Η σημερινή απάντηση και ενδείξεις του Wordle (26 Μαρτίου 2024)

Wordle είναι το καθημερινό παζλ που συνεχίζει να δίνει. Παρά το γεγονός ότι ο Wordle πηγαίνει εδώ και χρόνια, πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να προσπαθούμε να το νικήσουμε καθημερινά. Ευτυχώς, είμαστε εδώ με την απάντηση στο Wordle #1011, καθώς και μερικές ενδείξεις σε περίπτωση που κολλήσετε και δεν θέλετε να χάσετε το σερί σας.

SPOILERS ΜΠΡΟΣΤΑ (ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ)

Το σημερινό Wordle (Puzzle #1011) Βασικά στοιχεία

Εάν θέλετε απλώς την απάντηση στο παζλ του Wordle για τις 26 Μαρτίου 2024, κάντε κύλιση προς τα κάτω, πέρα ​​από τις ενδείξεις και την επόμενη προειδοποίηση spoiler. Διαφορετικά, εδώ είναι ένα σύνολο ενδείξεων που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το σημερινό Wordle κάπως μόνοι σας.

  Ποιες είναι οι διαφορές και ποιες πρέπει να χρησιμοποιήσετε;
 • Το σημερινό Wordle περιέχει τρία σύμφωνα και δύο φωνήεντα.
 • Κανένα γράμμα δεν επαναλαμβάνεται δύο φορές.
 • Το πρώτο γράμμα είναι το Μ.
 • Το τελευταίο γράμμα είναι το R.
 • Το σημερινό Wordle (Puzzle #1011) Big Clue

  Η μεγάλη ένδειξη για το σημερινό Wordle είναι, «Αυτή η λέξη υποδηλώνει μια πολιτική θέση που θα βρείτε συχνά σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις».

  SPOILERS Μπροστά (ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

  Η σημερινή απάντηση του Wordle για τις 26 Μαρτίου 2024

  Αν ακόμα δεν έχετε νικήσει το σημερινό Wordle ακόμα και με τις παραπάνω ενδείξεις, η απάντηση είναι παρακάτω…

  Η απάντηση στο σημερινό Wordle είναι «ΔΗΜΑΡΧΟΣ».

  Η λέξη «δήμαρχος» σημαίνει τον κύριο υπεύθυνο ενός δήμου. Ο δήμαρχος συνήθως εκλέγεται από το κοινό και παραμένει στη θέση του για ορισμένο χρονικό διάστημα.

  Σύμφωνα με το Διαδικτυακό Λεξικό Ετυμολογίας, ο «δήμαρχος» έχει τις ρίζες του τον 13ο αιώνα και προέρχεται από την παλιά γαλλική λέξη «maire». Αυτό σήμαινε τον αρχηγό μιας κυβέρνησης πόλης ή κωμόπολης. Η ρίζα της λέξης εκτείνεται πιο πίσω από αυτό, με το λατινικό «maior», που μας έδωσε και «major». Όλα δηλώνουν ότι κάτι είναι σπουδαίο, δυνατό ή σημαντικό.

    5 Χρήσιμες εφαρμογές παρακολούθησης συνήθειας που βασίζονται σε διαφορετικές αρχές παραγωγικότητας

  Οι κορυφαίες συμβουλές μας για Wordle (για να το νικάτε κάθε μέρα)

 • Επιλέξτε μια καλή αρχική λέξη. Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, γι’ αυτό επιλέξτε μία από τη λίστα μας με τις καλύτερες αρχικές λέξεις Wordle.
 • Προσπαθήστε να εξαλείψετε και τα πέντε φωνήεντα νωρίς. Καθώς υπάρχουν μόνο λίγα φωνήεντα, είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιήσετε όλα στις πρώτες 2-3 εικασίες.
 • Χρησιμοποιήστε δημοφιλή γράμματα νωρίς. Εκτός από τα φωνήεντα, γράμματα όπως T, S, N, R, H, C, D και L εμφανίζονται πιο συχνά στις αγγλικές λέξεις.
 • Πάρτε το χρόνο σας στις εικασίες σας. Το Wordle δεν είναι χρονομετρημένο, οπότε δεν υπάρχει βιασύνη να το ολοκληρώσετε. Μπορείτε να μαντέψετε πρώτα στο χαρτί.
 • Θυμηθείτε ότι τα γράμματα μπορούν να εμφανίζονται δύο φορές (και συχνά εμφανίζονται). Λάβετε αυτό υπόψη όταν μαντεύετε, καθώς το να το ξεχάσετε μπορεί να σας οδηγήσει σε μπέρδεμα.
 •   Αποκτήστε τον ιστότοπο WordPress στο Google Cloud σε λιγότερο από 8 λεπτά χρησιμοποιώντας το Cloudways

  Τώρα που ολοκληρώσατε το σημερινό παζλ Wordle (με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας στο MUO), θα πρέπει να δείτε μερικά από τα άλλα δωρεάν παιχνίδια από τους New York Times.

  Το Connections είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που σας προκαλεί να βρείτε τους συσχετισμούς μεταξύ 16 λέξεων, χωρίζοντάς τες σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων. Για να καταπολεμήσετε την προκλητική φύση του παιχνιδιού, ανατρέξτε στις συμβουλές και τα κόλπα μας που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε το Connections.

  Υπάρχει επίσης το Strands, η νεότερη προσθήκη στην αναπτυσσόμενη λίστα παιχνιδιών των New York Times. Ακριβώς όπως το Connections, είναι εξαιρετικά προκλητικό, αλλά με έναν μοναδικό τρόπο συμβολοσειράς-τα-γράμματα-μαζί. Σας συνιστούμε να δείτε τις καλύτερες συμβουλές μας για να νικήσετε το Strands για να αντέξετε τον εαυτό σας στην καθημερινή πρόκληση.

  Ή, εάν είστε καθαριστής του Wordle και θέλετε περισσότερα από τα ίδια, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτές τις καταπληκτικές εναλλακτικές λύσεις του Wordle.