Η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγινε εύκολη

Αυτό το άρθρο σας φέρνει την καλύτερη σύγκριση δύο δημοφιλών εργαλείων διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του Loomly και του Hootsuite. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια να διαλέξετε για την επωνυμία σας ή την εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Όταν δημοσιεύετε τακτικά περιεχόμενο και αλληλεπιδράτε με τους ακόλουθούς σας, πρέπει να αφιερώνετε πολύ χρόνο στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ως πρακτορείο, διαχειρίζεστε την παρουσία πολλών επωνυμιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρέπει να εισάγετε πολύ περισσότερες ώρες από έναν μεμονωμένο επιχειρηματία.

Εδώ έρχεται μια εφαρμογή διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αυτοματοποιεί τις περισσότερες εργασίες, έτσι απλά συνδέετε τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης και οι αναρτήσεις και τα σχόλια συνδέονται αυτόματα στο διαδίκτυο.

Σήμερα, θα εξηγήσω τις διαφορές μεταξύ Loomly και Hootsuite. Αυτά είναι τα δύο εξέχοντα εργαλεία διαχείρισης και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τι είναι το Loomly;

Loomly είναι μια αβίαστη διαδικτυακή εφαρμογή για τα πάντα σχετικά με τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σας βοηθά με προτάσεις περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση αναρτήσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συλλογική παραγωγή περιεχομένου και αυτόματη δημοσίευση περιεχομένου με προσαρμοσμένο προγραμματισμό.

Διατίθεται επίσης ως εφαρμογή smartphone ή tablet. Μπορείτε να κατεβάσετε το αντίστοιχο πακέτο εφαρμογών σε iOS ή Android και να εγκαταστήσετε και να διαχειριστείτε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ εν κινήσει.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλές λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ίδιας πλατφόρμας ή πολλές πλατφόρμες από μία εφαρμογή.

Χρησιμοποιεί ασφαλή API πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λαβές της επωνυμίας ή της εταιρείας σας στο Facebook, το Snapchat, το Instagram, το X και πολλά άλλα από ένα εύκολο εργαλείο χωρίς να ανησυχείτε για το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων.

Ο ρόλος του Loomly ως πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Συνολικά, το Loomly είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης all-in-one. Με το πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων του, το Loomly απλοποιεί τη ροή εργασίας σας για τον ιδεασμό, τη δημιουργία, την αποθήκευση, τη δημοσίευση, την αφοσίωση του κοινού και την ανάλυση δεδομένων των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, σας επιτρέπει να ενσωματώνετε τους συνεργάτες στο εργαλείο παραγωγής περιεχομένου και προγραμματισμού, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τις δημιουργικότητες όλων στην ομάδα μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που θα έπρεπε να εγγραφείτε σε τέσσερις έως πέντε εφαρμογές για να διαχειριστείτε τις καμπάνιες μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με το Loomly, δεν χρειάζεστε καμία περίπλοκη εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων για τη διαχείριση λιστών περιεχομένου, προγραμματισμού αναρτήσεων περιεχομένου, μη αυτόματης ανάλυσης δεδομένων κ.λπ.

Επίσης, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε εφαρμογές προγραμματισμού περιεχομένου τρίτων ή σε εφαρμογές ημερολογίου για να υπενθυμίζετε στα μέλη της ομάδας να δημοσιεύουν περιεχόμενο ή να απαντούν σε σχόλια. Το Loomly διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο ημερολογίου που ενσωματώνει εύκολα όλο το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργείτε σε αυτό.

Επιπλέον, εάν πρέπει να ειδοποιήσετε τα μέλη της ομάδας για εσωτερικές επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Slack, Microsoft Teams και ούτω καθεξής, μπορείτε να το κάνετε απρόσκοπτα. Το Loomly προσφέρει ενσωμάτωση χωρίς προβλήματα με εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και email, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε επιχειρηματικό απόρρητο περιεχόμενο με σιγουριά μεταξύ των συμπαικτών σας.

  Πώς να ταξινομήσετε ένα λεξικό Python κατά κλειδί ή τιμή

Οφέλη από τη χρήση του Loomly

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε έναντι των ανταγωνιστών σας όταν χρησιμοποιείτε το Loomly για τη διαχείριση του παιχνιδιού αφοσίωσης στα κοινωνικά δίκτυα:

 • Το Loomly εκσυγχρονίζει τη ροή εργασίας σας, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και καθιστώντας το ιδανικό για άτομα και πολυάσχολους παράγοντες επιρροής όπως εσείς.
 • Η αυτοματοποιημένη δημοσίευση και οι υπενθυμίσεις διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο βγαίνει έγκαιρα χωρίς συνεχή παρακολούθηση. Έτσι μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στις βασικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας.
 • Οι συμβουλές βελτιστοποίησης του Loomly βοηθούν τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες μάρκετινγκ να δημιουργούν αναρτήσεις που έχουν απήχηση στο κοινό-στόχο τους.
 • Η κεντρική βιβλιοθήκη περιουσιακών στοιχείων του Loomly αλλάζει το παιχνίδι για τις εταιρείες μάρκετινγκ, διατηρώντας όλο το περιεχόμενο οργανωμένο και εύκολα προσβάσιμο.
 • Η ενοποιημένη προβολή πολλαπλών ημερολογίων της πλατφόρμας είναι ιδανική για επιχειρήσεις και εταιρείες που διαχειρίζονται περιεχόμενο για διάφορους πελάτες.
 • Το ισχυρό σύστημα ειδοποιήσεων εξυπηρετεί την αποτελεσματική ομαδική συνεργασία, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για εταιρείες μάρκετινγκ και επωνυμίες με πολλούς ενδιαφερόμενους.
 • Οι συνεργατικές ροές εργασιών ελέγχου και έγκρισης διασφαλίζουν ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες μάρκετινγκ.
 • Οι λειτουργίες στόχευσης κοινού και μετά τη χορηγία είναι χρυσές για τις επωνυμίες και τις εταιρείες μάρκετινγκ για να προσεγγίσουν τα κατάλληλα άτομα.
 • Τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες μετά την απόδοση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους για καλύτερα αποτελέσματα.

Τι είναι το Hootsuite;

Hootsuite είναι μια premium πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θεωρείται ένας από τους ταχύτερους στον τομέα των αυτοματοποιημένων προϊόντων κοινωνικής δικτύωσης. Σας επιτρέπει να ενσωματώσετε σχεδόν οποιονδήποτε λογαριασμό πλατφόρμας κοινωνικών μέσων σε μία κεντρική εφαρμογή.

Επομένως, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε μεμονωμένα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αντίθετα, δημοσιεύετε, σχολιάζετε, απαντάτε και κάνετε περισσότερα σε πολλά κοινωνικά κανάλια όπως το Pinterest, το YouTube, το LinkedIn, το Facebook και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με Datanyze, η Hootsuite κατέχει μερίδιο αγοράς 20,37% στον τομέα του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν 3828+ επωνυμίες και εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τακτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δραστηριότητες αφοσίωσης κοινού.

Η αξία της επωνυμίας του Hootsuite είναι ξεκάθαρα εμφανής όταν συγκρίνετε την τιμή του με άλλα παρόμοια εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Οι συνδρομές του έρχονται με τσουχτερό κόστος.

Ωστόσο, έχετε την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής με τις σύγχρονες λειτουργίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως απεριόριστες αναρτήσεις, αυτοματοποιημένες ροές εργασίας, ανακάλυψη χρόνου προγραμματισμού περιεχομένου βάσει τεχνητής νοημοσύνης, AI OwlyWriter κ.λπ.

Μεγάλες επωνυμίες και κυβερνητικοί οργανισμοί όπως η Melia Hotels, η U-Haul, η Insurance Australia Group Limited (IAG), το Georgia State University, η Nokia, τα Sodexo Universities κ.λπ., χρησιμοποιούν το Hootsuite για να διαχειρίζονται τις συχνές δραστηριότητές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ρόλος του Hootsuite ως πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το Hootsuite παίζει απλώς το ρόλο ενός τρίτου μέρους ανάμεσα σε εσάς και τους χειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε διάφορα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Η Hootsuite έχει δημιουργήσει μια ισχυρή συνεργασία με τα περισσότερα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Αποκτά ασφαλή πρόσβαση API σε αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το Hootsuite.

Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες διάσπαρτες λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ένα κεντρικό λογισμικό που λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης ιστού και εφαρμογές για κινητά. Αυτός είναι ο πρωταρχικός ρόλος του Hootsuite, δηλαδή η εργασία ως aggregator καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  9 πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών Counter-Strike 2 για δράση χωρίς καθυστέρηση

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά άλλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω:

 • Δημοσίευση περιεχομένου σε όλα τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης από μία εφαρμογή Ιστού
 • Προγραμματισμός δημοσίευσης περιεχομένου για αυτόματη δημοσίευση
 • Ανακάλυψη χρονοδιαγραμμάτων ανάρτησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης με βάση την τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργούν τα περισσότερα likes, shares και σχόλια
 • Απαντήστε στις απαντήσεις των πελατών
 • Παρακολουθήστε σχεδόν όλες τις δραστηριότητες στο οικοσύστημα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επηρεάζουν την εικόνα της επωνυμίας σας θετικά ή αρνητικά
 • Διαχειριστείτε όλες τις διαφημιστικές δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από το Hootsuite
 • Διαχειριστείτε οργανικό και επί πληρωμή περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
 • Παρακολουθήστε μετρήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τις καμπάνιες μάρκετινγκ της επωνυμίας σας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Δημιουργήστε αναφορές για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, πελάτες, παράγοντες επιρροής και ούτω καθεξής
 • Ενσωματώστε εφαρμογές στην πλατφόρμα για απρόσκοπτη διαχείριση περισσότερου περιεχομένου και ροών εργασίας
 • 150+ ενσωματώσεις εργαλείων όπως Mailchimp, Google Business, Hubspot και άλλα

Με λίγα λόγια, το Hootsuite είναι το μόνο που χρειάζεστε για να διασφαλίσετε ότι προσθέτετε αξία στην επιχείρηση ή την εταιρεία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Προσφέρετε Κοινωνική Φροντίδα στο κοινό σας

Το Hootsuite είναι διαθέσιμο για σχεδόν κάθε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε ή να φροντίσετε το κοινό σας σε 200+ χώρες σε 6 δημοφιλείς γλώσσες.

Δημιουργία Κοινωνικού Εμπορίου

Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι λιανικής πώλησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας διάφορα προϊόντα τεχνολογίας Hootsuite, όπως συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων, τεχνητή νοημοσύνη συνομιλίας κ.λπ. Οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώσουν τις αγορές απευθείας από τις συνομιλίες του Facebook ή του Messenger, απολαμβάνοντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Αγορά της επωνυμίας

Μπορείτε να μειώσετε το κόστος του μάρκετινγκ της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης του Hootsuite, όπως ιδεασμός περιεχομένου, ανάρτηση, δημοσίευση, σχολιασμός και πολλά άλλα. Για μια μικρή και μεσαία επιχείρηση, ένας έμπειρος διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να παίξει το παιχνίδι μάρκετινγκ.

Οφέλη από τη χρήση του Hootsuite

Δείτε πώς το Hootsuite είναι επωφελές για την εταιρεία μάρκετινγκ ή την επιχείρησή σας:

 • Μπορείτε να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, από 10 έως 50 λογαριασμούς ανά χρήστη.
 • Μπορείτε να οργανώσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Hootsuite ανά τμήματα και ομάδες και να συμπεριλάβετε πρόσβαση βάσει ρόλων για απρόσκοπτη συνεργασία.
 • Το Hootsuite επιτρέπει τη σύνταξη, τον προγραμματισμό και τη δημοσίευση περιεχομένου από μια κεντρική διεπαφή χρήστη.
 • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα περίτεχνο ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ολόκληρο το μήνα, το τρίμηνο, το έτος κ.λπ., για να εστιάσετε στις βασικές ευθύνες της επιχείρησης.
 • Τα συνεπή στοιχεία της επωνυμίας στο περιεχόμενο και τα οπτικά στοιχεία έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείτε να το διασφαλίσετε μετακινώντας αναρτήσεις για δημοσίευση μέσω μιας ροής εργασιών έγκρισης.
 • Το AI της Hootsuite θα προτείνει πότε να δημοσιεύεται περιεχόμενο για μέγιστη αφοσίωση και προσέγγιση χρηστών.
 • Χρησιμοποιήστε ad-hoc δραστηριότητες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως η αναστολή ενός συγκεκριμένου τύπου ανάρτησης μετά τη λήψη επικριτικών σχολίων.
 • Υπάρχει μια δωρεάν βιβλιοθήκη φωτογραφιών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για σκοπούς δημιουργίας περιεχομένου.

Loomly Vs. Hootsuite

Έχω υποβάλει τόσο το Loomly όσο και το Hootsuite σε αυστηρές δοκιμές για διάφορες εργασίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, δημιούργησα τον παρακάτω πίνακα συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους. Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν χρειάζεστε Loomly ή Hootsuite:

ΧαρακτηριστικάLoomlyHootsuiteSocial AccountsΠροσθέστε τουλάχιστον 10 λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Βασικό πρόγραμμα και μπορούν να περάσουν περισσότερες από 50 στο πρόγραμμα EnterpriseΕπιτρέπει έως και 10 λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης στο πρόγραμμα Pro και 50 στο πρόγραμμα Enterprise.
Περισσότερες από 50 λαβές κοινωνικής δικτύωσης απαιτούν πρόσθετες πληρωμές Λογαριασμοί χρήστη Εύρος από 2 έως 31+Εύρος από 1 έως 5 Πρόσβαση βάσει ρόλων Σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικές συνθήκες πρόσβασης χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Προσαρμοσμένων ρόλων Η δυνατότητα “Τμηματική οργάνωση” διευκολύνει την προσαρμοσμένη πρόσβαση, διαχειρίζεται τα δικαιώματα, δημιουργεί προσαρμοσμένες ροές εργασίας κ.λπ. Διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΔεν είναι διαθέσιμη Δημιουργία και επεξεργασίαΥπάρχει ένα προηγμένο εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων γνωστό ως Lomly Media StudioΠροσφέρει σχεδίαση με Canva αλλά όχι ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας περιεχομένουΑυτόματη παρακολούθηση συνδέσμωνΔεν είναι διαθέσιμηΔιαθέσιμοΕξαγωγή περιεχομένουΔιατίθεται ως PDFΜη διαθέσιμο Προτάσεις βελτιστοποίησηςΔιαθέσιμεςΠεριορισμένες Συμβουλές Hashtag με βάση το AIΜηχάθετοΕπαγγελματικάΑνδιαθέσιμα vailableΠεριορίζεται μόνο στο εργαλείο σύνθεσης Content Pipeline and Approval WorkflowAvailable για όλες τις βαθμίδεςΔιατίθεται μόνο για την ομάδα και τους εταιρικούς χρήστες Διαχείριση καμπάνιαςΔεν είναι διαθέσιμοΔιαθέσιμο στο πρόγραμμα Enterprise

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στα νήματα

Χρήση περιπτώσεων Loomly

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης του Loomly, αλλά οι παρακάτω είναι οι πιο δημοφιλείς:

#1. Απομακρυσμένες ομάδες

Οι δημιουργικές απομακρυσμένες ομάδες μπορούν να κάνουν χρήση του Loomly με διάφορους μοναδικούς τρόπους. Πρώτον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο για να σχεδιάσετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συλλογικό τρόπο. Οι απομακρυσμένες και κατανεμημένες ομάδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το διαδικτυακό ημερολόγιο περιεχομένου για να δημιουργήσουν αναρτήσεις που ταιριάζουν καλά με τις οδηγίες επωνυμίας και τις πολιτικές δημιουργικών.

#2. Ελεύθερους επαγγελματίες

Το Loomly είναι το τέλειο εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ελεύθερους επαγγελματίες. Οι συνδρομές του ξεκινούν από μόλις $26/χρήστης/μήνα. Έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους εργαζόμενους σε συναυλίες να συνεργάζονται με τους πελάτες τους και να τους κρατούν ενήμερους. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κεντρική βιβλιοθήκη με γραφικά, γραφικά και αντίγραφα μάρκετινγκ για διάφορους πελάτες.

#3. Τοπικές Επιχειρήσεις

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης και εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από το Google Business, τότε το Looly είναι το κατάλληλο εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων για εσάς.

Ας υποθέσουμε ότι πουλάτε παγκοσμίως και πρέπει να διατηρήσετε μια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχωριστά για αυτές τις παγκόσμιες αγορές. μπορείτε να το κάνετε δημιουργώντας διαφορετικά ημερολόγια περιεχομένου στο Loomly. Μπορείτε επίσης να απαντάτε γρήγορα σε ερωτήματα πελατών, καθώς οι ενσωματώσεις Loomly και Google Business επιτρέπουν την ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Χρήση Cases of Hootsuite

Βρείτε παρακάτω μερικές περιπτώσεις χρήσης του Hootsuite:

#1. Διαχείριση και δημοσίευση περιεχομένου

Το Hootsuite απλοποιεί τη διαχείριση περιεχομένου προσφέροντας έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση διαφόρων πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Σας επιτρέπει να προγραμματίζετε αναρτήσεις, διασφαλίζοντας μια συνεπή παρουσία στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να επιμεληθείτε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε περιεχόμενο από ένα μέρος. Αυτό είναι ιδανικό για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του μάρκετινγκ που αναζητούν μια ενιαία πλατφόρμα για την επίβλεψη της δημιουργίας και διανομής περιεχομένου σε διάφορα κοινωνικά κανάλια.

#2. Κοινωνική ακρόαση και δέσμευση πελατών

Το Hootsuite παρέχει ισχυρά εργαλεία κοινωνικής ακρόασης, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τις αναφορές επωνυμίας, τα μοντέρνα θέματα και τις συνομιλίες πελατών σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η μοναδική λειτουργικότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεστε άμεσα στα ερωτήματα των πελατών και να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με το κοινό σας.

#3. Ανάλυση και λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων

Οι δυνατότητες αναλυτικών στοιχείων του Hootsuite προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις μάρκετινγκ επί πληρωμή ή χωρίς πληρωμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να παρακολουθείτε βασικούς δείκτες απόδοσης, να μετράτε την επιτυχία της καμπάνιας και να αναλύετε τη συμπεριφορά του κοινού.

Αυτή η περίπτωση χρήσης που βασίζεται σε δεδομένα είναι ανεκτίμητη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν τις στρατηγικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να βελτιστοποιήσουν το περιεχόμενο και να κατανείμουν τους πόρους αποτελεσματικά με βάση εις βάθος αναλυτικά στοιχεία.

Loomly Vs. Hootsuite: The Verdict

Από την άποψη των χρηστών των μικρών, μεσαίων και νεοφυών επιχειρήσεων, το Loomly είναι πολύ πιο εύκολο στη λειτουργία από το Hootsuite. Είναι επίσης πιο προσιτό από το Hoostsuite. Επομένως, αν σας ενδιαφέρει η σχέση ποιότητας/τιμής και η εύκολη διεπαφή χρήστη, επιλέξτε Loomly. Προσφέρει περιορισμένο Δωρεάν δοκιμή 15 ημερών προσφορά που μπορείτε να επωφεληθείτε τώρα.

Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Hootsuite στο μέγιστο των δυνατοτήτων της μόνο εάν διαχειρίζεστε πολλούς πελάτες ως εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέρει α Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι γρήγορα πριν φύγει.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη διαχείριση πολλών λογαριασμών.