Οι καλύτερες θήκες Samsung Galaxy S24 Ultra του 2024

Το Samsung Galaxy S24 Ultra έρχεται με μια αρκετά βαριά ζητούμενη τιμή και είναι επίσης ένα μεγάλο και σχετικά δυσκίνητο smartphone. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοπλίσει τη δική σας με μια ποιοτική θήκη για να την προστατεύσετε από βλάβη.

Καλύτερη θήκη Samsung Galaxy S24 Ultra συνολικά: Spigen Cryo Armor

Spigen

Η Spigen φτιάχνει φανταστικές θήκες για τις ναυαρχίδες της Samsung και το Galaxy S24 Ultra-exclusive Spigen Cryo Armor δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει ένα συνδυασμό φύλλων TPU, PC, γραφίτη και σιλικόνης, καθιστώντας το τόσο ανθεκτικό όσο και αποτελεσματικό για τη μείωση της θερμότητας.

Έχει ένα δροσερό γεωμετρικό σχέδιο στην πλάτη του, το οποίο αερίζεται για να αυξάνει τη ροή αέρα στο τηλέφωνό σας. Η τεχνολογία ArcticFlow της Spigen χρησιμοποιεί φύλλα θερμοσιλικόνης και γραφίτη για να διατηρεί τη συσκευή σας πιο δροσερή, ενώ το αεριζόμενο περίβλημα απορροφά και απελευθερώνει θερμότητα, καθιστώντας αυτήν τη μια από τις λίγες θήκες smartphone που συνοδεύονται από ένα ενσωματωμένο σύστημα ψύξης.

Με προστασία από πτώση Military-Grade, συμβατότητα με ασύρματη φόρτιση και PowerShare, καθώς και μια διακοπή ακριβείας για το S-Pen, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια πιο πρακτική (ή καλύτερης εμφάνισης) θήκη για το S24 Ultra σας από αυτό.

Spigen Cryo Armor για Galaxy S24 Ultra

Καλύτερο Συνολικά

Η τεχνολογία ArcticFlow της Spigen βοηθά να διατηρείτε τη θήκη Spigen Cryo Armor Case και το Galaxy S24 Ultra σας πιο δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με αεριζόμενο σχεδιασμό AirCube που είναι οπτικά εντυπωσιακό και εξαιρετικά αποδοτικό.

Πλεονεκτήματα

 • Τεχνολογία ArcticFlow
 • Έλεγχος πτώσης στρατιωτικού βαθμού
 • Συμβατό με ασύρματη φόρτιση και PowerShare
 • Αεριζόμενος σχεδιασμός για αύξηση της ροής αέρα
 • Το μοτίβο AirCube φαίνεται πολύ ωραίο
  Πώς η παρακολούθηση ως κώδικας θα φέρει επανάσταση στην παρακολούθηση λογισμικού

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι συμβατό με MagSafe
 • Διατίθεται μόνο σε μπλε ή κόκκινο

Καλύτερη Budget θήκη Samsung Galaxy S24 Ultra: Θήκη Oterkin

Oterkin

Αν ψάχνετε για την καλύτερη θήκη για το S24 Ultra σας με τα λιγότερα χρήματα, αυτή η θήκη Oterkin αξίζει να εξετάσετε. Πολύ κάτω από το όριο των 20 $ και διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς τόνους, αυτή η οικονομική θήκη έχει πολλά να προσφέρει.

Έχει δοκιμαστεί με πτώση στρατιωτικού βαθμού στα 15 πόδια, επομένως δεν είναι αδύνατο όταν πρόκειται για προστασία. Είναι συμβατό με το MagSafe, επομένως δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε να κουμπώσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Επιπλέον, το περίβλημά του από μαλακό καουτσούκ με υφή Nappa είναι επίσης αντι-δαχτυλικό αποτύπωμα, αντιχαρακτική και αντιολισθητική, επομένως αποδίδει και όσον αφορά την ανθεκτικότητα.

Μαγνητική θήκη Oterkin για Galaxy S24 Ultra

Καλύτερος προϋπολογισμός

$16 $17 Εξοικονομήστε $1

Για τους οικονομικούς αγοραστές, η μαγνητική θήκη Oterkin για το Galaxy S24 Ultra είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας, προσφέροντας προστασία από πτώση στρατιωτικού επιπέδου καθώς και την άνεση της συμβατότητας MagSafe.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Συμβατό με MagSafe
 • 15 πόδια Mil-grade δοκιμασμένο σε πτώση
 • Αντιδακτυλικό αποτύπωμα
 • Αντιχαρακτική

Μειονεκτήματα

 • Το φινίρισμα δεν είναι τόσο γυαλισμένο όσο με περισσότερες premium επιλογές

Καλύτερη ανθεκτική θήκη Samsung Galaxy S24 Ultra: UAG Monarch

Urban Armor Gear

Το Urban Armor Gear είναι ένα από τα καλύτερα όταν πρόκειται για στιβαρές θήκες και η UAG Monarch για το S24 Ultra συνεχίζει αυτό το σερί νικών. Το Monarch ισοδυναμεί με το να τυλίξετε ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο γύρω από το S24 Ultra σας, το Monarch είναι στρωμένο με DuPont Kevlar για να δώσει στο smartphone σας κάποια σοβαρή ενίσχυση.

Πτώση στρατιωτικού βαθμού δοκιμασμένη σε ύψη 25 ποδιών, αυτή είναι μια από τις πιο ανθεκτικές σε κραδασμούς θήκες στην αγορά. Και η χαρακτηριστική τακτική λαβή της UAG είναι επίσης παρούσα. Μεγάλα απτικά κουμπιά, μια εγκοπή ακριβείας για το S-Pen, ενσωματωμένα σημεία αγκύρωσης με κορδόνι και συμβατότητα με MagSafe και ασύρματη φόρτιση ολοκληρώνουν αυτό το εντυπωσιακό πακέτο.

UAG Monarch Pro για Galaxy S24 Ultra

Καλύτερα στιβαρά

Το UAG Monarch προσφέρει την καλύτερη στιβαρή προστασία στην κατηγορία του για το S24 Ultra σας. Ενισχυμένο με κορυφαίο στον κλάδο Kevlar και με προστασία από πτώση βαθμού Mil έως και 25 πόδια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος προστασίας του smartphone σας.

  Τι είναι μια Smart Home Bridge;

Πλεονεκτήματα

 • Ενισχυμένο με DuPont Kevlar
 • Mil-grade δοκιμασμένο με πτώση κορυφή 25 πόδια
 • Συμβατό με MagSafe
 • Συμβατό με ασύρματη φόρτιση
 • Αντιολισθητικό τακτικό κράτημα

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός
 • Προσθέτει όγκο σε ένα ήδη μεγάλο τηλέφωνο

Spigen

Αν θέλετε μια καθαρή θήκη για να επιδείξετε το κομψό στυλ του S24 Ultra σας, η θήκη υγρών κρυστάλλων Spigen είναι μια ιδανική επιλογή. Όχι μόνο διατηρεί την αισθητική του Ultra, αλλά επίσης δεν προσθέτει κανένα ανεπιθύμητο όγκο σε αυτό.

Αυτή η διαφανής θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό TPU και παρέχει προστασία από πτώση στρατιωτικού επιπέδου, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Air Cushion. Όπως και με τις περισσότερες άλλες θήκες της σειράς Spigen S24, προσφέρει συμβατότητα με ασύρματη φόρτιση και PowerShare και διαθέτει ακριβή διακοπή για το S-Pen. Οι αντικιτρινωτικοί παράγοντες στη σύνθεση αυτής της θήκης βοηθούν στη διατήρηση της διαφάνειας που διαρκεί.

Spigen Liquid Crystal για Galaxy S24 Ultra

Καλύτερη ξεκάθαρη υπόθεση

Αναδείξτε το S24 Ultra σας με την κρυστάλλινη κομψότητα της θήκης υγρών κρυστάλλων Spigen. Με τη σχεδίασή του κατά του κιτρινίσματος, μπορείτε να απολαύσετε διαρκή διαφάνεια που βελτιώνει την εμφάνιση του τηλεφώνου σας χωρίς να προσθέτετε ανεπιθύμητο όγκο στο πλαίσιο του.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Αντικιτρίνισμα
 • Προστασία από πτώσεις Air Cushion
 • Συμβατό με ασύρματη φόρτιση και PowerShare
 • Λεπτό στυλ

Μειονεκτήματα

 • Παρέχει μόνο βασική προστασία

Η καλύτερη λεπτή θήκη Samsung Galaxy S24 Ultra: Θήκη Pitaka MagEZ

Jerome Thomas / MakeUseOf

Εάν το λεπτό είναι το πράγμα σας, τότε το Θήκη Pitaka MagEZ θα έπρεπε να είναι στο ραντάρ σας. Αυτή η θήκη συμβατή με MagSafe είναι κατασκευασμένη από αεροδιαστημική ίνα αραμιδίου, η οποία της δίνει μια από τις πιο μοναδικές εμφανίσεις που έχουμε δει σε μια θήκη της σειράς S24.

Η υφασμένη ίνα αραμιδίου είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στη φθορά και τη διάβρωση. Προσδίδει επίσης μια ωραία, αντιολισθητική υφή στη θήκη, καθώς και μια ικανοποιητική απτική ποιότητα. Η ίδια η θήκη υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και είναι αναζωογονητικό να βλέπεις ανακυκλωμένα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή περιφερειακών smartphone.

  Πώς να ελέγξετε το Xbox One σας με τον Βοηθό Google

Ωστόσο, η προστασία που προσφέρει το Pitaka MagEZ είναι μάλλον ελάχιστη, καθιστώντας την κατάλληλη για όποιον προτιμά το στυλ και την αίσθηση της θήκης του τηλεφώνου τους πάνω από την αποτελεσματικότητά της στην προστασία από ζημιές.

Pitaka MagEZ Case 4 για S24 Ultra

Καλύτερη λεπτή θήκη

Κατασκευασμένη από ανακυκλωμένες ίνες αραμιδίου αεροδιαστημικής ποιότητας, η θήκη Pitaka MagEZ για το S24 Ultra συνδυάζει ένα μοναδικό οπτικό στυλ με μια ικανοποιητική εμπειρία αφής. Έρχεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

Πλεονεκτήματα

 • Μοναδικός σχεδιασμός
 • Συμβατό με MagSafe
 • Αντιολισθητικό
 • Ανθεκτικό στη διάβρωση
 • Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά

Μειονεκτήματα

 • Πολύ ακριβό
 • Όχι τόσο προστατευτικό

FAQ

Ε: Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων Galaxy S24;

Κάθε μοντέλο της σειράς S24 έχει διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Το τυπικό S24 παρέχει οθόνη 6,2 ιντσών, με το Plus να παρέχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών. Το Ultra έχει τη μεγαλύτερη οθόνη από τη σειρά S24, με την οθόνη 6,8 ιντσών και διαθέτει τετράγωνες, όχι καμπύλες, άκρες.

Επιπλέον, το S24 έχει ανάλυση FHD+, ενώ το Plus και το Ultra έχουν οθόνες QHD+.

Το S24 έρχεται με 8 GB RAM, ενώ το Plus και το Ultra έχουν και τα δύο 12 GB RAM. Το S24 έρχεται με 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Plus έχει εκδόσεις 256 GB και 512 GB. Το Ultra διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 256 GB, 512 GB και 1 TB.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη θήκη Galaxy S23 Ultra στο S24 Ultra μου;

Εάν έχετε θήκη Galaxy S23 Ultra, δεν θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο S24 Ultra. Οι μοναδικές διαστάσεις του S24 Ultra σημαίνουν ότι η παλιά σας θήκη δεν θα χωράει και θα πρέπει να αγοράσετε μια νέα.

Ε: Πώς μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου από ένα τηλέφωνο Android σε ένα άλλο;

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους μεταφοράς δεδομένων μεταξύ τηλεφώνων Android είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία SmartSwitch. Μπορείτε να το βρείτε στο μενού Ρυθμίσεις.

Εκκινήστε το SmartSwitch και στα δύο τηλέφωνα και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «φέρετε δεδομένα από παλιά συσκευή». Μόλις εκκινήσετε, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιλέξετε ποια δεδομένα θέλετε να μεταφέρετε.

Ε: Πώς καθαρίζω τη θήκη S24 Ultra;

Μόλις αφαιρεθεί, μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τη θήκη S24 Ultra χρησιμοποιώντας απλώς ένα μπολ με ζεστό νερό με λίγο ήπιο σαπούνι.

Μουλιάστε τη θήκη σας στο νερό για λίγα λεπτά για να αφήσετε το σαπούνι να κάνει τη δουλειά του και, στη συνέχεια, τρίψτε απαλά κάθε εναπομείνασα βρωμιά με μια οδοντόβουρτσα ή μια βούρτσα με μαλακές τρίχες. Εάν χρειάζεστε λίγη επιπλέον καθαριστική δύναμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη μαγειρική σόδα με το πινέλο.