Η Honor λανσάρει το V Purse, το αναδιπλούμενο τηλέφωνο που μπορείτε να φορέσετε

Βασικά Takeaways

  • Η Honor μετατρέπει τα πτυσσόμενα τηλέφωνα σε μια δήλωση μόδας με το Honor V Purse, ένα λεπτό πτυσσόμενο τηλέφωνο που μπορεί να φορεθεί ως αξεσουάρ.
  • Το Honor V Purse διαθέτει μια αναδιπλούμενη προς τα έξω οθόνη που είναι πάντα ανοιχτή, επιτρέποντας στους χρήστες να το προσαρμόσουν ώστε να ταιριάζει στο ντύσιμό τους και να ενσωματώσουν εικονικά αξεσουάρ.
  • Η Honor συνεργάστηκε με κορυφαία fashion icons για να δημιουργήσει σχέδια για το Honor V Purse και ανοίγει τη διεπαφή API της σε άλλους σχεδιαστές, με στόχο να την κάνει τη νέα τσάντα «It» του μέλλοντος.

Ενώ η τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, εξακολουθεί να μην έχει βρει την επικρατούσα τάση. Πολλοί κατασκευαστές smartphone έχουν αναπτύξει πτυσσόμενα τηλέφωνα και τα διαθέτουν στην αγορά σε ισχυρούς χρήστες, ενώ τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα —όπως το Samsung Galaxy Flip5 και το Motorola Razr 40 Ultra— είναι περισσότερο για αγοραστές που προσέχουν τη μόδα.

  9 καλύτερα εργαλεία αντίστροφης μηχανικής για επαγγελματίες ασφαλείας

Αλλά η Honor κάνει κάτι για να κάνει το πτυσσόμενο τηλέφωνο πιο μοντέρνο: να το μετατρέψει σε πορτοφόλι. Δείτε τι γνωρίζουμε για το Honor V Purse, το πτυσσόμενο τηλέφωνο που μπορείτε να φορέσετε ως δήλωση μόδας.

Μια δήλωση μόδας Phy-Gital

Πίστωση εικόνας: Ste Knight

Στην IFA 2023, η Honor παρουσίασε το Magic V2, το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο με πάχος 9,9 mm. Αλλά ακόμα και τότε, η Honor ήθελε να δημιουργήσει ένα τηλέφωνο που θα μπορούσε να είναι μοντέρνο και χρήσιμο. Εδώ μπαίνει το Honor V Purse—ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο με πάχος μικρότερο από 9 χιλιοστά ακόμα και όταν είναι διπλωμένο.

Αυτή η συσκευή είναι η απόλυτη μόδα, η οποία είναι συμβατή με διάφορα είδη ιμάντων και αλυσίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τη φορέσετε. Επιπλέον, η αναδιπλούμενη προς τα έξω οθόνη θα σας επιτρέψει να την προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο τρέχον ντύσιμό σας.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα εκκίνησης και προγράμματος οδήγησης PCIe NVMe SSD

Πτυσσόμενη προς τα έξω οθόνη πάντα ενεργή

Αντί για τη συνηθισμένη μεγάλη εσωτερική αναδίπλωση και μικρότερη εξωτερική οθόνη στα περισσότερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, το Honor V Purse διαθέτει μια μεγάλη, αναδιπλούμενη προς τα έξω, πάντα ανοιχτή οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οθόνη για να μιμηθείτε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο τσάντας θέλετε, διασφαλίζοντας ότι το τηλέφωνο θα ταιριάζει πάντα με ό,τι ρούχα φοράτε.

Επιπλέον, το τηλέφωνο χρησιμοποιεί το εσωτερικό του γυροσκόπιο, έτσι κάθε στοιχείο σχεδίασης στην οθόνη θα κινείται φυσικά με την τσάντα. Αυτό διασφαλίζει ότι το τηλέφωνο φαίνεται φυσικό, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να ενσωματώνουν αλυσίδες, φούντες, φτερά και άλλα εικονικά αξεσουάρ χωρίς να κάνουν το Honor V Purse να φαίνεται αφύσικο.

Ένα μάτι στα μελλοντικά σχέδια

Πίστωση εικόνας: Ste Knight

Επειδή το Honor V Purse επικεντρώνεται στην υψηλή μόδα, η εταιρεία συνεργάστηκε με κορυφαία fashion icons για να δημιουργήσει σχέδια για τη phy-gital fashion statement της. Μερικοί καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί η επωνυμία περιλαμβάνουν τον Bram Van Diepen του Burberry, τον καλλιτέχνη Yunuene Esparza, τον κοσμήτορα της China Academy of Art Yuan Youmnin και τον Xiao Hui Wang.

  Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Ανοίγει επίσης τη διεπαφή API του τηλεφώνου σε άλλους σχεδιαστές, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια για το Honor V Purse.

Η νέα τσάντα «It» του μέλλοντος

Αν και η Honor δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τις προδιαγραφές για το Honor V Purse, αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες έρχονται σε δεύτερη μοίρα με τη μορφή του Honor V Purse. Ωστόσο, αναμένουμε ότι αυτό το αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα διαθέτει μοντέρνα τσιπ και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ειδικά καθώς πιθανότατα θα διατίθεται σε premium.

Αν και πολλοί δεν θα βρουν αυτό το τηλέφωνο πρακτικό, η μάρκα στοχεύει να μειώσει τη γρήγορη μόδα ενώ ωθεί τη βιομηχανία να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες με το Honor V Purse. Εάν η Honor βρει μια θέση με αυτό το προϊόν, αναμένουμε να δημιουργήσει περισσότερες συνεργασίες με καλλιτέχνες και να κάνει το Honor V Purse μια δήλωση μόδας υψηλής τεχνολογίας.