Η λύση μιας στάσης στα προβλήματα υποστήριξης πελατών σας

Για κάθε εταιρεία, η διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών μέσω της υπηρεσίας υποστήριξής της είναι πρόκληση. Το Zoho Desk κάνει την υποστήριξη πελατών αβίαστη και βολική.

Πίνακας περιεχομένων

Κοινές Προκλήσεις Εξυπηρέτησης Πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι σίγουρα πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται. Πρέπει να προσφέρει μια έγκαιρη και αποτελεσματική λύση στα ερωτήματα των πελατών για τη συνολική επιτυχία μιας επιχείρησης. Άλλες κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζονται σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν

 • Διαχείριση ερωτημάτων που προέρχονται από διάφορα κανάλια
 • Αντιμετώπιση δύσκολων και συναισθηματικών πελατών
 • Προσφέρει ακριβή ανάλυση σε γρήγορη ταχύτητα
 • Διαχείριση δεδομένων και ενοποίηση με άλλα συστήματα
 • Μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών
 • Εκπαίδευση εργαζομένων στη χρήση της εφαρμογής γραφείου βοήθειας

Πώς η Zoho Desk μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα υποστήριξης πελατών

Εάν ανήκετε σε οποιονδήποτε οργανισμό που αναζητά λύση σε όλα αυτά τα προαναφερθέντα ζητήματα, το Zoho Desk είναι η απάντησή σας.

Αυτή η πλατφόρμα γραφείου βοήθειας σάς επιτρέπει να προσφέρετε μια ανώτερη εμπειρία υποστήριξης στους πελάτες σας απλοποιώντας τις λειτουργίες. Ενδυναμώνει τους πράκτορες με χρήσιμες λειτουργίες που κάνουν τους πελάτες πιο χαρούμενους.

Αυτό το λογισμικό προσφέρει πολυκαναλική υποστήριξη για τη διευθυνσιοδότηση εισιτηρίων που προέρχονται από όλα τα κανάλια σε ένα μέρος. Χρησιμοποιεί επίσης AI για να αναλύσει το συναίσθημα των πελατών και προσθέτει κατάλληλες ετικέτες στα εισιτήρια για τη διευκόλυνση των πρακτόρων.

Η αυτοματοποίηση ροής εργασιών και η ενοποίηση τρίτων διευκολύνουν τους πράκτορες να προσφέρουν γρήγορα τη λύση στους πελάτες. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης ικανό να εμφανίζει ποσοστά ικανοποίησης πελατών, ώστε να γνωρίζετε σε ποιον τομέα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο.

Το Zoho Desk σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν προσαρμόσιμο χώρο εργασίας που λειτουργεί σε οποιοδήποτε τμήμα. Προσφέρει ακόμη και ένα ειδικό πρόγραμμα κατάρτισης με μια ρηχή καμπύλη μάθησης για στελέχη υποστήριξης. Επιπλέον, η ταχύτητα υλοποίησης του λογισμικού είναι πολύ πιο γρήγορη από τα υπόλοιπα και μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Οφέλη από τη χρήση του Zoho Desk

 • Σας προσφέρει μια κεντρική πλατφόρμα για τη διαχείριση εισιτηρίων υποστήριξης, όπου μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε, να ιεραρχήσετε και να εκχωρήσετε εισιτήρια σε κατάλληλα στελέχη πελατών.
 • Επιτρέπει στο προσωπικό υποστήριξής σας να χειρίζεται απρόσκοπτα ερωτήματα υποστήριξης που προέρχονται από διάφορα κανάλια.
 • Το Zoho Desk σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βάση γνώσεων με συχνές ερωτήσεις, άρθρα βοήθειας και εκπαιδευτικά προγράμματα για να ενδυναμώσετε τους πελάτες και τους κυρίους σας.
 • Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες για να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασιών υποστήριξης και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της ομάδας υποστήριξής σας.
 • Το Zoho Desk είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση με διαφανή προγράμματα συνδρομής. Η ανταγωνιστική του τιμή το καθιστά προσιτό σε εταιρείες όλων των μεγεθών.
 • Σας παρέχει αναφορές και αναλυτικά στοιχεία βάσει δεδομένων, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τις βασικές μετρήσεις για την επιχείρησή τους.
 • Αυτή η λύση γραφείου βοήθειας είναι πλήρως προσαρμόσιμη και μπορεί να κλιμακωθεί καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας.
  9 WordPress WAF για την πρόληψη απειλών ασφαλείας

Πώς διαφέρει το Zoho Desk από τους ανταγωνιστές του

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε το Zoho Desk και όχι τις άλλες λύσεις γραφείου βοήθειας που είναι διαθέσιμες στην αγορά, εδώ είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Zoho Desk:

#1. Διαχείριση εισιτηρίων πολλαπλών τμημάτων

Εάν ο οργανισμός σας έχει πολλά τμήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μοναδική δυνατότητα για να δημιουργήσετε ξεχωριστά τμήματα στη λύση του γραφείου βοήθειας.

Κάθε τμήμα μπορεί να λειτουργήσει με τον δικό του τρόπο και να το προσαρμόσει χρησιμοποιώντας SLA, κανάλια, ομάδες κ.λπ. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να έχει ξεχωριστές πύλες αυτοεξυπηρέτησης, όπως γραφικά στοιχεία συνομιλίας και κοινότητες.

#2. Βοηθός απάντησης με τεχνητή νοημοσύνη

Το Zoho Desk έρχεται επίσης με μια τεχνητή νοημοσύνη με βάση τα συμφραζόμενα που ονομάζεται Zia. Μπορεί να αναγνωρίσει το συναίσθημα των χρηστών και το προσθέτει στο πλαίσιο του εισιτηρίου για τους πράκτορες. Η Zia μπορεί επίσης να προτείνει σχετικές λύσεις από τη γνωσιακή βάση για γρήγορη απόκριση.

#3. Λειτουργίες εργασίας για καλύτερη εστίαση

Το Zoho Desk προσφέρει τη λειτουργία Work Modes που σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε τα εισιτήρια με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να οργανώσετε τα εισιτήρια με βάση την προτεραιότητα, την κατάλληλη ώρα, την κατάσταση ή την κατάσταση CRM. Ως αποτέλεσμα, οι πράκτορες μπορούν εύκολα να καταλάβουν ποιο εισιτήριο να απευθυνθούν πρώτα.

#4. Mobile App for Insights

Το Zoho Desk διαθέτει επίσης μια εφαρμογή με το όνομα Radar που μπορεί να εμφανίσει μια γρήγορη επισκόπηση των κρίσιμων μετρήσεων και να σας ειδοποιήσει για τυχόν ανωμαλίες ή εξαιρέσεις. Είτε είστε διαχειριστής είτε πράκτορας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον πίνακα ελέγχου του σύμφωνα με τις μετρήσεις που είναι σημαντικές για εσάς.

#5. Αρχηγείο για την παρακολούθηση της απόδοσης της ομάδας

Η λειτουργία HQ αυτής της πλατφόρμας απλοποιεί τα καθήκοντα ενός διαχειριστή υποστήριξης πελατών καθιστώντας τις ζωτικές παραμέτρους εύχρηστες. Προσφέρει διαθεσιμότητα πρακτόρων σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κίνηση των εισιτηρίων της ομάδας σας. Επιπλέον, υποστηρίζει την παρακολούθηση αρνητικών σχολίων που σας βοηθά να διορθώσετε την κατάσταση και να κάνετε τον πελάτη ευχαριστημένο.

  Τι μπορείτε να μάθετε από ένα;

Επισημασμένα χαρακτηριστικά του Zoho Desk

Διαχείριση εισιτηρίων παντός καναλιού

Το πολυκαναλικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων του Zoho Desk σάς επιτρέπει να οργανώνετε εισιτήρια υποστήριξης από email, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνία, φόρμα ιστού και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια ενιαία διεπαφή. Βελτιώνει την παραγωγικότητα των αντιπροσώπων και συμβάλλει στη γρήγορη απόκριση.

Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ., στα κανάλια υποστήριξης πελατών. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες σε αυτές τις λαβές κοινωνικής δικτύωσης από τη διεπαφή του γραφείου βοήθειας.

Αυτόματη ετικέτα και ανάλυση συναισθήματος

Ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης με βάση τα συμφραζόμενα, ο Zia, μπορεί να πάρει το συναίσθημα ενός εισιτηρίου και να προσθέσει ετικέτες σε αυτό για τη διευκόλυνση των πρακτόρων πελατών.

Γνωσιακή Βάση και Κοινότητα

Χρησιμοποιώντας το Zoho Desk, οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν μια πλούσια σε πληροφορίες βάση γνώσεων για τους πελάτες τους, ώστε να μειώσουν τον αριθμό των εισιτηρίων. Υπάρχει επίσης η επιλογή δημιουργίας μιας πλήρως ελεγχόμενης πλατφόρμας κοινότητας.

Συνεργασία

Υπάρχει επίσης μια ροή ομάδας όπου μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε συμπαίκτες και ομάδες, να πραγματοποιήσετε συνομιλίες εντός εφαρμογής μαζί τους και να μοιραστείτε τα εισιτήρια σε όλα τα τμήματα.

Αποτελεσματική έκδοση εισιτηρίων

Η αυτόματη εκχώρηση εισιτηρίων στον κατάλληλο αντιπρόσωπο, το φίλτρο εισιτηρίων, η απόσυρση δεδομένων πελατών και τα γρήγορα κλικ για την εκτέλεση τακτικών ενεργειών είναι πρόσθετες λειτουργίες έκδοσης εισιτηρίων αυτής της πλατφόρμας.

Προσαρμογές

Μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Zoho Desk. Μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμφάνισή του και να προσθέσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες στις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αυτοματισμός ροής εργασιών

Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους για να ανταποκρίνονται άμεσα στους πελάτες. Μπορείτε να ορίσετε κανόνες με καθορισμένες συνθήκες και να μειώσετε τις μη αυτόματες δραστηριότητες των αντιπροσώπων σας.

Παρακολούθηση χρόνου

Το γραφείο Zoho σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτόματα τον χρόνο που αφιερώνετε σε κάθε εισιτήριο. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τους πράκτορες τιμολόγησης με βάση την ώρα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ορισμένες ενέργειες, όπως απάντηση και σχολιασμός για τον χρόνο παρακολούθησης.

Πίνακας ελέγχου και Analytics

Η πλατφόρμα διαθέτει ενσωματωμένο ταμπλό όπου μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα μέσω όλων των κοινών μετρήσεων. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε λεπτομερείς και προσαρμοσμένες αναφορές από εδώ.

Ασφάλεια δεδομένων

Το Zoho Desk σάς βοηθά να συμμορφώνεστε με τους GDPR, HIPAA και CCPA. Επίσης, ακολουθεί μια σειρά από μέτρα ασφαλείας, όπως η πιστοποίηση ασφαλείας, η κρυπτογράφηση δεδομένων και οι πολιτικές ελεγχόμενης πρόσβασης σε δεδομένα για να διατηρούνται ασφαλή τα δεδομένα χρήστη.

  Τι είναι η πλαστογράφηση και πώς να αποτρέψετε τις επιθέσεις πλαστογράφησης;

Πρότυπα

Χρησιμοποιώντας το Zoho Desk, οι πράκτορες μπορούν να δημιουργήσουν πρότυπα εισιτηρίων, πρότυπα email και πρότυπα απαντήσεων. Αυτά μπορούν να εξατομικευθούν ανάλογα και να σας εξοικονομήσουν από το να πληκτρολογείτε τις γενικές πληροφορίες ξανά και ξανά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φόρμες ιστού εδώ και να τις ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας.

Εσωτερική Διαχείριση Ρόλων

Υπάρχει επίσης η επιλογή να δομήσετε τον οργανισμό σας και να εκχωρήσετε δικαιώματα στα μέλη της ομάδας σας σύμφωνα με τους ρόλους τους. Έτσι, μπορείτε να εφαρμόσετε ασφάλεια σε επίπεδο πεδίου για την προστασία των δεδομένων σας.

API και SDK

Τα REST API και τα web SDK του Zoho Desk είναι επίσης διαθέσιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ενσωματώσετε τις ενότητες του με άλλες υπηρεσίες και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές για κινητά για την εταιρεία σας.

Εγκατάσταση ολοκλήρωσης τρίτου μέρους του Zoho Desk

Η υποστήριξη του Zoho Desk για ενσωματώσεις τρίτων σάς δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις λειτουργίες του γραφείου βοήθειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές με το Zoho Desk για ρύθμιση τηλεφωνίας, διαχείριση επαφών, ειδοποιήσεις SMS και πολλά άλλα.

Οι εταιρείες μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν το Zoho Desk με άλλες εφαρμογές Zoho όπως το Zoho CRM, το Zoho Assist, το Zoho Cliq, το Zoho Inventory, το Zoho Analytics κ.λπ. Οι συνεργάτες του για υπηρεσίες τηλεφωνίας περιλαμβάνουν τα RingCentral, Twillo, Amazon Connect, Exotel, JustCall και MyOperator.

Άλλες υποστηριζόμενες δημοφιλείς εφαρμογές είναι τα Google Apps, Microsoft Teams, Slack, Salesforce, Jira, Trello, HubSpot, MailChimp, Pipedrive, Screen Magic και Asana.

Χρησιμοποιήστε θήκες Zoho Desk

Εκπαίδευση

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα χρησιμοποιούν το Zoho Desk για να απαντούν σε ερωτήσεις μαθητών, γονέων και ενδιαφερόμενων χρηστών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Λειτουργίες όπως η πολυκαναλική υποστήριξη, η ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η αυτοματοποίηση διαδικασιών καθιστούν το Zoho Desk μια τέλεια λύση για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χρηματοδότηση

Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως τράπεζες και εταιρείες στεγαστικών δανείων μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτήν την πλατφόρμα με ασφαλή χειρισμό ευαίσθητων πληροφοριών και αυτοεξυπηρέτηση για τυπικές διαδικασίες.

Φιλοξενία

Οργανισμοί που ανήκουν στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας χρησιμοποιούν το Zoho Desk για εργασίες όπως επιβεβαίωση κράτησης, check-in, εξυπηρέτηση πελατών κατά τη διάρκεια της διαμονής, check-out κ.λπ.

SaaS

Οι πλατφόρμες SaaS που χρησιμοποιούν το Zoho Desk επωφελούνται από λειτουργίες όπως η αυτοματοποίηση εργασιών, η ιεράρχηση προτεραιοτήτων δυνητικών πελατών, η άμεση υποστήριξη και η ανάπτυξη εργαλείων AI.

IT/ITES

Το Zoho Desk επιτρέπει στις εταιρείες πληροφορικής να εξυπηρετούν άμεσα τους πελάτες τους με γνώσεις τεχνολογίας. Όχι μόνο σας βοηθά να επιλύσετε γρήγορα ζητήματα αλλά και διευκολύνει τη συνεργασία όποτε χρειάζεται.

Τηλεπικοινωνίες

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών μπορούν να μειώσουν το εργατικό δυναμικό τους και το φορτίο εισιτηρίων, διατηρώντας παράλληλα περισσότερους πελάτες χρησιμοποιώντας το Zoho Desk.

Zoho Desk για πλήρη υποστήριξη πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να θεωρηθεί ως εκπρόσωπος της εταιρείας σας. Μόνο με τη διασφάλιση μιας ομαλής εμπειρίας υποστήριξης χρησιμοποιώντας αποτελεσματικό λογισμικό γραφείου υποστήριξης, μπορείτε να διατηρήσετε τη βάση πελατών σας και να μετατρέψετε τους δυνητικούς πελάτες σας σε πελάτες.

Το Zoho Desk διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για διαφορετικούς κλάδους. Ειδικά αν ψάχνετε για μια οικονομική λύση γραφείου βοήθειας, αυτή θα πρέπει να είναι η κορυφαία σας επιλογή.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κριτική μας για την εξυπηρέτηση πελατών Freshdesk.