Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram;

Χωρίς αμφιβολία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. τείνουμε να μοιραζόμαστε σχεδόν κάθε γεγονός στη ζωή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τούτου λεχθέντος, το Facebook και το Instagram είναι οι δύο κύριες πλατφόρμες όπου μοιραζόμαστε τις περισσότερες καθημερινές μας δραστηριότητες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει κατά καιρούς συντριπτικό και ένα άτομο μπορεί να θέλει να διαγράψει οποιαδήποτε από τις εφαρμογές. Και μπορεί να προκύψει μια σκέψη, όπως τι γίνεται αν διαγράψω το Facebook και διατηρήσω το Instagram; Πολλοί νέοι έχουν μετατοπιστεί από το Facebook στο Instagram και μπορεί να είναι σοφή απόφαση να παραμείνουμε σε μια πλατφόρμα και να διαγράψουμε το Facebook και να διατηρήσουμε το Instagram και συχνά να αποσυνδέουμε το Instagram από το Facebook και να χρησιμοποιούμε το Instagram χωρίς Facebook. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram. Έτσι, σε αυτό το σημείωμα, αν ψάχνετε για συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει να αποσυνδέσετε το Facebook από το Instagram. Επομένως, μείνετε συνδεδεμένοι για να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram λεπτομερώς.

  Πώς να ορίσετε μια προσωρινή εικόνα προφίλ στο Facebook

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το Facebook;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Instagram χωρίς Facebook;

Ναι, ανεξάρτητα από το αν έχετε λογαριασμό στο Facebook ή όχι, το Instagram σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μόνο με έναν αριθμό κινητού ή μια διεύθυνση email. Κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού Instagram και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη που δίνονται από το Instagram για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε αυτόν. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instagram χωρίς Facebook.

Μπορείτε να έχετε λογαριασμό Instagram χωρίς λογαριασμό Facebook;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instagram χωρίς λογαριασμό FB, επειδή η εγγραφή απαιτεί μόνο τον αριθμό του κινητού σας ή τη διεύθυνση email σας και τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης για την ασφάλεια του λογαριασμού. Κατά την εγγραφή σας στο Instagram, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Instagram χωρίς να χρησιμοποιήσετε το FB.

Η διαγραφή του λογαριασμού μου στο Facebook διαγράφει τον λογαριασμό μου στο Instagram;

Όχι, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο IG διαφορετικά και όχι μέσω Facebook. Και μεταβείτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού και, στη συνέχεια, προσθέστε μια λειτουργική διεύθυνση email στον λογαριασμό. Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Θα αποσυνδεθεί αυτόματα από τον λογαριασμό σας στο Instagram. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση email για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram. Μέσω αυτού, μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram.

Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram. Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram με το αναγνωριστικό email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και με τον κωδικό πρόσβασης που είχατε ορίσει για τον λογαριασμό σας. Δεν χρειάζεται να κρατήσετε το Facebook για να χρησιμοποιήσετε το IG.

Τι συμβαίνει με τους συνδεδεμένους λογαριασμούς όταν διαγράφετε το Facebook; Τι θα συμβεί στους συνδεδεμένους λογαριασμούς μου εάν διαγράψω το Facebook;

Εάν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook, θα διαγραφούν και τυχόν λογαριασμοί που είναι συνδεδεμένοι με τη σύνδεση με το Facebook. Το Facebook παρατηρεί αναβολές διαγραφής μερικών ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων, εάν συνδεθείτε με την εφαρμογή Facebook, το αρχικό σας αίτημα διαγραφής ακυρώνεται.

  Μπορείτε να δείτε ποιος είδε τους τροχούς σας στο Instagram; Οχι!

Τι θα συμβεί στο Instagram αν απενεργοποιήσω το Facebook;

Η απενεργοποίηση του Facebook σημαίνει προσωρινή διαγραφή του, αλλά μπορείτε να επιστρέψετε στην εφαρμογή όποτε θέλετε. Ως αποτέλεσμα, εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, ο λογαριασμός σας στο Instagram δεν θα επηρεαστεί. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο Instagram πραγματοποιώντας σύνδεση με τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, επίσης, μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram.

Τι θα συμβεί αν αποσυνδέσω το Instagram μου από το Facebook;

Αφού αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας, οι νέες αναρτήσεις στο Instagram δεν θα εμφανίζονται πλέον στο Facebook. Επιπλέον, όταν οι φίλοι σας στο Facebook συνδέονται στο Instagram, δεν θα τους ζητηθεί να σας ακολουθήσουν εκεί.

Γιατί δεν πρέπει να διαγράψετε το Facebook;

Μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να διαγράψετε το Facebook παρατίθενται παρακάτω:

  • Το Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι: Το Facebook είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι οικογένειες συνδέονται περισσότερο ψηφιακά στις μέρες μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους που μεγάλωσαν πριν από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι στενές οικογενειακές σχέσεις θα ήταν πιο δύσκολο να διατηρηθούν αν δεν κρατούσατε και δεν ενημερώσατε το προφίλ σας στο Facebook. Η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι πιθανό να βασίζονται σε αυτό για να αισθάνονται συνδεδεμένοι μαζί σας, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είστε.

  • Το Facebook σας βοηθά να παραμένετε ενημερωμένοι: Δεδομένου ότι το Facebook έχει γίνει τόσο δημοφιλές, θα ακούτε συχνά για έκτακτες ειδήσεις στο Facebook. Είτε πρόκειται για μια τεράστια κρίση, μια φυσική καταστροφή ή μια διάσημη τραγωδία διασημοτήτων, είναι πολύ πιο πιθανό να το μάθετε από το Facebook.

  • Φιλικό προς την κοινότητα: Είναι επωφελές για την κοινότητα, επειδή μπορείτε να συνδεθείτε με την τοπική σας κοινότητα ή τις διαδικτυακές κοινότητες λαμβάνοντας μέρος σε ομάδες Facebook που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας ή κάνοντας τοπικές συναλλαγές μέσω του Marketplace. Επιπλέον, το Facebook προσφέρει τώρα το Community Boost, ένα πρόγραμμα που παρέχει εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων σε μικρές επιχειρήσεις και τοπικούς οργανισμούς.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Facebook από το Instagram μου;

Ας δούμε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε το Facebook από τον λογαριασμό σας στο Instagram.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο Κέντρο λογαριασμών.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

5. Πατήστε στο Remove From Accounts Center.

6. Πατήστε Κατάργηση [username] για επιβεβαίωση της διαδικασίας.

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω το Facebook από το Instagram μου;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο FB από τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram;

Εάν δεν έχετε συνδέσει το Instagram σας με το Facebook, μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το IG. Επομένως, τα παρακάτω βήματα θα σας καθοδηγήσουν στη διαγραφή του Facebook:

1. Πρόσβαση στο Ιστοσελίδα Facebook μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Settings & privacy.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook.

6. Κάντε κλικ στο Προβολή δίπλα στην επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή.

7. Επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού και κάντε κλικ στο Συνέχεια στην Απενεργοποίηση λογαριασμού.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Continue για να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram.

9. Επιλέξτε έναν λόγο, εξηγήστε τον λόγο και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

Πώς μπορώ να διαγράψω έναν λογαριασμό Facebook χωρίς να χάσω τα πάντα;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook που διαγράφει προσωρινά τον λογαριασμό σας και δεν θα χάσετε κανένα από τα δεδομένα σας. Τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω θα σας καθοδηγήσουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το Κέντρο βοήθειας του Facebook σελίδα.

Εάν διαγράψω το Facebook μου, θα διαγράψει τη σελίδα της επιχείρησής μου;

Ναι, η οριστική διαγραφή του λογαριασμού Facebook μπορεί να διαγράψει τη σελίδα της επιχείρησής σας. Θα χάσετε επίσης την πρόσβαση σε περιουσιακά στοιχεία που σας έχουν παραχωρηθεί από άλλες επιχειρήσεις.

Εάν διαγράψω το Facebook μου, θα διαγράψει τα μηνύματά μου;

Ναι, τα μηνύματα θα διαγραφούν για εσάς. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν τον διαγράψετε. Εάν το Facebook καθυστερήσει τη διαγραφή για μερικές ημέρες μετά την υποβολή του αιτήματος και συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Facebook κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αίτημα διαγραφής ακυρώνεται. Ορισμένες πληροφορίες δεν αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας, όπως το ιστορικό μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματα που στείλατε μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας ενδέχεται να εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα σε φίλους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram και να αποσυνδέσετε το Instagram μου από το Facebook. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.