Η Apple αγγίζει την αγοραία αξία των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και κορυφαία εκκίνηση εξαγορασμένων συγχωνεύσεων και εξαγορών Fintech

Γεια σας παιδιά! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Apple φτάνει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια στην αγορά

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που έφτασε στο όριο της κεφαλαιοποίησης των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η τιμή της μετοχής έχει κερδίσει 46% φέτος, καθιστώντας την μια από τις εταιρείες με τις καλύτερες επιδόσεις σε όλο τον σύλλογο τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

  Από διακεκριμένα ονόματα στον έλεγχο ταυτότητας χρήστη

Οι άλλες εταιρείες στη λίστα των τρισεκατομμυρίων δολαρίων Mcap είναι η Alphabet, η Microsoft, η Amazon και η Nvidia. Η απόδοση της Apple το 2022 ήταν υποτονική και η κεφαλαιοποίηση της αγοράς έπεσε κάτω από τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η αποτίμηση της Apple έφτασε σε νέο υψηλό μετά την κυκλοφορία των ακουστικών Apple Vision Pro AR στα 3.499 $ στο WWDC. Θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον επόμενο χρόνο.

Κορυφαία Fintech M&A Acquired Startup

#1. Η Ramp αποκτά την Startup υποστήριξης πελατών Cohere.io

Η Ramp είναι η εταιρεία χρηματοοικονομικών αυτοματισμών που εξαγόρασε το Cohere.io (διαφορετικό από το Cohere.com ), μια startup που ειδικεύεται στην υποστήριξη πελατών που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Η Cohere έλαβε 3,1 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης, με επικεφαλής την Initialized Capital, και αργότερα εξασφάλισε επιπλέον χρηματοδότηση 400 χιλιάδες δολάρια. Το Ramp εμπιστεύονται περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

  8 Ηλεκτρονικοί σαρωτές θυρών για εύρεση ανοιχτών θυρών στο διακομιστή και την IP

Το Cohere χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και LLM για την ανάλυση δεδομένων υποστήριξης πελατών, βοηθώντας τις ομάδες υποστήριξης να χειρίζονται ερωτήματα σε πραγματικό χρόνο. Περισσότερες από 200 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Ramp, Deel, Loom και SecureFrame, επωφελούνται από την πλατφόρμα της Cohere για καλύτερη υποστήριξη και εμπειρίες πελατών.

#2. Η Visa εξαγοράζει τη βραζιλιάνικη Fintech Startup Pismo σε συμφωνία Blockbuster $1 δις

Η Visa εξαγοράζει τη βραζιλιάνικη startup πληρωμών Pismo για 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καθιστώντας την μια σημαντική εξαγορά fintech. Το Pismo έχει περίπου 80 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς και πάνω από 40 εκατομμύρια εκδομένες κάρτες. Η πλατφόρμα cloud της Pismo διαχειρίζεται 50 δισεκατομμύρια κλήσεις API και 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές ετησίως.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον μετρητή Python από τη μονάδα συλλογών

Η Humane κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν

Το πρώτο προϊόν της Humane είναι το Ai Pin, ένα φορετό gadget με λειτουργικότητα με τεχνητή νοημοσύνη και προβολή προβολής. Η startup Humane AI ξεκίνησε από υπαλλήλους της Ex-Apple. Η εταιρεία έχει ενσωματώσει πολλούς υπαλλήλους από βασικές θέσεις της Apple.

Η Humane εξασφάλισε επιτυχώς χρηματοδότηση ύψους 230 εκατομμυρίων δολαρίων από τους σημερινούς και προηγούμενους επενδυτές της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται κυρίως ο Marc Benioff, Διευθύνων Σύμβουλος της Salesforce.

Σύμφωνα με την έκθεση, το AI Pin είναι μια έξυπνη φορητή συσκευή ενσωματωμένη στα ρούχα. Χρησιμοποιεί μια σειρά από αισθητήρες για να διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις με βάση τα συμφραζόμενα και τις υπολογιστικές αλληλεπιδράσεις περιβάλλοντος.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.