Η Meta αποκαλύπτει το Llama 2 και τη νέα τιμή συνδρομής AI της Microsoft

Γεια σας παιδιά! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Meta ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, LLaMA 2 (Large Language Model Meta AI), σε συνεργασία με τη Microsoft, και το σημαντικότερο είναι ότι είναι ανοιχτού κώδικα και ελεύθερα διαθέσιμο για εμπορική χρήση.

Σύμφωνα με την εταιρεία blogτο Llama 2 είναι προεκπαιδευμένο σε παραμέτρους 7B έως 70B και 2 τρισεκατομμύρια μάρκες και τα βελτιωμένα μοντέλα του έχουν εκπαιδευτεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο σχολιασμούς για ανθρώπους.

Το Llama 2 προσφέρεται στον κατάλογο μοντέλων Microsoft Azure AI, βοηθώντας τους προγραμματιστές του Microsoft Azure να συμμετάσχουν με τη δύναμη των εγγενών εργαλείων τους στο cloud για φιλτράρισμα περιεχομένου και λειτουργίες ασφάλειας. Επιπλέον, το Llama 2 μπορεί επίσης να προσπελαστεί μέσω των Υπηρεσιών Ιστού της Amazon (AWS), του Hugging Face και διαφόρων άλλων παρόχων υπηρεσιών.

  10 καθαριστές αέρα για την καταπολέμηση του μολυσμένου αέρα και την αναπνοή ενός αναστεναγμού ανακούφισης

Οι πρόσφατες εξελίξεις στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη έχουν τη δύναμη να διαταράξουν διάφορους κλάδους και να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες για άτομα και επιχειρήσεις. Εταιρείες όπως η Meta επιτρέπουν την ευρεία πρόσβαση σε μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης, ενισχύοντας τη συνεργασία, την καινοτομία και τον πειραματισμό.

Συγκεκριμένα, η Microsoft και η Meta συνεργάζονται για να επεκτείνουν την εμβέλεια της τεχνολογίας AI, ενώ υποστηρίζουν την υπεύθυνη χρήση εκτεταμένων γλωσσικών μοντέλων.

Η νέα τιμολόγηση συνδρομής AI της Microsoft οδηγεί σε ρεκόρ κλεισίματος

της Microsoft Οι μετοχές έφτασαν σε νέο υψηλό αφού η εταιρεία ανακοίνωσε λεπτομέρειες τιμολόγησης για τη νέα συνδρομητική της υπηρεσία AI, το Microsoft 365 Copilot. Αυτή η υπηρεσία AI φέρνει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στην ευρέως χρησιμοποιούμενη σουίτα Office της Microsoft, που περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το Teams.

  9 καλύτερα εργαλεία συμπιεστή αρχείων για PDF, βίντεο, εικόνες

Οι πελάτες που επιλέγουν αυτήν την υπηρεσία θα επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος μηνιαία χρέωση 30 $, που θα μπορούσε να φτάσει το 83% για εταιρικούς πελάτες. Αυτό το βήμα θα βοηθήσει τη Microsoft να δημιουργήσει συμπληρωματικά έσοδα μέσω της εφαρμογής επαναλαμβανόμενων μοντέλων συνδρομής.

Η δήλωση καταδεικνύει τις συνεχείς προσπάθειες της Microsoft να βελτιώσει τη σουίτα εφαρμογών του Office, αυξάνοντας έτσι την απήχησή της στις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) στις ροές εργασίας τους.

Η Microsoft έχει πραγματοποιήσει σημαντικές οικονομικές συνεισφορές για τη δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης, κυρίως μέσω μιας σημαντικής επένδυσης στο OpenAI, τον οργανισμό πίσω από το ChatGPT.

  8 καλύτερα εργαλεία μετατροπής Vimeo σε MP4

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.