Οι καλύτερες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών για να καδράρετε άξιες στιγμές

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, τα smartphone έχουν γίνει προέκταση των ματιών μας👀 και συνεχίζουμε να συλλέγουμε εικόνες🖼️στις συσκευές μας.

Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορετική εμπειρία και ικανοποίηση στο να κρατάμε στα χέρια μας μια φωτογραφική εκτύπωση🖨️των ιδιαίτερων στιγμών μας.

Είτε πρόκειται για εικόνα του πρώτου σας αυτοκινήτου είτε για αποφοίτηση, οι διαδικτυακές υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών σάς βοηθούν να διατηρήσετε τις εικονικές σας αναμνήσεις📸.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες ηλεκτρονικής εκτύπωσης φωτογραφιών που σας βοηθούν να μετατρέψετε τις αναμνήσεις σε φυσικές μορφές.

Σημασία της ηλεκτρονικής εκτύπωσης φωτογραφιών

Η ταχεία μετακίνηση προς smartphones με κάμερες υψηλής ανάλυσης τα τελευταία χρόνια έχει χαλαρώσει την κουλτούρα της εκτύπωσης φωτογραφιών. Τώρα έχετε όλες τις φωτογραφίες στα χέρια σας σε κινητές συσκευές.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μια γοητεία στην κράτηση των αναμνήσεων με τη μορφή φυσικών αντιγράφων που διατηρούν τις αγαπημένες σας στιγμές. Σας υπενθυμίζει γεγονότα με νόημα και δημιουργεί μια απτή σύνδεση με τις αναμνήσεις σας.

Η ηλεκτρονική εκτύπωση φωτογραφιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας με τη μορφή εκτυπωμένων φωτογραφιών. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών ειδικεύονται στην εκτύπωση φωτογραφιών σε χαρτί, καμβά ξύλου, μεταλλικές εκτυπώσεις κ.λπ. Η χρήση αυτών των υπηρεσιών είναι βολική και δεν έχετε παρά να ανεβάσετε φωτογραφίες για να λάβετε τα τελικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις κορνίζες με τους φίλους και τις οικογένειές σας για να αναπολήσετε όμορφες αναμνήσεις. Επίσης, οι τυπωμένες φωτογραφίες μπορούν να γίνουν δώρο κληρονομιάς🎁όταν περνούν από γενιά σε γενιά.

Τι να αναζητήσετε σε μια καλή υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών στο Διαδίκτυο

Η επιλογή της σωστής μάρκας κορνίζας φωτογραφιών είναι σημαντική. Ως εκ τούτου, παραθέσαμε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε ένα για τις απαιτήσεις σας.

Χρόνος ολοκλήρωσης παραγγελίας⌛: Δεν θέλετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο περιμένοντας να σας παραδοθούν τα προϊόντα σας. Τι γίνεται αν θέλετε να κάνετε δώρο τα προϊόντα στα αγαπημένα σας πρόσωπα για ειδικές περιστάσεις, όπως ένα δώρο για την Ημέρα της Μητέρας, αλλά ο εκτιμώμενος χρόνος έχει ήδη ξεπεράσει την ημέρα; Επιλέξτε λοιπόν μια υπηρεσία που έχει αξιοπρεπή χρόνο διεκπεραίωσης με καλό αριθμό αξιολογήσεων.

Τιμή💵: Η τιμή είναι μια σημαντική πτυχή κατά την κράτηση μιας υπηρεσίας εκτύπωσης φωτογραφιών. Είναι σοφό να ξοδέψετε ένα καλό ποσό και να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα αντί να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια.

Τύποι πλαισίων Το λευκό, το μαύρο, το κλασικό και το ματ αφή είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους κουφωμάτων που θα βρείτε στις περισσότερες μάρκες.

Προσαρμογή🪡: Πολλές υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών προσφέρουν επιλογές προσαρμογής στους ιστότοπούς τους για επεξεργασία φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να δώσετε μια προσωπική πινελιά και αίσθηση στις αναμνήσεις σας.

Αποστολή🚢: Αναζητήστε τις τοποθεσίες αποστολής ενώ επιλέγετε μια υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών, διαφορετικά θα ξοδέψετε πολλά χρήματα στις χρεώσεις αποστολής🚚. Επιλέξτε αυτά που είναι πιο κοντά στην τοποθεσία σας και έχουν αξιοπρεπή βαθμολογία αποστολής στο διαδίκτυο.

Τώρα ας ξεκινήσουμε με τη λίστα με τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών με βάση τον αριθμό των ρυθμίσεων, τις επιλογές προσαρμογής και τις κριτικές πελατών.

Shutterfly

Shutterfly είναι μια κορυφαία στον κλάδο εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν εκτυπώσεις φωτογραφιών, αποθήκευση βίντεο, δώρα, είδη διακόσμησης σπιτιού, κάρτες, εξατομικευμένα χαρτικά και άλλα.

Με το Shutterfly, οι πελάτες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες στον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες σε μια ποικιλία προϊόντων, όπως κορνίζες, ημερολόγια, υλικά έντυπων μέσων, εξατομικευμένα δώρα 🎁αξεσουάρ και βιβλία.

  21 Καινοτόμες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις για να ξεκινήσετε

Ο ιστότοπός τους προσφέρει μερικά εύχρηστα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε εκτυπώσεις ψηφιακών φωτογραφιών που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας σε φυσική μορφή.

Snapfish

Snapfish είναι μια επωνυμία Shutterfly αφιερωμένη σε προσαρμοσμένες εμπειρίες δώρων όπως άλμπουμ φωτογραφιών, διακόσμηση σπιτιού κ.λπ. Έχετε μια ευρεία γκάμα επιλογών στυλ για να επιλέξετε τις ανάγκες εκτύπωσης φωτογραφιών στο διαδίκτυο, όπως πρακτικές εκτυπώσεις πορτοφολιού, κολάζ φωτογραφιών και εκτυπώσεις φωτογραφιών με κορνίζα σε διαφορετικά μεγέθη εκτύπωσης.

Το Snapfish πιστεύει στην παράδοση αναμνήσεων με τη μορφή φωτογραφικών εκτυπώσεων. Η εταιρεία χρησιμοποιεί φωτογραφικό χαρτί κορυφαίας ποιότητας και μελάνι υψηλής ποιότητας για την εκτύπωση των φωτογραφιών με την καλύτερη ποιότητα. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις διαστάσεις των πλαισίων φωτογραφιών σας τη στιγμή της ολοκλήρωσης αγοράς🛒.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία από τον ιστότοπο καθώς και από την εφαρμογή. Το Snapfish σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας προσθέτοντας κείμενο, προσθέτοντας διακοσμητικές λεπτομέρειες και δημιουργώντας εκτυπώσεις κολάζ φωτογραφιών. Μπείτε στον ιστότοπο του Snapfish και παραγγείλετε τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σας για να αγαπάτε τις αναμνήσεις σας.

Φωτογραφία Walmart

Walmart προσφέρει υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του προϊόντος και να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας. Επίσκεψη την ιστοσελίδα τους και επιλέξτε φωτογραφικά προϊόντα όπως κορνίζες, κούπες, αφίσες, είδη δώρων και βιβλία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας στον ιστότοπο και επιλέγοντας μεγέθη εκτύπωσης και προϊόντα για εκτύπωση. Μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σε ένα πλαίσιο, ετικέτες διευθύνσεων, επαγγελματικά ημερολόγια, σημειωματάρια, πανό, ακόμη και μπλουζάκια.

Μόλις ολοκληρωθεί, η Walmart παραδίδει τα εκτυπωμένα προϊόντα στην τοποθεσία σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Walmart προσφέρει επίσης υπηρεσία φωτογραφίας 1 ώρας και υπηρεσία παράδοσης αυθημερόν. Οι χρεώσεις παραλαβής και τα έξοδα αποστολής είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο με βάση το μέγεθος εκτύπωσης.

Θέλετε να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας πριν εκτυπώσετε🖨️; Δοκιμάστε αυτά τα εργαλεία φωτογραφίας relight💡 για εκπληκτικές μεταμορφώσεις.

Nations Photo Lab

Nations Photo Lab έχει βοηθήσει περισσότερους από 500.000 πελάτες να εκτυπώσουν τις αξέχαστες στιγμές τους. Η εταιρεία είναι πάροχος υπηρεσιών πλήρους απασχόλησης για ποιοτικές εκτυπώσεις φωτογραφιών, εκτυπώσεις σε καμβά, εκτυπώσεις μετάλλων και εκτυπώσεις ρουστίκ ξύλου.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση φωτογραφιών από τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις διαστάσεις, το προϊόν στο οποίο θέλετε να εκτυπώσετε και ορίστε τις υπόλοιπες προδιαγραφές.

Το Nations Photo Lab προσφέρει μια ποικιλία τύπων εκτύπωσης, όπως εκτυπώσεις με γυαλιστερές φωτογραφίες, γυαλιστερές εκτυπώσεις, τετράγωνες εκτυπώσεις, εκτυπώσεις πορτοφολιού, πανοραμικές εκτυπώσεις φωτογραφιών και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους τύπους εκτύπωσης με βάση διαφορετικές κατηγορίες όπως κάρτες τύπου, άλμπουμ φωτογραφιών, δώρα κ.λπ.

Walgreen

Walgreen προσφέρει υπηρεσίες φωτογραφίας όπως εκτύπωση φωτογραφιών και μεγεθύνσεις φωτογραφιών. Έχετε επιλογές για να επιλέξετε το μέγεθος των κορνίζων και τον τύπο χαρτιού, όπως γυαλιστερό ή ματ. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσία παραλαβής αυθημερόν που καλύπτει περισσότερες από 7500+ τοποθεσίες.

Τα δημοφιλή προϊόντα τους χαρακτηρίζουν εξατομικευμένες κάρτες, σφραγίζουν και στέλνουν κάρτες, εκτυπώνουν βιβλία, πανό, εκτυπώσεις σε ξύλινες κρεμάστρες και πολλά άλλα. Μερικά άλλα αξεσουάρ εκτύπωσης φωτογραφιών περιλαμβάνουν ημερολόγια από χαρτί, ημερολόγια με ξύλινο καβαλέτο, ακρυλικά φωτογραφικά μπλοκ, γυάλινες πλάκες και προϊόντα κολάζ.

Επιπλέον, η Walgreen προσφέρει premium υπηρεσίες όπως επεξεργασία φιλμ σε ρολό, οικιακές ταινίες, ψηφιοποίηση εκτυπώσεων, εκτύπωση εγγράφων και πολλά άλλα.

Θέλετε μια ιδιόμορφη εμπειρία συνεδρίας photobooth; Δοκιμάστε αυτές τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφικού θαλάμου για iPad που κάνουν κάθε εκδήλωση αξέχαστη για να εκτυπώσετε μερικές καινοτόμες φωτογραφίες!

  9 καλύτερα API για ενσωμάτωση των εμπόρων σε χρηματοοικονομικά προϊόντα

Ezprints

Ezprints είναι μια εταιρεία απεικόνισης που προσφέρει υπηρεσίες επιλογής και παραγγελίας ψηφιακά εκτυπωμένων φωτογραφιών. Όχι μόνο προσφέρει υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών, αλλά διαθέτει επίσης τεχνογνωσία σε εκτυπώσεις σε καμβά, μεταλλικές εκτυπώσεις και εκτύπωση σε είδη δώρου όπως κούπες, κουβέρτες και άλλα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας στον ιστότοπό τους και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις προσαρμογής. Τα πιο δημοφιλή φωτογραφικά χαρτιά Ezprints ξεκινούν από πορτοφόλια 2,5″ x 3,5″ έως αφίσες 24″ x 36″. Αφού οριστικοποιήσετε το μέγεθος, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο φινιρίσματος από γυαλιστερό, ματ, μαργαριτάρι ή λάμψη. Τέλος, επιλέξτε την ποσότητα και υποβάλετε τις εικόνες σας για εκτύπωση.

Η παράδοση αποστολής της Ezprints είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής βασίζονται στον προορισμό, το φυσικό μέγεθος, τη μέθοδο αποστολής και την ποσότητα των αντικειμένων.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογές σαρωτή για την ψηφιοποίηση των παλιών σας φωτογραφιών.

Εξέγερση τεχνουργημάτων

Εξέγερση τεχνουργημάτων είναι μια εταιρεία σχεδιασμού που σας βοηθά με τυπωμένα δώρα φωτογραφιών, βιβλία, κορνίζες, ημερολόγια και αξεσουάρ για έντυπα δώρα. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών επιλογής τύπων φωτογραφιών, όπως σετ καθημερινών εκτυπώσεων, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, εξαιρετικά παχιές εκτυπώσεις υπογραφής, εκτύπωση giclee και πολλά άλλα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και να κάνετε ουσιαστικά δώρα χρησιμοποιώντας τετράγωνες εκτυπώσεις φωτογραφιών, εκτυπώσεις μεγάλου σχήματος και διάφορα μεγέθη. Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας γρήγορα και εύκολα από πολλές επιλογές πηγής, συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή, του Dropbox και του Instagram.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το μέγεθος των εκτυπώσεων των φωτογραφιών σας, κάντε κλικ στο Δημιουργία εκτυπώσεων και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google ή τη διεύθυνση email σας. Ο χρόνος παραγωγής τους είναι γενικά 2-3 ημέρες, συν τον χρόνο αποστολής.

Οι πελάτες αγοράζουν αυτό που τους αρέσει. Επομένως, προσέξτε οι πρώτες εντυπώσεις να μην αλλάξουν σε υποτιμητικές τελευταίες. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία φωτογραφίας προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας με έναν προϋπολογισμό.

PostSnap

PostSnap είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων προϊόντων φωτογραφιών που μπορείτε να επιλέξετε από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά. Μπορείτε να παραγγείλετε τις δημοφιλείς υπηρεσίες τους, όπως μίνι εκτυπώσεις φωτογραφιών, φωτογραφίες τετράγωνου σχήματος, ταχυδρομικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες και εξατομικευμένες κάρτες φωτογραφιών.

Ξεκινήστε επιλέγοντας το μέγεθος του καμβά σας ξεκινώντας από μίνι εκτυπώσεις φωτογραφιών 2″ x 2″ έως πανοραμικές εκτυπώσεις φωτογραφιών. Ανεβάστε τις εικόνες σας από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Προσαρμόστε τα σετ φωτογραφιών, όπως φινίρισμα φωτογραφιών, χρώματα και περιγράμματα.

Το PostSnap ζητά την τελική έγκριση των φωτογραφιών σας πριν από την παράδοση για να εξασφαλίσει την αναλογία διαστάσεων. Μόλις το εγκρίνετε👍, η παραγγελία παραδίδεται στη διεύθυνσή σας.

Printique

Printique είναι μια boutique υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών πλήρους απασχόλησης, γνωστή για την εκτύπωση μιας μεγάλης γκάμα εξατομικευμένων φωτογραφικών προϊόντων, όπως βιώσιμο καμβά ξύλου, εκτυπώσεις μετάλλων, βιβλία, άλμπουμ κ.λπ. Είναι ένα από τα λίγα εργαστήρια φωτογραφίας που χρησιμοποιούν εκτύπωση αλογονιδίου αργύρου για τη δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών και εκτυπώσεις.

Μπορείτε να ανεβάσετε και να παραγγείλετε φωτογραφίες απευθείας από το ρολό της κάμερας iPhone, το Google Photos, το Instagram, το Dropbox, το Lightroom και πολλές άλλες πηγές. Στη συνέχεια, επιλέξτε από επιλογές χαρτιού από λάμψη έως γυαλιστερό έως ματ έως βαθύ ματ έως μεταλλικό και μετάξι.

Με πάνω από 2500+ θετικές κριτικές στο Trustpilot, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Printique για την ποιότητά τους, την τοποθέτηση παραγγελίας και την αποστολή του προϊόντος σας.

MailPix

MailPix είναι μια startup τεχνολογίας με έδρα τη Νότια Καλιφόρνια που διευκολύνει τη μεταφόρτωση φωτογραφιών από τηλέφωνα και την παράδοση εκτυπωμένων φωτογραφιών στους πελάτες μέσα σε λίγες ώρες.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αναφορές στα σχόλια του Microsoft Office 365

Το MailPix διευκολύνει την εκτύπωση φωτογραφιών από οποιαδήποτε διαδικτυακή πηγή αποθήκευσης. Με τη σύνδεση στον προτιμώμενο ιστότοπο αποθήκευσης φωτογραφιών, μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα φωτογραφίες από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Διαφορετικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Photo Photo 1 ώρας και να παραγγείλετε εκτυπώσεις απευθείας στο τηλέφωνό σας και να τις παραλάβετε σε 1 ώρα από περισσότερες από 18.000 τοποθεσίες.

Τα προϊόντα MailPix περιλαμβάνουν μαύρο καβαλέτο, έργα τέχνης από ξύλο αχυρώνα, παπλωματοθήκες, πλακέτες βραβείων, εκτυπώσεις με φλούδα και ραβδί και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να λάβετε εκτυπώσεις φωτογραφιών σε ημερολόγια, βιβλία, χαλάκια γιόγκα, κουβέρτες, κούπες, ποτήρια και δώρα για κατοικίδια.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι τρισδιάστατοι εκτυπωτές για αρχάριους.

Γραφείο FedEx

Δεν το γνωρίζουν πολλοί FedEx παρέχει λύσεις για τη δημιουργία προσαρμοσμένων κορνίζες. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές λύσεις εκτύπωσης φωτογραφιών, όπως τυπωμένες αφίσες και τοποθετημένες κορνίζες φωτογραφιών.

Στον ιστότοπο της FedEx, μπορείτε να τα ξεκινήσετε όλα ανεβάζοντας ένα ψηφιακό αρχείο που πρόκειται να εκτυπωθεί. Στη συνέχεια, λαμβάνετε οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με την επιλογή των διαστάσεων του πλαισίου, τα στυλ πλαισίου όπως ξύλο/μέταλλο, επιλογές φινιρίσματος όπως ματ ή γυαλιστερό κ.λπ.

Υπάρχουν πολλά μεγέθη για να διαλέξετε, ξεκινώντας από 5″ x 5″ έως 42″ x 62″ σε διάφορα στυλ. Η μέση τιμή ξεκινά από 12,50 $ για κορνίζα 5″ x 5″ και φτάνει στα 219$ για κορνίζα 46″ X 62″. Η FedEx διαθέτει επίσης άλλες κατηγορίες όπου λαμβάνετε προσαρμοσμένες εκτυπώσεις φωτογραφιών, ημερολόγια φωτογραφιών, προσαρμοσμένα μεταλλικά πάνελ και διακόσμηση γραφείου.

Canvaspop

Canvaspop είναι μια εταιρεία άνω των δεκαετιών που προσφέρει εκτυπώσεις σε καμβά υψηλής ποιότητας και έχει πάνω από 18000+ καλές κριτικές. Ο ιστότοπός τους είναι εύκολος στη χρήση και η υποστήριξη είναι κορυφαία, η οποία αποτελείται από φωτογράφους για να κατανοήσουν τα προβλήματά σας και να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ανεβάζοντας την εικόνα σας και επιλέγοντας το μέγεθος που ξεκινά από 8″ x 10″, με τιμή 83$. Στη διαδικασία επιλογής παρέχονται μερικά κανονικά μεγέθη, ωστόσο, παρέχεται μια επιλογή για να προσθέσετε το προσαρμοσμένο σας μέγεθος. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των άκρων για τα καρέ σας, είτε πρόκειται για περιτύλιγμα φωτογραφίας, λευκό περίγραμμα ή μαύρο πλαίσιο.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα φίλτρα, όπως ασπρόμαυρο, σέπια, vintage, ελαιογραφία, ποπ αρτ και πολλά άλλα. Τέλος, το Canvaspop παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες επεξεργασίας και αλλαγής φωτογραφιών που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Bayphoto

Φωτογραφία Bay είναι μια επιχείρηση 40 ετών που εργάζεται στον κλάδο της φωτογραφίας και της εκτύπωσης. Λαμβάνετε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, κορνίζες σε προσαρμοσμένα μεγέθη, διαφορετικές υφές και επικαλύψεις για να ενισχύσετε την ποιότητα των εκτυπώσεων φωτογραφιών σας.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες εκτύπωσης για καλές τέχνες, ονειρικές εκτυπώσεις, ματ εκτυπώσεις, μεταλλικές εκτυπώσεις, ξύλο, ακρυλικό κ.λπ. Αφού ανεβάσετε τις φωτογραφίες, έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον τύπο χαρτιού, το μέγεθος, το φινίρισμα και άλλες ρυθμίσεις. Κάντε τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να έχετε τις επιθυμητές εκτυπώσεις φωτογραφιών.

Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε την παραγγελία και να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας. Το Bay Photo θα επεξεργαστεί τις εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας και τα τελικά προϊόντα σας θα αποσταλούν στη διεύθυνσή σας μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες.

Περίληψη

Τώρα που έχουμε επισκόπηση μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες ηλεκτρονικής εκτύπωσης φωτογραφιών, είναι εύκολο να μπερδευτείτε σχετικά με το ποια είναι η τέλεια για εσάς.

Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες είναι να αναζητήσετε την τοποθεσία, εάν η ηλεκτρονική υπηρεσία παραδίδει στην τοποθεσία σας και την ταχύτητα παράδοσης. Εξαρτάται επίσης από τον επείγοντα χαρακτήρα των εκτυπώσεων φωτογραφιών και την τιμή που πληρώνετε.

Με αυτό το άρθρο, υποθέτουμε ότι η αναζήτησή σας για υπηρεσίες ηλεκτρονικής εκτύπωσης φωτογραφιών έχει καταλήξει.

Στη συνέχεια, κορυφαίες εφαρμογές φωτογραφιών διαβατηρίου για iPhone για να λένε τυρί🧀και να ταξιδεύουν εύκολα🧳.