Η Shure λανσάρει το AONIC 50 δεύτερης γενιάς με τεράστια αναβάθμιση μπαταρίας

Βασικά Takeaways

  • Η Shure λανσάρει τη δεύτερη γενιά ακουστικών AONIC 50, με χωρικό ήχο, προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης και υβριδική ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.
  • Το αναβαθμισμένο AONIC 50 διαθέτει τον aptX Adaptive codec της Qualcomm για ροή ήχου υψηλής ανάλυσης, προσαρμόσιμο EQ και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 45 ώρες.
  • Η συμπερίληψη των λειτουργιών Snapdragon Sound και χωρικού ήχου, όπως η μουσική, ο κινηματογράφος και το Podcast, προσθέτει εξειδικευμένες αλλά ενδιαφέρουσες λειτουργίες στα ακουστικά. Η κυκλοφορία αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2023 με τιμή £349.

Το Shure AONIC 50 σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2020. Τώρα, το Shure επιστρέφει με το σημαντικά αναβαθμισμένο AONIC 50 δεύτερης γενιάς, που περιλαμβάνει χωρικό ήχο, προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης 50 mm και υβριδική ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Επιπλέον, το αναβαθμισμένο Shure AONIC 50 διαθέτει τον προσαρμοζόμενο κωδικοποιητή aptX της Qualcomm για ροή ήχου υψηλής ανάλυσης, με υποστήριξη για τον κωδικοποιητή LDAC, καθώς και ένα πλήρως προσαρμόσιμο EQ που σας επιτρέπει να συντονίζετε το AONIC 50 όπως θέλετε.

  7 Εργαλεία κωδικού πρόσβασης για καλύτερη ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η Shure αποκαλύπτει τα ασύρματα ακουστικά AONIC 50 δεύτερης γενιάς ANC

Το Shure AONIC 50 πρώτης γενιάς είχε εξαιρετικά καλά αξιολογηθεί σε όλους τους τομείς, με πολλούς κριτικούς να σημειώνουν τον καθαρό και καθαρό ήχο και τα άνετα ακουστικά, δίνοντας στο Shure μια καλή πλατφόρμα για να αξιοποιήσει το πρώτο σετ ασύρματων δοχείων ANC.

Πίστωση εικόνας: Paul Antil/MakeUseOf

Τώρα, η δεύτερη γενιά Shure AONIC 50 επιστρέφει με χρήσιμες αναβαθμίσεις που συνεχίζονται από εκεί που σταμάτησε η πρώτη.

Αναβαθμισμένο Hybrid ANC

Μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις έρχεται στο AONIC 50 ANC, το οποίο διαθέτει πλέον ένα πλήρως υβριδικό σύστημα με τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις. Η πιο πρόσφατη ρύθμιση είναι το MaxAware, μια υβριδική ρύθμιση ANC που συνδυάζει την ακύρωση θορύβου με τη διαφάνεια, κρατώντας σας σε επαφή με το περιβάλλον σας.

Τεράστια ώθηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Μια άλλη τεράστια αναβάθμιση για το Shure AONIC 50 είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η πρώτη γενιά AONIC 50 είχε περίπου 20 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι αρκετά αξιοπρεπές. Το AONIC 50 δεύτερης γενιάς έχει τώρα έως και 45 ώρες αναπαραγωγής, κάτι που αποτελεί τεράστια ώθηση. Αν και θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε για να επιβεβαιώσουμε τους ισχυρισμούς του Shure (και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται πάντα από τον όγκο, το ANC και άλλες εκροές ρεύματος), αυτή είναι μια ισχυρή βελτίωση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα 120 Hz σε Xbox Series X και S

Πίστωση εικόνας: Paul Antil/MakeUseOf

Εκτός από την επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας, βελτιώθηκε και η λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε έως και πέντε ώρες αναπαραγωγής με γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών, κάτι που είναι υπέροχο όταν τελειώνετε και βγαίνετε από την πόρτα.

Νέος ήχος Snapdragon και χωρικός ήχος

Με ιντριγκάρει επίσης η συμπερίληψη του Snapdragon Sound της Qualcomm. Το AONIC 50 υποστηρίζει ροή ήχου υψηλής ανάλυσης χρησιμοποιώντας το προσαρμοστικό bitrate LDAC της Sony, μαζί με το aptX Adaptive.

Τόσο το LDAC όσο και το aptX Adaptive μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα ευρύ φάσμα συσκευών (μπάρα Apple) και προσφέρουν εύχρηστους προσαρμοστικούς ρυθμούς μετάδοσης bit, αλλά το Snapdragon Sound πρέπει να χρησιμοποιηθεί με μια συμβατή συσκευή, π.χ. μια πηγή ροής με δυνατότητα Snapdragon Sound, η οποία απαιτεί τουλάχιστον ένα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και αντίστοιχο chipset Snapdragon S3 ή S5.

  Πώς να μειώσετε τη θερμοκρασία της GPU σας

Πίστωση εικόνας: Paul Antil/MakeUseOf

Δεν σκοπεύω να συμπεριλάβω το Snapdragon Sound. είναι απλώς αρκετά εξειδικευμένο και έχει περιορισμένη συνολική απήχηση επί του παρόντος. Ακόμα, αν όλη η τεχνολογία είναι στα ακουστικά, γιατί να μην τη χρησιμοποιήσετε;

Η συμπερίληψη του χωρικού ήχου είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση που θα τραβήξει τα βλέμματα και τα αυτιά των πιθανών χρηστών. Ο χωρικός ήχος AONIC 50 του Shure διαθέτει τρεις λειτουργίες:

  • Μουσική: Δημιουργεί την αίσθηση ότι ακούτε μουσική χρησιμοποιώντας ηχεία υψηλής τεχνολογίας
  • Κινηματογράφος: Δημιουργεί έναν μεγαλύτερο ήχο κινηματογραφικού στυλ που μιμείται κινηματογραφικά υπογούφερ και καθαρό διάλογο.
  • Podcast: Βοηθά να φέρετε τη φωνή του podcaster πιο κοντά σας, με πρόσθετη σαφήνεια.

Έχοντας χρησιμοποιήσει διάφορες λειτουργίες χωρικού ήχου, η λειτουργία Podcast με ιντριγκάρει περισσότερο. Η χωρική επεξεργασία ήχου μπορεί να αλλάξει τον ήχο του τελικού προϊόντος και θα πρέπει να είναι μια καλή προσθήκη στα ακουστικά AONIC 50.

Πότε κυκλοφορεί το Shure AONIC 50 δεύτερης γενιάς;

Ενώ η Shure αποκάλυψε τα αναβαθμισμένα ακουστικά δεύτερης γενιάς AONIC 50 στην IFA 2023, δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένετε να τα δείτε στα ράφια κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο του 2023, με τιμή κυκλοφορίας 349 £ (προς το παρόν δεν είμαστε σίγουροι για την τιμή κυκλοφορίας σε USD).

Το AONIC 50 δεύτερης γενιάς κυκλοφορεί σε μαύρο, το οποίο φαίνεται υπέροχο, αλλά θα περιμέναμε επίσης να εμφανιστεί μια καφέ και λευκή έκδοση σύντομα μετά, παρόμοια με την πρώτης γενιάς.