Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Messenger;

Το Facebook επαναπροσδιόρισε και έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούσαμε με τους ανθρώπους και δημιούργησε μια διευκόλυνση για να συνδεόμαστε με τους συνομηλίκους μας, τις επαφές, τις διασυνδέσεις μας και μια αξιόπιστη πλατφόρμα για την προώθηση της επιχείρησής μας. Το Facebook προσφέρει ό,τι μπορεί να θέλει ένας χρήστης, συγκεντρώνοντας πληροφορίες από οτιδήποτε κάτω από τον ήλιο και παρέχοντας ένα εύγευστο περιεχόμενο που μπορεί να καταναλώσει ο χρήστης. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη ξαφνική τάση, το Facebook άρχισε να χάνει τη βάση χρηστών του, με τους περισσότερους χρήστες να το εγκαταλείπουν οριστικά ή να μεταβαίνουν στο Instagram. Αν είστε από τους ανθρώπους που ρωτούν αν μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Messenger, είστε στο σωστό μέρος. Θα σας πούμε πώς να διατηρήσετε το Messenger χωρίς Facebook και να δημιουργήσετε λογαριασμό Messenger χωρίς Facebook. Συνεχίστε την ανάγνωση μέχρι το τέλος για να ξέρετε πώς να απενεργοποιήσετε μόνο το Messenger.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Messenger;

Από σήμερα, το Facebook είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το περισσότερο περιεχόμενο ποτέ στην ιστορία του διαδικτύου, η βάση χρηστών του έχει παραμείνει σταθερή και η έλλειψη κατάλληλου ανταγωνιστή έχει εξυψώσει βαθιά την επιθυμία του να εδραιωθεί στην κορύφωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ιεραρχία. Όμως πρόσφατα έχασε τη δημοτικότητά του. Αλλά οι χρήστες θέλουν να διατηρήσουν το Messenger και να καταργήσουν το Facebook. Συνέχισε να διαβάζεις!

Γιατί κάποιος συνεχίζει να απενεργοποιεί και να επανενεργοποιεί το Facebook του;

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν σποραδικά διαλείμματα από το Facebook, επομένως την επαναλαμβανόμενη διαδικασία απενεργοποίησης και επανενεργοποίησης. Οι χρήστες συχνά βρίσκονται σε μια τοξική θέση όπου δεν μπορούν ούτε να ανεχθούν το Facebook ούτε να περάσουν χωρίς αυτό.

Μπορείτε να κρατήσετε το Messenger χωρίς Facebook;

Ναι, μπορείτε να κρατήσετε το Messenger χωρίς FB. Το Messenger σας θα είναι αλώβητο ακόμα και μετά την κατάργηση του FB. Αυτό θα απαντούσε στην ερώτησή σας: μπορείτε να διαγράψετε το FB και να διατηρήσετε το Messenger.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό Messenger χωρίς Facebook;

Αφού λάβετε μια απάντηση στο εάν μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε την ερώτηση του Messenger, θα θέλατε να μάθετε για τη δημιουργία λογαριασμού Messenger. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό Messenger χωρίς FB.

  Πώς να δημοσιεύσετε ηχητικά σχόλια και φωνητικά μηνύματα στο Facebook στο Chrome

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook αλλά να διατηρήσετε το Messenger;

Αφού μάθετε μπορείτε να διαγράψετε το FB και να διατηρήσετε το Messenger, τώρα είναι ώρα να το δοκιμάσετε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πρόσβαση στο Ιστοσελίδα Facebook μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Settings & privacy.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook.

6. Κάντε κλικ στην Προβολή δίπλα στην επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή για να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Messenger.

7. Επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού και κάντε κλικ στο Συνέχεια στην Απενεργοποίηση λογαριασμού.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Continue.

9. Επιλέξτε έναν λόγο, εξηγήστε τον λόγο και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

Πώς είναι ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός Messenger;

Ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός messenger θα χάσει όλα τα δεδομένα του και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή μόλις αποφασίσετε να επανεκκινήσετε τη χρήση σας.

Η διαγραφή του Facebook θα διαγράψει το Messenger;

Όχι, η διαγραφή του Facebook δεν θα διαγράψει το Messenger.

  Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες του Facebook από το να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram

Η διαγραφή λογαριασμού Facebook διαγράφει τα μηνύματα του Messenger;

Όχι, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο FB δεν διαγράφει τα μηνύματά σας στο messenger.

Πώς είναι ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός Facebook στο Messenger;

Ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός FB θα μοιάζει με τη συνηθισμένη διεπαφή Messenger, γιατί τα μηνύματα παραμένουν όπως ήταν πριν από τη διαγραφή.

Η επανενεργοποίηση του Facebook ενεργοποιεί ξανά το Messenger;

Όχι. Δεν συμβαίνει τίποτα στον λογαριασμό σας στο Messenger εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό FB. Έτσι, δεν θα παρατηρήσετε καμία αλλαγή όταν το Facebook επανενεργοποιηθεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Messenger χωρίς αριθμό τηλεφώνου;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Messenger χωρίς αριθμό τηλεφώνου, αρκεί να δώσετε το αναγνωριστικό σας στο Facebook.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνο το Messenger σας;

Όχι, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνο το Messenger.

Μπορεί κάποιος να σας στείλει μήνυμα εάν απενεργοποιήσετε το Messenger;

Όχι, δεν μπορούν πλέον να σας στείλουν μήνυμα στο Messenger εάν το έχετε απενεργοποιήσει.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το Messenger μετά την απενεργοποίηση;

Ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το Messenger πολύ εύκολα τη διαγραφή ανάρτησης.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Messenger. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.