Ζήστε το επόμενο επίπεδο χάραξης με τον πρώτο έξυπνο χαράκτη λέιζερ στον κόσμο: AlgoLaser Delta 22W

Ως λάτρης της χαρακτικής με λέιζερ, γνωρίζετε πόσο ευχάριστο και ικανοποιητικό είναι να δημιουργείτε έργα τέχνης για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους πελάτες σας.

Τώρα, ανεβάστε το πάθος σας στο επόμενο επίπεδο με το νέο AlgoLaser Delta 22W, τον πρώτο έξυπνο χαράκτη λέιζερ στον κόσμο. Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με χαρακτηριστικά που αλλάζουν το παιχνίδι και την ευκολία χρήσης, το AlgoLaser Delta σάς δίνει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας σε κάθε έργο χαρακτικής.

Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε πέντε σούπερ χαρακτηριστικά που κάνουν AlgoLaser Delta η καλύτερη επιλογή για εσάς.

1. Ο πρώτος έξυπνος χαράκτης λέιζερ στον κόσμο με έξυπνο έλεγχο οθόνης

Μερικά χτυπήματα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να χαράξετε αυτό που θέλετε AlgoLaser Delta 22W. Διαθέτοντας μια έξυπνη οθόνη αφής 3,5 ιντσών και υποστηρίζοντας 5G και Wi-Fi, αυτό το πρωτοποριακό μηχάνημα σάς επιτρέπει να βλέπετε και να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες όπως χάραξη, κοπή και χρήση της αντλίας αέρα χωρίς κόπο. Και μπορείτε να ενημερώσετε το AlgoLaser Delta και μέσω της έξυπνης οθόνης.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Ansible, Ansible Galaxy και Ansible Tower;

Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε εξωτερικές συσκευές ή εφαρμογές τρίτων για άμεση χάραξη. Μεταφορτώστε εικόνες σε μια μονάδα USB ή στην ενσωματωμένη κάρτα SD του μηχανήματος. Στη συνέχεια, χαράξτε τα απευθείας από την οθόνη.

Επιπλέον, ο φωτισμός RGB δεν φαίνεται απλά ωραίος. Σας βοηθά να ελέγχετε την κατάσταση του μηχανήματος, την πρόοδο εργασίας και τις ειδοποιήσεις συστήματος.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια μαζική παραγγελία γρήγορα με κοπή κατά παρτίδες εκτός σύνδεσης. Απλώς φτιάξτε πολλές γκραβούρες και κόψτε τις αμέσως — εύχρηστο για τη δημιουργία αξεσουάρ όπως σουβέρ για το σπίτι σας ή τους πελάτες σας. Το μηχάνημα υποστηρίζει προαποθήκευση αρχείων G-code και NC για πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Αυτό που κάνει επίσης το AlgoLaser Delta ικανό συνεργάτη σας είναι η έξυπνη εφαρμογή του για κινητά. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε, να κόβετε και να χαράσσετε αβίαστα από το τηλέφωνό σας.

2. Η πιο ισχυρή μηχανή χάραξης 22W με τεχνολογία COS 2ης γενιάς

Εξασφαλίστε πιο ακριβή χάραξη και κοπή με την προηγμένη τεχνολογία COS δεύτερης γενιάς της AlgoLaser Delta. Βελτιώνει την απόδοση της δέσμης λέιζερ κατά 40% και συμπιέζει τις κηλίδες λέιζερ από ένα ορθογώνιο σε ένα τετράγωνο, έχοντας αναλογία σχεδόν 1:1 τόσο σε χαμηλή ισχύ 3% όσο και σε υψηλή ισχύ 100%.

  Πώς να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εκπληκτικά σχέδια με πάνω από 500 ζωντανά και ανθεκτικά χρώματα που δημιουργούνται από την οξείδωση του ανοξείδωτου χάλυβα κατά τη χάραξη.

Επιπλέον, η ισχυρή μονάδα λέιζερ 22W της AlgoLaser Delta έχει δυνατότητες κοπής συγκρίσιμες με μηχανές 33W. Μπορεί να κόψει 30mm Pinewood με ένα πέρασμα και 45mm μαύρο ακρυλικό σε 15 περάσματα!

3. Γρηγορότερη από ποτέ Ταχύτητα έως 500 mm ανά δευτερόλεπτο

ο AlgoLaser Delta προσφέρει ταχύτητες που υπερβαίνουν τα όρια του κλάδου, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τα έργα σας πιο γρήγορα. Με ταχύτητες χάραξης έως και 500 mm ανά δευτερόλεπτο, αυτό το εξαιρετικά γρήγορο μηχάνημα σάς δίνει τη δυνατότητα να χαράξετε 12 φορές πιο γρήγορα!

4. Πολύ πιο ισχυρή μητρική πλακέτα 4 πυρήνων

Το AlgoLaser Delta σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε περισσότερα με την 4-Core Dual CPU που υποστηρίζει 8MB RAM, 16MB μνήμη και κάρτες SD 32GB. Σε σύγκριση με άλλα παρόμοια μηχανήματα, μπορείτε να εργαστείτε πολύ πιο γρήγορα καθώς οι ταχύτητες μεταφόρτωσης αρχείων έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 200%.

5. Ρύθμιση σε 5 λεπτά με προσυναρμολογημένη δομή

Το μεγαλύτερο μέρος του μηχανήματος AlgoLaser Delta είναι προσυναρμολογημένο. Επιπλέον, τα απλά βήματα εγκατάστασης είναι εύκολο να ακολουθηθούν.

Η έξυπνη αντλία αέρα plug-and-play προσφέρει αυτόματη ρύθμιση ροής αέρα με βάση την ταχύτητα και την ισχύ. Μπορείτε να το ελέγξετε μέσω της εφαρμογής AlgoLaser, του λογισμικού LightBurn και LaserGRBL.

  Συγκρίνοντας τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης έργου [2023]

Αναβάθμιση σε Έξυπνη Χαρακτική με AlgoLaser Delta 22W

Αναμφίβολα, το AlgoLaser Delta 22W σημαδεύει όλα τα σωστά πλαίσια, αν ψάχνετε για μια ισχυρή, γρήγορη, φιλική προς το χρήστη, ευέλικτη και έξυπνη συσκευή που θα τροφοδοτεί το πάθος σας για τη χάραξη και για την υλοποίηση των επιχειρηματικών στόχων. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, όπως η ανίχνευση φλόγας και η προστασία και η παρακολούθηση της πίεσης του αέρα, διασφαλίζουν ότι παραμένετε προστατευμένοι.

Τσαλάκωσε το AlgoLaser Delta τώρα με μόλις 949$ όλο τον Νοέμβριο στο Gearberry και εξοικονομήστε 550$! Οι πρώτοι 100 αγοραστές παίρνουν επίσης ένα κυψελωτό πάνελ 400 x 400 mm δωρεάν. Αποκτήστε το και ξεκινήστε το έξυπνο ταξίδι χαρακτικής σας σήμερα.

Αποκτήστε εκπληκτικές προσφορές και δωρεάν δώρα στις σούπερ εκπτώσεις 11.11 του Gearberry

ο Gearberry’s 11.11 Super Sale είναι ζωντανά τώρα από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2023! Δοκιμάστε την τύχη σας στο Wheel of Fortune Drawing για εγγυημένα δωρεάν δώρα και εξοικονομήστε έως και 399 $. Αποκτήστε εκπληκτικά προϊόντα στη μισή τιμή στην Έκπτωση 50% της Flash Έκπτωσης. Εξασφαλίστε ακόμη περισσότερα στο 11.11 Super Sale με έκπτωση έως και 50% και επιπλέον έκπτωση 40 $ με ένα κουπόνι. Ή χρησιμοποιήστε την προσφορά «Αγοράστε περισσότερα, εξοικονομήστε περισσότερα» για να λάβετε έκπτωση έως και 20% σε αξεσουάρ.

Είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο Fafrees καθώς λαμβάνετε δωρεάν κλειδαριά αλυσίδας και τσάντα ηλεκτρονικού ποδηλάτου! Αποκτήστε αυτές τις εκπληκτικές προσφορές τώρα στο Gearbery’s 11.11. Super Sale πριν φύγουν!

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.