Μη τεχνολογικές νεοσύστατες εταιρείες συγκέντρωσαν εκατομμύρια και Apple M3 Mac τον Οκτώβριο του 2023

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Οι μη τεχνολογικές νεοσύστατες επιχειρήσεις συγκέντρωσαν εκατομμύρια

Πρόσφατα, υπήρξε ένα κύμα ειδήσεων σχετικά με τη σημαντική χρηματοδότηση που εξασφάλισαν οι εταιρείες τεχνολογίας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωριστεί ότι έχει επίσης λάβει σημαντική χρηματοδότηση μη τεχνολογικές εταιρείες. Ας εξερευνήσουμε μερικές από αυτές τις αξιόλογες επενδύσεις.

  • Septerna: Συγκεντρώθηκαν $150 εκατομμύρια. Η Septerna αναπτύσσει φάρμακα μικρών μορίων που στοχεύουν υποδοχείς συζευγμένους με πρωτεΐνη G, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τη ρύθμιση των κυτταρικών σημάτων και αποτελούν βασικό επίκεντρο στη φαρμακευτική έρευνα.
  • Hyperice: Συγκεντρώθηκαν $100 εκατομμύρια. Είναι μια επωνυμία ευεξίας με υποστήριξη από παίκτες του NBA όπως ο Chris Paul και ο Anthony Davis, εκτιμώντας την εταιρεία στα 700 εκατομμύρια δολάρια.
  • SpyGlass Pharma: Συγκεντρώθηκε $90 εκατομμύρια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον οφθαλμικό κλάδο που ανέπτυξε μια συσκευή για χειρουργική επέμβαση καταρράκτη για τη θεραπεία του γλαυκώματος και άλλων χρόνιων οφθαλμικών παθήσεων.
  • Avnos: Συγκεντρώθηκαν $80 εκατομμύρια. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα υβριδικό μηχάνημα άμεσης σύλληψης αέρα για την απομάκρυνση της απομάκρυνσης του διοξειδίου του άνθρακα από το περιβάλλον.
  • Crossbow Therapeutics: Συγκεντρώθηκαν $80 εκατομμύρια. Η εταιρεία αναπτύσσει θεραπείες με αντισώματα για τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος καρκίνων.
  • Arthrosi Therapeutics: Συγκεντρώθηκαν $75 εκατομμύρια. Είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας.
  • Bobbie: Συγκεντρώθηκαν 70 εκατομμύρια δολάρια. Είναι εταιρεία παιδιατρικής διατροφής.
  • HawkEye 360: Συγκεντρώθηκαν $58 εκατομμύρια. Είναι μια αμυντική επιχείρηση που ειδικεύεται σε δεδομένα και αναλύσεις ραδιοσυχνοτήτων που βασίζονται στο διάστημα.
  • CurvaFix: Συγκεντρώθηκαν $39 εκατομμύρια. Η εταιρεία αναπτύσσει ιατρικές συσκευές για την επιδιόρθωση καταγμάτων.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό χειριστήριο GameCube ή Wiimote στο Dolphin

Η Collective συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια δολάρια για την πλατφόρμα χρηματοοικονομικής της που υποστηρίζεται από AI

Συλλογικός είναι μια πλατφόρμα που φροντίζει από end-to-end οικονομικές δραστηριότητες όπως τήρηση βιβλίων, μισθοδοσία, φορολογικές συμβουλές κ.λπ., για αυτοαπασχολούμενους Επιχειρηματίες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχε συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια από την Innovicus Capital, την Gradient Ventures, την General Partnership και πολλούς άλλους. Η συνολική χρηματοδότηση που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα ανέρχεται σε 82 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κεφάλαια για να βελτιώσει την βασική της πλατφόρμα και να επεκτείνει την εφαρμογή AI σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της.

  Πώς να προσθέσετε τα αγαπημένα σας παράθυρα προτιμήσεων στο Mac Dock

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία, το 40% των αυτοαπασχολούμενων αναμένει ότι οι λύσεις τεχνητής νοημοσύνης θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία τους.

Apple M3-Powered Macs αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με το Bloomberg Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τα iMac που τροφοδοτούνται με M3, το MacBook Air 13 ιντσών και το MacBook Pro τον Οκτώβριο του 2023.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 15 και το Apple Watch, ακολουθούμενο από την κυκλοφορία των Mac που τροφοδοτούνται με M3 τον Οκτώβριο. Επιπλέον, το 2024 αναμένεται να παρουσιάσουν το iPad Pro που τροφοδοτείται από M3 με οθόνη OLED.

  Οι 10 καλύτεροι ανιχνευτές καπνού για να αποδείξουν τη φωτιά στο σπίτι/το γραφείο σας

Το νέο chipset M3 στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης με τη μετάβαση από μια τεχνική κατασκευής πυριτίου 5 νανομέτρων σε μια πιο προηγμένη διαδικασία 3 νανομέτρων. Η τεχνολογία N3E της TSMC θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του chipset M3.

Σημειωτέον, ενώ αποκτά τους ίδιους πυρήνες με τον προκάτοχό του (το chipset M2), το chipset M3 θα επιφέρει βελτιώσεις στην απόδοση και θα εισαγάγει νέες δυνατότητες AI.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.