Οι καλύτερες οθόνες 144 Hz για gaming

Ενώ μπορείτε ακόμα να παίξετε παιχνίδια με μια τυπική οθόνη 60 Hz, μια οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης θα ανεβάσει την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, αλλά μια οθόνη ρυθμού ανανέωσης 144 Hz προσφέρει την τέλεια μέση λύση μεταξύ απόδοσης και τιμής.

Και ενώ ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης είναι πιο σημαντικός παράγοντας από την ανάλυση για τα παιχνίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με λιγότερο. Μπορείτε να κάνετε all-in με μια οθόνη 4K 144Hz για γρήγορο, ομαλό παιχνίδι με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας ή να αποκτήσετε μια επιλογή QHD ή 1080p για μια επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό.

Εδώ είναι οι καλύτερες οθόνες 144 Hz για gaming που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για οθόνες παιχνιδιών 144 Hz το 2023

LG UltraGear 27GP950-B

Καλύτερο Συνολικά

Ελέγξτε όλα τα κουτιά παιχνιδιών και απολαύστε τη διαδρομή

$798 $900 Εξοικονομήστε
$102

Το LG UltraGear 27GP950-B προσφέρει στους παίκτες σχεδόν όλα όσα χρειάζονται. Από ανάλυση 4K έως ρυθμό ανανέωσης έως και 160 Hz κατά το overclocking, εκτός από τον γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms, είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο ως οθόνη παιχνιδιών. Με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μέγιστη φωτεινότητα 600 nits, οι ταινίες φαίνονται επίσης φανταστικές. Είναι μια οθόνη all-around ιδανική για όλες τις ανάγκες σας για παιχνίδια και ψυχαγωγία.

Πλεονεκτήματα

 • Υπέροχη οθόνη 4K
 • Εξαιρετικός χρόνος απόκρισης και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου
 • Προσαρμόσιμος φωτισμός RGB
 • Καλή επιλογή θυρών, συμπεριλαμβανομένου του HDMI 2.1
 • Καλές γωνίες θέασης

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία
 • Τα επίπεδα αντίθεσης δεν είναι τόσο υψηλά όσο θα περίμενε κανείς
 • Ο χειρισμός της αντανάκλασης χρειάζεται βελτίωση

Το LG UltaGear 27GP950-B προσφέρει στους παίκτες μια εμπειρία 4K 144Hz σε μια οθόνη Nano IPS 27 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:9. Με την πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600, η ​​οθόνη διαθέτει επίσης ολοκληρωμένη χρωματική γκάμα DCI-P3 98% και μέγιστη φωτεινότητα 600 nits για ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα με ακριβή λεπτομέρεια.

Το πάνελ Nano IPS διαθέτει επίσης γωνία θέασης 178 μοιρών, επιτρέποντας στα χρώματα να παραμένουν κορεσμένα ανεξάρτητα από το πού κάθεστε στο δωμάτιο. Το LG UltraGear 27GP950-B ενσωματώνει επίσης VESA DSC, μια τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει ανάλυση 4K σε υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης χωρίς να υποβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας. Και, με το overclocking, μπορείτε να πιέσετε την οθόνη σε ρυθμούς ανανέωσης έως και 160 Hz.

Ήταν επίσης η πρώτη οθόνη που προσέφερε υποστήριξη HDMI 2.1, επιτρέποντας τη βέλτιστη ποιότητα εμφάνισης κατά την αναπαραγωγή κονσολών επόμενης γενιάς. Λαμβάνετε υποστήριξη VRR, η οποία περιλαμβάνει συμβατότητα με το G-SYNC και το FreeSync Premium Pro. Επιπλέον, έχει εξαιρετικό χρόνο απόκρισης 1ms, εξαλείφοντας σχεδόν όλα τα ορατά ghosting και blur. Τέλος, ένας αρκετά δροσερός δακτύλιος RGB στο πίσω μέρος βελτιώνει την όλη εμφάνιση και δημιουργεί μια δυναμική ατμόσφαιρα παιχνιδιού.

Gigabyte M32U

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά

Μια πλήρης οθόνη gaming 144Hz

$650 $730 Εξοικονομήστε
$80

Εάν επικεντρώνεστε σε μια οθόνη με πληθώρα δυνατοτήτων gaming, σκεφτείτε το Gigabyte M32U. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το Aim Stabilizer Sync για ελαχιστοποίηση του θολώματος και το Black Equalizer για να εντοπίσετε τους εχθρούς στις σκιές, μεταξύ άλλων πολύτιμων προσθηκών. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες που χρειάζεστε, από HDMI 2.1 έως γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms.

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλή καθυστέρηση εισόδου
 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 1ms
 • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
 • Πολλές δυνατότητες παιχνιδιού

Το Gigabyte M32U είναι μια οθόνη παιχνιδιών 32 ιντσών, 4K, 144 Hz με αξιοπρεπή MPRT 1ms και υποστήριξη για AMD FreeSync Premium Pro. Η κατασκευή είναι στιβαρή, μαύρο πλαστικό και η οθόνη έχει αντιθαμβωτικό ματ φινίρισμα με λεπτά πλαίσια. Επιπλέον, δεν διαθέτει φωτισμό RGB, οπότε αν δεν σας αρέσει αυτή η εμφάνιση, η απλή αλλά κομψή Gigabyte M32U θα μπορούσε να είναι για εσάς.

Η οθόνη διαθέτει υποστήριξη HDMI 2.1, καθώς και μία θύρα USB Type-C για είσοδο οθόνης και παροχή ισχύος. Υπάρχει επίσης μια DisplayPort 1.4, τρεις θύρες USB-A downstream, μία USB-B upstream και μια έξοδος ήχου 3,5 mm. Η οθόνη διαθέτει κάλυψη 90 τοις εκατό DCI-P3, μέγιστη φωτεινότητα 400 nits και υποστήριξη για βάθος χρώματος 10 bit (8 bit συν Έλεγχος ταχύτητας καρέ).

Μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της οθόνης περιλαμβάνουν το Aim Stabilizer Sync, το οποίο μειώνει το θάμπωμα στην οθόνη και το Black Equalizer, που φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές της οθόνης χωρίς να επηρεάζει τα πιο ανοιχτόχρωμα σημεία. Έχετε επίσης τις λειτουργίες Picture-in-Picture και Picture-by-Picture που σας επιτρέπουν να προβάλλετε δύο συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα. Τέλος, έχετε το Game Assist για μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών παιχνιδιού.

ASUS TUF Gaming VG249Q

Το πιο προσιτό

Μια ποιοτική αλλά προσιτή οθόνη παιχνιδιών 144 Hz

Για όσους έχουν προϋπολογισμό, το Asus TUF Gaming VG249Q προσφέρει στους παίκτες ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και γρήγορο χρόνο απόκρισης MPRT 1 ms. Είναι μια επιλογή φιλική προς την τσέπη με ποιοτική οθόνη Full HD με πρόσθετες δυνατότητες για να κάνετε την εμπειρία παιχνιδιού σας όσο το δυνατόν υψηλότερη.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Στιβαρή κατασκευή
 • Καλή ποιότητα εικόνας
 • Εξαιρετική καθυστέρηση εισόδου

Αν αναζητάτε μια εμπειρία παιχνιδιού 144 Hz με χαμηλό προϋπολογισμό, σκεφτείτε το ASUS VG249Q. Έχει μια αξιοσημείωτα στιβαρή κατασκευή, αλλά η επιλογή μιας επιλογής φιλικής προς την τσέπη σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε χωρίς ορισμένες από τις λειτουργίες που προσφέρουν οι ακριβότερες οθόνες. Μεταξύ αυτών των παραλείψεων είναι η έλλειψη HDMI 2.1 και καμία θύρα USB.

Ωστόσο, το πάνελ IPS 24 ιντσών, 16:9 με ανάλυση Full HD είναι εύκολο για τα μάτια, καθώς και για την GPU σας. Τα χρώματα είναι επίσης ζωντανά και ζωντανά, με κάλυψη sRGB 100%. Αν και η αντίθεση μπορεί να φαίνεται ελαφρώς στην κάτω πλευρά για ένα πάνελ IPS μερικές φορές, εξακολουθεί να προσφέρει επαρκή λεπτομέρεια και ευκρίνεια για το εύρος τιμών του και μπορεί να φτάσει σε μέγιστη φωτεινότητα 250 nits.

Η καθυστέρηση εισόδου είναι εξαιρετική, αλλά η απόκριση των pixel υπολείπεται των οθονών υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, στα 4ms (1ms MPRT), εξακολουθεί να είναι αρκετά καλό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις υπέρβασης Trace Free για να μειώσετε το είδωλο και τη λειτουργία ELMB για να βελτιώσετε το θάμπωμα κίνησης. Είναι μια οθόνη παιχνιδιών FreeSync που είναι επίσης συμβατή με το G-Sync, ώστε να μπορείτε να εξαλείψετε το σκίσιμο της οθόνης και τους ασταθείς ρυθμούς καρέ ανεξάρτητα από τη GPU σας.

Sony Inzone M9

Το καλύτερο για το PS5

Οι χρήστες PS5 μπορούν να απολαύσουν επιπλέον προνόμια με το Sony M9

Οι χρήστες του PS5 μπορούν να απολαύσουν μερικά μικρά μπόνους εάν επιλέξουν τη Sony M9. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική οθόνη παιχνιδιών για κάθε κονσόλα με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, από ρυθμό ανανέωσης 144 Hz έως υποστήριξη VRR και HDMI 2.1. Διαθέτει επίσης φωτεινή και ζωντανή οθόνη UHD με τοπικό φωτισμό πλήρους συστοιχίας, που εξασφαλίζει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Πλεονεκτήματα

 • 2x θύρες HDMI 2.1 και USB-C
 • Ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών
 • Βάση τριπόδου με ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση
 • DisplayPort μέσω USB-C
 • Εκπληκτική οθόνη 4K

Μειονεκτήματα

 • Μέση ποιότητα ήχου από ενσωματωμένα ηχεία
 • Δεν περιλαμβάνονται καλώδια (εκτός από το καλώδιο ρεύματος)

Η Sony τα κατάφερε με την πρώτη της οθόνη gaming 4K. Με την ανάλυση UHD, την οθόνη LCD 16:9 IPS και τον ακριβή οπίσθιο φωτισμό από το τοπικό dimming πλήρους συστοιχίας, η οθόνη διασφαλίζει ότι τα βιντεοπαιχνίδια και το περιεχόμενο πολυμέσων εκρήγνυνται με λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα.

Το Sony M9 διαθέτει επίσης πιστοποίηση DisplayHDR600. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε όλη τη χρωματική κάλυψη 95 τοις εκατό DCI-P3, την εξαιρετική λεπτομέρεια και τη συνολική ζωντάνια με εξαιρετική μέγιστη φωτεινότητα 600 nits. Είναι ιδανικό για παρακολούθηση και αναπαραγωγή περιεχομένου HDR και θα εντοπίσετε γρήγορα τους εχθρούς που κρύβονται στις σκιές.

Η οθόνη διαθέτει επίσης εξαιρετικό χρόνο απόκρισης 1 ms, ο οποίος μπορεί εύκολα να συμβαδίσει με τον ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz. Η καθυστέρηση εισόδου είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλή, με αποτέλεσμα θαμπάδα κίνησης σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα γύρω από αντικείμενα που κινούνται γρήγορα. Οι παίκτες υπολογιστών μπορούν να απολαμβάνουν υποστήριξη HDMI 2.1 και στις δύο εισόδους και το σκίσιμο της οθόνης και ο τραυλισμός είναι ανύπαρκτος με τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync.

Η Sony, φυσικά, ήταν ελαφρώς προκατειλημμένη προς τους πιστούς της πελάτες Playstation. Με λειτουργίες όπως η Auto HDR Tone Mapping και η Auto Genre Picture Mode, η Sony ανταμείβει τους χρήστες PS5 με αυτό το λίγο επιπλέον.

Acer Predator XB323QK

Γρηγορότερος χρόνος απόκρισης

Ένας απίστευτος γρήγορος χρόνος απόκρισης 0,5 ms για gaming χωρίς θαμπάδες

Το Acer Predator XB323QK είναι μια οθόνη gaming με έναν από τους ταχύτερους χρόνους απόκρισης στα 0,5 ms (G έως G). Διαθέτει μεγάλη οθόνη 31,5 ιντσών με ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και διαθέτει υποστήριξη HDMI 2.1. Είναι μια κομψή οθόνη με ζωντανή και φωτεινή οθόνη που θα ικανοποιήσει όλα τα επίπεδα των gamers.

Πλεονεκτήματα

 • HDMI 2.1 και USB-C
 • Εκπληκτική οθόνη 4K
 • Μπορεί να βρεθεί σε εξαιρετικές τιμές
 • Εξαιρετικά γρήγορος χρόνος απόκρισης

Το Acer Predator XB323QK είναι μια διαστημική οθόνη 31,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, διπλές θύρες HDMI 2.1 και συμβατότητα NVIDIA G-Sync. Είναι η τέλεια οθόνη για υπολογιστές παιχνιδιών και κονσόλες επόμενης γενιάς, με την ανάλυση 4K και τον πίνακα Agile-Splendor IPS που προσφέρει ευρεία γωνία θέασης.

Ο χρόνος απόκρισης είναι εξαιρετικά γρήγορος έως και 0,5 ms (G έως G) και μπορείτε να ρυθμίσετε την οθόνη σε μία από τις οκτώ λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Action, Eco, Graphics, HDR, Racing, Standard και User. Με 90 τοις εκατό χρωματική γκάμα DCI-P3, έχετε ένα φυσικό χρώμα που δεν είναι υπερβολικά κορεσμένο και με μέγιστη φωτεινότητα 400 nits, η οθόνη είναι φωτεινή και λεπτομερής.

Είναι επίσης μια αρκετά κομψή μαύρη και χρωμιωμένη οθόνη με προσαρμόσιμο πίσω φως LED. Η βάση είναι ρυθμιζόμενη. μπορείτε να γείρετε και να περιστρέφετε την οθόνη για να έχετε την τέλεια γωνία. Ωστόσο, ένα ελάττωμα σχεδιασμού είναι ότι οι θύρες, συμπεριλαμβανομένης της υποδοχής τροφοδοσίας, βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο όταν συνδέετε τις συσκευές σας. Πάνω από τις θύρες HDMI 2.1, υπάρχει επίσης μια θύρα USB-C, καθώς και USB-A και B, μία DisplayPort και μια έξοδος ήχου.

LG 38WN95C-W

Καλύτερο Ultrawide

Δείτε περισσότερα και κερδίστε περισσότερα με μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη παιχνιδιών

$1272 $1400 Εξοικονομήστε
$128

Ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε shooters πρώτου προσώπου και αγωνιστικά παιχνίδια. Ωστόσο, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που χρειάζονται μια οθόνη για παραγωγικότητα. Το LG 38WN95C-W προσφέρει εκπληκτική οθόνη σε αναλογία διαστάσεων 21:9. Μπορεί επίσης να γίνει πολύ φωτεινό και τα χρώματα είναι ακριβή και ζωντανά.

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και γρήγορος χρόνος απόκρισης
 • USB-C με παροχή ισχύος 94W
 • Καλό για gaming και παραγωγικότητα
 • Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας
 • Ακριβές χρώμα

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλή αναλογία αντίθεσης
 • Ακριβός

Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεστε ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη όπως η LG 38WN95C-W θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επένδυση. Η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη Nano IPS 38 ιντσών είναι αντιανακλαστική και προσφέρει ανάλυση QHD+ στα 3840x1600p με ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Έχει επίσης απίστευτα χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και χρόνο απόκρισης 1ms. Η γωνία θέασης είναι επίσης ευρεία στις 178 μοίρες, η οποία είναι ιδανική για co-op gaming. Ωστόσο, η αναλογία αντίθεσης είναι σχετικά χαμηλή, γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Μια οθόνη με αυτές τις προδιαγραφές δεν αρκεί μόνο για gaming, αλλά αν τη χρειάζεστε και για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία. Ενώ είναι μια οθόνη υψηλής τιμής, η χρωματική γκάμα έχει κάλυψη 98 τοις εκατό DCI-P3. Μαζί με την πιστοποίηση VESA DisplayHDR600, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα από gaming. Οι ταινίες φαίνονται φανταστικές, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να απολαμβάνουν εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια και η οθόνη είναι καθαρή, ευκρινή και φωτεινή για καθημερινή παραγωγικότητα.

Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν υποστήριξη VRR με τις τεχνολογίες AMD FreeSync Premium Pro και NVIDIA G-Sync Compatible που βοηθούν στην εξάλειψη του σκισίματος της οθόνης και του τραυλισμού. Ωστόσο, η οθόνη δεν υποστηρίζει HDMI 2.1, αλλά υπάρχουν δύο θύρες HDMI 2.0 και μια θύρα Thunderbolt 3 USB-Type C με παροχή ισχύος 94 W. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε το φορητό υπολογιστή σας καθώς τροφοδοτείτε βίντεο στην οθόνη.

LG 49WQ95C-W

Καλύτερο Super Ultrawide

Δείτε περισσότερα από το πεδίο της μάχης με μια οθόνη super ultrawide 32:9

$1050 $1500 Εξοικονομήστε
$450

Το LG 49WQ95C-W είναι μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη 144 Hz με λόγο διαστάσεων 32:9. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιχνίδια και παραγωγικότητα, ενώ μπορείτε ακόμη και να χωρίσετε την οθόνη σε δύο οθόνες 16:9 και να συνδέσετε δύο κονσόλες ταυτόχρονα. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε ικανοποιημένοι από την καρδιά σας, ενώ παρακολουθείτε τις συνομιλίες ή τα γραφήματα. Είναι ιδανική επιλογή για έναν παίκτη που κάνει πολλές εργασίες.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλά ακίνητα οθόνης
 • Εξαιρετικός ήχος
 • USB-C με παροχή ισχύος 90W
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δύο ξεχωριστές οθόνες
 • Εξαιρετικό για παίκτες που κάνουν πολλές εργασίες

Εάν η αναλογία διαστάσεων 21:9 δεν είναι αρκετά καθηλωτική, γιατί να μην πάτε για ένα εξαιρετικά υπερευρυγώνιο 32:9; Το LG 49WQ95C-W είναι ένα καμπύλο, πανοραμικό μεγαθήριο που προσφέρει στους παίκτες βελτιωμένη βύθιση και βελτιωμένη περιφερειακή όραση. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για shooters πρώτου προσώπου και παιχνίδια αγώνων, αλλά αν είστε multitasker, αυτή η οθόνη χωρίζεται σε δύο, επιτρέποντάς σας να παίζετε ενώ παρακολουθείτε άλλες εργασίες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σίγουρα θα χρειαστεί να μετρήσετε το γραφείο σας πριν το αγοράσετε.

Διαθέτει οθόνη Dual Quad HD με οθόνη Nano IPS, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και γωνία θέασης 178 μοιρών. Η καθυστέρηση εισόδου είναι χαμηλή και ο χρόνος απόκρισης είναι αρκετά καλός στα 5 ms και αρκετά γρήγορος για casual έως μεσαίου επιπέδου παίκτες. Είναι συμβατό με το NVIDIA G-Sync και το AMD FreeSync Premium Pro για μείωση του σκισίματος της οθόνης και του τραυλισμού.

Η οθόνη είναι έγχρωμη ακριβής με 98 τοις εκατό κάλυψη DCI-P3 και μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 400 nits. Ο εκπληκτικά καλός ήχος από τα διπλά ηχεία των 10W συμπληρώνει την όμορφη οθόνη, αν και όταν χωρίζετε την οθόνη, πρέπει να επιλέξετε ποιο θα παίζει τον ήχο.

Έχετε επίσης δύο θύρες HDMI 2.1 για να αξιοποιήσετε το μέγιστο από οποιαδήποτε κονσόλα επόμενης γενιάς διαθέτετε, ένα USB-C που προσφέρει παροχή ισχύος 90W, ένα DisplayPort, δύο USB-A και μια υποδοχή ακουστικών. Η LG παρέχει επίσης όλα τα καλώδια για HDMI, DisplayPort, ακόμη και USB-C.

Επιλέγοντας τη σωστή οθόνη 144 Hz για εσάς

Διατίθενται οθόνες 144 Hz με ποικιλία αναλύσεων. Ενώ ο ρυθμός ανανέωσης είναι πιο κρίσιμος παράγοντας σε σχέση με την ανάλυση, αν έχετε τον προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε μια οθόνη 4K και να απολαύσετε εξαιρετικές λεπτομέρειες. Χρειάζεστε επίσης την οθόνη σας για να έχετε καλό χρόνο απόκρισης. Οι περισταστικοί έως μεσαίου επιπέδου παίκτες μπορούν να επιλέξουν 5 ms ή λιγότερο, αλλά αν είστε σοβαρός παίκτης, θα πρέπει να κοιτάξετε το 1 ms ή ακόμα πιο γρήγορα.

Θα χρειαστείτε επίσης μια οθόνη με συμβατότητα G-SYNC ή FreeSync για να μειώσετε το σκίσιμο της οθόνης και τον τραυλισμό, αλλά θα πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν η κάρτα γραφικών σας είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγεί μια οθόνη 144 Hz. Οι παίκτες επόμενης γενιάς PS5 και Xbox Series X θα χρειαστούν υποστήριξη HDMI 2.1 για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις κονσόλες τους. Μία από τις καλύτερες οθόνες που προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα με πρόσθετες δυνατότητες παιχνιδιού είναι η Gigabyte M32U. Είναι μια οθόνη 4K με εκπληκτική οθόνη και περιλαμβάνει όλα τα ζωτικά χαρακτηριστικά, και μερικά ακόμη, που είναι χρήσιμα για τους παίκτες.

Ωστόσο, ο προϋπολογισμός είναι επίσης πρωταρχικό μέλημα. Η επιλογή FHD ή QHD έναντι UHD είναι μια καλή επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα. Το ASUS TUF Gaming VG249Q είναι μια πολύ προσιτή οθόνη με αρκετά για να προσφέρει εξαιρετικό gaming 144 Hz.

Η καλύτερη συνολική οθόνη παιχνιδιών 144 Hz είναι η LG UltraGear 27GP950-B. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα σε αυτήν την κατηγορία, αλλά έχει εκπληκτική ανάλυση 4K με χρόνο απόκρισης 1ms. Μπορεί επίσης να γίνει αρκετά φωτεινό και είναι ιδανικό για παιχνίδια HDR και ταινίες. Διαθέτει επίσης HDMI 2.1 και μπορείτε να υπερχρονίσετε τον ρυθμό ανανέωσης στα 160 Hz.

LG UltraGear 27GP950-B

Καλύτερο Συνολικά

Ελέγξτε όλα τα κουτιά παιχνιδιών και απολαύστε τη διαδρομή

$798 $900 Εξοικονομήστε
$102

Το LG UltraGear 27GP950-B προσφέρει στους παίκτες σχεδόν όλα όσα χρειάζονται. Από ανάλυση 4K έως ρυθμό ανανέωσης έως και 160 Hz κατά το overclocking, εκτός από τον γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms, είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο ως οθόνη παιχνιδιών. Με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μέγιστη φωτεινότητα 600 nits, οι ταινίες φαίνονται επίσης φανταστικές. Είναι μια οθόνη all-around ιδανική για όλες τις ανάγκες σας για παιχνίδια και ψυχαγωγία.

Πλεονεκτήματα

 • Υπέροχη οθόνη 4K
 • Εξαιρετικός χρόνος απόκρισης και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου
 • Προσαρμόσιμος φωτισμός RGB
 • Καλή επιλογή θυρών, συμπεριλαμβανομένου του HDMI 2.1
 • Καλές γωνίες θέασης

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία
 • Τα επίπεδα αντίθεσης δεν είναι τόσο υψηλά όσο θα περίμενε κανείς
 • Ο χειρισμός της αντανάκλασης χρειάζεται βελτίωση
  Πώς να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε iPhone ή iPad