Λήψη 30+ καλύτερων Rainmeter Skins για Windows 10 2023 – (Παρόμοια θέματα)

Το λειτουργικό σύστημα Windows ήταν πάντα πολύ ευέλικτο όταν πρόκειται για την εγκατάσταση λογισμικού και εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. Αυτό το λογισμικό μπορεί να κυμαίνεται από λογιστικά συστήματα έως κάτι τόσο απλό όσο ένα πρόγραμμα προβολής εικόνων.

Πριν από τα Windows 10, υπήρχε εξαιρετική υποστήριξη για θέματα τρίτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προσαρμογή έχει σταματήσει. Υπάρχουν ακόμα αρκετά εκπληκτικοί τρόποι για να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του λειτουργικού συστήματος Windows και η εγκατάσταση του μετρητή βροχής είναι ένας από αυτούς.

Το Rain Meter είναι μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που εκτελεί διάφορα θέματα στην επιφάνεια εργασίας σας για να εμφανίσει ένα προσαρμοσμένο widget. Αυτό το γραφικό στοιχείο εμφανίζει πολλές σημαντικές πληροφορίες, όπως τη χρήση της CPU και τη μνήμη. Κάθε θέμα έχει μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά λειτουργίας του, όπως λήψη σημειώσεων ή παρουσίαση εικόνων κ.λπ.

  Πώς να δείτε τους στίχους τραγουδιών σε iPhone, iPad, Mac ή Apple TV

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε για τα καλύτερα θέματα του Rain Meter, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα 30 θέματα Rain Meter για εσάς. Δώσαμε επίσης έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης αυτών των καλύτερων θεμάτων του μετρητή βροχής για να κάνετε τα πάντα εύκολα για εσάς. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Πώς να εγκαταστήσετε τις καλύτερες επιφάνειες μετρητών βροχής.

Λοιπόν, εδώ είναι ένας λεπτομερής οδηγός βήμα προς βήμα, τον οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε για τον τρόπο εγκατάστασης των καλύτερων θεμάτων Rain Meter στα Windows. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα.

  Πώς να κάνετε τον υπολογιστή Windows πιο γρήγορο με το WinOptimizer;

Μέθοδος 1. Για δέρματα μορφής .rmskin.

Η μορφή .rmskin είναι απλή για την εγκατάσταση του δέρματος. Απλώς κάντε διπλό κλικ στο αρχείο και θα εγκατασταθεί αυτόματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν τοποθεσίες αρχείων και ρυθμίσεις, καθώς τα δέρματα αυτής της μορφής συνοδεύονται από ένα διαμορφωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης. Ως εκ τούτου, είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν.

Μέθοδος 2. Για Skins με μορφή .zip

Ορισμένα δέρματα Rain Meter διατίθενται σε μορφή zip. Αυτά τα δέρματα πρέπει να εγκατασταθούν χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο τρόπο που θα σας πούμε. Χρειάζεστε WinRar ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό εξαγωγής zip για να εγκαταστήσετε αυτά τα skins. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, πρέπει να εξαγάγετε το αρχείο zip θέματος στο φάκελο Rainmeter Skins. Η διαδρομή για τον φάκελο δίνεται εδώ:

  Πώς να διορθώσετε τις κολλημένες λήψεις στην εφαρμογή Windows Store

C:UsersYourNameDocumentsRainmeterSkins

Οι καλύτερες επιφάνειες βροχής μετρητών.

Παρακάτω δίνονται τα καλύτερα θέματα Rain Meter που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας των Windows.

1. Ηλεκτρικός Χώρος.

2. Windows 2019.

3. Πεδίο μάχης 3.

4. Τέλος του κόσμου.

5. Οψιάνος.

6. Mass Effect Skin.

7. Πέφτει το σκοτάδι.

8. Facebook 2.1.1.

9. Pog Pack.

10. Adian Bolon Aero.

11. Το Rainmeter Desktop μου.

12. Galaxy Suite Rainmeter.

13. Χώρος.

14. Switchin.

15. Eker- Lina Rainmeter The SKIN.

16. Σουίτα Pileus.

17. Taboo – Vision Rainmeter skin.

18. Ορδή.

19. Κωδικοποιημένη έκδοση 1.2.3.

20. MoonGlow.

21. Before Dawn RM Bar.

22. Ξυράφι.

23. ABP 1.2.

24. Black Parade 7.

25. Πορτοκαλί Λάμψη.

26. Morph.

27. Νέα επιφάνεια εργασίας Rainmeter.

28. ΤΕΧ-Α.

29. Black-Apps.

30. Επιφάνεια εργασίας.

Ως εκ τούτου, αυτά είναι τα καλύτερα διαθέσιμα θέματα Rain Meter.

Συμπερασματικά, αυτά είναι τα καλύτερα Rain Meter Skins που είναι διαθέσιμα για επιτραπέζιους υπολογιστές Windows. Ελπίζουμε ότι χρησιμοποιώντας τον παραπάνω οδηγό και τα καλύτερα θέματα του μετρητή βροχής παραπάνω. λαμβάνετε τη ρύθμιση της επιφάνειας εργασίας που επιθυμείτε. Για τυχόν απορίες καθώς και προτάσεις, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω.