Μια καλή, αλλά δαπανηρή επιλογή

Βασικά Takeaways

  • Το Ugreen Revodok Max 213 είναι ένας σταθμός σύνδεσης υψηλής ποιότητας με υποστήριξη Thunderbolt 4 και φόρτιση 90W για φορητούς υπολογιστές.
  • Ο συμπαγής σχεδιασμός αλουμινίου της βάσης είναι πρακτικός και διαθέτει σύστημα ψύξης για την αποφυγή υπερθέρμανσης.
  • Ενώ το Ugreen Revodok Max 213 δεν διαθέτει θύρα HDMI, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα άλλων θυρών για συνδεσιμότητα και μπορεί να φορτίσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Το Ugreen προσφέρει έναν συναρπαστικό σταθμό σύνδεσης για επιτραπέζιους υπολογιστές που παρέχει πολλαπλές θύρες (συμπεριλαμβανομένου του Thunderbolt 4) και μερικά άλλα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια καλή επιλογή για πολλούς. Αλλά θα χτυπήσει το πορτοφόλι σας αρκετά σκληρά εάν θέλετε όλα όσα προσφέρει η βάση.

Σταθμός σύνδεσης Ugreen Revodok Max 213 Thunderbolt 4

Το Ugreen Revodok Max 213 είναι μια βάση σύνδεσης που είναι σχετικά συμπαγής, περιλαμβάνει Thunderbolt 4 και μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σας.

Μάρκα Ugreen

Σύνδεση USB-C

Τιμή $399

Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό Ναι

Θύρες Τέσσερις USB-A, δύο Thunderbolt 4, μία θύρα Display, ethernet, microSDHC, SDHC, υποδοχή ακουστικών, θύρα PD USB-C 20W, θύρα υποδοχής USB-C

Μέγιστη ανάλυση οθόνης 8K

USB-C Power Delivery Ναι

Διαστάσεις Μ2 x Π4 x Υ6 ίντσες (5 x 10 x 15 cm)

Πλεονεκτήματα

  • Σχέδιο αλουμινίου
  • Υποστήριξη Thunderbolt 4
  • Φόρτιση 90W για φορητό υπολογιστή

Unboxing και Setup

Hannah Stryker / MakeUseOf

Η εμπειρία unboxing και εγκατάστασης για το Ugreen Revodok Max 213 είναι βασική. Στο κουτί, έχετε το αξεσουάρ βάσης σύνδεσης, ένα καλώδιο Thunderbolt 4 για τη σύνδεσή του στον υπολογιστή σας και τον φορτιστή που περιλαμβάνεται για την τροφοδοσία του. Όσον αφορά τη ρύθμιση, είναι τόσο απλό όσο η σύνδεση του φορτιστή στο dock και η σύνδεση του φορτιστή στον τοίχο, η σύνδεση του καλωδίου Thunderbolt 4 στη θύρα κεντρικού υπολογιστή USB-C και, στη συνέχεια, η σύνδεση του καλωδίου στον φορητό υπολογιστή σας. Μετά από αυτό, θα πρέπει να είστε έτοιμοι.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Nextcloud σε ένα OpenMediaVault NAS στο Raspberry Pi

Σχεδιασμός: Διαθέτει αλουμίνιο και ευελιξία

Hannah Stryker / MakeUseOf

Όπως πιθανότατα θα περιμένατε για την τιμή, το Ugreen Revodok Max 213 έχει premium σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένο κυρίως από αλουμίνιο και έχει λίγο βάρος. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει πολλές θύρες, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο γραφείο μου. Οι διαστάσεις του Ugreen Revodok Max 213 είναι 4 ίντσες σε πλάτος, 6 ίντσες σε ύψος και 2 ίντσες σε μήκος.

Μπορώ να το τοποθετήσω στο ράφι του γραφείου μου δίπλα στο Mac Studio μου εύκολα. Επιπλέον, η αποβάθρα δεν χρειάζεται μόνο να είναι όρθια. Διαθέτει πόδια στην αριστερή του πλευρά για να μπορείτε να το ακουμπάτε οριζόντια. Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να το τοποθετήσετε ακριβώς κάτω από την οθόνη σας χωρίς να εμποδίζετε την προβολή σας ή μπορείτε να το τοποθετήσετε στο γραφείο σας και δεν θα γρατσουνίσει το τραπέζι σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το dock είναι ότι διαθέτει σύστημα ψύξης, σύμφωνα με τον Ugreen. Το σύστημα προορίζεται να βοηθήσει στην απομάκρυνση της θερμότητας από το προϊόν όταν είναι συνδεδεμένο σε πολλά περιφερειακά. Κατά τη χρήση μου, όταν είχα τις δύο επιτραπέζιες οθόνες μου συνδεδεμένες σε αυτό και τίποτα άλλο, ήταν ελαφρώς ζεστό, αλλά δεν ήταν πολύ ζεστό για να το αγγίξω.

Η σχεδίαση του Ugreen Revodok Max 213 είναι εξαιρετική. Χρησιμοποιεί υλικό υψηλής ποιότητας, διατίθεται σε ωραίο σκούρο γκρι χρώμα και είναι πρακτικό με την επιλογή να το τοποθετήσετε στο γραφείο σας σε πολλαπλούς προσανατολισμούς.

Επιλογή θύρας: Περιλαμβάνεται Thunderbolt 4

Hannah Stryker / MakeUseOf

Το Ugreen Revodok Max 213 έχει πολλές θύρες για να τις χρησιμοποιήσετε με τον φορητό υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει DisplayPort που υποστηρίζει οθόνη έως και 8K στα 30 Hz, δύο θύρες Thunderbolt 4 (τι είναι το Thunderbolt 4;), Ethernet, υποδοχή ακουστικών, τέσσερις θύρες USB-A, μία θύρα PD USB-C, μια άλλη θύρα USB-C για τη σύνδεση του φορητού υπολογιστή σας στη βάση σύνδεσης, μια υποδοχή κάρτας SDHC και μια υποδοχή microSDHC. Εάν διαθέτετε οθόνη Apple Studio, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορεί να συνδεθεί με το Ugreen Revodok Max 213, κάτι που σημειώσαμε ότι δεν μπορείτε να κάνετε με τη βάση Satechi Dual Dock.

  8 πρακτικές κυβερνοασφάλειας για εταιρείες με χαμηλούς προϋπολογισμούς

Το Ugreen Revodok Max 213 είναι καλά εξοπλισμένο με τις θύρες που χρειάζονται πολλοί επαγγελματίες για τον χώρο εργασίας τους. Χαίρομαι που διαθέτει Thunderbolt 4, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τις οθόνες στο Studio μου. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να περιλάμβανε τουλάχιστον μία θύρα HDMI, ως το πιο κοινό πρότυπο για τη σύνδεση οθονών.

Τι μπορείτε να συνδέσετε στο Ugreen Revodok Max 213;

Hannah Stryker / MakeUseOf

Φυσικά, μπορείτε να συνδέσετε περισσότερα από το Studio Display της Apple στο Ugreen Revodok Max 213. Οι θύρες Thunderbolt 4 μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από εξωτερικούς SSD που υποστηρίζουν το Thunderbolt για εξαιρετικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Εάν είστε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, πιθανότατα εργάζεστε με μεγάλα αρχεία βίντεο και πιθανώς να τα αποθηκεύετε σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Η αξιοποίηση του Thunderbolt 4 μπορεί να είναι χρήσιμη.

Εάν ο φορητός υπολογιστής σας δεν διαθέτει υποδοχή κάρτας SD, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν στη βάση σύνδεσης για να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερα στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε δύο οθόνες 4K ή μία οθόνη 8K με το Ugreen Revodok Max 213. Ενώ η βάση δεν διαθέτει θύρες HDMI για τη σύνδεση οθονών, μπορείτε να συνδέσετε οθόνες είτε στις θύρες Thunderbolt 4 είτε στη θύρα Display. Ευτυχώς, πολλές οθόνες χρησιμοποιούν USB-C ή θύρα οθόνης για συνδεσιμότητα.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι εάν είστε κάτοχος ενός τυπικού MacBook M1, M2 ή M3, θα εξακολουθείτε να περιορίζεστε στη χρήση μόνο μιας εξωτερικής οθόνης, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το Ugreen Revodok Max 213.

Εάν η ρύθμισή σας επιτρέπει μια ενσύρματη σύνδεση δικτύου, θα επωφεληθείτε από τη χρήση της θύρας Ethernet αντί του Wi-Fi. Τέλος, η θύρα PD USB-C στο dock μπορεί να φορτίσει το smartphone σας.

Ευτυχώς, το dock χρησιμοποιεί μόνο μία θύρα USB-C στον φορητό υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τις περισσότερες θύρες στον υπολογιστή σας εκτός από αυτές που βρίσκονται στο dock. Με το Ugreen Revodok Max 213, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε άφθονα περιφερειακά με τις ρυθμίσεις σας με ευκολία.

  Πώς να προσθέσετε χειροκίνητα το παιχνίδι στο GeForce Experience

Διατηρήστε το φορητό σας φορτισμένο με γρήγορη φόρτιση 90 W

Hannah Stryker / MakeUseOf

Εκτός από το να παρέχει στον υπολογιστή σας πρόσθετες θύρες, η βάση Ugreen Revodok Max 213 μπορεί επίσης να φορτίσει γρήγορα τον φορητό υπολογιστή σας με ισχύ 90 W. Αυτό το κάνει με τη βοήθεια του παρεχόμενου φορτιστή GaN 180W. Επιπλέον, η θύρα PD USB-C του Ugreen Revodok Max 213 υποστηρίζει φόρτιση έως και 20 W για φορητή συσκευή.

Φυσικά, η βάση σύνδεσης μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα το laptop και το smartphone σας. Η επιλογή να το κάνετε είναι εξαιρετική γιατί εξαλείφει την ανάγκη για μεμονωμένους φορτιστές για πολλές συσκευές.

Συμβατότητα: Λειτουργεί με πολλούς φορητούς υπολογιστές Mac και Windows

Το Ugreen Revodok Max 213 λειτουργεί επίσημα με αρκετούς φορητούς υπολογιστές. Λειτουργεί με MacBook Pro, MacBook Airs, Dell XPS 13 και 15, Surface Pro 8, Acer Swift Go 14, HP ENVY x360, Dell Latitude 5540 και Asus Zenbook 14X. Το Ugreen Revodok Max 213 είναι επίσης συμβατό με iPad (τόσο το Air όσο και το Pro). Χρησιμοποίησα το dock με το M3 Pro MacBook Pro 16 ιντσών, το M2 MacBook Air 15 ιντσών και ένα iPad Pro 2022. Το Ugreen Revodok Max 213 δούλεψε με όλα αυτά.

Αν και το Ugreen στοχεύει κυρίως ρυθμίσεις φορητών υπολογιστών με τη βάση σύνδεσης, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Συνέδεσα τις οθόνες Apple Studio στο dock και τις συνέδεσα στο Mac Studio μου και λειτούργησε καλά.

Πρέπει να αγοράσετε το Ugreen Revodok Max 213;

Το Ugreen Revodok Max 213 είναι ένα συναρπαστικό dock για επιτραπέζιους υπολογιστές που, αν και ακριβό, παρέχει πολλές θύρες που μπορούν να ενισχύσουν τον χώρο εργασίας σας. Διαθέτει επίσης εξαιρετική σχεδίαση που μπορεί να συνδυάζεται με τις ρυθμίσεις σας και σας επιτρέπει να φορτίζετε το φορητό υπολογιστή και το smartphone σας ταυτόχρονα με ευκολία. Εάν μπορείτε να ξεπεράσετε την τιμή των 400 $, είναι μια εξαιρετική βάση σύνδεσης για να την έχετε.

Σταθμός σύνδεσης Ugreen Revodok Max 213 Thunderbolt 4

Το Ugreen Revodok Max 213 είναι μια βάση σύνδεσης που είναι σχετικά συμπαγής, περιλαμβάνει Thunderbolt 4 και μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σας.