Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram διαγράφει απευθείας μηνύματα σε άλλους;

Το Instagram είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο και ανήκει στην αμερικανική εταιρεία Meta Platforms. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να οργανώσουν και να ανεβάσουν υλικό με τη χρήση φίλτρων, hashtag και γεωγραφικών ετικετών. Το ευρύ κοινό ή οι εγκεκριμένοι ακόλουθοι ενδέχεται να λαμβάνουν αναρτήσεις. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε δημοφιλές περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες, να ακολουθήσουν τους χρήστες για να προσθέσουν το περιεχόμενό τους σε μια προσωπική ροή και να αναζητήσουν περιεχόμενο άλλων χρηστών ανά κατηγορία ή περιοχή. Κάποια στιγμή, θα μπορούσατε να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να εμφανίζονται τα μηνύματά σας στο Instagram. Ίσως έχετε ήδη σχέδια να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και θέλετε να συνοδεύονται από όλα τα μηνύματά σας. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε πει κάτι που ελπίζετε διακαώς το άλλο άτομο να μην δει ποτέ και είστε έτοιμοι να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram διαγράφει άμεσα μηνύματα σε άλλους και εάν τα DM σας εξαφανίζονται όταν διαγράφετε το Instagram. Επίσης, θα μάθετε αν μπορείτε να δείτε μηνύματα από ένα διαγραμμένο Instagram.

Πίνακας περιεχομένων

Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram διαγράφει απευθείας μηνύματα σε άλλους;

Θα μάθετε εάν η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram διαγράφει απευθείας μηνύματα σε άλλους περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τα DM σας εξαφανίζονται όταν διαγράφετε την εφαρμογή Instagram;

Όχι, τα DM σας δεν εξαφανίζονται όταν διαγράφετε Ίνσταγκραμ εφαρμογή. Τα εισερχόμενά σας στο Instagram θα εξακολουθούν να περιλαμβάνουν όλα τα προηγούμενα μηνύματά σας. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα από άλλους, αλλά δεν θα ενημερωθείτε για αυτά. Δεν θα βλέπετε τα μηνύματα μέχρι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ή να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μια νέα συσκευή. Δεν είναι αποτέλεσμα της κατάργησης της εφαρμογής εάν εξαφανιστεί ένα μήνυμα μετά την επανεγκατάσταση της.

Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram διαγράφει απευθείας μηνύματα σε άλλους;

Όχι, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram δεν θα διαγράψει άμεσα μηνύματα προς άλλους. Τα άμεσα μηνύματα που έχετε στείλει θα εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα σε άλλους χρήστες ακόμα κι αν διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας στο Instagram. Το όνομά σας δεν θα εμφανίζεται ως αποστολέας του μηνύματος. Αντίθετα, το Instagrammer θα εμφανίζεται ως αποστολέας. Η εικόνα του προφίλ σας θα διαγραφεί επίσης από τη συνομιλία. Το ίδιο ισχύει για τις ομαδικές συνομιλίες και τα άμεσα κείμενα. Θα είναι επίσης δυνατό να δείτε την πλήρη συνομιλία.

  Πώς να περικόψετε εικόνες και βίντεο για ιστορίες Instagram

Θα εξαφανιστούν τα μηνύματά μου εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram;

Όχι. Δεν θα έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα άμεσα μηνύματά σας όσο ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ανενεργός. αλλά, μόλις συνδεθείτε ξανά, θα λάβετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάθε μήνυμα που έχετε στείλει και λάβει. Άλλοι χρήστες του Instagram ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα άμεσα μηνύματά σας ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Στο Instagram, ο λογαριασμός σας θα τερματιστεί αμέσως εάν τον απενεργοποιήσετε για περισσότερες από 14 ημέρες και κανείς δεν θα μπορεί πλέον να διαβάζει τα άμεσα μηνύματά σας. Τα νέα μηνύματα είναι κρυφά, αλλά ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει τα παλαιότερα στα εισερχόμενα των άμεσων μηνυμάτων του.

Μπορείτε να δείτε μηνύματα από έναν διαγραμμένο λογαριασμό Instagram; Μπορείτε ακόμα να βλέπετε μηνύματα από ένα διαγραμμένο Instagram;

Ναι, μπορείτε να δείτε μηνύματα από έναν διαγραμμένο λογαριασμό Instagram. Τα παλαιότερα DM θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα από τον διαγραμμένο λογαριασμό στο Instagrammer.

  Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Instagram σε Android και iOS

Τι συμβαίνει στα άμεσα μηνύματα όταν διαγράφετε το Instagram;

Δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα Άμεσα μηνύματα εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Τα απευθείας μηνύματά σας θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε άλλους χρήστες του Instagram με τους οποίους είχατε μια συνομιλία.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Τα άμεσα μηνύματα, το προφίλ, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια, τα “μου αρέσει” και οι ακόλουθοί σας θα διαγραφούν οριστικά όταν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός σας και όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά 30 ημέρες μετά το αίτημά σας για διαγραφή και δεν θα μπορείτε να τα ανακτήσετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ημερών, οι άλλοι χρήστες του Instagram δεν μπορούν να δουν το περιεχόμενο και οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Απορρήτου του Instagram συνεχίζουν να ισχύουν. Ωστόσο, οι χρήστες ενδέχεται να μπορούν να δουν προηγούμενα άμεσα μηνύματα που ανταλλάξατε με τον άλλο λογαριασμό Instagram στα εισερχόμενά τους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram διαγράφει άμεσα μηνύματα σε άλλους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.