Μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram;

Η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει συγχωνευτεί με τις ταυτότητές μας. Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι έχετε σίγουρα λογαριασμό στο Facebook ή στο Instagram, παρόλο που δεν απαιτείται. Τις περισσότερες φορές, δημοσιεύουμε λεπτομέρειες για τη ζωή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με ό,τι προσφέρει. Τα όρια αυτών που θεωρούνται ιδιωτικές πληροφορίες έχουν γίνει θολά, χάρη στο Instagram και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Θα πρέπει λοιπόν να λάβετε κάποια μέτρα ασφαλείας. Επομένως, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε τη λίστα των ακολούθων και των ακολούθων σας στο Instagram κρυφά από όλους ή από ορισμένα άτομα. Εάν είστε χρήστης του Instagram και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram, είστε στο σωστό μέρος! Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να κρύψω ποιον ακολουθώ στο Instagram και να δείτε ποιους ακολουθείτε στο Instagram.

Μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Following και των Followers;

Στο Instagram, η κύρια διαφορά μεταξύ των followers και των followers είναι ότι:

  • Εάν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός, οι ενότητες ακολούθων είναι εκεί όπου τα άτομα που ενδιαφέρονται για το προφίλ σας θα σας στέλνουν αιτήματα παρακολούθησης.
  • Ωστόσο, στην παρακάτω ενότητα, εάν ο λογαριασμός τους είναι ιδιωτικός, μπορείτε να στείλετε αιτήματα παρακολούθησης σε άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Γιατί ορισμένοι από τους ακόλουθούς μου στο Instagram λένε ότι ακολουθούν;

Η παρακολούθηση στο Instagram αναφέρεται στο πότε επιτρέπετε στις αναρτήσεις ορισμένων ατόμων να εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων σας επιλέγοντας να τις ακολουθήσετε. Ακολουθείτε τις σελίδες ή τους λογαριασμούς Instagram των οποίων οι πρόσφατες αναρτήσεις απολαμβάνετε και θέλετε να δείτε τις επερχόμενες ενημερώσεις τους. Προκειμένου οι ακόλουθοί τους να βρίσκουν τους λογαριασμούς τους συναρπαστικούς, πολλοί χρήστες του Instagram και επαγγελματίες δημιουργοί παράγουν διασκεδαστικό περιεχόμενο. Οι θεατές συνήθως ακολουθούν τον χρήστη με περιεχόμενο ή αναρτήσεις που απολαμβάνουν στο Instagram. Κάθε φορά που αυτό το άτομο γράφει κάτι, εμφανίζεται στις ειδήσεις των θεατών μόλις αρχίσουν να ακολουθούν αυτό το άτομο. Για να δουν το περιεχόμενο του δημιουργού, αυτοί οι θεατές αρχίζουν να ακολουθούν τον χρήστη στο Instagram αφού κάνουν κλικ στο κουμπί Follow στο προφίλ του χρήστη.

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση ιστορίας Instagram

Μπορούν άλλοι να δουν ποιον ακολουθείτε στο Instagram;

Ναι, οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν ποιους ακολουθείτε στο Instagram. Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, πολλοί ανησυχούν υπερβολικά με το πόσους followers έχουν στο Instagram. Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ διαφορετικά όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που ακολουθούν. Εάν έχετε ένα ιδιωτικός λογαριασμός Instagram, μόνο οι ακόλουθοι που εγκρίνετε μπορούν να δουν ποιους ακολουθείτε. Από την άλλη πλευρά, εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, οποιοσδήποτε μπορεί να δει ποιον ακολουθείτε χωρίς να χρειάζεται να σας ακολουθήσει. Γνωρίζοντας αυτό, μερικοί άνθρωποι μπορεί να νιώθουν άβολα που άλλα άτομα μπορούν να δουν αυτά τα άτομα επίσης.

Μπορείτε να ακολουθήσετε κρυφά κάποιον στο Instagram;

Ναι μπορείς ακολουθήστε κάποιον στο Instagram χωρίς να το γνωρίζει. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας έναν διαφορετικό λογαριασμό, ένα πρόγραμμα προβολής Instagram τρίτου μέρους ή βάζοντας έναν φίλο να ελέγξει τη σελίδα του. Ωστόσο, η συγκεκριμένη τεχνική που πρέπει να ακολουθήσετε θα καθοριστεί από τα γεγονότα της κατάστασής σας.

Μπορείτε να κρύψετε τη λίστα με τους ακόλουθους σας στο Instagram; Μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να αποκρύψετε τον αριθμό των ατόμων που ακολουθείτε ή τα άτομα που ακολουθείτε στο Instagram, επειδή αυτές οι λεπτομέρειες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του ιστότοπου κοινωνικών μέσων. Δεν μπορείτε να κρύψετε τους ακόλουθούς σας στο Instagram ή ποιοι σας ακολουθούν όταν κρατάτε το προφίλ σας ιδιωτικό, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε ποιος μπορεί να τους δει. Αν και δεν μπορείτε να εμποδίσετε τους ακολούθους σας να γνωρίζουν ποιους ακολουθείτε, μπορείτε είτε να τους αφαιρέσετε, να τους αποκλείσετε ή να τους περιορίσετε.

Πώς μπορώ να κρύψω ποιον ακολουθώ στο Instagram; Πώς κρύβετε ποιους ακολουθείτε από τους ακόλουθούς σας στο Instagram;

Υπάρχουν μια σειρά από προφυλάξεις ασφαλείας που μπορείτε να λάβετε για να αυξήσετε το απόρρητο του λογαριασμού σας, παρόλο που το Instagram δεν προσφέρει μια ρύθμιση εντός της εφαρμογής για να αποκρύψετε ποιους ακολουθείτε. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να κρύψετε ποιον ακολουθώ στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα.

Μέθοδος 1: Ορίστε το προφίλ σας σε ιδιωτικό

Υπάρχει μια εύκολη λύση εάν ανησυχείτε για το απόρρητό σας στο Instagram γενικά. Εάν κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό, όποιος θέλει να δει οτιδήποτε στον λογαριασμό σας στο Instagram πρέπει πρώτα να σας ακολουθήσει. Ωστόσο, όποιος σας ακολουθεί αυτήν τη στιγμή εξαιρείται από αυτό. Οι τρέχοντες ακόλουθοί σας εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν τα πάντα στο προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ακολουθείτε, ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός. Δείτε τις παρακάτω μεθόδους για να κάνετε άμεσα τον λογαριασμό σας ιδιωτικό.

  Μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον στο Instagram χωρίς να το ξέρει;

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο smartphone Android ή iOS.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην καρτέλα προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ.

4. Πατήστε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Απόρρητο > Ιδιωτικός λογαριασμός για να ενεργοποιήσετε το διακόπτη στα δεξιά.

Μόλις τελειώσετε, όσοι δεν σας ακολουθούν στο Instagram δεν μπορούν καθόλου να έχουν πρόσβαση στο προφίλ σας στο Instagram. Μπορείτε να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα αδιάκριτα μάτια κάνοντας αυτό.

Μέθοδος 2: Αφαιρέστε τους ακόλουθους

Όλοι όσοι σας ακολουθούν ήδη στο Instagram εξακολουθούν να βλέπουν το προφίλ σας και όσους ακολουθείτε, όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας στο Instagram έχει οριστεί ως ιδιωτικός. Ποιες ρυθμίσεις απορρήτου είναι διαθέσιμες στους ανθρώπους που σας ακολουθούν ήδη; Ευτυχώς, υπάρχει πάντα τρόπος αν υπάρχει θέληση. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να τα αφαιρέσετε από το προφίλ σας, κάτι που θα κρύψει εντελώς τα περιεχόμενα του προφίλ σας. Για να αφαιρέσετε έναν ακόλουθο από το προφίλ σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

1. Εκκινήστε το Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα προφίλ > Ακόλουθοι.

3. Εντοπίστε το επιθυμητό προφίλ IG που θέλετε να αφαιρέσετε και πατήστε Κατάργηση δίπλα του.

Σίγουρα, θα μπορούσατε να χάσετε έναν ακόλουθο, αλλά τελικά, η ασφάλεια και το απόρρητό σας είναι πολύ πιο σημαντικά. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να κρύβετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram.

Μέθοδος 3: Αποκλεισμός ειδικού προφίλ IG

Οι άνθρωποι συνήθως επιθυμούν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητα των οπαδών τους από ορισμένους χρήστες. Ευτυχώς, η απαγόρευση από τον λογαριασμό σας είναι ένας απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Δεν θα μπορούν να δουν ποιον ακολουθείτε ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τον λογαριασμό σας εάν είναι ενεργοποιημένος. Για να αποκλείσετε επιτυχώς έναν χρήστη από τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω εύκολες οδηγίες.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και αναζητήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη που αναζητάτε.

3. Εντοπίστε και πατήστε στο προφίλ Instagram που θέλετε.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

5. Πατήστε Αποκλεισμός.

Πώς να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram; Πώς να κρύψετε τη δραστηριότητα που ακολουθεί το Instagram;

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι μοιράζονται οι άλλοι και υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες πληροφορίες και φωτογραφίες. Επομένως, θα πρέπει να μεταβείτε από ένα δημόσιο σε ένα ιδιωτικό προφίλ, εκτός εάν διαχειρίζεστε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή είστε επιρροή ή διασημότητα.

Αυτό περιορίζει αυτόματα την πρόσβαση στη λίστα των ατόμων που ακολουθείτε και εκείνων που σας ακολουθούν πίσω σε αυτά που σας ακολουθούν επίσης. Πρέπει να κάνετε τα εξής για να μεταβείτε από δημόσιο σε ιδιωτικό λογαριασμό Instagram:

  Πώς να διαγράψετε και να απενεργοποιήσετε το Instagram: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Μέθοδος 1: Μετατρέψτε τον λογαριασμό IG Private

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις > Απόρρητο >.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ιδιωτικός λογαριασμός για να ενεργοποιήσετε το διακόπτη.

Αυτή η τροποποίηση είναι επίσης δυνατή στο Instagram για το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό, θα χρειαστεί να ζητήσουν και άλλοι να σας ακολουθήσουν.

Μέθοδος 2: Περιορισμός λογαριασμών

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να απαλλαγείτε από έναν ακόλουθο, ίσως να θέλετε να περιορίσετε την πρόσβασή του στον λογαριασμό σας στο Instagram αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα μαζί του. Μπορείτε σίγουρα να το κάνετε αυτό στο Instagram. Η κατάστασή σας στο διαδίκτυο και το αν έχετε διαβάσει τα μηνύματά του θα είναι κρυφά από το άτομο που έχετε περιορίσει.

1. Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram και πλοηγηθείτε στο προφίλ σας.

2. Πατήστε στο Απόρρητο.

3. Σύρετε προς τα κάτω στις Συνδέσεις και πατήστε Περιορισμένοι λογαριασμοί.

4. Εντοπίστε το επιθυμητό προφίλ IG και πατήστε Περιορισμός δίπλα του.

Η λειτουργία περιορισμένων λογαριασμών είναι επίσης προσβάσιμη μέσω σχολίων, απευθείας μηνυμάτων και του δικού σας προφίλ. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να κρύβετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram.

Πώς ξέρετε αν κάποιος σας ακολουθεί στο Instagram; Πώς καταλαβαίνετε ότι κάποιος σας ακολουθεί;

Θυμηθείτε την εποχή που μοιραζόμασταν δύο επιπλέον καραμέλες στο σχολείο στα γενέθλιά μας. Αν και μπορεί να έχουμε ωριμάσει, η ιδέα δεν έχει. Οι ακόλουθοι ελέγχουν τη δυναμική των φιλιών και των σχέσεων. Σήμερα, η ύπαρξη λογαριασμού στο Instagram είναι απαραίτητη για κάθε φιλία. Αυτό που συμβαίνει είναι όταν ανακαλύπτεις ότι κάποιος σταμάτησε κρυφά να σε ακολουθεί. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας ακολουθεί στο Instagram με μερικά απλά βήματα.

Μέθοδος 1: Ελέγξτε το επιθυμητό προφίλ IG

Μεταβείτε στο επιθυμητό προφίλ IG για να δείτε αν είναι ακόλουθος σας ή όχι. Εάν δείτε τα ακόλουθα που αναφέρονται στο βιογραφικό αυτού του προφίλ, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι σας ακολουθούν. Με αυτήν την εύκολη τεχνική, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν κάποιος σας ακολουθεί στο Instagram ή όχι.

Μέθοδος 2: Μεταβείτε στη λίστα των ακολούθων σας

Μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος σας ακολουθεί ή όχι απευθείας από το προφίλ σας, κάτι που είναι ένας άλλος τρόπος να μάθετε αν σας ακολουθεί.

1. Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας στην εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε Ακόλουθοι.

3. Αναζητήστε το επιθυμητό προφίλ. Εάν εμφανίζεται το όνομα του ατόμου, σας ακολουθεί. αλλιώς δεν είναι.

***

Ελπίζουμε να μάθατε αν μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram ή όχι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.