Καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που κάνει καλά τα βασικά

Βασικά Takeaways

 • Το ExpressVPN Keys είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που διατίθεται ως επέκταση του Chrome και στην εφαρμογή ExpressVPN για Android και iOS.
 • Απαιτεί μια συνδρομή ExpressVPN, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε ακόμα και μετά τη λήξη της συνδρομής σας.
 • Το ExpressVPN Keys πέρασε από ανεξάρτητο έλεγχο ασφαλείας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης για την προστασία των κωδικών πρόσβασής σας.

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα στο λογισμικό VPN, αλλά δεν γνωρίζουν πολλοί ότι παρέχει επίσης έναν ασφαλή διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή VPN, το ExpressVPN μπορεί να μην είναι η πρώτη σας θύρα κλήσης όταν σκέφτεστε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης—αλλά ίσως ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Τα κλειδιά ExpressVPN είναι δωρεάν με κάθε συνδρομή ExpressVPN, λειτουργούν στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή με το smartphone σας και, το καλύτερο από όλα, είναι απίστευτα απλό στη χρήση.

Δοκιμάζω τα κλειδιά ExpressVPN για να δω πώς συγκρίνεται με άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης και εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Google Password Manager, μπορεί να είναι καιρός να κάνετε την αλλαγή.

Κλειδιά ExpressVPN

Το ExpressVPN Keys είναι μια σχετικά νέα προσθήκη στον κόσμο των διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, αλλά κάνει το πιο σημαντικό πράγμα καλά: προστατεύει τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασής σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η διεπαφή χρήστη του είναι εύκολη στην πλοήγηση και λειτουργεί καλά ως επί το πλείστον, αλλά έχει ορισμένα προβλήματα με την αυτόματη συμπλήρωση πληροφοριών στην εφαρμογή για κινητά με προγράμματα περιήγησης για κινητά και υπάρχουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά που θα ήταν καλό να δείτε στο μελλοντικές ενημερώσεις.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη διεπαφή
 • Απλή εισαγωγή κωδικών πρόσβασης
 • Άριστη προστασία
 • Μπορεί να εισάγει πληροφορίες χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας
 • Περιλαμβάνεται με τη συνδρομή ExpressVPN

Μειονεκτήματα

 • Η αυτόματη συμπλήρωση δεν λειτούργησε σωστά κατά καιρούς
 • Η εφαρμογή για κινητά χρειάζεται λίγη δουλειά για την ενσωμάτωση με προγράμματα περιήγησης για κινητά
 • Θέλετε προφίλ χρηστών

Το ExpressVPN Keys είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για Chrome, Android και iOS

Το ExpressVPN Keys είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που αναπτύχθηκε από την ExpressVPN. Είναι διαθέσιμο ως επέκταση του Google Chrome και ως μέρος της εφαρμογής ExpressVPN για Android και iOS.

Λήψη: Κλειδιά ExpressVPN για Χρώμιο ǀ Android ǀ iOS (Απαιτείται συνδρομή)

Χρειάζεστε μια συνδρομή ExpressVPN για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα κλειδιά ExpressVPN. Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα κλειδιά ExpressVPN στις συσκευές σας ακόμα και μετά τη λήξη της συνδρομής σας στο ExpressVPN, κάτι που είναι υπέροχο αν δεν θέλετε να μετακινήσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε άλλο πάροχο.

Τα κλειδιά ExpressVPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης λογαριασμού, ονομάτων χρήστη και άλλων διαπιστευτηρίων, μαζί με πληροφορίες πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και άλλες ασφαλείς σημειώσεις.

Πόσο κοστίζουν τα κλειδιά ExpressVPN και πώς συγκρίνεται;

Σε αυτό, μια συνδρομή ExpressVPN κοστίζει:

 • Ένας μήνας: 12,95 $
 • Έξι μήνες: 9,99 $ ανά μήνα (59,94 $)
 • 12 μήνες: 8,32 $ ανά μήνα (99,84 $)

Τώρα, προτού πείτε ότι είναι λίγο ακριβό για έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, θυμηθείτε ότι λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες του ExpressVPN σε αυτήν την τιμή, όχι μόνο τα Κλειδιά. Έτσι, ενώ το 1Password είναι φθηνότερο στα 2,99 $ το μήνα, είναι απλώς ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης (καλός, θυμηθείτε.) Πιο συγκρίσιμο είναι το Dashlane, το οποίο περιλαμβάνει και VPN και διαχείριση κωδικών πρόσβασης σε ένα μόνο πακέτο.

  Τα καλύτερα γάντια gaming του 2023

Το Dashlane κοστίζει 3,33 $ το μήνα, αλλά το VPN του (το οποίο είναι στην πραγματικότητα το Hotspot Shield) μοιάζει περισσότερο ως εκ των υστέρων παρά ως σοβαρό χαρακτηριστικό. Μπορεί να ξεμπλοκάρει κάποιο περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς, αλλά δεδομένου ότι το Dashlane εδρεύει στις ΗΠΑ, δεν είναι μια υπηρεσία που θα συνιστούσαμε λόγω των ισχυρών νόμων διατήρησης δεδομένων της χώρας και της πιθανότητας κρατικής παρέμβασης. Επιπλέον, δεν είναι σαφές εάν το Dashlane VPN/Hotspot Shield καταγράφει τα δεδομένα σας κατά τη χρήση και έχοντας αυτό κατά νου, είναι δύσκολο να το προτείνουμε μέσω του ExpressVPN, ακόμη και σε φθηνότερη τιμή.

Το NordVPN είναι ρεαλιστικά η καλύτερη σύγκριση, καθώς η υπηρεσία VPN ελέγχεται συνεχώς και ο συνδυασμός διαχείρισης κωδικών πρόσβασης VPN κοστίζει 5,99 $ το μήνα για 12 μήνες, που είναι 71,88 $ στην προσφορά (σημειώστε ότι κοστίζει 126,96 $ ετησίως χωρίς, το οποίο είναι περίπου 10,58 $ το μήνα).

Είναι απλό να εισαγάγετε κωδικούς πρόσβασης

Ο τρόπος χρήσης των κλειδιών ExpressVPN διαφέρει ελαφρώς μεταξύ της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης και των εκδόσεων για κινητά, αλλά και οι δύο είναι απλές στη χρήση.

Η λήψη και η εγκατάσταση της επέκτασης Keys είναι απλή. μόλις κατεβάσετε το Επέκταση Chrome Keys ExpressVPNθα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας στο ExpressVPN χρησιμοποιώντας έναν κωδικό επαλήθευσης.

Μόλις αντιγραφεί, το Keys θα ενεργοποιήσει και θα εκκινήσει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ισχυρό και μοναδικό κύριο κωδικό πρόσβασής σας, ο οποίος προστατεύει τα Κλειδιά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρό αλλά αξιομνημόνευτο κωδικό πρόσβασης εδώ, καθώς η εγγραφή του κύριου κωδικού πρόσβασης καταργεί κάπως το αντικείμενο της χρήσης ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης στην αρχή. Μόλις οριστεί ο κύριος κωδικός πρόσβασης, μπορείτε να ξεκινήσετε την εισαγωγή κωδικών πρόσβασης από αλλού, με προεπιλεγμένες επιλογές, όπως Chrome, 1Password, Dashlane, LastPass και Bitwarden, καθώς και την επιλογή εισαγωγής από άλλες υπηρεσίες.

Σε όλες τις περιπτώσεις, θα χρειαστείτε μια εξαγωγή αρχείου CSV των υπαρχόντων κωδικών πρόσβασής σας. Η λήψη και η εξαγωγή ενός CSV με την κύρια λίστα κωδικών πρόσβασης είναι πάντα ένας επικίνδυνος τρόπος μεταφοράς τέτοιων ζωτικής σημασίας δεδομένων. Αλλά χωρίς υπηρεσίες άμεσης μεταφοράς μεταξύ των μεγάλων διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, αυτός είναι συχνά ο ευκολότερος τρόπος—απλώς θυμηθείτε να διαγράψετε πλήρως το αρχείο CSV μόλις τελειώσετε.

Μόλις έχετε το εξαγόμενο αρχείο κωδικού πρόσβασης, πατήστε Επιλογή αρχείου στα κλειδιά ExpressVPN και αφήστε την εισαγωγή να ξεκινήσει. Θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διαβάσετε το αρχείο CSV, μετά από τα οποία όλοι οι κωδικοί πρόσβασης θα είναι έτοιμοι.

Μη αυτόματη εισαγωγή κωδικών πρόσβασης σε κλειδιά ExpressVPN

Μπορείτε επίσης να εισάγετε χειροκίνητα κωδικούς πρόσβασης στα κλειδιά ExpressVPN έναν προς έναν. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι το ίδιο με την προσθήκη νέου ιστότοπου και κωδικού πρόσβασης, τον οποίο θα εξηγήσω τη διαδικασία για λίγο.

Για να προσθέσετε μη αυτόματα ένα υπάρχον όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στα κλειδιά ExpressVPN:

 • Μεταβείτε στον εν λόγω ιστότοπο ή υπηρεσία και, στη συνέχεια, πατήστε το κόκκινο πλήκτρο στη γραμμή ονόματος χρήστη/διεύθυνσης email.
 • Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Κλειδιά ExpressVPN, ρωτώντας εάν θέλετε να προσθέσετε σύνδεση στα κλειδιά ExpressVPN.
 • Επιλέξτε αυτό και ο πίνακας σύνδεσης Αποθήκευση κλειδιών ExpressVPN θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη/της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του υπάρχοντος κωδικού πρόσβασης (αποκρύπτεται αλλά είναι ορατός κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του ματιού).
 • Πατήστε Αποθήκευση για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Τώρα, την επόμενη φορά που θα ανοίξετε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να πατήσετε ξανά το λογότυπο του κόκκινου πλήκτρου και θα ζητήσει από τα κλειδιά ExpressVPN να δώσουν τον κωδικό πρόσβασης.

    5 δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία για τη δημιουργία νέων λογότυπων ή επανασχεδιασμού εικονιδίων

  Πολλαπλοί τρόποι προσθήκης νέου ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης

  Την πρώτη φορά που προσπάθησα να προσθέσω νέα δεδομένα σύνδεσης στα κλειδιά ExpressVPN, δεν βρήκα τη διαδικασία εντελώς διαισθητική. Ήθελα τα ExpressVPN Keys να δημιουργήσουν έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης παρόμοιο με τον τρόπο που λειτουργούν πλέον τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης, προσφέροντας μια λύση στο πεδίο κωδικού πρόσβασης που ταιριάζει στις απαιτήσεις. Ωστόσο, τα κλειδιά ExpressVPN δεν λειτουργούν έτσι.

  Πρέπει να προσθέσω ότι δεν είναι ότι το ExpressVPN δεν λειτουργεί καλά. ήταν απλώς διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει.

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο ή την υπηρεσία όπου δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό.
 • Πατήστε το εικονίδιο Κλειδιά στο δίσκο επέκτασης του προγράμματος περιήγησής σας και, στη συνέχεια, ξεκλειδώστε τα κλειδιά ExpressVPN εισάγοντας τον Κύριο κωδικό πρόσβασης.
 • Μόλις ξεκλειδωθεί, πατήστε το πράσινο εικονίδιο συν και, στη συνέχεια, Προσθήκη νέας σύνδεσης.
 • Τώρα, προσθέστε το όνομα του ιστότοπου, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Στη συνέχεια, πατήστε Χρειάζεστε νέο κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε την οθόνη δημιουργίας ασφαλούς κωδικού πρόσβασης. Αυξήστε το μήκος του κωδικού πρόσβασης στο επιθυμητό ποσό και, στη συνέχεια, πατήστε Χρήση κωδικού πρόσβασης.
 • Στη διεύθυνση URL ιστότοπου, εισαγάγετε τη διεύθυνση του ιστότοπου.
 • Πατήστε Αποθήκευση.
 • Τώρα, εισαγάγετε τις ίδιες πληροφορίες στον ιστότοπο στον οποίο εγγράφεστε και ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής.
 • Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στον ιστότοπο, τα κλειδιά ExpressVPN θα είναι διαθέσιμα για να δώσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ωστόσο, τα κλειδιά ExpressVPN δεν κυκλοφόρησαν σε ορισμένους ιστότοπους. Για παράδειγμα, δεν μπόρεσα να εμφανίσω το εικονίδιο του κόκκινου κλειδιού όταν προσπαθούσα να δημιουργήσω ένα παράδειγμα λογαριασμού Reddit για αυτήν την αξιολόγηση, ακόμη και μετά τη δημιουργία λογαριασμού χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο.

  Ωστόσο, λειτουργεί καλά σε άλλους ιστότοπους όπου έφτιαξα ένα παράδειγμα λογαριασμού, όπως το Netflix. Όταν εμφανιστεί το εικονίδιο με το κόκκινο κλειδί, η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού είναι πολύ πιο απλή από την παραπάνω μέθοδο. Πάρτε για παράδειγμα το Netflix.

 • Εισαγάγα τη διεύθυνση email μου και, στη συνέχεια, τοποθέτησα πάνω από το εικονίδιο Κλειδιά ExpressVPN, το οποίο με ώθησε να προσθέσω τον λογαριασμό.
 • Προσθέτω τον λογαριασμό στα Κλειδιά ExpressVPN χωρίς κωδικό πρόσβασης, μετά Αποθήκευση και μεταβαίνω στο επόμενο μέρος της διαδικασίας δημιουργίας λογαριασμού.
 • Στην επόμενη οθόνη, το ExpressVPN Keys παρέχει έναν πολύ ισχυρό κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια αποθηκεύει τις πληροφορίες στην υπάρχουσα σύνδεσή μου.
 • Τώρα, αυτό είναι απλό, και πώς πρέπει να λειτουργεί κάθε φορά. Η πρώτη μέθοδος, η οποία αναφέρεται επίσης στον ιστότοπο ExpressVPN ως “Πώς να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας για έναν νέο λογαριασμό”, δεν αναφέρει καν τη δεύτερη μέθοδο. Όχι ότι η ExpressVPN Keys είναι μόνη σε αυτήν την κάπως απογοητευτική διαδικασία. Το 1Password έχει επίσης τα ίδια προβλήματα.

  Προβλήματα αυτόματης συμπλήρωσης σε κινητά

  Η εφαρμογή για smartphone ExpressVPN χρειάζεται λίγη δουλειά, ειδικά γύρω από τη διαδικασία δημιουργίας και αποθήκευσης διευθύνσεων email και ονομάτων χρήστη και την εκκίνηση της ίδιας της εφαρμογής. Δοκίμασα την εφαρμογή ExpressVPN σε μια σειρά συσκευών Android (OnePlus Nord, Nothing Phone 2 και Tecno Phantom V Flip) και βρήκα τα ίδια προβλήματα με την αυτόματη συμπλήρωση και τη δημιουργία λογαριασμού.

  Πολλές φορές, η διαδικασία αυτόματης συμπλήρωσης δεν λειτουργούσε όταν χρησιμοποιούσα το Chrome, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής μου. Αλλά αν κατευθυνθείτε στη σελίδα Αντιμετώπισης προβλημάτων αυτόματης συμπλήρωσης ExpressVPN για συμβουλές, απλώς επαναλαμβάνει την κανονική διαδικασία δημιουργίας σελίδας λογαριασμού, η οποία δεν βοηθάει. Η μετάβαση στον Firefox επέτρεψε να αρχίσει να λειτουργεί η αυτόματη συμπλήρωση, αλλά βρήκα το εικονίδιο Κλειδιά ExpressVPN να επιπλέει πάνω από τη γραμμή URL αντί να έχει μια εύχρηστη επιλογή μέσα στα πεδία εισαγωγής κειμένου.

    Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ από το Netflix

  Αυτό με φέρνει στο επόμενο σημείο: πόσα άτομα χρησιμοποιούν ιστότοπους στα smartphone τους; Εάν χρησιμοποιώ το Reddit, χρησιμοποιώ την εφαρμογή Reddit και δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης συμπλήρωσης σε καμία συσκευή. Ήταν μια παρόμοια ιστορία με άλλες εφαρμογές που δοκίμασα.

  Η διαδικασία για κινητά είναι επίσης προς τα πίσω. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να πάνε σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή, να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους και να βάλουν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης να αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες, να μην πάνε στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, να δημιουργήσουν τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και μετά να ελπίζουν ότι θα μεταπηδήσουν αυτόματα στον ιστότοπο ή στον λογαριασμό .

  Είναι ασφαλή τα κλειδιά ExpressVPN;

  Για όλα τα προβλήματα των κλειδιών ExpressVPN σχετικά με την εισαγωγή νέων διαπιστευτηρίων, είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με καλά διαπιστευτήρια ασφαλείας.

  Πρώτον, τα κλειδιά ExpressVPN ήταν ανεξάρτητα ελεγμένο από το Cure53, μια εταιρεία ασφάλειας δοκιμών διείσδυσης που ειδικεύεται στους διαχειριστές VPN και κωδικών πρόσβασης. Το Cure53 έχει ελέγξει προηγουμένως το NordVPN και το Surfshark, μεταξύ άλλων, και τα κλειδιά ExpressVPN που πέρασαν με μεγάλη επιτυχία.

  Δεύτερον, τα κλειδιά ExpressVPN χρησιμοποιούν αυτό που είναι γνωστό ως κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, που ουσιαστικά σημαίνει ότι κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση και να αποκρυπτογραφήσει τους κωδικούς πρόσβασής σας. Το ExpressVPN δεν έχει ποτέ πρόσβαση στα ονόματα χρήστη, τους κωδικούς πρόσβασης ή οτιδήποτε άλλο αποθηκεύετε στα Κλειδιά. Εάν παραβιαζόταν το ExpressVPN, οι χάκερ δεν θα είχαν πρόσβαση στη βάση δεδομένων του κωδικού πρόσβασής σας.

  Επιπλέον, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 για την ασφάλεια των δεδομένων σας, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας είναι εξαιρετικά ασφαλή.

  Λειτουργίες κλειδιών ExpressVPN που θα ήθελα να δω

  Είμαι εντυπωσιασμένος με τα κλειδιά ExpressVPN. Η ελαφριά και συγκρατημένη προσέγγισή του στη διαχείριση κωδικών πρόσβασης είναι χρήσιμη και συνολικά, τα κλειδιά ExpressVPN είναι εύχρηστα.

  Ωστόσο, δεδομένου του ανταγωνισμού μεταξύ των διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που θα ήθελα να δω καθώς τα Κλειδιά ExpressVPN ωριμάζουν ως προϊόν.

 • Υποστήριξη ελέγχου ταυτότητας κωδικού πρόσβασης/υλισμικού: Η επιλογή χρήσης κλειδιού πρόσβασης ή κλειδιού ελέγχου ταυτότητας υλικού θα ήταν μια χρήσιμη προσθήκη και θα ενίσχυε την ασφάλεια.
 • Προφίλ χρήστη: Κοινή χρήση υπολογιστή με τον σύντροφό σας, τον αδερφό σας ή κάτι παρόμοιο; Θα ήταν χρήσιμο να έχετε την επιλογή εναλλαγής μεταξύ ασφαλών προφίλ κλειδιών ExpressVPN.
 • Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης: Τα προγράμματα περιήγησης Chromium υποστηρίζονται καλά, αλλά απαιτούνται κλειδιά ExpressVPN σε Firefox, Safari, κ.λπ.
 • Αυτά είναι μικρά quibbles, αλλά θα ήταν καλό να τα δούμε να αντιμετωπίζονται σε μελλοντικές ενημερώσεις των κλειδιών ExpressVPN.

  Αξίζουν τα χρήματα τα κλειδιά ExpressVPN;

  Το ExpressVPN Keys δεν είναι ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με τις περισσότερες δυνατότητες που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Ωστόσο, δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και κάνει καλά τα πιο σημαντικά πράγματα.

  Θα ήθελα να δω λίγη περισσότερη συνέπεια σε ιστότοπους και υπηρεσίες και μια πολύ μικρή βελτίωση θα ήταν τα σωστά favicons στην εφαρμογή και όχι τα δύο πρώτα γράμματα της διεύθυνσης URL. Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί με την ένδειξη AC ή WW όταν ένα σωστό εικονίδιο θα ήταν καλύτερο για την εμπειρία χρήστη. Υπάρχουν στην εφαρμογή για κινητά, οπότε γιατί όχι στην έκδοση για υπολογιστές;

  Όσον αφορά το κόστος, είναι μια καλή συμφωνία εάν είστε ήδη χρήστης του ExpressVPN. Θέλω να πω, γιατί δεν θα χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο στο οποίο έχετε ήδη πρόσβαση; Ειδικά καθώς μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Κλειδιά μετά τη λήξη της συνδρομής σας στο ExpressVPN.

  Οπότε, συνολικά, ναι, τα κλειδιά ExpressVPN είναι ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αν λιγοστέψουν τα χαρακτηριστικά και χρειάζονται λίγη δουλειά, αλλά αναμένω ότι θα έρθει με τον καιρό.

  Κλειδιά ExpressVPN

  Το ExpressVPN Keys είναι μια σχετικά νέα προσθήκη στον κόσμο των διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, αλλά κάνει το πιο σημαντικό πράγμα καλά: προστατεύει τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασής σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η διεπαφή χρήστη του είναι εύκολη στην πλοήγηση και λειτουργεί καλά ως επί το πλείστον, αλλά έχει ορισμένα προβλήματα με την αυτόματη συμπλήρωση πληροφοριών στην εφαρμογή για κινητά με προγράμματα περιήγησης για κινητά και υπάρχουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά που θα ήταν καλό να δείτε στο μελλοντικές ενημερώσεις.