήκη μεταφοράς.

Η προστατευτική θήκη σιλικόνης Zhuoverci επιτυγχάνει μια ωραία ισορροπία μεταξύ προστασίας και πάχους. Με την κατασκευή του από σιλικόνη, η απορρόφηση των κραδασμών του είναι αρκετά καλή χωρίς να προσθέτει τόσο όγκο που δεν μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε θήκη ταξιδιού.

Αυτό που θα απολαύσετε περισσότερο είναι, σε αντίθεση με το TPU, το υλικό σιλικόνης είναι η ανώτερη επιλογή για κράτημα λόγω των αντιολισθητικών ιδιοτήτων του. Επιπλέον, κατά μήκος των άκρων της προστατευτικής θήκης σιλικόνης Zhuoverci, θα νιώσετε μια ωραία υφή που βελτιώνει περαιτέρω τον έλεγχό σας.

  10 Εργαλεία αφαίρεσης υδατογραφημάτων για κατάργηση λογότυπων, κειμένων και γραμματοσήμων

Προστατευτική θήκη σιλικόνης Zhuoverci

Καλύτερος προϋπολογισμός

Η προστατευτική θήκη Zhuoverci Silicone Protective Case είναι μια θήκη σιλικόνης με πλήρες σώμα, που προσφέρει καλή απορρόφηση κραδασμών καθώς και προστασία από γρατσουνιές και σκόνη. Με το υλικό σιλικόνης του, παρέχει επίσης εξαιρετικό έλεγχο.

Πλεονεκτήματα

 • Μαλακό, άνετο και αντιολισθητικό
 • Δεν καλύπτει αεραγωγούς ή κουμπιά
 • Περικλείει πλήρως τη συσκευή χωρίς να προσθέτει ένα σωρό όγκο

Μειονεκτήματα

 • Ελαφρώς χαλαρό στο πίσω μέρος

Spigen

Ίσως είστε κάποιος που δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός από την καλύτερη προστασία, ή ίσως είστε απλώς επιρρεπείς σε ατυχήματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Spigen Rugged Armor Pro έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται σοβαρά, διατηρώντας ταυτόχρονα το Asus ROG Allly σας σε κορυφαία φόρμα.

Αυτό που κάνει το Spigen Rugged Armor Pro διαφορετικά από άλλες θήκες είναι η χρήση ενός σκληρού, αρτιωμένου εξωτερικού κελύφους σε αντίθεση με λίγο ύφασμα και αντικραδασμική προστασία. Αυτό διασφαλίζει ότι η θήκη δεν θα κουμπώνει κάθε φορά που την αποθηκεύετε σε μια τσάντα ταξιδιού και ενδέχεται να βλάψει το ROG Allly.

Το εσωτερικό του Spigen Rugged Armor Pro είναι εξίσου εντυπωσιακό. Τα επιπλέον μαξιλάρια στις γωνίες και τα πλαϊνά παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών εάν τύχει να πέσει η θήκη σε περίεργη γωνία.

Spigen Rugged Armor Pro

Πιο προστατευτικό

Για μέγιστη προστασία, το Spigen Rugged Armor Pro βγάζει όλα τα κόλπα, σαν ένα σκληρό κέλυφος για να αποτρέψει τα βαθουλώματα και επιπλέον απορρόφηση κραδασμών για πρόσθετη απορρόφηση κραδασμών. Έχετε ακόμη και μια εύχρηστη τσέπη για την αποθήκευση αξεσουάρ όπως κάρτες microSD και φορτιστή.

Πλεονεκτήματα

 • Υπέροχη προστασία
 • Θήκη αποθήκευσης για αξεσουάρ
 • Λουράκι μεταφοράς και ενσωματωμένο δαχτυλίδι καραμπίνερ

Tomtoc

Εάν έχετε διακοσμήσει το φορητό σας τηλέφωνο με τα καλύτερα αξεσουάρ Asus ROG Ally και ταξιδεύετε συχνά, η θήκη μεταφοράς Tomtoc είναι η μόνη επιλογή που έχει πραγματικά νόημα.

  6 μεγάλες διαφορές μεταξύ της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της ασφάλειας πληροφοριών

Παρά το μάλλον συμπαγές μέγεθός της, θα εκπλαγείτε από το πόσα μπορεί πραγματικά να αποθηκεύσει η θήκη μεταφοράς Tomtoc. Μπορείτε να ρίξετε ένα ποντίκι, φορτιστή, αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο και μια βάση σύνδεσης ROG Ally και να εξακολουθείτε να έχετε έναν ειδικό χώρο για την ίδια τη φορητή συσκευή. Υπάρχει ακόμη και διαχωριστικό για να μην αναμειγνύεται το ROG Allly με τα άλλα αξεσουάρ και να προκαλεί ανεπιθύμητη ζημιά.

Το κεράσι στην κορυφή είναι η ανθεκτικότητα της θήκης μεταφοράς Tomtoc. Είναι και ανθεκτικό στο πιτσίλισμα και χρησιμοποιεί φερμουάρ YKK, το τελευταίο από τα οποία δημιουργεί μια πολύ ασφαλή στεγανοποίηση για να αποτρέψει περαιτέρω τη διαρροή νερού στα ακριβά ηλεκτρονικά σας.

Θήκη μεταφοράς tomtoc

Το καλύτερο για ταξίδια

$40 $53 Εξοικονομήστε
$13

Με το πόσο εύκολο είναι να συνδυάσετε το Asus ROG Allly με αξεσουάρ, η θήκη μεταφοράς Tomtoc είναι η de facto επιλογή ταξιδιού. Διαθέτει άνετο λουράκι για εκτεταμένη χρήση, είναι αδιάβροχο και έχει ένα σωρό χώρο για να χειριστεί τα περισσότερα περιφερειακά.

Πλεονεκτήματα

 • Εκπληκτική ποσότητα χώρου
 • Ελαφριά, μινιμαλιστική σχεδίαση
 • Άνετο λουράκι

ASUS

Εάν είστε κάποιος που ταξιδεύει μόνο περιστασιακά και είναι γενικά καλός στο χειρισμό συσκευών, η ιδέα της μεταφοράς μιας ογκώδους θήκης μπορεί να μην είναι πολύ ελκυστική. Για μια πιο λεπτή, ελαφριά επιλογή που εξακολουθεί να προσφέρει σταθερή προστασία, η θήκη Asus ROG Ally Travel Case χτυπά όμορφα όλες τις νότες.

Η θήκη Asus ROG Ally Travel Case προσθέτει ένα αξιοπρεπές στρώμα προστασίας χάρη στην απορρόφηση των κραδασμών από αφρώδες υλικό και την επένδυση φλις. Εφόσον δεν πακετάρετε το ROG Allly σας με βαριά, δυσκίνητα αντικείμενα, θα είναι μια χαρά. Επιπλέον, το υδατοαπωθητικό εξωτερικό κάλυμμα διασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει καλά προστατευμένη σε περίπτωση διαρροής ή καιρού.

Δεν είναι μόνο θέμα προστασίας με την Asus ROG Ally Travel Case. Στο εσωτερικό, θα βρείτε ένα εύχρηστο αξεσουάρ για κάρτες microSD ή μεγαλύτερες πιστωτικές κάρτες. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να στηρίξετε τη θήκη και να το χρησιμοποιήσετε ως βάση στήριξης.

  Top 16 Best Budget Phablet

Ταξιδιωτική θήκη Asus ROG Ally

Καλύτερο χαμηλό προφίλ

Τι καλύτερο να συνδυάσετε το ROG Ally από την επίσημη θήκη μεταφοράς της Asus; Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις διαστάσεις της συσκευής ενώ παρέχει αξιοπρεπή αποθήκευση και προστασία.

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιασμένο από την ASUS
 • Υδατοαπωθητικό ύφασμα
 • Λεπτή, ελαφριά και άνετη εφαρμογή

Μειονεκτήματα

 • Δεν προσφέρει πολύ χώρο περιστροφής για προσαρτώμενη θήκη

FAQ

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια θήκη Steam Deck στο ROG Allly;

Εξαρτάται από το είδος της υπόθεσης. Για θήκες που συνδέονται στο ίδιο το Steam Deck, παρόμοια με μια θήκη τηλεφώνου, τότε όχι. Το ROG Ally και το Steam Deck έχουν διαφορετικές διαστάσεις και διάταξη κουμπιών. Ωστόσο, ορισμένες θήκες ταξιδιού, όπως η θήκη μεταφοράς Tomtoc, μπορούν να φιλοξενήσουν μια ποικιλία συσκευών.

Ε: Έχει το Asus ROG Ally υποδοχή κάρτας SD;

Ναι είναι. Το Asus ROG Ally διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας microSD UHS-II. Για σύγκριση, τόσο το Steam Deck όσο και το Steam Deck OLED περιορίζονται στο UHS-I.

Αυτό σημαίνει ότι, μακροπρόθεσμα, το Asus ROG Allly θα σας δώσει πρόσβαση σε κάρτες microSD πολύ υψηλότερης απόδοσης, με αποτέλεσμα μικρότερους χρόνους φόρτωσης και μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Ε: Πώς μπορώ να καθαρίσω τη θήκη Asus ROG Allly Case;

Είτε η θήκη σας ROG Ally είναι πλαστική είτε σιλικόνη, είναι πραγματικά πολύ εύκολο να την καθαρίσετε!

Θα χρειαστείτε πέντε στοιχεία:

 • Ένα μπολ με ζεστό νερό

 • Σαπούνι για τα πιάτα

 • Οδοντόβουρτσα (μαλακές τρίχες, σαν παιδική οδοντόβουρτσα)

 • Πανί από μικροΐνες

 • Μαγειρική σόδα (προαιρετικά)

Μόλις αφαιρεθεί η θήκη, προσθέστε μια σταγόνα σαπούνι στο ζεστό νερό και ξεκινήστε το τρίψιμο. Διατηρήστε την πίεση ελαφριά, απαλή και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να σηκώσετε οποιοδήποτε δυσάρεστο όπλο. Εάν υπάρχει ένα ιδιαίτερα επίμονο σημείο, ρίξτε μόνο μια γροθιά μαγειρικής σόδας στην περιοχή και τρίψτε ξανά απαλά. Στεγνώστε καλά με το πανί μικροϊνών και είστε έτοιμοι!