Η Jackery λανσάρει το νέο Solar Generator Plus 300 & Solar Generator Plus 1000

Βασικά Takeaways

  • Η Jackery παρουσίασε δύο νέες ηλιακές γεννήτριες στην IFA 2023: την Solar Generator 300 Plus και την Solar Generator 1000 Plus.
  • Η Solar Generator 300 Plus είναι μικρή, ελαφριά και φορητή, καθιστώντας την μια βολική λύση ισχύος για χρήση εν κινήσει.
  • Η Solar Generator 1000 Plus έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και ταχύτερο χρόνο φόρτισης, καθιστώντας την κατάλληλη για ταξίδια της τελευταίας στιγμής και μεγαλύτερες ανάγκες ενέργειας. Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα θυρών για ευέλικτες επιλογές φόρτισης.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η τεχνολογία παραγωγής ενέργειας και αποθήκευσης εκτός δικτύου έχουν εκτοξευθεί στο μυαλό των τακτικών καταναλωτών. Κορυφαίος είναι ο Jackery, ο οποίος παρουσίασε δύο νέες ηλιακές γεννήτριες στην IFA 2023: την Solar Generator 300 Plus και την Solar Generator 1000 Plus.

Η Jackery λανσάρει τη βραβευμένη Solar Generator 300 Plus

Η Jackery Solar Generator 300 Plus γίνεται η μικρότερη ηλιακή γεννήτρια της Jackery, με χωρητικότητα 288 Wh και συνεχή ισχύ 300 W. Είναι ένας αξιοπρεπής συνδυασμός ισχύος για όσους θέλουν μια φορητή λύση τροφοδοσίας αλλά δεν θέλουν να βαραίνουν εντελώς.

  Είναι το JungleScout η καλύτερη διαθέσιμη λύση διαφήμισης της Amazon;

Πίστωση εικόνας: Gavin Phillips/MakeUseOf

Σε αυτό, η Solar Generator 300 ζυγίζει μέτρια 3,75 κιλά. Τώρα, δεν είναι υπερβολικά βαρύ και με τις διαστάσεις του 23 x 15,5 x 16,7 cm, θα μπορούσατε να το βάλετε στο σακίδιό σας όταν χρειάζεται.

Οι πτυσσόμενοι ηλιακοί συλλέκτες ανεβάζουν το συνολικό βάρος έως και 5 κιλά, αλλά σας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορείτε πάντα να πάρετε λίγη ενέργεια όταν βρίσκεστε έξω στην ερημιά ή ακόμα και όταν κάνετε κάμπινγκ στον κήπο.

Η Solar Generator 300 διαθέτει επίσης μια καλή σειρά από θύρες φόρτισης, που διαθέτει μία υποδοχή AC, μία θύρα USB-A, δύο θύρες USB-C και μια υποδοχή αυτοκινήτου 12v.

Είναι μια υπέροχη νέα ηλιακή γεννήτρια και μας άρεσε τόσο πολύ που πήρε ένα από τα πολυπόθητα βραβεία μας IFA 2023 Best Tech in Show.

Η Jackery λανσάρει την ηλιακή γεννήτρια 1000 Plus

Ο Jackery αποκάλυψε μια άλλη μονάδα ισχύος στην IFA 2023, το Solar Generator 1000 Plus, το αδελφάκι μεγαλύτερης χωρητικότητας του Solar Generator 300.

  Το Pinecone λαμβάνει $100 εκατομμύρια και το AssemblyAI για την αναγνώριση ομιλίας

Η Jackery Solar Generator 1000 Plus έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα 1.264 Wh και συνεχή ισχύ 2.000 W. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ολόκληρη η μονάδα χρειάζεται μόνο 100 λεπτά για να φορτιστεί όταν χρησιμοποιείτε μια κανονική πρίζα, κάτι που είναι εξαιρετικό για ταξίδια της τελευταίας στιγμής όπου απαιτείται ρεύμα.

Πίστωση εικόνας: Gavin Phillips/MakeUseOf

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Fast Solar Charging, η οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως τη Solar Generator 1000 Plus σε δύο ώρες χρησιμοποιώντας τέσσερις ηλιακούς συλλέκτες 200W.

Ως μεγαλύτερη μονάδα, η Solar Generator 1000 Plus ζυγίζει ελαφρώς περισσότερο, στα 11,5 κιλά. Τα επιπλέον ηλιακά πάνελ προσθέτουν 4,69 κιλά, ανεβάζοντας το συνολικό βάρος στα 16,2 κιλά. Δεν είναι ένα ελαφρύ μοντέλο όπως το 300 Plus, αλλά δεν είναι επίσης τοποθετημένο ως μονάδα που θα βάλατε στην τσάντα σας για μερικές μέρες στην έρημο με τα πόδια.

Το Jackery Solar Generator 1000 Plus διαθέτει μια πλήρη σειρά θυρών, με δύο εξόδους AC 230V, δύο εξόδους USB-A, δύο εξόδους USB-C και μία υποδοχή αυτοκινήτου 12v. Υπάρχει επίσης μια είσοδος AC 220V και δύο θύρες DC 8mm 12-60V. Όπως είπαμε, είναι μια εντυπωσιακή γκάμα θυρών που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

  Πώς να προσθέσετε καθυστερήσεις στον κώδικα

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον με το Jackery Solar Generator Plus 1000 είναι το επίπεδο θορύβου “Whisper Quiet” 30dB κατά τη λειτουργία. Τώρα, δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω και θα ήταν δύσκολο να το εκτιμήσω πραγματικά στον πολυσύχναστο όροφο στην IFA 2023.

Αλλά αν οι ισχυρισμοί σχετικά με το επίπεδο θορύβου του Generator Plus 1000 είναι ακριβείς, θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν τροφοδοσία εν κινήσει χωρίς να προκαλούν ρακέτα—ιδανική για RV ή άλλους περιορισμένους χώρους.

Οι νέες ηλιακές γεννήτριες της Jackery τραβούν τα βλέμματα στην IFA 2023

Οι νέες ηλιακές γεννήτριες της Jackery συνεχίζουν τη μακροχρόνια φήμη της εταιρείας για την παροχή των καλύτερων φορητών σταθμών παραγωγής ενέργειας και του υλικού ηλιακής ενέργειας.

Εκτός από τις προδιαγραφές και τα στατιστικά που περιγράφονται παραπάνω, αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το Solar Generator 1000 και το Solar Generator 300 είναι πλήρως συμβατά με οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα προϊόντα ηλιακών πάνελ της Jackery και δεν απαιτείται να αγοράσετε ειδικά τα νέα ηλιακά πάνελ.

Με τόσες πολλές ανταγωνιστικές συσκευές διάσπαρτες στην έκθεση της IFA 2023 και μια ανταγωνιστική αγορά φορητών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής γενικά, η Jackery μπορεί πάντα να βασίζεται στην ποιότητα.