Η καλύτερη ασπίδα για το ψηφιακό φρούριο σας

Το Avast συμβάλλει στην ασφάλεια των δεδομένων που υπάρχουν στον υπολογιστή, το πρόγραμμα περιήγησης, το κινητό και άλλες συσκευές και βελτιώνει την απόδοση της συσκευής εκκαθαρίζοντας ύποπτα, περιττά αρχεία.

Σήμερα, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο καθημερινά στο σπίτι, στο γραφείο, στην καφετέρια, στο εμπορικό κέντρο και ούτω καθεξής. Αυτός ο αυξανόμενος αριθμός χρηστών του Διαδικτύου οδήγησε επίσης σε αυξημένο αριθμό hackers και spammers.

Για να τους αποτρέψετε από το να κλέβουν τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα σας, χρειάζεστε μια ασπίδα προστασίας που όχι μόνο μπορεί να τους εμποδίσει να έχουν πρόσβαση στις συσκευές σας αλλά και να ενισχύσουν την απόδοση των συσκευών σας.

Το Avast είναι ο διασώστης των δεδομένων σας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, να σερφάρετε στο Διαδίκτυο και να περιηγείστε στον Ιστό χωρίς καμία ανησυχία, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

Ας συζητήσουμε το Avast, τι προσφέρει και μερικές εναλλακτικές σε αυτό.

Τι είναι το Avast;

Το Avast είναι ένα λογισμικό ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που μπορεί να προστατεύσει τα προγράμματα περιήγησης, τους υπολογιστές, τα τείχη προστασίας, το λογισμικό κατά του ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) ή το λογισμικό προστασίας από ιούς, το λογισμικό κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και το λογισμικό προστασίας από κατασκοπεία. Λειτουργεί σε macOS, Microsoft Windows, iOS και Android.

Ο Eduard Kučera και ο Pavel Baudiš ίδρυσαν την Avast το 1988, παλαιότερα γνωστή ως Alwil Software, ως συνεταιρισμός. Το 2010, το όνομα άλλαξε σε Avast.

Η Avast κάνει έκκληση για εξαιρετική προστασία έναντι των απειλών στον κυβερνοχώρο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα προστασίας από ιούς που όχι μόνο σαρώνει τα προγράμματα περιήγησης ή τις συσκευές σας, αλλά και επιθεωρεί το διαδικτυακό δίκτυο, αποκλείει ύποπτες λήψεις και προστατεύει την κάμερα web.

Επιπλέον, προσφέρει μια υπηρεσία VPN για ασφαλή περιήγηση και αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση.

Δυνατότητες της Avast

#1. Anti-virus

Το Anti-virus Avast σάς επιτρέπει να παραμένετε προστατευμένοι από κακόβουλο λογισμικό και ιούς με το δωρεάν λογισμικό του. Σας επιτρέπει να περιηγείστε και να στέλνετε email, να εκτελείτε δίκτυα Wi-Fi στο σπίτι σας, να εγκαταστήσετε εφαρμογές και να κάνετε πολλά πράγματα με μεγαλύτερη ασφάλεια με αυτό το ασφαλές λογισμικό. Αυτό το anti-virus περιλαμβάνει τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Έξυπνη σάρωση: Σαρώνει τη συσκευή σας για να εντοπίσει τρωτά σημεία.
 • CyberCapture: Στέλνει αυτόματα ύποπτα αρχεία για ανάλυση στο cloud και στη συνέχεια δίνει την κατάλληλη λύση στους χρήστες εάν χρειαστεί.
 • Ασπίδα συμπεριφοράς: Στέλνει ειδοποιήσεις αμέσως κάθε φορά που κάποια από τις εφαρμογές του συστήματός σας αρχίζει να συμπεριφέρεται ύποπτα.
 • File Shield: Σας ειδοποιεί για ύποπτα αρχεία κατά το άνοιγμα τους.
 • Δίσκος διάσωσης: Σαρώνει το σύστημά σας ενώ η συσκευή σας βρίσκεται σε κατάσταση απενεργοποίησης, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε με ασφάλεια κακόβουλο λογισμικό ή προστασία από ιούς από το σύστημά σας.
 • Καραντίνα: Αποθηκεύει επιβλαβή αρχεία και τα απομονώνει με ασφάλεια από τα υπόλοιπα έγγραφα του λειτουργικού σας συστήματος.

Θα μπορούσα να βρω πολλές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου στο λογισμικό, όπως:

 • Ασφάλεια δικτύου Wi-Fi: Συνδεθείτε με εμπιστοσύνη σε δημόσια ή μη ασφαλή δίκτυα Wi-Fi, αποκλείοντας εισβολείς και χάκερ και εμποδίζοντάς τους να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά και ευαίσθητα αρχεία σας. Θα λάβετε ένα Network Inspector και ένα Firewall για να αποκλείσετε κακόβουλες εισβολές.
 • Ασφαλής περιήγηση και αποστολή email: Σας επιτρέπει να παραμένετε ασφαλείς ενώ στέλνετε email, περιηγείστε ή εργάζεστε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να αποκλείσετε μη ασφαλείς λήψεις και κακόβουλους ιστότοπους και να προστατεύσετε τη συσκευή σας από αεροπειρατεία. Θα λάβετε Botnet Shield, Web Shield και Mail Shield για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από ιούς ή κακόβουλο λογισμικό, κακόβουλους ιστότοπους και συνημμένα email.
 • Προστασία ransomware: Σας δίνει τη δυνατότητα να εμποδίσετε τους χάκερ να αλλάζουν, να κλειδώνουν ή να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας αρχεία. Θα λάβετε το Ransomware Shield για να διατηρείτε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και μην αφήνετε τα αρχεία, τα έγγραφα και τις φωτογραφίες σας να γίνουν όμηροι του ransomware.
 • Ειδοποιήσεις διαρροής δεδομένων: Λάβετε μια άμεση ειδοποίηση εάν κάποιος από τους κωδικούς πρόσβασής σας που είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας έχει παραβιαστεί.
  Ελέγξτε τη δοκιμή ταχύτητας σελίδας ιστότοπου για κινητά

#2. Avast One

Το Avast One είναι ο διαδικτυακός φύλακας all-in-one που μπορεί να σας προστατεύσει από ιούς και άλλους κινδύνους. Θα μπορούσα να παρακολουθήσω ισχυρές επιδόσεις και αξιοποιημένα εργαλεία απορρήτου όπως η εκκαθάριση συσκευών και το VPN. Μπορεί:

 • Αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού και ιών
 • Επιτρέπει το απόρρητο με την απεριόριστη, γρήγορη τεχνολογία anti-tracking και VPN
 • Προσφέρει ισχυρή προστασία κατά του ransomware και κατά της απάτης
 • Επιταχύνει, ενημερώνει και καθαρίζει τις συσκευές σας
 • Δίνει ειδοποιήσεις για διαδικτυακές διαρροές οικονομικών και προσωπικών πληροφοριών
 • Εντοπίζει κλοπή και παρέχει βοήθεια 24/7

Τιμολόγηση:

 • Βασικό: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που προστατεύει τη συσκευή σας και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα δωρεάν VPN με ασφάλεια (5 GB/εβδομάδα).
 • Ατομικό: Μετά την έκπτωση, κοστίζει 4,19 $/μήνα για άτομο και 5,79 $/μήνα για οικογένεια. Θα λάβετε όλες τις premium λειτουργίες με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Platinum: Σας κοστίζει 9,99 $/μήνα και προστατεύει 6 μέλη της οικογένειας με 30 συσκευές. Θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με λειτουργίες premium.

#3. Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης

Το Avast Driver Updater σάς δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε τις συσκευές σας και τα αξεσουάρ τους να λειτουργούν ομαλά. Σας βοηθά να ενημερώσετε, να σαρώσετε και να διορθώσετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας εύκολα. Σας επιτρέπει:

 • Αυτόματη σάρωση για παλιά προγράμματα οδήγησης
 • Απολαύστε πιο ομαλή λήψη και περιήγηση
 • Αποκτήστε πιο ευκρινή γραφικά και καλύτερο ήχο
 • Μειώστε τα προβλήματα συστήματος ή υλικού
 • Απολαύστε λιγότερα τρακάρισμα και πάγωμα

Το Driver Updater εντοπίζει προγράμματα οδήγησης που λείπουν, είναι παλιά, είναι κατεστραμμένα ή παλιά, διορθώνει ευπάθειες και σφάλματα και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των τρεχόντων προγραμμάτων οδήγησης. Όταν ενημέρωσα τα προγράμματα οδήγησης γραφικών, παρατήρησα βελτιωμένη απόδοση και βίωσα πιο καθαρές εικόνες σε παιχνίδια, εφαρμογές πολυμέσων, επεξεργασία πολυμέσων, ροή και εικονική πραγματικότητα.

Η Avast προσθέτει το Helper στο Driver Updater, επιτρέποντάς σας να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ανάλογα με τον τύπο του προβλήματος». Λειτουργεί σαν βοηθός για να σας βοηθήσει να λύσετε άμεσα τα προβλήματα του προγράμματος οδήγησης.

Τιμολόγηση:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε την εφαρμογή δωρεάν.
 • Μπορείτε να αγοράσετε το λογισμικό με 43,99 $/έτος για έναν υπολογιστή με Windows.

#4. Ενισχυτής απόδοσης

Το Avast Cleanup μπορεί να ενισχύσει την απόδοση της συσκευής σας, να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να σας επιτρέψει να ανακτήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο. Μπορεί να ελευθερώσει χώρο, να αποτοξινώσει τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών, να βελτιώσει την απόδοση και να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Απελευθερώστε αποθηκευτικό χώρο: Μπορείτε να καθαρίσετε προσωρινά αρχεία, αόρατα αρχεία κρυφής μνήμης, μικρογραφίες και παλιά APK. Επιπλέον, μπορείτε να καθαρίσετε αχρησιμοποίητα δεδομένα, όπως αποθηκευμένα βίντεο YouTube, τραγούδια Spotify και άλλα. Επίσης, σας βοηθά να καθαρίσετε τους άδειους φακέλους, τα υπολείμματα του πρόχειρου και τις κρυφές μνήμες διαφημίσεων.
 • Βελτιστοποίηση βιβλιοθήκης φωτογραφιών: Σας βοηθά να βρείτε και να απαλλαγείτε από παρόμοιες, κακής ποιότητας, παλιές και διπλότυπες φωτογραφίες αυτόματα. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το μέγεθος της φωτογραφίας και να μετακινήσετε τα πρωτότυπα στο cloud. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναγνωρίσετε την «καλύτερη φωτογραφία» από την ομάδα.
 • Ρύθμιση απόδοσης: Σταματήστε τις εφαρμογές που κλέβουν τους πόρους του τηλεφώνου σας σταματώντας τις εφαρμογές μπαταρίας, μνήμης, κυκλοφορίας και εξάντλησης της CPU. Μπορείτε να αφαιρέσετε προεγκατεστημένες εφαρμογές.
 • Ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας, όπως Wi-Fi, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, Bluetooth και συγχρονισμό φόντου. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της μπαταρίας σας ανάλογα με το αν βρίσκεστε στο σπίτι, στη δουλειά ή στο αυτοκίνητό σας.

Τιμολόγηση:

Κάντε τις παλιές σας συσκευές να φαίνονται σαν καινούριες κατεβάζοντας το λογισμικό από το Google Play Store δωρεάν για μία συσκευή Android. Μπορείτε να αγοράσετε το λογισμικό Cleanup με 2,89 $/μήνα για 10 συσκευές Android και να λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

#5. Σύστημα AntiTrack

Με το σύστημα Avast AntiTrack, μπορείτε να εμποδίσετε τους διαφημιστές να σας παρακολουθούν και να συγκαλύψετε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο ενισχύοντας το απόρρητό σας. Οι ιστότοποι συλλέγουν πληροφορίες για να δημιουργήσουν το μοναδικό σας διαδικτυακό προφίλ που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας διαφημιζόμενος για πολλούς σκοπούς. Το λογισμικό κατά της παρακολούθησης της Avast σάς ειδοποιεί όταν κάποιος προσπαθεί να σας παρακολουθήσει.

Το σύστημα AntiTrack εμποδίζει τους διαφημιστές να χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας και τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες για να σας εντοπίσουν και να σας στείλουν ανεπιθύμητα μηνύματα με διαφημίσεις. Επιπλέον, μπορείτε να εμποδίσετε τους διαφημιστές να χρησιμοποιούν διακρίσεις τιμών για να αυξήσουν το κόστος όλων όσων εξετάζετε, όπως υγειονομική περίθαλψη, ασφαλιστικά προγράμματα ή αεροπορικά εισιτήρια.

  Διορθώστε το πρόβλημα που δεν ενεργοποιεί το Amazon Echo

Το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει όλες τις πληροφορίες και μπορεί να εκθέσει αυτές τις πληροφορίες σε εξορύκτες δεδομένων, διαφημιστές ή οποιονδήποτε το θέλει. Μπορείτε να ανακτήσετε το απόρρητό σας και να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ιδιωτική με το σύστημα AntiTrack. Έτσι, σας επιτρέπει να σταματήσετε την online παρακολούθηση, να ελέγξετε την κατάσταση απορρήτου, να συγκαλύψετε διαδικτυακά προφίλ, να αποκρύψετε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, ασφαλή προγράμματα περιήγησης και πολλά άλλα.

Τιμολόγηση:

Αποκτήστε ένα σύστημα AntiTrack με 54,99 $/έτος για τον υπολογιστή σας με Windows ή Mac. Για 10 συσκευές, σας κοστίζει 64,99 $/έτος.

#6. BreachGuard Protection

Μπορείτε να προστατεύσετε τις διαδικτυακές σας πληροφορίες από διαρροές, απώλειες, παραβιάσεις και συλλογές από τρίτα μέρη στον σκοτεινό ιστό. Το BreachGuard γνωρίζει ποια βήματα πρέπει να λάβει κάθε φορά που το απόρρητό σας δέχεται επίθεση.

Το λογισμικό παρακολουθεί το σύστημά σας 24/7 για παραβιάσεις δεδομένων και ελέγχει για διαρροές για την προστασία των πληροφοριών σας από τους χάκερ. Επιπλέον, δεν επιτρέπει σε καμία εταιρεία να συλλέγει και να πουλήσει τις ευαίσθητες πληροφορίες σας. Θα λάβετε συμβουλές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων απορρήτου σας.

Οι μεσίτες δεδομένων ή οι εταιρείες δημιουργούν ένα προφίλ σας για να παρακολουθούν τι κάνετε, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών υγείας, οικονομικών και διεύθυνσης προκειμένου να πουλήσετε. Η BreachGuard αφαιρεί τα προσωπικά σας στοιχεία από αυτές τις εταιρείες για να τις εμποδίσει να συλλέγουν τα δεδομένα σας. Ελέγχει τον αριθμό των ιδιωτικών πληροφοριών που μοιράζεστε δημόσια και εμποδίζει τους χάκερ να σας κατασκοπεύουν.

Μπορείτε να βασιστείτε σε ειδικούς που εδρεύουν στις ΗΠΑ για την επίλυση προβλημάτων κλοπής ταυτότητας εν κινήσει. Απλώς πρέπει να ενημερώσετε τους ειδικούς για τα προβλήματά σας, όπως ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πάγωμα πιστώσεων και άλλα, για να τα επιλύσετε πιο γρήγορα.

Τιμολόγηση:

Αποκτήστε το BreachGuard με 43,99 $/έτος για τον υπολογιστή σας με Windows ή Mac και επωφεληθείτε από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

#7. Ασφαλής Ταυτότητα

Η προστασία κλοπής ταυτότητας της Avast διασφαλίζει την ταυτότητά σας παρακολουθώντας και στέλνοντας συνεχώς ειδοποιήσεις κάθε φορά που υπάρχει διαρροή δεδομένων. Παρακολουθεί τον ιστό, ακόμη και τον σκοτεινό ιστό, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 24/7 για να ανακαλύψει τις διαρροές των προσωπικών σας στοιχείων όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Επιπλέον, το λογισμικό Secure Identity της Avast παρέχει προσωπική βοήθεια 1:1, επιλύοντας ζητήματα κλοπής ταυτότητας. Παρακολουθεί επίσης τις πιστωτικές αναφορές σας για ύποπτη δραστηριότητα.

Τιμολόγηση:

Αποκτήστε μια μηνιαία συνδρομή στα 9,99 $ και εξασφαλίστε την ταυτότητά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ετήσια προγράμματα με 7,49 $/μήνα (για 1 έτος) και 6,99 $/μήνα (για 2 χρόνια).

#8. Υπηρεσία VPN

Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας Wi-Fi, αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε, ενισχύστε το απόρρητό σας και αποκρύψτε τη διεύθυνση IP σας όπου κι αν βρίσκεστε, κατεβάζοντας το SecureLine VPN της Avast στις συσκευές σας Android, iOS και Mac. Αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν την ελευθερία να είναι online.

Μπορείτε να εμποδίσετε τρίτα μέρη να παρακολουθούν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, ώστε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας χωρίς καμία ανησυχία. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους γρήγορους διακομιστές σε όλο τον κόσμο για να απολαύσετε ταχύτερη περιήγηση.

Το SecureLine VPN σας προστατεύει από απειλές δικτύου, απατεώνες και χάκερ με ένα μόνο κλικ. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση τραπεζικού επιπέδου για να ασφαλίσει την επικοινωνία σας μέσω ενός ασφαλούς τούνελ. Επιπλέον, μπορείτε να μεταδώσετε τις εκπομπές που σας ενδιαφέρουν και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους αποφεύγοντας περιορισμούς περιεχομένου.

Η Avast βελτιώνει συνεχώς την απόδοση και την ταχύτητα των διακομιστών, ώστε να έχετε την online εμπειρία που επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στη smart TV, στο Mi Box ή στην τηλεόραση Nvidia Shield.

Τιμολόγηση:

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό SecureLine VPN στις συσκευές σας iOS, Android και Mac και να λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

#9. Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Secure Browser της Avast για να κάνετε online πράγματα με ασφάλεια και να ενισχύσετε το απόρρητό σας. Έχει σχεδιαστεί από ειδικούς σε θέματα ασφάλειας της Avast για να επιτρέπει ταχύτερη περιήγηση.

Προσφέρει δωρεάν απεριόριστο VPN, ώστε να μπορείτε να εμποδίσετε τους χάκερ και τους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας να κλέβουν πληροφορίες και να κρυπτογραφούν τη διεύθυνση IP, τις λήψεις, τα ερωτήματα DNS, τους σελιδοδείκτες και τα δεδομένα περιήγησης.

  Mad City Music Codes: Redeem Now

Το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης αποκλείει αυτόματα τις διαδικτυακές διαφημίσεις για να βελτιώσει τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου. Περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα προστασίας απορρήτου για να σας προστατεύσει από την online παρακολούθηση καλύπτοντας την ψηφιακή σας ταυτότητα. Μπορείτε να συγχρονίσετε σελιδοδείκτες και ιστορικό μεταξύ των φορητών συσκευών και των επιτραπέζιων υπολογιστών σας για να απολαύσετε πλήρη κρυπτογράφηση.

Τιμολόγηση:

Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού Secure Browser δωρεάν για Mac, iOS, Android και υπολογιστή.

#10. Διαδικτυακή ασφάλεια και απόρρητο

Η επέκταση προγράμματος περιήγησης Security and Privacy της Avast είναι ιδανική για περιήγηση ή περιήγηση στο Διαδίκτυο πιο ιδιωτικά. Μπορείτε να προσθέσετε βασική ασφάλεια έναντι του ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλων ιστοτόπων και να αποτρέψετε τα δεδομένα περιήγησής σας με αυτήν την επέκταση προγράμματος περιήγησης.

Οι επεκτάσεις Ασφάλειας και Απορρήτου στο Διαδίκτυο μπορούν να χειριστούν εύκολα τα cookie ιστότοπου. Σας επιτρέπει να αποφεύγετε να αντιμετωπίζετε cookies κάθε φορά που ανοίγετε έναν ιστότοπο. Επιπλέον, σας επιτρέπει να κρατάτε κρυφές τις δραστηριότητές σας, να λαμβάνετε συμβουλές βήμα προς βήμα και να αποκλείετε τους διαδικτυακούς snoops. Θα λάβετε ασφαλείς αναζητήσεις, ασφαλή περιήγηση και προστασία από ηλεκτρονικό ψάρεμα με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Τιμολόγηση:

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης είναι δωρεάν για χρήση.

#11. Avast για το σπίτι και την επιχείρηση

Η Avast προσφέρει ατελείωτες επιλογές για προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική χρήση. Έχω συζητήσει προϊόντα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για οικιακή χρήση, είτε κάνετε περιήγηση είτε χρησιμοποιείτε σύνδεση στο διαδίκτυο για άλλους σκοπούς.

Επιπλέον, μπορείτε να προστατεύσετε τις συσκευές σας που χρησιμοποιούνται στο μικρό γραφείο ή το γραφείο στο σπίτι σας. Μόλις ρυθμίσετε, θα λαμβάνετε βοήθεια 24/7 που σας βοηθά να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε την ασφάλεια σε όλες τις συσκευές της εταιρείας. Για ένα ευρύ φάσμα συσκευών που χρησιμοποιούνται στη μικρή επιχείρησή σας, θα λάβετε τα προϊόντα της Avast – Διαχείριση ενημερώσεων κώδικα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Cloud, CCleaner, τηλεχειριστήριο Premium και Anti-virus για Linux.

Εναλλακτικές

Εάν αυτό που ψάχνετε δεν περιλαμβάνεται στο Avast, μπορείτε να ελέγξετε μερικές εναλλακτικές που θα συζητήσω παρακάτω.

#1. Avira

Αποκλεισμός ύποπτων και κακόβουλων εφαρμογών με Avira και καθαρίστε το τηλέφωνό σας. Παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ασφαλείας που χρειάζεστε για μια ιδιωτική και ασφαλή ψηφιακή ζωή.

Θα λάβετε προστασία από ιούς, δωρεάν υπηρεσία VPN, αντικλεπτική προστασία, ενίσχυση ταχύτητας, προστασία ταυτότητας, σαρωτή δικτύου, διαχείριση αδειών και πολλά άλλα. Στο πακέτο τιμολόγησης Avira, μπορείτε να ανακαλύψετε χαρακτηριστικά ασφάλειας, απορρήτου και απόδοσης.

#2. Νόρτον

Παίρνω του Νόρτον εύχρηστη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και προστασία από ιούς για προηγμένες διαδικτυακές απειλές. Αποκλείει τους χάκερ και τους spammers από τις συσκευές σας, διατηρώντας ιδιωτική τη διαδικτυακή δραστηριότητα.

Η τιμή για τη διασφάλιση της περιήγησής σας και την προστασία της ταυτότητάς σας με το Norton ξεκινά από 19,99 $ για τον πρώτο χρόνο.

#3. McAfee

Αποκτήστε προστασία με τεχνητή νοημοσύνη με το McAfee και σταματήστε να λαμβάνετε μηνύματα απάτης. Σαρώνει τη διεύθυνση URL και σας ειδοποιεί όταν εντοπίζει οποιονδήποτε σύνδεσμο απάτης στα μηνύματα κειμένου σας.

Το McAfee αποκλείει ύποπτους ή επικίνδυνους συνδέσμους από κείμενα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και email, εάν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο κατά λάθος. Μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά και οικογενειακά σας δεδομένα από παραβιάσεις και διαρροές.

Μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας την εφαρμογή McAfee για κινητά ή tablet ή να επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα για τον υπολογιστή σας με τιμή εκκίνησης 29,99 $/έτος.

#4. AVG

Απολαύστε ισχυρή και αποτελεσματική προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ιούς με AVG.

Προσφέρει:

 • AVG Internet Security: Παρέχει προστασία ransomware και webcam για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην κάμερά σας ή να αλλάξει αρχεία χωρίς την άδειά σας. Ξεκινά από 3,89 $/μήνα για έναν υπολογιστή.
 • AVG Anti-virus: Αυτό το προϊόν είναι δωρεάν για χρήστες Android και προστατεύει το κινητό σας και διατηρεί το απόρρητο παρέχοντας προστασία από μη ασφαλείς εφαρμογές.
 • AVG Tuneup: Κάνει το σύστημά σας να λειτουργεί πιο ομαλά, μακρύτερα και πιο γρήγορα. Ξεκινά από 29,99 $/έτος για μία συσκευή.
 • AVG Secure VPN: Παρέχει AES 256-bit και κρυπτογράφηση τραπεζικού βαθμού για να κρατήσει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα μακριά από χάκερ, περίεργες εταιρείες και αδιάκριτους γείτονες. Ξεκινά από 4,39 $/μήνα για 10 συσκευές.
 • AVG για επιχειρήσεις: Θα λάβετε την ασφάλεια που χρειάζεστε, από προστασία από ιούς έως ασφάλεια διακομιστή αρχείων, για τις μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις σας. Ξεκινά από 46,99 $/έτος/συσκευή.

συμπέρασμα

Το Avast έχει αναπτυχθεί για να προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες από πειρατεία ή διαρροή. Λειτουργεί με macOS, Android, iOS και Microsoft Windows, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για ζητήματα ασφάλειας και απόδοσης.

Συζήτησα τα προϊόντα Avast στο παραπάνω άρθρο με τον τιμοκατάλογό τους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν ασφαλείας για προσωπική ή οικογενειακή χρήση.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο anti-virus Android για καλύτερη προστασία στο διαδίκτυο.