Η 15 καλύτερη οδοντόβουρτσα Sonicare για καθαρότερα και λευκότερα δόντια

Η οδοντόβουρτσά σας είναι ζωτικής σημασίας για τα φωτεινά, λευκά δόντια σας και για ένα υγιές χαμόγελο. Δείτε αυτές τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για καλύτερη φροντίδα και τέλειο χαμόγελο!

Για την πρόληψη της τερηδόνας και της νόσου των ούλων, είναι απαραίτητη η άριστη φροντίδα των δοντιών σας και η τακτική οδοντιατρική υγιεινή. Η λίστα μας με τις κορυφαίες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες θα κάνει το πρόγραμμα καθαρισμού σας πιο αποτελεσματικό.

Πίνακας περιεχομένων

Η σημασία της στοματικής υγιεινής και ο ρόλος της

Περισσότερο από ένα απλό καλλυντικό ζήτημα, η διατήρηση της καλής οδοντικής υγιεινής είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής υγείας γενικά. Ένα αστραφτερό, λευκό χαμόγελο αυξάνει την αυτοπεποίθηση και σηματοδοτεί την καλή υγεία των δοντιών.

Η τερηδόνα, οι ασθένειες των ούλων και η δύσοσμη αναπνοή είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που προκαλούνται από την κακή οδοντική υγιεινή που μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική υγεία μας. Το τακτικό βούρτσισμα και το νήμα είναι ζωτικής σημασίας ρουτίνες για τη διατήρηση υγιών δοντιών και ούλων.

Σχετικά με την οδοντόβουρτσα Sonicare

Η οδοντόβουρτσα Sonicare είναι ένα στοιχείο που έχει βελτιώσει σημαντικά το σχήμα στοματικής φροντίδας μου. Αυτή η οδοντόβουρτσα αιχμής χρησιμοποιεί ηχητική τεχνολογία για να προσφέρει καθαρά δόντια που δεν μπορεί να ισοδυναμεί με το χειροκίνητο βούρτσισμα.

Η πλάκα και οι λεκέδες αφαιρούνται πλήρως από τα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων με το απαλό αλλά αποτελεσματικό βούρτσισμα που δημιουργείται από δονήσεις υψηλής ταχύτητας και κίνηση των τριχών.

Μπορεί να είναι δύσκολο να καθαρίσετε σε ορισμένες περιοχές με μια συμβατική οδοντόβουρτσα, αλλά το Sonicare μπορεί να είναι χρήσιμο. Το να έχεις ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο είναι εξίσου σημαντικό με τη διατήρηση ενός υγιούς στόματος. Το στόμα μου αναζωογονείται μετά τη χρήση της οδοντόβουρτσας Sonicare, η οποία προάγει τη συνολική βελτιωμένη οδοντική υγιεινή.

Είναι επίσης φιλικό προς το χρήστη, προσφέρει μια σειρά ρυθμίσεων για να ικανοποιήσει διάφορες ανάγκες και αποτελεί κρίσιμο μέρος της καθημερινότητάς μου για υγιή δόντια και λαμπερό χαμόγελο.

Sonicare εναντίον οδοντόβουρτσας με μπαταρία

Η τεχνολογία αιχμής και η εξαιρετική καθαριστική ισχύς των οδοντόβουρτσων Sonicare τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Η κίνηση βουρτσίσματος είναι μια σημαντική διαφορά. Οι ηχητικές δονήσεις υψηλής συχνότητας χρησιμοποιούνται από τις οδοντόβουρτσες Sonicare, συχνά με ρυθμό 31.000 πινελιές ανά λεπτό.

Αυτή η έντονη κίνηση παράγει μια δυναμική δράση καθαρισμού υγρού που φτάνει αποτελεσματικά κατά μήκος της γραμμής των ούλων και μεταξύ των δοντιών. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότερες οδοντόβουρτσες που λειτουργούν με μπαταρία περιστρέφονται ή ταλαντώνονται αντί να καθαρίζονται εξίσου καλά.

Επιπλέον, οι οδοντόβουρτσες Sonicare έχουν συχνά διάφορες ρυθμίσεις καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθησίας, της φροντίδας των ούλων και της λεύκανσης, για να καλύψουν πολλαπλές οδοντιατρικές ανάγκες. Οι βούρτσες που τροφοδοτούνται με μπαταρίες συχνά δεν έχουν αυτή την προσαρμοστικότητα.

Ο εργονομικός και φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός των οδοντόβουρτσων Sonicare συχνά περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως αισθητήρες πίεσης για τον περιορισμό του υπερβολικού βουρτσίσματος και έξυπνους χρονοδιακόπτες για τη διασφάλιση σταθερών διαστημάτων βουρτσίσματος. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι συνήθως λιγότερο κοινά στις οδοντόβουρτσες που λειτουργούν με μπαταρία.

Σε αντίθεση με τις αντίστοιχές τους που λειτουργούν με μπαταρία, οι οδοντόβουρτσες Sonicare προσφέρουν μια πιο πρακτική και αποτελεσματική εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας. Ακόμα κι αν οι βούρτσες με μπαταρία μπορεί περιστασιακά να είναι μια πιο οικονομική επιλογή, η τεχνολογία και ο σχεδιασμός της Sonicare την καθιστούν μια αξιόλογη επένδυση για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν την καλύτερη στοματική υγιεινή.

Εδώ είναι μια λίστα ειδικά φτιαγμένη για εσάς με τις καλύτερες οδοντόβουρτσες Sonicare για καθαρότερα και λευκότερα δόντια. Δείτε τα και βρείτε τα κορυφαία πινέλα που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Οδοντόβουρτσα PHILIPS Sonicare 1100 Power

Η στοματική υγιεινή δεν ήταν ποτέ καλύτερη χάρη στην οδοντόβουρτσα PHILIPS Sonicare 1100 Power. Αυτή η κομψή και εύχρηστη οδοντόβουρτσα θα κάνει τα δόντια σας πιο φρέσκα και φωτεινά.

Εξασφαλίζει ότι βουρτσίζετε για τα προτεινόμενα δύο λεπτά και καλύπτει ομοιόμορφα κάθε μέρος του στόματός σας χάρη στο QuadPacer και το SmarTimer. Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για όσους αλλάζουν από τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες λόγω της λειτουργίας εύκολης εκκίνησης, η οποία αυξάνει σταδιακά τη δύναμη βουρτσίσματος στις πρώτες 14 χρήσεις.

  12 καλύτερα προγράμματα δημιουργίας ιστοτόπων μιας σελίδας για να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο

Οφέλη

 • Χαρίζει στα δόντια σας έναν ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό, αφήνοντάς τα απίστευτα γυαλισμένα.
 • Περιέχει ένα χρονόμετρο δύο λεπτών με διαλείμματα 30 δευτερολέπτων για να διασφαλίσετε ότι βουρτσίζετε τα δόντια σας για το προτεινόμενο χρονικό διάστημα από τον οδοντίατρο.

Λόγω του μεγάλου χρόνου φόρτισής της (έως και δύο εβδομάδες), η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι ένας φανταστικός σύντροφος ταξιδιού. Λόγω της συμβατότητάς του με διάφορες κεφαλές βουρτσίσματος, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία βουρτσίσματος σας με το Sonicare 1100 ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας απαιτήσεις στοματικής φροντίδας. Βρήκα ότι αυτό είναι το τέλειο, καταρχάς, όταν πρόκειται να αλλάξουμε από τις συμβατικές σε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Δεν διαθέτει εξειδικευμένες ρυθμίσεις ή προηγμένες λειτουργίες.

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DailyClean 2100

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DailyClean 2100 είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος οδοντιατρικής φροντίδας που παρέχει αποτελεσματική και πρακτική στοματική υγιεινή. Με διάφορα χαρακτηριστικά, αυτή η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα θα κρατήσει το χαμόγελό σας λαμπερό.

Για να κάνετε έως και 31.000 πινελιές ανά λεπτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare HX5611/01 Essence. Αυτό συνοδεύεται επίσης με αντικαταστάσεις κεφαλής βούρτσας.

Οφέλη

 • Η τεχνολογία ήχου υψηλής συχνότητας αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα και βελτιώνει την υγεία των ούλων.
 • Διαθέτει τετραπλή βηματοδότηση που εκπέμπει ένα ηχητικό σήμα κάθε 30 δευτερόλεπτα για να σας προτρέπει να μεταβείτε σε διαφορετικό τεταρτημόριο για ομοιόμορφο καθαρισμό.
 • Μια προσιτή και αξιόπιστη επιλογή.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με ευαίσθητα δόντια λόγω της ήπιας δράσης των μαλακών, κυρτών τριχών στα ούλα. Είναι ιδανικό για ταξίδια λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες με μία μόνο φόρτιση. Ωστόσο, λείπουν ορισμένες εξελιγμένες λειτουργίες που εμφανίζονται σε πιο ακριβές εκδόσεις, όπως οι διαφορετικοί τρόποι βουρτσίσματος.

Οδοντόβουρτσα Philips Sonicare 4100 Power

Μια πραγματικά εκπληκτική εξέλιξη στην οδοντιατρική φροντίδα είναι η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare 4100 Power. Η σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζει το απαλό βούρτσισμα με την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στοματικής υγιεινής.

Επιπλέον, με την ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 4100 και τις 62.000 κινήσεις βουρτσίσματος ανά λεπτό ηχητικών κραδασμών, αυτή η οδοντόβουρτσα αφαιρεί αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα και άλλα υπολείμματα, αφήνοντας τα δόντια σας καθαρά και φρέσκα.

Για να αφαιρέσετε την πλάκα πολύ πιο γρήγορα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 4100, η ​​οποία χρησιμοποιεί αισθητήρες πίεσης.

Οφέλη

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 2 εβδομάδες με μία μόνο φόρτιση.
 • 7 φορές περισσότερη πλάκα μπορεί να αφαιρεθεί από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
 • Η φιλική προς το χρήστη, εργονομικά λεπτή μορφή του βελτιώνει την ικανότητα ελιγμών.
 • Ο αισθητήρας πίεσης προστατεύει από την υπερβολική πίεση βουρτσίσματος στα δόντια και τα ούλα.

Θα κοστίσει περισσότερο από τις τυπικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Οδοντόβουρτσα PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 4300 Rechargeable Electric Power

Η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Rechargeable Electric Power, που αλλάζει το παιχνίδι στην οδοντιατρική φροντίδα, προσφέρει πρωτοποριακές καινοτομίες για τη βελτίωση του σχήματος στοματικής σας υγιεινής.

Οφέλη

 • Ο σχολαστικός καθαρισμός είναι εγγυημένος επειδή οι κραδασμοί υψηλής συχνότητας διεισδύουν πολύ στα κενά μεταξύ των δοντιών και κατά μήκος της γραμμής των ούλων.
 • Διευκολύνει τη διατήρηση της υγείας των δοντιών σας όταν ταξιδεύετε, επειδή περιλαμβάνει μια θήκη ταξιδιού.
 • Τα δύο λεπτά SmarTimer και QuadPacer σας καθοδηγούν σε ένα σχήμα βουρτσίσματος που συμβουλεύουν οι οδοντίατροι.
 • Ελάτε σε ζευγάρια, μαζί με δύο φορτιστές.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία sonic για την παραγωγή έως και 62.000 κινήσεων βουρτσίσματος ανά λεπτό, αυτή η οδοντόβουρτσα προσφέρει σχολαστικό και λεπτό καθαρισμό. Χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα πίεσης, μπορείτε να αποφύγετε να βλάψετε τα ούλα σας και να διαβρώσετε το σμάλτο των δοντιών σας με το να μην βουρτσίζετε πολύ έντονα. Είναι πιο ακριβές από τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες, αλλά τα μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα τις καθιστούν αξιόλογες.

Οι δονήσεις υψηλής συχνότητας μπορεί να είναι θορυβώδεις για συγκεκριμένους χρήστες, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια μικρή ενόχληση.

Επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες Sonicare Protective Clean

Η επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα Sonicare Protective Clean είναι ένα προϊόν στοματικής περιποίησης υψηλής ποιότητας που είναι γνωστό για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τις πλεονεκτικές του επιπτώσεις στην οδοντική υγιεινή. Ο κομψός και εργονομικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει σταθερό κράτημα για ενδελεχή καθαρισμό των δοντιών και των ούλων.

Οφέλη

 • Οι λειτουργίες δυναμικού καθαρισμού και οι δονήσεις υψηλής ταχύτητας κάνουν την πρόσβαση στα κενά μεταξύ των δοντιών απλή.
 • Προειδοποιώντας σας εάν ασκήσετε υπερβολική πίεση, αποθαρρύνει το υπερβολικό βούρτσισμα και προστατεύει το σμάλτο σας.
 • Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει εβδομάδες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ταξίδια.

Η τεχνολογία sonic της οδοντόβουρτσας αφαιρεί εύκολα έως και 31.000 πινελιές βουρτσίσματος ανά λεπτό, ενθαρρύνοντας πιο υγιή ούλα. Τα πρόσθετα αντικείμενα στο κουτί περιλαμβάνουν 2 επαναφορτιζόμενες λαβές, 2 φορτιστές ταξιδιού, 2 θήκες ταξιδιού, 3 κεφαλές βούρτσας, 2 χειριστήρια πλάκας και 1 καθαριστικό με διαμάντια.

  11 Λογισμικό Deep Learning το 2022

Με την πάροδο του χρόνου, η τιμή των ανταλλακτικών κεφαλών βούρτσας μπορεί να συσσωρευτεί και να αυξήσει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 5100

Η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 Rechargeable Electric Power είναι ένα ελίτ προϊόν στοματικής φροντίδας που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά.

Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία προορίζονται όλα να προσφέρουν μια βελτιωμένη οδοντιατρική εμπειρία.

Περίπου 31.000 πινελιές ανά λεπτό, η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία sonic της Sonicare για να αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα από το παραδοσιακό βούρτσισμα.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 Gum Health Rechargeable Electric Power για εργονομικό σχεδιασμό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 5300 Rechargeable Electric Power για μια ανώτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Οφέλη

 • Οι χρήστες προειδοποιούνται εάν βουρτσίζουν πολύ έντονα από έναν ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης, μειώνοντας τις βλάβες στα δόντια και τα ούλα.
 • Ανθεκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας.
 • Το SmarTimer και το QuadPacer διασφαλίζουν ότι βουρτσίζετε τα δόντια σας για τα δύο λεπτά που συνιστά ο οδοντίατρος και κατανέμετε αυτό το χρόνο εξίσου στα τέσσερα τεταρτημόρια του στόματός σας.

Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλα μοντέλα Sonicare, ορισμένοι χρήστες μπορεί να βρουν την επιλογή της κεφαλής βούρτσας αρκετά περιορισμένη, γεγονός που μπορεί να περιορίσει την προσαρμογή.

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Ένα κορυφαίο προϊόν οδοντικής υγιεινής που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το σχήμα στοματικής σας φροντίδας είναι η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Rechargeable Electric Power. Διάφορα χαρακτηριστικά αυτής της οδοντόβουρτσας αιχμής εγγυώνται σχολαστικό και ευγενικό καθαρισμό.

Οφέλη

 • Με πολλαπλές λειτουργίες βουρτσίσματος για ευαίσθητα δόντια, φροντίδα των ούλων και λεύκανση, μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία βουρτσίσματος σας.
 • Η στιβαρή τεχνολογία ήχου εξασφαλίζει σχολαστικό καθαρισμό.
 • Έρχεται ως σετ 4 τεμαχίων με φορτιστή.

Γύρω στις 31.000 πινελιές ανά λεπτό, η δυναμική τεχνολογία ήχου του αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και την πλάκα. Προειδοποιώντας σας εάν βουρτσίζετε πολύ έντονα, ο αισθητήρας πίεσης βοηθά στην προστασία των ούλων σας και η υπενθύμιση αντικατάστασης BrushSync διασφαλίζει ότι η κεφαλή της βούρτσας σας είναι συνεχώς ενημερωμένη. Με την πάροδο του χρόνου, η τιμή της αντικατάστασης της κεφαλής βούρτσας μπορεί να αυξηθεί.

PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 6500 Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6500 Rechargeable Electric Power παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία βουρτσίσματος ανάμεσα στα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία οδοντιατρικής φροντίδας.

Οφέλη

 • Αυτή η οδοντόβουρτσα έχει τρεις τρόπους βουρτσίσματος για διαφορετικές απαιτήσεις στοματικής φροντίδας: Clean, White και Gum Care.
 • Ταιριάζει όμορφα στο χέρι λόγω της κομψής σχεδίασής του.
 • Είναι ανθεκτικό και εξαιρετικής ποιότητας.

Το στόμα σας καθαρίζεται σχολαστικά και για 2 ολόκληρα λεπτά που προτείνει ο οδοντίατρός σας χρησιμοποιώντας το QuadPacer. Διαθέτει επίσης λαβή, φορτιστή, δύο κεφαλές βούρτσας DiamondClean και θήκη φόρτισης.

Οι ισχυρές ηχητικές δονήσεις αυτής της οδοντόβουρτσας μπορεί να είναι πιο θορυβώδεις από αυτές ορισμένων άλλων εμπορικών σημάτων, αν και είναι αρκετά αποτελεσματικοί.

Philips Sonicare ExpertClean 7500, επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Μια φανταστική επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το σχήμα της στοματικής σας υγιεινής είναι η Philips Sonicare ExpertClean 7500. Λόγω της υπερσύγχρονης τεχνολογίας sonic που διαθέτει, προσφέρει εξαιρετικό καθαρισμό και αφαιρεί έως και 10 φορές περισσότερη πλάκα από το βούρτσισμα με το χέρι.

Οφέλη

 • Για οδοντική υγιεινή εν κινήσει, το ExpertClean 7500 συνοδεύεται από μια κομψή θήκη ταξιδιού.
 • Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που διαρκεί έως και τρεις εβδομάδες με μία μόνο φόρτιση.
 • Διαθέτει πολλές προσαρμόσιμες ρυθμίσεις που βοηθούν στον σχολαστικό καθαρισμό των δοντιών σας.

Τρία επίπεδα αντοχής σε αυτήν την οδοντόβουρτσα παρέχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος για άτομα με ευαίσθητα ούλα ή όσους τους αρέσει ο πιο σχολαστικός καθαρισμός.

Δεν διαθέτει απολυμαντικό UV, το οποίο μπορεί να είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό για άτομα που ανησυχούν για την υγιεινή, σε αντίθεση με ορισμένες άλλες εκδόσεις.

Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα PHILIPS Sonicare 9000 Special Edition

Ένα κορυφαίο εργαλείο στοματικής φροντίδας που βελτιώνει το καθημερινό βούρτσισμα είναι η επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα PHILIPS Sonicare 9000 Special Edition. Μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτής της οδοντόβουρτσας αιχμής συμβάλλουν στην προώθηση ενός πιο ελκυστικού και υγιούς χαμόγελου.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του Sonicare 9000 είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, η οποία επιτρέπει εβδομάδες χρήσης με μία μόνο φόρτιση.

Διαθέτει επίσης μια άλλη παραλλαγή, την επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DiamondClean Smart 9300, με παρόμοια χαρακτηριστικά, όπου η μόνη διαφορά είναι ότι διαθέτει πολλές λειτουργίες βουρτσίσματος, συμπεριλαμβανομένου βαθύ καθαρισμού και φροντίδας των ούλων, για να παρέχει εξατομικευμένο καθαρισμό για κάθε χρήστη.

Οφέλη

 • Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η κεφαλή βούρτσας AdaptiveClean, η οποία προσαρμόζεται στα δόντια και τα ούλα σας για να παρέχει έναν απαλό αλλά ενδελεχή καθαρισμό.
 • Προσαρμόζεται σε διαφορετικές προτιμήσεις και οδοντιατρικές ανάγκες με διάφορες ρυθμίσεις έντασης και τρόπους λειτουργίας.
 • Ο πάγκος του μπάνιου σας αποκτά λίγο περισσότερο στυλ λόγω του ελκυστικού, εργονομικού σχεδιασμού του.
 • Ο αισθητήρας πίεσης είναι πάντα χρήσιμος κάθε φορά που εφαρμόζετε επιπλέον δύναμη.
  Πώς να ελέγξετε ποιος έκανε retweet ένα tweet

Η τιμή των ανταλλακτικών κεφαλών βούρτσας μπορεί να επηρεάσει τα μακροπρόθεσμα έξοδα ιδιοκτησίας. Η συμπεριλαμβανόμενη ταξιδιωτική θήκη μπορεί να είναι πολύ ογκώδης για ορισμένους χρήστες, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στους ταξιδιώτες.

Οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DiamondClean Smart Rechargeable Electric Power

Αυτή η οδοντόβουρτσα, εκτός από τις Clean, Gum Health, White+, Deep Clean+, TongueCare και Gum Health, διαθέτει άλλες έξι μοναδικές λειτουργίες καθαρισμού.

Κάθε λειτουργία της οδοντόβουρτσας Philips Sonicare DiamondClean Smart 9500 Rechargeable Electric Power ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις στοματικής υγιεινής, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία βουρτσίσματος.

Μια άλλη παραλλαγή, η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DiamondClean Smart 9750 Rechargeable Electric Power, έχει 3 ακόμη επίπεδα έντασης εκτός από το White+, το Deep Clean+ και το TongueCare.

Η βούρτσα ενθαρρύνει επίσης τους χρήστες να διατηρούν καλή υγιεινή των δοντιών παρέχοντας ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο και εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσω της εφαρμογής Sonicare. Η τεχνολογία Smart Sensor παρακολουθεί πώς και πόσο καιρό βουρτσίζετε για την καλύτερη απόδοση.

Μια άλλη παραλλαγή, η οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DiamondClean Smart 9700 Rechargeable Electric Power, βελτιώνει την υγεία των ούλων έως και 7 φορές σε δύο εβδομάδες. Υπόλοιπο όλα τα χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα.

Οφέλη

 • Έρχεται με τρεις κεφαλές βούρτσας υψηλής ποιότητας για να φιλοξενήσει διαφορετικά γούστα.
 • Μαζί με την κομψή, σύγχρονη εμφάνισή του, έχει πολλά διακριτικά χαρακτηριστικά.
 • Η οδοντόβουρτσα λευκαίνει με επιτυχία τα δόντια και ελαχιστοποιεί την πλάκα.

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πιθανά προβλήματα συμβατότητας με ανταλλακτικές κεφαλές βούρτσας. Περιστασιακές προκλήσεις σύνδεσης με την εφαρμογή Sonicare ενδέχεται να αντιμετωπιστούν σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare 9900 Prestige

Ένα πρωτοποριακό εργαλείο οδοντιατρικής φροντίδας με διάφορα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση του σχήματος στοματικής υγιεινής σας είναι η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare 9900 Prestige με SenseIQ.

Οφέλη

 • Είναι εύκολο να βρείτε ανταλλακτικές κεφαλές βούρτσας, εξασφαλίζοντας συνεχή μέγιστη απόδοση.
 • Παρέχει διάφορες ρυθμίσεις βουρτσίσματος, συμπεριλαμβανομένης της λεύκανσης και της περιποίησης των ούλων, για να καλύψει διαφορετικές προτιμήσεις.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SenseIQ, αυτή η οδοντόβουρτσα προσαρμόζει την ένταση και τη διάρκεια του βουρτσίσματος με βάση τις μοναδικές σας ανάγκες. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο με premium, κομψό σχεδιασμό και μια μοντέρνα προσθήκη στο μπάνιο σας. Η τιμολόγηση για τα premium χαρακτηριστικά είναι υψηλότερη.

Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα PHILIPS One by Sonicare

Η επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα πολλαπλών χρήσεων PHILIPS One της Sonicare είναι φτιαγμένη για να προσφέρει στα δόντια και τα ούλα σας σχολαστικό και αποτελεσματικό καθαρισμό.

Επιπλέον, παρέχει διαφορετικούς τρόπους βουρτσίσματος για να ταιριάζει στις μεμονωμένες προτιμήσεις. Το έξυπνο χρονόμετρο διασφαλίζει ότι βουρτσίζετε για τα δύο λεπτά που συμβουλεύει ο οδοντίατρος. Οι εναλλάξιμες κεφαλές βούρτσας είναι επίσης εύκολα προσβάσιμες και είναι φορητές.

Οφέλη

 • Είναι ελαφρύ και φορτίζεται εύκολα.
 • Διαθέτει χρονόμετρο 2 λεπτών, που δίνει ειδοποιήσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Οι κραδασμοί μπορεί να είναι πολύ έντονοι για μερικούς ανθρώπους, κάτι που μπορεί να είναι άβολο.

Παιδική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare

Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναπτύξουν καλές πρακτικές στοματικής υγιεινής, επιλέξτε την οδοντόβουρτσα Philips Sonicare for Kids 3+ συνδεδεμένη με Bluetooth, επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και συνδυάζει τη συναρπαστική τεχνολογία με την αποτελεσματική οδοντιατρική φροντίδα.

Ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα είναι η συμβατότητα Bluetooth, η οποία συγχρονίζεται με μια διασκεδαστική και διδακτική εφαρμογή που ενθαρρύνει τα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους τακτικά. Συμπεριλαμβάνοντας παιχνίδια και ανταμοιβές, το λογισμικό κάνει τον καθαρισμό των δοντιών σας διασκεδαστικό.

Οφέλη

 • Περιλαμβάνει εναλλάξιμες κεφαλές βούρτσας, οι οποίες προάγουν την υγιεινή.
 • Τα νεαρά δόντια και τα ούλα προστατεύονται καλά από τη συσσώρευση πλάκας χάρη στις μέτριες, υψηλής συχνότητας δονήσεις τους.

Για παιδιά που είναι ευαίσθητα στον θόρυβο κατά το βούρτσισμα, θα μπορούσε να είναι ένα δυνατό άγγιγμα, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα μειονέκτημα.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα PHILIPS Sonicare

Η προηγμένη τεχνολογία Sonicare στην ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonicare έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αφαιρεί την πλάκα από τα δόντια σας και έως και 7 φορές καλύτερα κατά μήκος της γραμμής των ούλων ενώ προστατεύει τα ούλα σας.

Έχει μια άλλη παραλλαγή, την Sonicare Electric Toothbrush EssentialClean, η οποία βοηθά περαιτέρω στον βαθύ καθαρισμό μαζί με την επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonicare CleanDaily.

Οι ισχυρές δονήσεις των τριχών δημιουργούν μικροφυσαλίδες που μπαίνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος της γραμμής των ούλων σας για να παρέχουν μια αίσθηση δροσιάς.

Οφέλη

 • Βελτιστοποιεί την εμπειρία βουρτσίσματος με SmarTimer και QuadPacer.
 • Όταν έρθει η ώρα να το αντικαταστήσετε, σας ειδοποιεί η υπενθύμιση αντικατάστασης BrushSync στη λαβή σας και ένας σύντομος βομβητής.
 • Πιο λεπτό και ελαφρύτερο σε βάρος.

Σε μόλις δύο λεπτά, θα ολοκληρώσετε το χειροκίνητο βούρτσισμα δύο μηνών. Η αντικατάσταση των κεφαλών της βούρτσας μπορεί να είναι πιο δαπανηρή για ορισμένους χρήστες.

Τελικές Λέξεις

Για καθαρότερα και πιο λευκά δόντια, η καλύτερη οδοντόβουρτσα Sonicare θα πρέπει να έχει προηγμένη τεχνολογία sonic, πολλές λειτουργίες καθαρισμού, χρονόμετρα για τακτικό βούρτσισμα, αισθητήρες πίεσης για την αποφυγή υπερβολικού βουρτσίσματος και μπαταρίες μεγάλης διάρκειας.

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την καθαριότητα και τη λευκότητα, αναζητήστε λύσεις που ταιριάζουν με τις μοναδικές απαιτήσεις και προτιμήσεις σας στοματικής φροντίδας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τους καλύτερους αποστειρωτές μπιμπερό για καλύτερη υγιεινή.