Η Ubisoft ανακοίνωσε ένα crossover μεταξύ του Assassin’s Creed Valhalla και του Monster Hunter World

Η Ubisoft μόλις αποκάλυψε ένα νέο crossover event μεταξύ του action-RPG Monster Hunter World της Capcom και του Assassin’s Creed Valhalla. Το θρήσκευμα του Assassin και η συνεργασία MHW, η οποία είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, επιτρέπει στους παίκτες του Assassin’s Creed Valhalla να προσαρμόσουν το Eivor, να μοντάρουν και να ανιχνεύσουν με δέρματα διαμορφωμένα σύμφωνα με διάσημα πλάσματα από το Monster Hunter World.

Tweet στο Assassin’s Creed Ο λογαριασμός έγραφε, «Τα πλάσματα του Monster Hunter: World έχουν φτάσει στις ακτές της Αγγλίας. Εξοπλιστείτε με εμβληματικά αντικείμενα για να προετοιμαστείτε για το επόμενο κυνήγι σας.”

  Διορθώστε το Avast που δεν ενημερώνει τους ορισμούς ιών

Αυτό δεν προκάλεσε σοκ στους παίκτες, μια πρόσφατη συλλογή δεδομένων του Assassin’s Creed Valhalla αποκάλυψε ότι πρόσθετα σετ πανοπλιών, ιδίως από Monster Hunter World και το Destiny 2, θα έρθουν στο βιντεοπαιχνίδι. Όταν η πανοπλία Destiny 2 παρουσιάστηκε την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, το datamine επαληθεύτηκε ότι ήταν αληθινό. Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι παίκτες του Assassin’s Creed Valhalla μπορούν τώρα να επιλέξουν από ένα σετ πανοπλίας με μοτίβο Monster Hunter World MHW.

Το βίντεο για την εκδήλωση συνεργασίας εμφάνισε επίσης πολλά όπλα με θέματα Monster Hunter World που η Eivor μπορεί να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι. Αυτά βασίζονται σε πραγματικά όπλα από το Monster Hunter World και ονομάζονται Garon Hatchet και Garon Rod, αντίστοιχα. Ωστόσο, τα σχέδια έχουν τροποποιηθεί για να ταιριάζουν στο σκηνικό του Assassin’s Creed Valhalla. Πολλοί παίκτες και των δύο βιντεοπαιχνιδιών επαίνεσαν το crossover μεταξύ του Assassin’s Creed Valhalla και του Monster Hunter World σε διαδικτυακά φόρουμ. Μερικοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν επίσης γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να συνεργαστούν οι δύο εταιρείες, ιδιαίτερα υπό το φως του γεγονότος ότι το Monster Hunter World έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το franchise του Assassin’s Creed.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα της λίστας αναπαραγωγής του Spotify

Οι οπαδοί και των δύο παιχνιδιών έχουν πλέον επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουν να παίζουν Assassin’s Creed Valhalla, παρόλο που η Ubisoft χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δημιουργήσει τελικά τη σχέση με το Monster Hunter World. Δεδομένου ότι το Assassin’s Creed Valhalla’s The Last Chapter σηματοδοτεί το τέλος της υποστήριξης και του υλικού της ομάδας ανάπτυξης για το παιχνίδι, οι παίκτες πιθανώς αναμένουν ότι αυτή η προσοχή θα στραφεί τώρα στη σειρά και θα έχει νέες εξελίξεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι μέτριες αναβαθμίσεις περιεχομένου θα κρατήσουν τους θαυμαστές απασχολημένους μέχρι την επερχόμενη κυκλοφορία του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed.

  Τα 5 καλύτερα εργαλεία διαμάχης δεδομένων για τη μορφοποίηση των δεδομένων σας για το Analytics