Οι καλύτερες οθόνες HDMI 2.1

Το HDMI 2.1 εγκαινίασε μια νέα εποχή στο gaming της εγγενούς κονσόλας. Οι οθόνες με HDMI 2.1 υποστηρίζουν gaming 4K έως και 120 Hz, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση με PS5 ή κονσόλα Xbox Series X. Επιπλέον, αυτές οι οθόνες επιτρέπουν εξαιρετικά ομαλές εμπειρίες σε υπολογιστές με υποστήριξη 4K στα 144 Hz, επιτυγχάνοντας μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ εντυπωσιακών γραφικών και απρόσκοπτης κίνησης.

Αν ψάχνετε για μια οθόνη παιχνιδιών για το PS5, το Xbox Series X ή τον προηγμένο υπολογιστή παιχνιδιών σας, μια οθόνη HDMI 2.1 θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εξέδρα παιχνιδιών σας.

Εδώ είναι οι καλύτερες οθόνες HDMI 2.1 που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Οι επιλογές μας για τις καλύτερες οθόνες HDMI 2.1 το 2023

Πίστωση εικόνας: LG

Οθόνη παιχνιδιών LG 27GP950-B UltraGear

Καλύτερο συνολικά

Η καλύτερη all-around οθόνη παιχνιδιών HDMI 2.1

$596 $900 Εξοικονομήστε
$304

Η LG 27GP950-B UltraGear Gaming Monitor μπορεί να χειριστεί τα πάντα, από gaming 120Hz στις πιο πρόσφατες κονσόλες έως ταχύτερα παιχνίδια 160Hz σε υπολογιστές. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε σε μια οθόνη παιχνιδιών, με το ευκρινές Nano IPS πάνελ, την ευρεία γκάμα χρωμάτων και την αξιοπρεπή απόδοση HDR, προσφέροντας μια εξαιρετική και οπτικά εκπληκτική εμπειρία θέασης.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζει το πλήρες εύρος ζώνης 48 Gbps HDMI 2.1
 • Στερεά χαρακτηριστικά παιχνιδιού, όπως 160Hz, 1ms και FreeSync Premium Pro
 • Ευκρινή εικόνα με ζωηρά χρώματα
 • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής με φωτισμό RGB
 • Εργονομικός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλός λόγος φυσικής αντίθεσης

Η LG έχει καλή φήμη για τις οθόνες παιχνιδιών. Η σειρά UltraGear του διαθέτει μερικές από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών στην αγορά και η 27GP950-B δεν αποτελεί εξαίρεση, προσφέροντας εκπληκτικά γραφικά με την ανάλυση 4K, τον εγγενή ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και τον χρόνο απόκρισης 1 ms, καθιστώντας το κορυφαίο υποψήφιο για παίκτες που αναζητούν οθόνη υψηλής απόδοσης.

Στις 27 ίντσες, το 27GP950-B παράγει μια ευκρινή εικόνα με καθαρό κείμενο, επιτρέποντάς σας να βλέπετε κάθε μικρή λεπτομέρεια στα παιχνίδια σας. Επιπλέον, ο πίνακας IPS διατηρεί την εικόνα καθαρή από οποιαδήποτε γωνία, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για παιχνίδια με φίλους. Παρόλο που δεν διαθέτει οπίσθιο φωτισμό mini LED ή OLED, η ανάλυση 4K σε συνδυασμό με το VESA DisplayHDR 600 και την ευρεία γκάμα χρωμάτων 98% DCI-P3 δημιουργούν μια οπτικά εντυπωσιακή οθόνη με ακριβή χρώματα και πλούσια λεπτομέρεια.

Το 27GP950-B έχει πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για gaming. Οι θύρες HDMI 2.1 είναι εξαιρετικές για παιχνίδια 4K 120Hz στο PS5 και το Xbox Series X, αλλά υπάρχουν και άλλα. Μπορείτε να υπερχρονίσετε τον ρυθμό ανανέωσης σε υπολογιστές στα 160 Hz για πιο ομαλό και πιο αποκριτικό παιχνίδι από τα τυπικά 144 Hz στις περισσότερες οθόνες HDMI 2.1. Επιπλέον, λαμβάνετε όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες gaming, όπως υποστήριξη VRR σε NVIDIA και AMD GPU, γρήγορους χρόνους απόκρισης και φωτισμό RGB για μεγαλύτερη εμβάπτιση.

Samsung Odyssey Neo G7

Καλύτερο Premium

Μια high-end οθόνη 4K 32 ιντσών με φωτεινή οθόνη μίνι LED

$900 $1300 Εξοικονομήστε
$400

Το Samsung Odyssey Neo G7 έχει μια μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική κυρτή οθόνη 32 ιντσών, αλλά είναι ο μίνι οπίσθιος φωτισμός LED με 1.196 τοπικές ζώνες μείωσης της φωτεινότητας που το κάνει να ξεχωρίζει. Μπορεί να είναι εξαιρετικά φωτεινό και να εμφανίζει βαθύτερα μαύρα, κάνοντας τα παιχνίδια και το περιεχόμενο HDR να φαίνονται πιο καθηλωτικά και ρεαλιστικά.

Πλεονεκτήματα

 • Φωτεινή και πολύχρωμη οθόνη μίνι LED
 • Αληθινή απόδοση HDR
 • Εξαιρετική απόδοση παιχνιδιού
 • Μεγαλύτερο και κυρτό για πρόσθετη βύθιση

Το Samsung Odyssey Neo G7 είναι μια εξαιρετική οθόνη gaming που υπερέχει τόσο σε απόδοση όσο και σε ποιότητα εικόνας. Ο ρυθμός ανανέωσης 165 Hz και ο χρόνος απόκρισης 1 ms προσφέρουν μια γρήγορη και αποκριτική εμπειρία παιχνιδιού και υποστηρίζει VRR σε όλες τις πλατφόρμες σε όλους τους ρυθμούς ανανέωσης, οπότε είτε βρίσκεστε σε PS5 είτε υπολογιστή παιχνιδιών με GPU NVIDIA, δεν θα έχετε οθόνη προβλήματα δακρύρροιας ή τραυλισμού.

Με δύο εισόδους HDMI 2.1, αυτή η οθόνη υποστηρίζει παιχνίδια 4K 120Hz σε PS5 και Xbox Series και έως 165Hz για παίκτες PC. Αν και είναι πιο ακριβό από τις περισσότερες οθόνες HDMI 2.1, το πρόσθετο κόστος σάς προσφέρει μια μεγαλύτερη, πιο καθηλωτική κυρτή οθόνη και έναν μίνι οπίσθιο φωτισμό LED με 1.196 τοπικές ζώνες φωτεινότητας, επιτρέποντάς της να είναι πολύ πιο φωτεινή από τις τυπικές οθόνες LED και να παράγει βαθύτερα μαύρα με λιγότερη ανθοφορία γύρω από φωτεινά αντικείμενα.

Με τη ζωντανή τεχνολογία QLED της Samsung, το Odyssey Neo G7 είναι τέλειο εάν ζητάτε την απόλυτη καλύτερη ποιότητα εικόνας για τη ρύθμιση παιχνιδιών και πολυμέσων.

Acer Predator XB283K KVbmiipruzx

Η καλύτερη αξία

Προσιτό παιχνίδι επόμενης γενιάς

Η Acer Predator XB283K KVbmiipruzx είναι μια από τις φθηνότερες οθόνες HDMI 2.1 που μπορείτε να αποκτήσετε. Παρέχει ομαλό και ισχυρό gaming 4K 120Hz στο PS5 και Xbox Series X και έως και 144Hz σε υπολογιστές, ενώ ταυτόχρονα διπλασιάζεται ως εξαιρετική οθόνη για εργασία.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική αξία
 • Στιβαρή απόδοση παιχνιδιού
 • Ακριβή χρώματα
 • Εύκολα στα μάτια σου
 • Είσοδοι HDMI 2.1, DisplayPort, USB-C και USB-A

Οι οθόνες HDMI 2.1 δεν είναι φθηνές, αλλά το Acer Predator XB283K KVbmiipruzx είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές που υπάρχουν, προσφέροντας ένα ικανό πάνελ 4K 144Hz σε προσιτή τιμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι μια εξαιρετική οθόνη για τους κατόχους PS5 και Xbox Series X που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις κονσόλες τους με περιορισμένο προϋπολογισμό. Αυτή η οθόνη υποστηρίζει πλήρως 4K στα 120 Hz με VRR και μπορεί να φτάσει τα 144 Hz σε συμβατούς υπολογιστές gaming.

Εκτός από το HDMI 2.1, το Predator XB283K KVbmiipruzx έχει γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms και είναι συμβατό τόσο με το FreeSync Premium όσο και με το G-SYNC. Έχει μεγάλη απόκριση και εμφανίζει καθαρά τα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα, καθιστώντας το ιδανικό για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό όπως τα shooters πρώτου προσώπου. Μπορεί να στερείται φανταχτερών χαρακτηριστικών, όπως ο φωτισμός RGB και ένα πραγματικό πάνελ HDR, αλλά ανταποκρίνεται στην καλή απόδοση του παιχνιδιού.

Το πάνελ 4K 28 ιντσών είναι αρκετά ευκρινές και ακριβές από κάθε γωνία. Έχει επίσης εξαιρετική χρωματική ακρίβεια, με κάλυψη έως και 90% της χρωματικής γκάμας DCI-P3. Τα περισσότερα παιχνίδια και ταινίες θα φαίνονται υπέροχα σε αυτήν την οθόνη, αλλά μην περιμένετε την καλύτερη εικόνα HDR μόνο με 400 nits φωτεινότητας. Το Predator XB283K KVbmiipruzx προσθέτει επίσης μια θύρα USB-C με δυνατότητα φόρτισης φορητού υπολογιστή, διευκολύνοντας τη σύνδεση του φορητού υπολογιστή εργασίας σας.

Sony Inzone M9

Το καλύτερο για το PS5

Η καλύτερη οθόνη PS5 HDR

Η Sony INZONE M9 ξεχωρίζει από άλλες οθόνες HDMI 2.1 με τις αποκλειστικές της δυνατότητες για το PS5 και την εξαιρετική εμπειρία HDR. Με οπίσθιο φωτισμό Full Array Local Dimming (FALD) και 96 ζώνες μείωσης φωτεινότητας, προσφέρει το καλύτερο HDR και αντίθεση για μια οθόνη μη mini LED ή OLED και υποβαθμίζει τις premium επιλογές για να την κάνει την πιο προσιτή οθόνη για αληθινά παιχνίδια HDR.

Πλεονεκτήματα

 • Εκπληκτικό HDR
 • Εξαιρετική ακρίβεια χρώματος εκτός συσκευασίας
 • Αποκλειστικές δυνατότητες PS5
 • Υποστήριξη G-Sync και FreeSync

Η πρώτη gaming οθόνη της Sony, η INZONE M9, είναι μια τέλεια οθόνη HDMI 2.1 για τους κατόχους PS5. Σχεδιασμένη με γνώμονα το PlayStation 5, η οθόνη έχει την ίδια λευκή και μαύρη σχεδιαστική αισθητική. Περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές λειτουργίες για το PS5 που σας επιτρέπουν να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε ταινίες.

Το INZONE M9 προσφέρει σταθερή απόδοση παιχνιδιού παρόμοια με τις περισσότερες οθόνες 4K 144Hz. Υποστηρίζει VRR μέσω G-SYNC και HDMI 2.1 και η απόδοση χρόνου απόκρισης στα 120 Hz και ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης είναι εξαιρετική, παράγοντας καθαρές εικόνες σε σκηνές με γρήγορο ρυθμό τόσο σε κονσόλες όσο και σε υπολογιστές. Ενώ θα έχετε την καλύτερη απόδοση με ένα PS5, το INZONE M9 είναι επίσης συμβατό με το Xbox Series X και τους υπολογιστές παιχνιδιών, υποστηρίζοντας ομαλό gaming 4K έως και 144Hz.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της οθόνης είναι η απόδοση HDR. Το INZONE M9 ξεπερνά κάθε άλλη οθόνη HDMI 2.1 μεσαίας κατηγορίας όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, χάρη στον οπίσθιο φωτισμό πλήρους συστοιχίας με 92 τοπικές ζώνες φωτισμού. Σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα χρωμάτων και την εντυπωσιακή κορυφαία φωτεινότητα, το INZONE M9 κάνει τα παιχνίδια HDR όπως το Horizon Zero Dawn και τις ταινίες blockbuster να φαίνονται ζωντανά, ρεαλιστικά και πιο καθηλωτικά.

LG UltraGear 27GR95QE-B

Η καλύτερη επίδοση

Απαράμιλλη απόδοση παιχνιδιού και ποιότητα εικόνας

$851 $1000 Εξοικονομήστε
$149

Το LG UltraGear 27GR95QE-B είναι μια οθόνη παιχνιδιών 27 ιντσών 1440p που είναι εξαιρετική για παιχνίδια υψηλής ανταγωνιστικότητας και γρήγορου ρυθμού όπως το Call of Duty και το Overwatch, χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και τον αστραπιαία χρόνο απόκρισης 0,03 ms. Διαθέτει οθόνη OLED που σας βοηθά να ζωντανέψετε τα παιχνίδια σας με εκπληκτικά χρώματα και βαθύ μελάνι μαύρο.

Πλεονεκτήματα

 • Λαμπερή αντίθεση και κορεσμένα χρώματα
 • Αληθινή απόδοση HDR
 • Εξαιρετικός χειρισμός κίνησης
 • Πλήρως ρυθμιζόμενη βάση

Ενώ οι περισσότερες οθόνες HDMI 2.1 προσφέρουν ανάλυση 4K, η LG UltraGear 27GR95QE-B είναι μια οθόνη 1440p με πολύ υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, παρέχοντας ανώτερη απόδοση σε εξαιρετικά ανταγωνιστικά και γρήγορου ρυθμού παιχνίδια, όπως shooter πρώτου προσώπου, σε σύγκριση με οθόνες 120 Hz ή 144 Hz . Διαθέτει επίσης την καλύτερη ευκρίνεια κίνησης μεταξύ οθονών με θύρες HDMI 2.1, χάρη στον απίστευτα γρήγορο χρόνο απόκρισης 0,03 ms, εξαλείφοντας ουσιαστικά το είδωλο και το θάμπωμα κίνησης.

Μπορείτε να οδηγείτε το 27GR95QE-B στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz είτε μέσω HDMI 2.1 είτε μέσω DisplayPort, και σε αντίθεση με το 4K, είναι λίγο λιγότερο απαιτητικό για την κάρτα γραφικών σας. Ενώ η επιλογή 1440p συνεπάγεται τη θυσία ορισμένων λεπτομερειών υπέρ της απόδοσης, το 27GR95QE-B παράγει εκπληκτικές εικόνες και ζωντανά χρώματα χάρη στο πάνελ OLED του. Δεν είναι μόνο μια εξαιρετική οθόνη για παιχνίδια FPS, αλλά κάνει επίσης τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου πιο καθηλωτικά και ρεαλιστικά.

Οθόνη παιχνιδιών AORUS FV43U

Παιχνίδι μεγάλης οθόνης

Ισχυρό gaming 4K 120Hz στο σαλόνι

$700 $800 Εξοικονομήστε
$100

Σκισμένος ανάμεσα σε τηλεόραση και οθόνη για την κονσόλα σας; Το AORUS FV43U προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων, με μεγάλο μέγεθος τηλεόρασης και ταχύτερους χρόνους απόκρισης και ρυθμούς ανανέωσης των οθονών παιχνιδιών, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ανταπόκριση και καθηλωτικό παιχνίδι στον καναπέ σας.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη, καθηλωτική οθόνη
 • Πολύχρωμη και φωτεινή εικόνα
 • Φανταστικό HDR και εξαιρετική αντίθεση
 • Πολλές δυνατότητες gaming, συμπεριλαμβανομένων των 144Hz και του FreeSync Premium Pro
 • Εντυπωσιακά ενσωματωμένα ηχεία

Μειονεκτήματα

 • Στενές γωνίες θέασης
 • Κακή εργονομία

Το AORUS FV43U είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν να παίζουν παιχνίδια σε μεγαλύτερη οθόνη. Η οθόνη 43 ιντσών 4K προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού και διαθέτει δύο θύρες HDMI 2.1 για διατήρηση συμβατότητας με το PS5 και το Xbox Series X έως και 120 Hz. Παρά τη μεγάλη οθόνη, αυτή η οθόνη είναι πιο προσιτή από ορισμένες οθόνες 32 ιντσών με HDMI 2.1, πόσο μάλλον παρόμοιες οθόνες 43 ιντσών.

Στις 43 ίντσες, η FV43U δεν είναι η πιο ευκρινής οθόνη 4K, αλλά προσφέρει μια εκπληκτική εικόνα HDR που θα πρέπει να ευχαριστήσει ακόμη και τους πιο έξυπνους χρήστες. Με ευρεία γκάμα χρωμάτων, υψηλό λόγο εγγενούς αντίθεσης και ισχυρή μέγιστη φωτεινότητα έως και 1.000 nits, η οθόνη παράγει πολύ βαθύ μαύρο και φωτεινά σημεία, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε ταινίες. Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός κβαντικής κουκκίδας κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά από ό,τι στα τυπικά πάνελ VA.

Ως οθόνη gaming, το FV43U αποδίδει απίστευτα καλά. Έχει εξαιρετική απόδοση χρόνου απόκρισης στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης και υποστηρίζει FreeSync Premium Pro για ομαλό και καθηλωτικό gaming HDR. Η μόνη επιφύλαξη με αυτήν την οθόνη είναι οι στενές γωνίες θέασης. Οι εικόνες μπορεί να εμφανίζονται ξεπλυμένες υπό γωνία, αλλά αυτό δεν θα σας αποτρέψει εάν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε περιεχόμενο ακριβώς μπροστά από την οθόνη.

GIGABYTE M32U Gaming Monitor

Το καλύτερο για δουλειά

Μια καλά ισορροπημένη προσφορά για gaming και παραγωγικότητα

$680 $730 Εξοικονομήστε
$50

Η GIGABYTE M32U τα έχει όλα. Δεν είναι μόνο πιο προσιτό από τις οθόνες HDMI 2.1 27 ιντσών, παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη 32 ιντσών, αλλά προσφέρει επίσης επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένο διακόπτη KVM και συνδεσιμότητα USB-C, καθιστώντας το την τέλεια οθόνη παιχνιδιών για ένα σπίτι. γραφείο.

Πλεονεκτήματα

 • Λογικά κοστολογημένο
 • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
 • Πολλές δυνατότητες για gaming και παραγωγικότητα
 • Μεγαλύτερες γωνίες θέασης

Αν ψάχνετε για το καλύτερο δυνατό κέρδος, η GIGABYTE M32U είναι μια άλλη ελκυστική επιλογή. αυτή τη φορά, είναι μια μεγαλύτερη, πιο καθηλωτική οθόνη 32 ιντσών. Η M32U διεκδικεί τη θέση ως την πιο προσιτή οθόνη HDMI 2.1 32 ιντσών, προσφέροντας εξαιρετική ισορροπία τιμής, απόδοσης και χαρακτηριστικών για όποιον θέλει να αναβαθμίσει σε μια υψηλής ποιότητας οθόνη gaming 4K.

Η GIGABYTE έκανε κάποιες θυσίες για να διατηρήσει την τιμή χαμηλότερη και ένας τομέας όπου έκοψε τις γωνίες είναι η φωτεινότητα. Η οθόνη κορυφώνεται στα 400 nits, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανίσει αληθινή εικόνα HDR. Ωστόσο, ο πίνακας IPS 10-bit με ευρεία χρωματική γκάμα DCI-P3 90% και ανάλυση 4K παράγει ευκρινείς εικόνες και ζωντανά χρώματα που θα πρέπει να ευχαριστήσουν τους περισσότερους παίκτες.

Το M32U λάμπει πραγματικά όταν πρόκειται για gaming. Είναι τόσο γρήγορο και αποκρίνεται όσο οθόνες υψηλής ποιότητας HDMI 2.1, με υποστήριξη για FreeSync Premium Pro, gaming 120Hz στα Xbox Series X και PS5 και έως 144Hz σε υπολογιστές. Επιπλέον, έχει εξαιρετικό χρόνο απόκρισης, ο οποίος βοηθά στη μείωση του θαμπώματος σε αντικείμενα που κινούνται γρήγορα για βελτιωμένη ευκρίνεια. Συνολικά, η GIGABYTE M32U μπορεί να μην έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά έχει όλα όσα χρειάζονται οι περισσότεροι παίκτες και διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες για τους προσανατολισμένους στην παραγωγικότητα.

Επιλέγοντας την καλύτερη οθόνη HDMI 2.1 για εσάς

Η επιλογή της καλύτερης οθόνης HDMI 2.1 δεν είναι δύσκολη, καθώς όλες οι οθόνες εξοπλισμένες με θύρες HDMI 2.1 μπορούν να υποστηρίξουν παιχνίδια 4K 120Hz στο PS5 και Xbox Series X και έως και 240Hz σε συμβατούς υπολογιστές. Η κύρια διαφορά έγκειται στην τιμή, τη διαθεσιμότητα και τις επιπλέον δυνατότητες, όπως ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης (ειδικά για παίκτες PC), η απόδοση HDR και οι δυνατότητες διακόπτη KVM.

Το LG 27GP950-B ελέγχει όλα τα πλαίσια για παιχνίδια κονσόλας και υπολογιστή. Υποστηρίζει το πλήρες εύρος ζώνης 48 Gbps HDMI 2.1, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση και ποιότητα εικόνας όταν συνδυάζεται με το PS5 ή το Xbox Series X, σε αντίθεση με τις φθηνότερες εναλλακτικές που απαιτούν συμπίεση για παιχνίδια 4K 120Hz. Υποστηρίζει έως και 160 Hz για υπολογιστές παιχνιδιών, καθιστώντας το ιδανικό για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Εάν έχετε προϋπολογισμό, το Acer Predator XB283K KVbmiipruzx είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Αν και μπορεί να μην έχει ρυθμό ανανέωσης με δυνατότητα υπερχρονισμού, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ισχυρά παιχνίδια 4K 120 Hz στις πιο πρόσφατες κονσόλες. Αν ψάχνετε για πιο προσιτές οθόνες με θύρες HDMI 2.1, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας για τις φθηνότερες οθόνες HDMI 2.1.

Πίστωση εικόνας: LG

Οθόνη παιχνιδιών LG 27GP950-B UltraGear

Καλύτερο συνολικά

Η καλύτερη all-around οθόνη παιχνιδιών HDMI 2.1

$596 $900 Εξοικονομήστε
$304

Η LG 27GP950-B UltraGear Gaming Monitor μπορεί να χειριστεί τα πάντα, από gaming 120Hz στις πιο πρόσφατες κονσόλες έως ταχύτερα παιχνίδια 160Hz σε υπολογιστές. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε σε μια οθόνη παιχνιδιών, με το ευκρινές Nano IPS panel, την ευρεία γκάμα χρωμάτων και την αξιοπρεπή απόδοση HDR, προσφέροντας μια εξαιρετική και οπτικά εκπληκτική εμπειρία θέασης.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζει το πλήρες εύρος ζώνης 48 Gbps HDMI 2.1
 • Στερεά χαρακτηριστικά παιχνιδιού, όπως 160Hz, 1ms και FreeSync Premium Pro
 • Ευκρινή εικόνα με ζωηρά χρώματα
 • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής με φωτισμό RGB
 • Εργονομικός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλός λόγος φυσικής αντίθεσης
  Πώς να βρω την απόκρυψη του email μου στην εφαρμογή αλληλογραφίας