Μια υπερφόρτωση του ουράνιου τόξου αναβοσβήνει

Βασικά Takeaways

  • Τα Χριστούγεννα String Lights Govee προσφέρουν πλήρη έλεγχο και ενσωμάτωση με το υπάρχον οικοσύστημα Govee, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού μέσω του Music Sync Box.
  • Αυτά τα φώτα είναι αρκετά φωτεινά για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχουν άφθονο φωτισμό περιβάλλοντος τη νύχτα.
  • Αν και τα φώτα είναι υπέροχα, δεν είναι εύκολο στη χρήση εάν οι ενσωματωμένες σκηνές δεν ικανοποιούν και η εφαρμογή μπορεί να είναι υπερβολικά περίπλοκη, ειδικά για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ακριβώς στην ώρα των γιορτών, η Govee έχει επιτέλους βρει μερικά κλασικά φώτα χορδών. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα χορδών Govee είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από τα φώτα διακοπών καλής ποιότητας: αρκετά φωτεινά ώστε να είναι ορατά κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκπέμπουν αρκετή ποσότητα φωτός περιβάλλοντος τη νύχτα, αδιάβροχα και ανθεκτικά και με καλό μήκος καλωδίων. Δυστυχώς, ενώ η πληθώρα των χρωμάτων και των σχεδίων που μπορούν να εμφανίσουν είναι εντυπωσιακή, η εφαρμογή smartphone που θα χρειαστείτε είναι τόσο περίπλοκη όσο ποτέ. Τελικά, είναι δύσκολο να προτείνονται σε οποιονδήποτε νέο στο σύστημα Govee.

Χριστουγεννιάτικα φώτα χορδών Govee

$63 $90 Εξοικονομήστε $27

Σε μήκη 33 ή 66 ποδιών, τα χριστουγεννιάτικα φώτα χορδών Govee προσφέρουν πλήρη έλεγχο και ενσωμάτωση με το υπάρχον οικοσύστημα Govee, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού μέσω του Music Sync Box. Είναι αρκετά φωτεινά για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχουν άφθονο φωτισμό περιβάλλοντος τη νύχτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντελώς προσαρμοσμένη σκηνή—αλλά μόνο εάν μπορείτε να ανεχτείτε την φουσκωμένη εφαρμογή Govee για αρκετό καιρό.

Τα φώτα είναι υπέροχα, αλλά δεν είναι εύχρηστα αν οι ενσωματωμένες σκηνές δεν ικανοποιούν. Ενώ η περίπλοκη εφαρμογή μπορεί να φαίνεται δικαιολογημένη σε άλλους έξυπνους φωτισμούς, σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκτίθεται ως υπερβολικά περίπλοκη.

Μάρκα Govee

Ενσωματώσεις εφαρμογή Govee Home, Google Assistant, Amazon Alexa

Απαιτούμενος Αρ

Music Reactive Ναι, ενσωματωμένο μικρόφωνο

Σύνθεση χρώματος RGB

Ισχύς 15 W

Συνδεσιμότητα Bluetooth, Wi-Fi

Μήκος 10/20 m (33/66 πόδια)

IP65 εξωτερικού χώρου (μόνο τα φώτα, ο ελεγκτής πρέπει να διατηρείται σε εσωτερικό χώρο)

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά φωτεινό, με πολλά υπέροχα χρώματα πιθανά
  • Δυνατότητα συγχρονισμού με Music ή Gaming box για υπέροχες οθόνες
  • Προσαρμογή σε βάθος
  • Εκατοντάδες ενσωματωμένες σκηνές και δημιουργίες χρηστών
  • Εντός συσκευής ανίχνευση ρυθμού για γρήγορη αναπαραγωγή μουσικής

Μειονεκτήματα

  • Η εφαρμογή είναι φουσκωμένη και πολύπλοκη πέρα ​​από τις βασικές σκηνές
  • Διατίθεται μόνο με ημιδιαφανές λευκό καλώδιο

Σχεδιασμός Χριστουγεννιάτικων φώτων χορδών Govee

James Bruce / MakeUseOf

Τα χριστουγεννιάτικα String Lights δεν προσφέρουν σχεδιαστικές εκπλήξεις. Διαθέτουν ένα σχετικά λεπτό καλώδιο (αλλά στάνταρ για χριστουγεννιάτικα λαμπάκια) από κάπως κολλώδες PVC, το οποίο σημειώνεται κάθε 10 cm από ένα κομμάτι LED. Είναι το ίδιο υλικό χορδών που χρησιμοποιείται στις κουρτίνες Govee.

  Πώς να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι Apple ID

James Bruce / MakeUseOf

Θα βρείτε τα String Lights διαθέσιμα σε εκδόσεις 33ft (10m) και 66ft (20m) και έχω δοκιμάσει μερικές από τις εκδόσεις των 20m.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο χρώμα και αυτό είναι ένα ημιδιαφανές λευκό. Αυτό είναι εντάξει αν τα τοποθετείτε στη γραμμή της οροφής, αλλά ξεχωρίζουν λίγο σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τουλάχιστον, χρειάζονται μια πράσινη επιλογή καλωδίωσης.

James Bruce / MakeUseOf

Από την πρίζα μέχρι το κιβώτιο ελέγχου, έχετε καλώδιο 1 m (3,3 πόδια) και μετά από εκεί που ξεκινούν τα LED, έχετε άλλο 1,5 m (4,9 πόδια). Ωστόσο, το κουτί ελέγχου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κουμπί λειτουργίας, ένα μικρόφωνο και ένα περίβλημα για το κύκλωμα Bluetooth / Wi-Fi.

James Bruce / MakeUseOf

Δεν μπορείτε να κάνετε κύκλους μοτίβων ή χρωμάτων χωρίς την εφαρμογή, γι’ αυτό μην διστάσετε να τοποθετήσετε το κουτί σε κάποιο σημείο που δεν είναι προσβάσιμο γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα το αγγίξετε ξανά.

Έλεγχος εφαρμογής

Εάν έχετε άλλα φώτα Govee, θα είστε εξοικειωμένοι με την εφαρμογή. Είναι η ίδια διεπαφή για τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα χορδών και είναι εξίσου φουσκωμένη όσο ποτέ. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε νέες συσκευές, καθώς όλα αυτά εντοπίζονται αυτόματα μέσω Bluetooth μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί συν επάνω δεξιά.

Τις περισσότερες φορές, θα βρίσκεστε στο μενού σκηνών, επιλέγοντας από τις εκατό περίπου έτοιμες σκηνές που υπάρχουν στην εφαρμογή. Αν είστε σαν εμένα, πιθανότατα θα βρείτε μόνο μερικά που είναι αποδεκτά σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή που δεν φαίνονται σαν, καλά, τυρώδη. Αντιμετωπίζω ιδιαίτερα τη σκηνή που ονομάζεται “Twinkle”, η οποία αποτελείται από ένα μόνο περιστρεφόμενο χρώμα που αναβοσβήνει και σβήνει. Αυτό δεν αστράφτει εξ ορισμού!

Η ενότητα DIY είναι όπου πιθανότατα θα βρεθείτε στη συνέχεια. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε από ορισμένους βασικούς τύπους μοτίβων (ή να συνδυάσετε δύο), να επιλέξετε μερικά χρώματα και να ορίσετε την ταχύτητα της κινούμενης εικόνας. Ωστόσο, υπάρχει μια αρκετά καμπύλη εκμάθησης και η διεπαφή προκαλεί σύγχυση, αλλά συνεχίστε σε αυτήν και θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε κάτι ευχάριστο. Υπάρχει ακόμη και μια καρτέλα παιχνιδιού με παιχνιδιάρικα περισπασμούς, όπως “χειροκρότημα για να ανάψουν τα φώτα”. Ποιος χρειάζεται ένα PlayStation 5 όταν έχεις χριστουγεννιάτικα φώτα, ε;

Εάν θέλετε μια μίνι ντίσκο για το χριστουγεννιάτικο πάρτι σας, θα χαρείτε επίσης να βρείτε μια χούφτα λειτουργίες που αντιδρούν στη μουσική που χρησιμοποιούν το μικρόφωνο στο πλαίσιο ελέγχου, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε και να ξεχάσετε χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το τηλέφωνό σας κοντά. Είναι επίσης συμβατό με το ξεχωριστό Govee Music Sync Box, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συνεκτική οθόνη μεταξύ πολλών συσκευών (και μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε και άλλα φώτα Govee, όχι μόνο τις χορδές).

  12 Χρήσιμα πρόσθετα Excel για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

James Bruce / MakeUseOf

Από εκεί, εάν εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στο εικονίδιο Εξερεύνηση (κόσμου) στο κάτω μέρος. Αυτό θα σας οδηγήσει στις υποβολές χρηστών, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε, να κάνετε προεπισκόπηση και να αποθηκεύσετε διάφορα κινούμενα σχέδια που υποβάλλονται από άλλους χρήστες. Ωστόσο, θεωρώ ότι πολλά από αυτά μοιάζουν πολύ.

Σε αυτό το σημείο, μπορεί να σκέφτεστε ότι η χρονική δέσμευση για την εκμάθηση μιας νέας εφαρμογής και τη δημιουργία των δικών σας σκηνών DIY είναι αρκετά συντριπτική για ορισμένα φώτα χορδών διακοπών, και αυτό είναι απολύτως έγκυρη κριτική. Η εφαρμογή Govee Home απέχει πολύ από το να είναι τέλεια ή φιλική προς το χρήστη, και παρόλο που μπορώ να το ανεχτώ – ως geek που αγαπά όλα τα είδη έξυπνου φωτισμού – οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το ανεχτούν.

Εάν δεν είστε ήδη καλά εξοικειωμένοι με την εφαρμογή Govee και αυτή είναι η πρώτη σας αγορά Govee, υποπτεύομαι ότι θα είστε πολύ απογοητευμένοι.

Εναλλακτικές

Φυσικά, η Govee δεν είναι η πρώτη εταιρεία έξυπνου φωτισμού που επιχειρεί να ασχοληθεί με τον παραδοσιακό φωτισμό των Χριστουγέννων και των δέντρων.

Στο premium τέλος της αγοράς, ο πιο άμεσος ανταγωνιστής είναι Twinkly String Lights Generation II, διατίθενται σε διάφορα μήκη και πυκνότητες LED από 8m / 100 LED μέχρι 48m / 600 LED. Ένα συγκρίσιμο μήκος όπως δοκιμάσαμε εδώ (20 μέτρα) διαθέτει 50 περισσότερα LED από τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα χορδών Govee (25% περισσότερα), αλλά με σημαντικά υψηλότερο κόστος 140 $ έναντι 90 $ του Govee.

Ωστόσο, το σύνολο χαρακτηριστικών που προσφέρει το Twinkly είναι σχεδόν πανομοιότυπο, και προσφέρουν ακόμη και ένα πλαίσιο συγχρονισμού μουσικής για συγχρονισμό πολλών προϊόντων.

Παρόλα αυτά, τα χριστουγεννιάτικα φώτα χορδών Govee προσφέρουν σαφώς καλύτερη αξία και αν το σπίτι σας είναι ήδη εξοπλισμένο με άλλους κεραυνούς Govee, δεν είναι καθόλου δύσκολο να αγοράσετε.

Θα βρείτε αμέτρητα γενικά «έξυπνα φώτα χορδών» στο Amazon, τα οποία, με μια γρήγορη ματιά, φαίνεται να προσφέρουν ακόμα καλύτερη αξία, με χορδές LED έως και 200 ​​πόδια / 600 για περίπου 70 $. Ωστόσο, η λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι συνήθως αρκετά ξεκάθαρη, προσφέροντας βασική δημιουργία μοτίβων DIY (μπορεί να το δείτε ως θετικό σε σύγκριση με το Govee bloat).

Μην περιμένετε μια πληθώρα έτοιμων σκηνών, μια κοινότητα άλλων δημιουργών ή έναν τρόπο να συγχρονίσετε πολλά σετ. Επίσης, δεν είναι τόσο φωτεινά, με ολόκληρη τη χορδή 600 LED να χρησιμοποιεί απλώς 12 W, σε σύγκριση με τα 15 W της χορδής Govee των 200 LED.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο LinkedIn

Πρέπει να αγοράσετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα χορδών Govee;

James Bruce / MakeUseOf

Το σπίτι μου είναι καλυμμένο με έξυπνο φωτισμό, έξυπνους λαμπτήρες και έξυπνους αισθητήρες όλων των ειδών, αλλά περιέργως, όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, έχω κολλήσει να βάζω τα ίδια παλιά μονόχρωμα λαμπερά φωτάκια 6 μοτίβων στο δέντρο μας. Θα τα αντικαταστήσω επιτέλους με μερικά έξυπνα φώτα χορδών Govee;

Αν είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Υποθέτω ότι είμαι λίγο παραδοσιακός, αλλά αφού τα δοκίμασα, συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να υπάρχουν φανταχτερά ή φανταχτερά μοτίβα που αντιδρούν στη μουσική στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σαλονιού μας. Θέλω μερικά λευκά φώτα που ξεθωριάζουν απαλά. λίγη λάμψη. Όχι ένα κεράτινο ουράνιο τόξο αντάξιο της rave σκηνής των 90s.

James Bruce / MakeUseOf

Αν ψάχνετε για μερικά φωτάκια χορδών που θα ενσωματωθούν καλά με το υπόλοιπο σύστημα Govee σας—ίσως έχετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αίθουσα παιχνιδιών ή στον κινηματογράφο—τότε αυτά είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα συγχρονιστούν με το κουτί DreamView και, στη συνέχεια, θα αλλάξουν ξανά την κανονική χριστουγεννιάτικη σκηνή φωτισμού όταν τελειώσετε. Προσφέρουν ένα φωτεινό σημείο φωτός που είναι καθαρά ορατό κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα παρέχει άπλετο φωτισμό περιβάλλοντος τη νύχτα.

James Bruce / MakeUseOf

Δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα – έκλεισα ένα μήκος για μια ντίσκο του Halloween για να φωτίσω το πίσω μέρος του χώρου, και οι αντιδραστικές λειτουργίες set-and-forget music ήταν φανταστικές. Βλέπετε αυτή τη φωτεινή μπλε γραμμή στη μέση της παρακάτω φωτογραφίας; Αυτά είναι τα φώτα χορδών Govee, που πάλλονται στο χρόνο στο ρυθμό.

James Bruce / MakeUseOf

Εάν θέλετε πιο λεπτομερή έλεγχο στον χριστουγεννιάτικο φωτισμό σας και τη δυνατότητα να ορίσετε μερικές διαφορετικές προσαρμοσμένες σκηνές που είναι αδύνατες με τα βαρετά τυπικά φώτα χορδών, τότε αυτά είναι επίσης κατάλληλα. Μπορείτε να αφιερώσετε ώρες προγραμματίζοντας την τέλεια προσαρμοσμένη «εμπειρία» σας για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αλλά αν αυτά είναι τα πρώτα και πιθανώς τα μοναδικά φώτα Govee, δεν θα τα συνιστούσα. Η εφαρμογή είναι φουσκωμένη και υπερβολική για μια σειρά από νεράιδες.

Χριστουγεννιάτικα φώτα χορδών Govee

$63 $90 Εξοικονομήστε $27

Σε μήκη 33 ή 66 ποδιών, τα φώτα χορδών Govee Christmas προσφέρουν πλήρη έλεγχο και ενσωμάτωση με το υπάρχον οικοσύστημα Govee, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού μέσω του Music Sync Box. Είναι αρκετά φωτεινά για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχουν άφθονο φωτισμό περιβάλλοντος τη νύχτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντελώς προσαρμοσμένη σκηνή—αλλά μόνο εάν μπορείτε να ανεχτείτε την φουσκωμένη εφαρμογή Govee για αρκετό καιρό.

Τα φώτα είναι υπέροχα, αλλά δεν είναι εύχρηστα αν οι ενσωματωμένες σκηνές δεν ικανοποιούν. Ενώ η περίπλοκη εφαρμογή μπορεί να φαίνεται δικαιολογημένη σε άλλους έξυπνους φωτισμούς, σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκτίθεται ως υπερβολικά περίπλοκη.