Μάθετε AI ΔΩΡΕΑΝ με αυτά τα 9 μαθήματα για να ξεκινήσετε την καριέρα σας👨‍💻

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) δεν είναι πλέον απλώς μια λέξη-κλειδί. είναι μια ανοδική τάση που αναδιαμορφώνει τον κόσμο μας.

Από τους φωνητικούς βοηθούς στα smartphone μας μέχρι τα αυτόνομα οχήματα στους δρόμους, η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στην καθημερινή μας ζωή. Τι είναι όμως ακριβώς η τεχνητή νοημοσύνη και πώς λειτουργεί; Ας ξέρουμε!

Στον πυρήνα της, η τεχνητή νοημοσύνη αναπτύσσει συστήματα υπολογιστών που μπορούν να εκτελούν εργασίες που συνήθως απαιτούν ανθρώπινη νοημοσύνη. Αυτές οι εργασίες περιλαμβάνουν την αναγνώριση ομιλίας, τη λήψη αποφάσεων, την επίλυση προβλημάτων και πολλά άλλα.

Η τεχνητή νοημοσύνη το επιτυγχάνει αυτό μέσω της χρήσης πολύπλοκων αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής εκμάθησης. Η μηχανική μάθηση, ένα υποσύνολο της τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέπει στα συστήματα υπολογιστών να αναλύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων, να αναγνωρίζουν μοτίβα και να κάνουν προβλέψεις χωρίς να είναι ρητά προγραμματισμένοι. Είναι σαν να μαθαίνεις σε έναν υπολογιστή να μαθαίνει από παραδείγματα και να βελτιώνει την απόδοσή του με την πάροδο του χρόνου.

Με τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, οι υπολογιστές μπορούν πλέον να κατανοούν την ανθρώπινη γλώσσα, να αναγνωρίζουν αντικείμενα και εικόνες, ακόμη και να προσομοιώνουν ανθρώπινες συνομιλίες. Αυτή η αυξανόμενη ικανότητα έχει ανοίξει το δρόμο για καινοτομίες και αποτελεσματικότητα σε διάφορους κλάδους, που κυμαίνονται από την υγειονομική περίθαλψη και τη χρηματοδότηση έως τις μεταφορές και την ψυχαγωγία.

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά, ανοίγει ευκαιρίες για άτομα που θέλουν να χτίσουν μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της τεχνητής νοημοσύνης και η απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων είναι ζωτικής σημασίας για να παραμείνουμε σχετικοί και ανταγωνιστικοί στη σημερινή αγορά εργασίας.

Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει ορισμένα εξαιρετικά μαθήματα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στο AI. Αυτό θα σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε αυτόν τον συναρπαστικό και ταχέως εξελισσόμενο τομέα.

Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης

Ακολουθούν μερικές από τις σημαντικότερες εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στον σημερινό κόσμο:

Υγειονομική περίθαλψη και Ιατρική Διάγνωση🏥

Με αλγόριθμους μηχανικής μάθησης που αναλύουν ιατρικά δεδομένα, όπως αρχεία ασθενών και εικόνες, η έγκαιρη ανίχνευση ασθενειών γίνεται πιο αποτελεσματική. Εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας και ανάπτυξη φαρμάκων είναι επίσης στον ορίζοντα, βελτιώνοντας τα ιατρικά αποτελέσματα.

Ανίχνευση απάτης🔍

Η τεχνητή νοημοσύνη διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στον εντοπισμό και την πρόληψη της απάτης. Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης μπορούν να αναλύσουν τεράστιες ποσότητες οικονομικών δεδομένων για να εντοπίσουν ύποπτα πρότυπα και συμπεριφορές, βοηθώντας τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να εντοπίσουν και να αποτρέψουν δόλιες δραστηριότητες.

Εικονικοί Βοηθοί🧑‍💻

Οι εικονικοί βοηθοί με τεχνητή νοημοσύνη, όπως οι Siri, Alexa και Google Assistant, έχουν γίνει απαραίτητοι στην καθημερινή μας ζωή. Μπορούν να τα κάνουν όλα – να ορίζουν υπενθυμίσεις, να απαντούν σε ερωτήσεις, να ελέγχουν έξυπνες συσκευές, ακόμη και να κάνουν συνομιλίες σε φυσική γλώσσα μαζί σας.

Εξατομικευμένες συστάσεις✅

Οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης λειτουργούν στο παρασκήνιο σε πλατφόρμες όπως υπηρεσίες ροής, ηλεκτρονικές αγορές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σας παρέχουν προσαρμοσμένες προτάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας. Ανακαλύψτε νέες ταινίες, προϊόντα ή περιεχόμενο που ταιριάζουν απόλυτα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.

Αυτόνομα Οχήματα 🚘

Η τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτεί τα αυτόνομα αυτοκίνητα με αισθητήρες, κάμερες και έξυπνους αλγόριθμους. Αυτά τα αυτόνομα οχήματα μπορούν να πλοηγούνται σε δρόμους, να εντοπίζουν εμπόδια και να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις για να διασφαλίσουν ασφαλή ταξίδια.

  Οι Super Apps εξηγούνται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Predictive Analytics📝

Οι αλγόριθμοι AI μπορούν να αναλύσουν μεγάλα σύνολα δεδομένων και να προσδιορίσουν τάσεις και μοτίβα για να κάνουν προβλέψεις. Αυτό έχει εφαρμογές στα οικονομικά, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιούν τις δραστηριότητές τους.

Παιχνίδι και ψυχαγωγία🎮

Το AI χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για τη δημιουργία ρεαλιστικών χαρακτήρων, τη βελτίωση του παιχνιδιού και την παροχή ευφυών αντιπάλων. Οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να προσαρμοστούν στη συμπεριφορά των παικτών, κάνοντας τα παιχνίδια πιο προκλητικά και καθηλωτικά.

Smart Home Automation🏡

Τα έξυπνα οικιακά συστήματα που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να αυτοματοποιήσουν διάφορες εργασίες, όπως τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, τον έλεγχο του φωτισμού και τη διαχείριση της ασφάλειας του σπιτιού. Αυτά τα συστήματα μαθαίνουν τις προτιμήσεις των χρηστών και προσαρμόζονται στις συνήθειές τους, παρέχοντας άνεση και ενεργειακή απόδοση.

Ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματική ανάπτυξη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

Η υψηλή ζήτηση για επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης οφείλεται στην ταχεία επέκταση των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης σε όλους τους κλάδους. Οι εταιρείες αναζητούν ενεργά ειδικούς για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών.

Ρόλοι όπως μηχανικοί τεχνητής νοημοσύνης, επιστήμονες δεδομένων και ειδικοί στη μηχανική μάθηση έχουν μεγάλη ζήτηση, απαιτώντας εξειδίκευση σε τομείς όπως η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και η όραση υπολογιστή.

Οι τεχνικές AI είναι πολύτιμες σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, τα οικονομικά, το λιανικό εμπόριο και η κατασκευή. Η εξελισσόμενη φύση της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει συνεχείς ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης. Η ενημέρωση για τις εξελίξεις και η απόκτηση νέων δεξιοτήτων μέσω μαθημάτων και πρακτικής εμπειρίας ενισχύουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας.

Η διεπιστημονική φύση της τεχνητής νοημοσύνης προωθεί τη συνεργασία και δημιουργεί ένα διεγερτικό εργασιακό περιβάλλον. Η τεχνητή νοημοσύνη παρέχει άφθονες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Ας βουτήξουμε λοιπόν και ας ανακαλύψουμε πώς μπορείτε να μάθετε δωρεάν τεχνητή νοημοσύνη και να ξεκινήσουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι καινοτομίας. Ας εξερευνήσουμε ορισμένα μαθήματα για να ξεκινήσετε την καριέρα σας.

Generative AI Learning Path από το Google Cloud

Το Google Cloud προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο με περισσότερες από 700 εκπαιδευτικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Μεταξύ των διαφορετικών διαθέσιμων διαδρομών μάθησης είναι το Δημιουργική διαδρομή μάθησης AI.

Αυτή η επιμελημένη συλλογή εστιάζει στη δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης, καλύπτοντας θέματα από μοντέλα μεγάλων γλωσσών έως την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης στο Google Cloud. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Εισαγωγή στο Generative AI, Large Language Models, Responsible AI και Image Generation.

Ο κατάλογος προσφέρει διάφορες μορφές δραστηριότητας, όπως εργαστήρια, αποστολές και μαθήματα πολλαπλών ενοτήτων με βίντεο, έγγραφα και κουίζ. Παρέχει προσωρινή πρόσβαση σε πραγματικούς πόρους cloud για πρακτική μάθηση.

Η πρόοδος ανταμείβεται με σήματα, επιτρέποντας την ακριβή μέτρηση της επιτυχίας. Ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι, οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, να αποκτήσουν δεξιότητες και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του χρησιμοποιώντας το Google Cloud.

Στοιχεία AI

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στην εργασία και την καθημερινή σας ζωή; Θέλετε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τι πραγματικά συνεπάγεται η τεχνητή νοημοσύνη και πώς αναπτύσσεται;

ο Στοιχεία AI είναι μια πρωτοβουλία της MinnaLearn και του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι που στοχεύει να απομυθοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη και να την καταστήσει προσβάσιμη σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων. Αυτά τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτικές ασκήσεις. Δεν χρειάζονται προηγμένες δεξιότητες μαθηματικών ή προγραμματισμού, καθιστώντας τις προσιτές σε όποιον ενδιαφέρεται για την τεχνητή νοημοσύνη.

Τα μαθήματα καλύπτουν θέματα όπως Εισαγωγή στην τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας πληροφορίες για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της τεχνητής νοημοσύνης χωρίς περίπλοκη τεχνική γλώσσα. Το Building AI διερευνά αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης, που προτείνονται για όσους έχουν βασικές δεξιότητες Python.

Το Elements of AI έχει ενδυναμώσει πάνω από 1 εκατομμύριο μαθητές από 170+ χώρες, με το 40% να είναι γυναίκες, ξεπερνώντας τον μέσο όρο στην επιστήμη των υπολογιστών. Εγγραφείτε για να αποκτήσετε μια σταθερή βάση τεχνητής νοημοσύνης και να περιηγηθείτε με αυτοπεποίθηση στον κόσμο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

  Ξεκινώντας με τα εικονικά περιβάλλοντα στην Python

Εισαγωγή στο AI από το Udacity

Ανακαλύψτε το δυναμικό πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) με το «Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνημάθημα που προσφέρεται από το Udacity.

Με επικεφαλής ειδικούς του κλάδου, αυτό το μάθημα παρέχει μια ισχυρή βάση στις σύγχρονες έννοιες της τεχνητής νοημοσύνης και στις ποικίλες εφαρμογές τους. Καλύπτει τα βασικά της τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών, της αβεβαιότητας, της μηχανικής μάθησης και της λογικής, και διερευνά θέματα όπως η επεξεργασία εικόνας, η ρομποτική, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και άλλα.

Σχεδιασμένο για μεσαίου επιπέδου μαθητές, προσφέρει μια εμπειρία με αυτό-ρυθμούς και συνιστάται για όσους είναι εξοικειωμένοι με τη θεωρία πιθανοτήτων. Μέρη αυτού του μαθήματος παρουσιάζονται σε προηγμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, καθιστώντας το πολύτιμο πόρο για περαιτέρω σπουδές. Αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις επεκτεινόμενες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και ωθήστε τα όρια της ανθρώπινης ικανότητας.

Μάθετε Βασικά για την Τεχνητή Νοημοσύνη από την Udemy

Μάθετε Βασικά για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) είναι ένα ολοκληρωμένο μάθημα που προσφέρεται από την Udemy. Βουτήξτε στην ιστορία, την ανάπτυξη και τις πρόσφατες εξελίξεις στο AI, εξερευνώντας διάφορους τύπους AI και τις εφαρμογές του τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Αυτό το μάθημα προσφέρει πληροφορίες για την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης τα τελευταία 70 χρόνια και τον αντίκτυπό της στις βιομηχανίες και την κοινωνία. Υπογραμμίζει τις θετικές πτυχές της τεχνητής νοημοσύνης, όπως οι εξελίξεις στην ιατρική και η πρόσβαση στη γνώση, καθώς και πιθανές προκλήσεις όπως η ανισότητα.

Σχεδιασμένο για μη ειδικούς, δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού ή αλγορίθμων. Το μάθημα συνδυάζει διαλέξεις βίντεο, υλικό ανάγνωσης και ντοκιμαντέρ για την ενίσχυση της κατανόησης.

Είτε είστε αρχάριος είτε θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους. Ως εκ τούτου, εγγραφείτε δωρεάν και ξεκινήστε ένα ταξίδι για να κατανοήσετε και να εξερευνήσετε τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης.

Εισαγωγή στην τεχνητή νοημοσύνη από τη SimpliLearn

Εισαγωγή του SimpliLearn στο AI Το μάθημα παρέχει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στην τεχνητή νοημοσύνη, καλύπτοντας βασικές έννοιες, ροές εργασίας και τα βασικά στοιχεία της μηχανικής μάθησης και της βαθιάς μάθησης.

Μέσα από περιπτώσεις πρακτικής χρήσης, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και θα κατανοήσετε τις διακρίσεις μεταξύ εποπτευόμενης, χωρίς επίβλεψη και ενισχυτικής μάθησης. Εγγραφείτε σε αυτό το δωρεάν μάθημα για να μάθετε για το σκοπό και τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης.

Εξερευνήστε ροές εργασιών βαθιάς μάθησης και μηχανικής μάθησης, αποκτώντας γερές βάσεις σε αυτές τις τεχνικές. Το μάθημα καλύπτει την εποπτευόμενη, ημι-εποπτευόμενη και χωρίς επίβλεψη μάθηση, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη κατανόηση των προσεγγίσεων της τεχνητής νοημοσύνης.

Είτε επιδιώκετε μια καριέρα ως μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης είτε απλά ξεκινώντας το ταξίδι σας στην τεχνητή νοημοσύνη, αυτό το μάθημα είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης. Αναπτύξτε βασικές δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης, επεκτείνετε τις γνώσεις σας για τις έννοιες της τεχνητής νοημοσύνης και ξεκινήστε μια συναρπαστική περιπέτεια εκμάθησης με το μάθημα Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη του SkillUp.

Εισαγωγή στην τεχνητή νοημοσύνη από την Great Learning

Βυθιστείτε στον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης με αυτό το μάθημα που προσφέρει Μεγάλη Μάθηση. Αυτό το δωρεάν μάθημα παρέχει μια σταθερή βάση στην τεχνητή νοημοσύνη, καλύπτοντας βασικά θέματα όπως τα νευρωνικά δίκτυα, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) και η όραση υπολογιστή.

Με επικεφαλής τον Δρ. Abhinanda Sarkar, αυτό το ολοκληρωμένο μάθημα διερευνά τις βασικές αρχές της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Να κατανοήσουν τα νευρωνικά δίκτυα και τη σύνδεσή τους με βιολογικούς νευρώνες. Μάθετε τα βασικά του NLP με πρακτικά παραδείγματα όπως η ανάλυση συναισθημάτων και τα chatbots. Εμβαθύνετε στην όραση υπολογιστή, μελετώντας εργασίες όπως ταξινόμηση εικόνων, αναγνώριση προσώπου και ανάλυση βίντεο και κυκλοφορίας.

Αυτό το μάθημα συνδυάζει θεωρία και πρακτικές εφαρμογές, με επικεφαλής έναν έμπειρο διευθυντή σχολής. Έτσι, εγγραφείτε για να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για την τεχνητή νοημοσύνη και τους τομείς της και λάβετε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων για να επιδείξετε το επίτευγμά σας.

  Η επεξεργασία μισθοδοσίας είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε με το Rippling grtechpc.org

AI For Everyone από την Coursera

Το μάθημα “AI για όλους” που προσφέρεται από το deeplearning.ai στο Coursera έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της τεχνητής νοημοσύνης, όχι μόνο για μηχανικούς αλλά για άτομα από όλα τα υπόβαθρα.

Αυτό το μάθημα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για μη τεχνικούς συναδέλφους που θέλουν να μάθουν πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ωφελήσει τον οργανισμό τους. Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε διάφορες έννοιες AI, συμπεριλαμβανομένων των νευρωνικών δικτύων, της μηχανικής μάθησης και της βαθιάς μάθησης.

Αποκτήστε μια ρεαλιστική κατανόηση των δυνατοτήτων και των περιορισμών της τεχνητής νοημοσύνης και μάθετε να εντοπίζετε ευκαιρίες για εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης στον οργανισμό σας. Ανακαλύψτε τη διαδικασία δημιουργίας έργων μηχανικής μάθησης και επιστήμης δεδομένων και λάβετε καθοδήγηση σχετικά με την εργασία με ομάδες τεχνητής νοημοσύνης και την ανάπτυξη στρατηγικής τεχνητής νοημοσύνης.

Περιλαμβάνονται επίσης συζητήσεις σχετικά με τις ηθικές και κοινωνικές επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης. Ενώ οι μη τεχνικοί μαθητές είναι ο πρωταρχικός στόχος, οι μηχανικοί μπορούν επίσης να επωφεληθούν. Έτσι, ολοκληρώνοντας το μάθημα, θα αποκτήσετε δεξιότητες σε ροές εργασιών μηχανικής μάθησης, ορολογία AI, στρατηγική και έργα επιστήμης δεδομένων.

Εισαγωγή στο AI από την Intellipaat

Εισαγωγή της Intellipaat στο AIΤο μάθημα προσφέρει μια αυτοδύναμη εμπειρία εκμάθησης για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις βασικές αρχές της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης και της βαθιάς μάθησης.

Αναπτύχθηκε από ειδικούς του κλάδου, αυτό το μάθημα παρέχει πρακτικά έργα και στοχεύει να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας AI.

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως οδηγός για αρχάριους για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της εκμάθησης αυτής της νέας τεχνολογίας. Καλύπτει τα βασικά της τεχνητής νοημοσύνης, ρυθμίζοντας το TensorFlow και εξερευνά τη βαθιά μάθηση και τα νευρωνικά δίκτυα μέσω πρακτικών ασκήσεων. Οι εργασίες και τα κουίζ ενισχύουν τη μάθηση.

Με την εγγραφή σας, θα αποκτήσετε δεξιότητες στην τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση, τη βαθιά μάθηση, το TensorFlow, τα νευρωνικά δίκτυα και τους αλγόριθμους βελτιστοποίησης. Επιπλέον, το μάθημα προσφέρει περίπου 3 ώρες αυτοδύναμης μάθησης και παρέχει δια βίου πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος. Εγγραφείτε τώρα για πιστοποίηση AI.

AI Full Course By Edureka

Αυτό το ολοκληρωμένο βίντεο στο YouTube από τον Edureka με θέμα “Τεχνητή νοημοσύνη” παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των εννοιών της τεχνητής νοημοσύνης μέσω πρακτικών παραδειγμάτων. Το βίντεο είναι περίπου 5 ώρες και καλύπτει διάφορα θέματα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση και τη βαθιά μάθηση.

Το βίντεο ξεκινά με μια εισαγωγή και στη συνέχεια εμβαθύνει στην ιστορία και τη ζήτηση για AI. Εξηγεί την έννοια της τεχνητής νοημοσύνης και διερευνά τις εφαρμογές της. Συζητούνται διάφοροι τύποι AI, μαζί με τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται συνήθως στο AI.

Αυτό το περιεκτικό βίντεο καλύπτει διάφορα θέματα τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης και βαθιάς μάθησης. Εξηγεί τη διαδικασία μηχανικής μάθησης και κάνει διαφοροποίηση μεταξύ εποπτευόμενης, χωρίς επίβλεψη και ενισχυτικής μάθησης. Εξερευνά αλγόριθμους όπως γραμμική παλινδρόμηση, λογιστική παλινδρόμηση, δέντρα αποφάσεων και πολλά άλλα.

Το βίντεο εισάγει επίσης τη βαθιά μάθηση και καλύπτει έννοιες όπως το perceptron μονής στρώσης, η οπίσθια διάδοση και τα συνελικτικά νευρωνικά δίκτυα. Αγγίζει την επεξεργασία της φυσικής γλώσσας και παρέχει πρακτικές επιδείξεις.

Το βίντεο ολοκληρώνεται αναφέροντας το πρόγραμμα Masters Machine Learning από την Edureka. Συνολικά, προσφέρει λεπτομερείς γνώσεις και πρακτικές γνώσεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση και τη βαθιά μάθηση.

Τελικές Λέξεις

Έτσι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον συναρπαστικό τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), υπάρχουν πολλά διαθέσιμα δωρεάν μαθήματα που μπορούν να σας προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Ωστόσο, τα προαναφερθέντα μαθήματα προσφέρουν την καλύτερη ολοκληρωμένη κατανόηση των εννοιών, των ροών εργασίας και των εφαρμογών AI και πρακτική εμπειρία με τεχνικές μηχανικής μάθησης και βαθιάς μάθησης.

Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας, αυτά τα μαθήματα καλύπτουν διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων και παρέχουν πολύτιμους πόρους για μάθηση με τον δικό σας ρυθμό.

Με την εγγραφή σας σε αυτά τα μαθήματα, μπορείτε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και να ανοίξετε πόρτες σε συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην τεχνητή νοημοσύνη. Επομένως, μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε δωρεάν τεχνητή νοημοσύνη και ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Ξεκινήστε το ταξίδι εκμάθησης AI σήμερα!

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε διαδικτυακά μαθήματα για να μάθετε για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).