Η σημερινή απάντηση και ενδείξεις του Wordle (28 Μαρτίου 2024)

Wordle είναι το καθημερινό παζλ που συνεχίζει να δίνει. Παρά το γεγονός ότι ο Wordle πηγαίνει εδώ και χρόνια, πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να προσπαθούμε να το νικήσουμε καθημερινά. Ευτυχώς, είμαστε εδώ με την απάντηση στο Wordle #1013, καθώς και κάποιες ενδείξεις σε περίπτωση που κολλήσετε και δεν θέλετε να χάσετε το σερί σας.

SPOILERS ΜΠΡΟΣΤΑ (ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ)

Το σημερινό Wordle (Puzzle #1013) Βασικά στοιχεία

Εάν θέλετε απλώς την απάντηση στο παζλ Wordle για τις 28 Μαρτίου 2024, κάντε κύλιση προς τα κάτω, περνώντας τις ενδείξεις και την επόμενη προειδοποίηση spoiler. Διαφορετικά, εδώ είναι ένα σύνολο ενδείξεων που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το σημερινό Wordle κάπως μόνοι σας.

  8 καλύτεροι κατασκευαστές διαγραμμάτων ER για οπτικοποίηση και σχεδίαση βάσεων δεδομένων
 • Το σημερινό Wordle περιέχει τρία σύμφωνα και δύο φωνήεντα.
 • Κανένα γράμμα δεν επαναλαμβάνεται δύο φορές.
 • Το πρώτο γράμμα είναι S.
 • Το τελευταίο γράμμα είναι το Κ.
 • Το σημερινό Wordle (Puzzle #1013) Big Clue

  Η μεγάλη ένδειξη για το σημερινό Wordle είναι, «Είτε «πάνω» είτε «έξω», είναι σημαντικό να εκφραστείτε με τη φωνή σας».

  SPOILERS Μπροστά (ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

  Η σημερινή απάντηση του Wordle για τις 28 Μαρτίου 2024

  Αν ακόμα δεν έχετε νικήσει το σημερινό Wordle ακόμα και με τις παραπάνω ενδείξεις, η απάντηση είναι παρακάτω…

  Η απάντηση στο σημερινό Wordle είναι «ΜΙΛΑ».

  Η λέξη “μιλώ” είναι ένα ρήμα με πολλές διαφορετικές σημασίες, που όλες σημαίνουν να εκφραστεί κανείς. Είτε χρησιμοποιείτε τη φωνή σας, τον γραπτό λόγο ή ακόμα και τις πράξεις (όπως στο «οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις»).

    10 Online Traceroute Tools για την αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου

  Σύμφωνα με το Διαδικτυακό Λεξικό Ετυμολογίας, το «Speak» προέρχεται από την παλαιά αγγλική λέξη «specan», με την ίδια βασική σημασία να έχει επιβιώσει. Οι γερμανικές (“sprechen”) και οι ολλανδικές (“spreken”) λέξεις έχουν την ίδια προέλευση.

  Οι κορυφαίες συμβουλές μας για Wordle (για να το νικάτε κάθε μέρα)

 • Επιλέξτε μια καλή αρχική λέξη. Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, γι’ αυτό επιλέξτε μία από τη λίστα μας με τις καλύτερες αρχικές λέξεις Wordle.
 • Προσπαθήστε να εξαλείψετε και τα πέντε φωνήεντα νωρίς. Καθώς υπάρχουν μόνο λίγα φωνήεντα, είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιήσετε όλα στις πρώτες 2-3 εικασίες.
 • Χρησιμοποιήστε δημοφιλή γράμματα νωρίς. Εκτός από τα φωνήεντα, γράμματα όπως T, S, N, R, H, C, D και L εμφανίζονται πιο συχνά στις αγγλικές λέξεις.
 • Πάρτε το χρόνο σας στις εικασίες σας. Το Wordle δεν είναι χρονομετρημένο, οπότε δεν υπάρχει βιασύνη να το ολοκληρώσετε. Μπορείτε να μαντέψετε πρώτα στο χαρτί.
 • Θυμηθείτε ότι τα γράμματα μπορούν να εμφανίζονται δύο φορές (και συχνά εμφανίζονται). Λάβετε αυτό υπόψη όταν μαντεύετε, καθώς το να το ξεχάσετε μπορεί να σας οδηγήσει σε μπέρδεμα.
 •   Πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα οικονομικής ευεξίας για τους υπαλλήλους σας

  Τώρα που ολοκληρώσατε το σημερινό παζλ Wordle (με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας στο MUO), θα πρέπει να δείτε μερικά από τα άλλα δωρεάν παιχνίδια από τους New York Times.

  Το Connections είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που σας προκαλεί να βρείτε τους συσχετισμούς μεταξύ 16 λέξεων, χωρίζοντάς τες σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων. Για να καταπολεμήσετε την προκλητική φύση του παιχνιδιού, ανατρέξτε στις συμβουλές και τα κόλπα μας που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε το Connections.

  Υπάρχει επίσης το Strands, η νεότερη προσθήκη στην αναπτυσσόμενη λίστα παιχνιδιών των New York Times. Ακριβώς όπως το Connections, είναι εξαιρετικά προκλητικό, αλλά με έναν μοναδικό τρόπο συμβολοσειράς-τα-γράμματα-μαζί. Σας συνιστούμε να δείτε τις καλύτερες συμβουλές μας για να νικήσετε το Strands για να αντέξετε τον εαυτό σας στην καθημερινή πρόκληση.

  Ή, εάν είστε καθαριστής του Wordle και θέλετε περισσότερα από τα ίδια, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτές τις καταπληκτικές εναλλακτικές λύσεις του Wordle.