Η CalypsoAI συγκεντρώνει 23 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης και θέματα που ξεπερνούν τις 10 εκατομμύρια εγγραφές

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Το Generative AI αναμένεται να φτάσει τα 4,4 τρισεκατομμύρια $ ετησίως

Πολλαπλές περιπτώσεις έρευνας δείχνουν ότι η αγορά τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να φτάσει τα τρισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με έρευνα της McKinsey, 63 περιπτώσεις χρήσης Generative AI σε 16 εταιρικές λειτουργίες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ετήσια οικονομικά οφέλη που κυμαίνονται από 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια έως 4,4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Μια έκθεση από την PricewaterhouseCoopers αναφέρει ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει σχεδόν 15,7 τρισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια οικονομία μέχρι το 2030.

Ως αποτέλεσμα αυτών των θετικών προσδοκιών, το ενδιαφέρον των επενδυτών έχει απομακρυνθεί σημαντικά από τα κρυπτονομίσματα και έχει μετακινηθεί προς την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Η έκθεση McKinsey υπογραμμίζει τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης σε βιομηχανίες όπως η τραπεζική, η υψηλή τεχνολογία και οι βιοεπιστήμες, ειδικά στις λειτουργίες πελατών, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, την ανάπτυξη λογισμικού και την Ε&Α.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια προσαρμοσμένων εφαρμογών στο iPhone και το iPad σας

Οι παραγωγικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT, το GitHub Copilot, το Stable Diffusion και άλλες έχουν τραβήξει την προσοχή όχι μόνο κορυφαίων επενδυτών και επενδυτών Venture αλλά και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η γενετική τεχνολογία AI προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Το ChatGPT διαδέχθηκε το GPT-4 μόλις τέσσερις μήνες αργότερα. Το σύστημα AI της Anthropic, ο Claude, βελτιώθηκε σημαντικά, επεξεργάζοντας 100.000 μάρκες κειμένου σε ένα λεπτό. Η Google εισήγαγε νέες δυνατότητες δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του Search Generative Experience και ενός νέου μοντέλου γλώσσας που ονομάζεται PaLM 2, ενισχύοντας το chatbot Bard και άλλα προϊόντα.

Το CalypsoAI εξασφαλίζει 23 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία των μοντέλων AI

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που διεξήχθη από την KPMG, διαπιστώθηκε ότι το 90% των οργανισμών αναγνωρίζουν τους κινδύνους που συνδέονται με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν έχουν σαφήνεια όσον αφορά τις στρατηγικές διαχείρισης και μετριασμού.

  Πώς να δημιουργήσετε Crypto Wallet και να πάρετε τον έλεγχο του ψηφιακού σας πλούτου

Το CalypsoAI βοηθά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για την προστασία από κρίσιμους κινδύνους για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης, όπως η πρόληψη απώλειας δεδομένων, η επαλήθευση ποιότητας δεδομένων, η πλήρης ακρόαση, ο εντοπισμός κακόβουλου κώδικα, η πρόληψη του Jailbreak κ.λπ.

Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε έναν κύκλο 23 εκατομμυρίων δολαρίων Series A-1 με επικεφαλής τον Paladin Capital Group και άλλους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων γνωστών επενδυτών αγγέλων, όπως η διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube Susan Wojcicki και η αδελφή της, η συνιδρύτρια του 23andMe, Anne Wojcicki. Με αυτόν τον νέο γύρο χρηματοδότησης, η CalypsoAI έχει συγκεντρώσει συνολικά 38,2 εκατομμύρια δολάρια από την ίδρυσή της.

Η CalypsoAI εξασφαλίζει χρηματοδότηση για τη βελτίωση των λύσεων ασφαλείας για το Large Language Model (LLM), την απόκτηση ταλέντων και την πραγματοποίηση στρατηγικών επενδύσεων καθώς αυξάνεται η ζήτηση.

Το Instagram λανσάρει το “Threads”, μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που εστιάζει στο κείμενο που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις μήκους έως και 500 χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων, φωτογραφιών και βίντεο διάρκειας 5 λεπτών, για να ανταγωνιστούν το Twitter.

  Μπορείτε πραγματικά να "ζουμάρετε και να βελτιώσετε" πλάνα ασφαλείας;

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ενημέρωσε τον λογαριασμό του στο Threads, υποδεικνύοντας ότι μέσα σε 7 ώρες, υπήρξαν 10 εκατομμύρια εγγραφές.

Το Threads είναι διαθέσιμο σε iOS και Android σε 100 χώρες, αλλά όχι στην ΕΕ λόγω ανησυχιών σχετικά με τους τοπικούς κανονισμούς περί απορρήτου δεδομένων.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής τους στο Instagram, διασφαλίζοντας την ομαλή μεταφορά του ονόματος χρήστη και της κατάστασης επαλήθευσης. Τα προφίλ νημάτων προσφέρουν επιλογές προσαρμογής για ανεξάρτητες τροποποιήσεις.

Η νέα εφαρμογή του Instagram θα υποστηρίζει το ActivityPub, το ίδιο πρωτόκολλο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται από τη Mastodon και άλλες ομοσπονδιακές εφαρμογές.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.