Επιλέγοντας το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού

Οι μέρες που επισκέπτεστε προσωπικά τους πελάτες σας για κάθε μικρό πράγμα έχουν περάσει προ πολλού.

Με περισσότερες από 55 εκατομμύρια συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο προγραμματισμός των ραντεβού είναι μια αναπόφευκτη εργασία. Για να διευκολύνετε τον προγραμματισμό των ραντεβού, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό λογισμικό με τις κατάλληλες δυνατότητες.

Σε αυτόν τον οδηγό Calendly vs. Acuity, θα καλύψουμε τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά και τα δυνατά τους σημεία. Έτσι, μπορείτε να προσδιορίσετε το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για τις ανάγκες σας.

Calendly Επισκόπηση

Το Calendly είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού προγραμματισμού που διευκολύνει τον ορισμό συναντήσεων και συναντήσεων. Εξοικονομεί χρόνο εξαλείφοντας τα εμπρός και πίσω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνήθως σχετίζονται με τον προγραμματισμό.

Με το Calendly, οι χρήστες μοιράζονται τη διαθεσιμότητά τους και επιτρέπουν σε άλλους να κάνουν κράτηση για συναντήσεις μαζί τους. Η ευελιξία του το καθιστά ιδανικό για άτομα, ομάδες και εταιρείες που θέλουν να οργανώσουν συναντήσεις.

Το καλύτερο κομμάτι?

Το ξεκίνημα είναι πολύ εύκολο και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Είτε λοιπόν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα, είτε να βελτιώσετε τους χρόνους απόκρισης δυνητικών πελατών ή να απλοποιήσετε τον προγραμματισμό σας, το Calendly σας έχει καλύψει!

Επισκόπηση οξύτητας

Το Acuity Scheduling είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ραντεβού που κάνει τη ζωή σας πιο απλή. Είναι σαν να έχεις έναν προσωπικό βοηθό που εργάζεται όλο το 24ωρο και σχεδιάζει ολόκληρο το πρόγραμμά σου για σένα.

Με το Acuity, οι ετικέτες τηλεφώνου αποτελούν ιστορία. Οι πελάτες θα δουν τη διαθεσιμότητά σας σε πραγματικό χρόνο και θα προγραμματίσουν μόνοι τους τα ραντεβού τους. Επιπλέον, μπορεί να διαχειριστεί πολλές τοποθεσίες και υπαλλήλους.

Δεν είναι μόνο αυτό!

Το Acuity βοηθά στον έλεγχο της διαθεσιμότητάς σας και στην οργάνωση των πληροφοριών πελατών. Και επιτρέπει ακόμη και ενσωματώσεις διαδικτυακών πληρωμών με Stripe, Square ή PayPal. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε δωροεπιταγές, πακέτα, συνδρομές ή ομαδικά μαθήματα.

Οι ενσωματώσεις του περιλαμβάνουν εργαλεία τηλεδιάσκεψης για εικονικές συσκέψεις και αποστολή αυτοματοποιημένων υπενθυμίσεων.

Calendly εναντίον Acuity: Εργασία

Calendly

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Calendly είναι ένα εργαλείο προγραμματισμού που λειτουργεί εξαλείφοντας την εύρεση της κατάλληλης ώρας συνάντησης. Δείτε πώς λειτουργεί 👇

#1: Ρύθμιση

Ξεκινάτε δημιουργώντας έναν λογαριασμό και προσαρμόζοντας τη σελίδα κράτησής σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ, να αλλάξετε το όνομά σας στον κατάλογο και να ευθυγραμμίσετε τα ημερολόγιά σας. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή μπορεί να δει το πλήρες πρόγραμμά σας και να εμφανίζει μόνο τις ανοιχτές θέσεις σας στη σελίδα κράτησης.

#2. Προσαρμογή τύπων συμβάντων

Το Calendly σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τους προκαθορισμένους τύπους συμβάντων για να ορίσετε παραμέτρους σύσκεψης κατά την κράτηση μιας θέσης στο ημερολόγιό σας. Μπορείτε να ορίσετε τα συμβάντα όπως:

 • Ονομα
 • Περιγραφή
 • Εύρος ημερομηνιών
 • Διάρκεια
 • Πρόγραμμα online ή εκτός σύνδεσης
  8 Καλύτερες Πλατφόρμες Business Intelligence (BI) και Analytics το 2022

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρονικά buffer πριν ή μετά τη συνάντησή σας για να αποφύγετε τις συνεχόμενες κρατήσεις.

Αφού εξατομικεύσετε τους τύπους εκδηλώσεων και έχετε το ιδανικό σας πρόγραμμα, ήρθε η ώρα να προσκαλέσετε άλλους.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Αποστολή email απλώς αποστέλλεται ο σύνδεσμος προς τη σελίδα Calendly σε όσους θέλουν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού. Θα πρέπει επίσης να κάνουν κλικ στους συνδέσμους επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσουν τους όρους σας.

#4. Διαδικασία κράτησης

Το άτομο που κάνει κλικ στον σύνδεσμο Calendly θα δει τις λεπτομέρειες των συμβάντων σας και το ημερολόγιο. Μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες ημέρες για να ελέγξουν περαιτέρω τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες για ραντεβού. Οι χρονοθυρίδες προσαρμόζονται αυτόματα για τις ζώνες ώρας.

Αφού επιβεβαιώσετε το ιδανικό χρονικό διάστημα και για τα δύο μέρη, ανοίγει ένα νέο παράθυρο για να λάβετε τα στοιχεία του ατόμου. Αφού εισαγάγουν το αναγνωριστικό email και το όνομά τους, μπορούν να κάνουν κλικ στο «Προγραμματισμός εκδήλωσης». Μετά τον προγραμματισμό, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα email επιβεβαίωσης κράτησης.

#5. Ενσωμάτωση με άλλα ημερολόγια

Μπορείτε να ενσωματώσετε το Calendly με άλλα ημερολόγια όπως το Google Calendar, το Outlook, το Office 365 και το iCloud. Αυτό επιτρέπει στα άλλα ημερολόγιά σας να αντικατοπτρίζουν τα χρονικά διαστήματα της συνάντησης και το πρόγραμμά σας.

Οξύτητα

Το Acuity σάς βοηθά να προγραμματίσετε συναντήσεις και ραντεβού με την άνεσή σας και του πελάτη σας. Δείτε πώς λειτουργεί 👇

#1. Εγκαθιστώ

Για να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε ραντεβού χρησιμοποιώντας το Acuity, χρειάζεστε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό χρησιμοποιώντας το υπάρχον αναγνωριστικό email σας ή μπορείτε να επιλέξετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας Google, Apple ή Facebook.

Μόλις δημιουργηθεί, προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως απαιτείται.

#2. Προβολή ημερολογίου και ρύθμιση διαθεσιμότητας

Αφού μεταβείτε στον πίνακα εργαλείων, μεταβείτε στον πίνακα ημερολογίου σας. Εκεί, μπορείτε:

 • Προβολή ή επεξεργασία επερχόμενων συναντήσεων
 • Προγραμματίστε ένα ραντεβού για έναν πελάτη
 • Αποκλεισμός χρόνου

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο προβολής για να μεταβείτε σε προβολή ημέρας, εβδομάδας ή μήνα. Για να ρυθμίσετε τη διαθεσιμότητά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε ορίζοντας κανονικές εβδομαδιαίες ώρες. Για να ακυρώσετε τις κανονικές εβδομαδιαίες ώρες σε συγκεκριμένες ημέρες, μπορείτε να παρακάμψετε τις ώρες για να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας ανά πάσα στιγμή.

#3. Προσθήκη τύπων ραντεβού

Αφού προγραμματίσετε τη διαθεσιμότητά σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε διαφορετικούς τύπους συναντήσεων. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε διαφορετικές συσκέψεις που εξαρτώνται από την υπηρεσία που πρέπει να προγραμματίσετε.

Για να προσθέσετε διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Νέος τύπος υπηρεσίας στο μενού Τύποι συνάντησης.

Εκεί, προσθέστε λεπτομέρειες όπως όνομα, διάρκεια, τιμή και άλλες λεπτομέρειες για τον νέο σας τύπο υπηρεσίας. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε ή να αντιγράψετε αυτούς τους τύπους όποτε θέλετε από το ίδιο μενού.

#4. Ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία και ημερολόγια

Εκτός από τη σύνδεση των λογαριασμών σας Acuity με τον ιστότοπο ή τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε με άλλα εργαλεία.

  Τι είναι το Edge Computing και γιατί έχει σημασία;

Για να ευθυγραμμίσετε το Acuity με τα υπάρχοντα ημερολόγιά σας, μπορείτε να το συγχρονίσετε με το iCloud, το Outlook και το Ημερολόγιο Google.

Μπορείτε να το ενσωματώσετε με εργαλεία τηλεδιάσκεψης όπως το Zoom, το Google Meet, το Join.me και το GoToMeeting.

Τέλος, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε ενσωματώσεις όπως Stripe, Square και PayPal για πληρωμές.

Οφέλη Calendly εναντίον Acuity

Calendly

 • Προγραμματισμός: Απλοποιεί τον προγραμματισμό συσκέψεων, καθώς σας επιτρέπει να κατανέμετε τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες και την κατανομή εργασιών σύμφωνα με το πρόγραμμά σας απρόσκοπτα.
 • Εύκολη προσαρμογή και φιλικές προς το χρήστη διεπαφές: Επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό συμβάντων σύμφωνα με το ημερολόγιό σας. Σας επιτρέπει να ορίζετε εύκολα χρονοδιαγράμματα για οποιαδήποτε ώρα ή τύπο συμβάντος.
 • Βελτιωμένη επικοινωνία: Παρέχει βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ ομάδων και πελατών. Προσαρμόζει και ειδοποιεί την ώρα με τις αντίστοιχες ζώνες ώρας. Επιπλέον, λειτουργεί τέλεια για τον προγραμματισμό επιδείξεων, διαδικτυακών σεμιναρίων ή εκδηλώσεων προσδιορίζοντας τις τοποθεσίες των συμμετεχόντων.
 • Ενσωμάτωση με βασικές πλατφόρμες: Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες ενοποίησης με κρίσιμες και γνωστές πλατφόρμες όπως PayPal, Zoom, WordPress κ.λπ.
 • Ελαχιστοποιεί τα εμπρός και πίσω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Μειώνει τον αριθμό των μηνυμάτων στα εισερχόμενά σας μειώνοντας τα εμπρός και πίσω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τα συμβάντα.

Οξύτητα

 • Ευέλικτη Υποστήριξη Ημερολογίου: Υποστηρίζει ημερολόγια όπως το Google Calendar, το iCalendar, το Outlook και το Office 365. Αυτό το καθιστά ένα ευέλικτο εργαλείο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.
 • Φιλική προς τον χρήστη και προσαρμόσιμη διεπαφή: Ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που ενημερώνει το ημερολόγιό σας, στέλνει συνδέσμους ή φόρμες προγραμματισμού και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τους άλλους λογαριασμούς σας. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τη σελίδα προγραμματισμού σας ώστε να ταιριάζει με την ταυτότητα της επωνυμίας σας.
 • Διαχείριση ζώνης ώρας: Μπορείτε να ορίσετε συναντήσεις για διάφορες ζώνες ώρας. Έτσι, μπορείτε να διαχειριστείτε το ιδανικό πρόγραμμα που λειτουργεί και για τα δύο μέρη.

Calendly εναντίον Acuity: UI & Experience

Το Acuity Scheduling προσφέρει μια καθαρή, εύκολη στην πλοήγηση και προσαρμόσιμη διεπαφή. Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις σελίδες προγραμματισμού με τα χρώματα, το λογότυπο και τις εικόνες της επωνυμίας. Αυτό ευθυγραμμίζεται με την επωνυμία σας και δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία για τους πελάτες σας.

Από την άλλη πλευρά, το Calendly εστιάζει στην απλή λειτουργικότητα έναντι όλων των άλλων. Η διεπαφή του είναι απλή και καθαρή. Εμμένει στα βασικά για να μεγιστοποιήσει την ευκολία πλοήγησης.

Το αντίθετο ισχύει για την Acuity. Αυτό συμβαίνει επειδή ανταλλάσσει την απλότητα με την εξατομίκευση και την οπτική προσαρμογή.

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη και την εμπειρία, θα σας πρότεινα να πάτε με το Calendly, καθώς κάνει τον προγραμματισμό ραντεβού αβίαστο. Αλλά, εάν το branding είναι το παν για εσάς, η Acuity θα πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Calendly εναντίον Acuity: Ομαδικές συναντήσεις

Το Acuity παρέχει λειτουργίες όπως σελίδες ομαδικών κρατήσεων. Αυτές οι σελίδες επιτρέπουν σε ομάδες ή πελάτες να κάνουν κράτηση πολλαπλών χρονοθυρίδων με μία συμφωνία.

Διαθέτει επίσης αυτοματοποιημένη αναγνώριση ζώνης ώρας που διευκολύνει την ομάδα και τους πελάτες σας να προσδιορίζουν τους χρονισμούς. Τέλος, το Acuity διαθέτει λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τα άτομα από την κράτηση ραντεβού για να διασφαλίσετε ότι αυτή η λειτουργικότητα δεν θα εξασθενίσει πολύ.

  17 Πλατφόρμα διαδικτυακών μαθημάτων λογιστικής για όλους

Το Calendly προσφέρει ένα περιθώριο καμπάνας τύπων συμβάντων και μοναδικών ερωτημάτων που αξιοποιεί τις ικανότητες στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε γρήγορα μηνύματα πριν από το χρονοδιάγραμμα. Έτσι, σας διευκολύνει να διαχειριστείτε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ομαδικές συναντήσεις και εκδηλώσεις είναι οι κύριες λειτουργίες και των δύο εργαλείων και αποδίδουν καλά. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά και να μην το μετανιώσετε.

Calendly εναντίον Acuity: Reporting and Analytics

Οι αναφορές του Acuity παρέχουν πληροφορίες για τα έσοδα, τους τύπους συναντήσεων και τους αριθμούς μη εμφάνισης. Αυτά τα δεδομένα σάς βοηθούν να βελτιώσετε την απόδοση και να εντοπίσετε στοιχεία που εμποδίζουν τις επιχειρηματικές λειτουργίες.

Το Calendly εστιάζει σε μετρήσεις όπως:

 • Ημερομηνία
 • Ενταση ΗΧΟΥ
 • Ο αριθμός των ραντεβού που χρησιμοποιήθηκαν
 • Παρατηρήσεις καλεσμένων

Αυτά τα αναλυτικά στοιχεία σάς βοηθούν να αναλύσετε την απόδοση της πρότασης εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να εξάγετε δεδομένα για να τα αναλύσετε χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσετε την έξοδο σε άλλα απαραίτητα προγράμματα.

Οι αναφορές και το Analytics είναι μια λειτουργία όπου το Calendly ξεπερνά σαφώς την οξύτητα.

Calendly εναντίον Acuity: Προσαρμογή

Η προσαρμογή είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που διατηρεί ο Calendly και ο Acuity Scheduling. Με αυτό, μπορείτε να προσθέσετε εταιρικά χρώματα, λογότυπα και φωτογραφίες στις σελίδες προγραμματισμού. Αυτό επιτρέπει μια εξατομικευμένη επαγγελματική εμφάνιση για τους πελάτες σας.

Τα χαρακτηριστικά προσαρμογής βοηθούν στην αναγνώριση/πιστότητα της επωνυμίας, οδηγώντας στην ενίσχυση των επιχειρηματικών χαρακτηριστικών. Ωστόσο, και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν επίσης λειτουργικές επιλογές προσαρμογής.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τη ροή εργασίας σας για τον προγραμματισμό. Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε νέα πεδία, σελίδες, διευθύνσεις URL και ξεχωριστές προσαρμογές. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τροποποιώντας τη χρήση του προτιμώμενου προγράμματος.

Αυτός ο βαθμός προσαρμογής σάς δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τη διαδικασία προγραμματισμού σας και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας.

Όσο για τον νικητή αυτής της κατηγορίας, είναι κοντά, αλλά η Acuity παίρνει τη νίκη. Διαθέτει ανώτερες επιλογές προσαρμογής και επιτρέπει την καλύτερη εκπροσώπηση της επωνυμίας σας.

Calendly εναντίον Acuity: Ολοκληρώσεις

Το Calendly έχει μια εντυπωσιακή λίστα με 100+ ενσωματώσεις για σχεδόν οτιδήποτε χρειαστείτε. Από τηλεδιάσκεψη έως ενσωματώσεις πληρωμών, το Calendly καλύπτει περισσότερες από 11 κατηγορίες.

Όταν το συγκρίνετε με τις ενσωματώσεις 30+ του Acuity, βλέπετε έναν ξεκάθαρο νικητή. Το Acuity καταφέρνει να καλύψει μόνο τις βασικές ενσωματώσεις που θα χρειαστείτε χωρίς να υπερβείτε και πέρα.

Τώρα, υπάρχει πιθανότητα να μην χρειαστείτε όλες αυτές τις 100+ ενσωματώσεις που έχει να προσφέρει το Calendly. Σε αυτήν την περίπτωση, το Acuity λειτουργεί μια χαρά για όποιον χρειάζεται να τα βγάλει πέρα ​​με τα βασικά. Όμως, ο Calendly καταφέρνει να εξυπηρετήσει ένα διαφορετικό σύνολο χρηστών, καθιστώντας τον νικητή εδώ.

Το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού στην αγορά

Για όλες τις κατηγορίες και τις δυνατότητες που καλύψαμε, το Calendly αναδεικνύεται στενός νικητής για το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού, με το Acuity να πλησιάζει πολύ.

Αλλά, αυτό που πραγματικά μου το στέλνει στο σπίτι είναι η τιμή. Το Calendly ξεκινά με ένα δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει βασικές δυνατότητες, μέχρι και 16 $/μήνα. Ενώ, το Acuity ξεκινά από αυτή την τιμή $16/μήνα, καθιστώντας το πολύ πιο ακριβό.

Αλλά τελικά, και τα δύο λογισμικά έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Εάν θέλετε ανώτερες, βαθύτερες επιλογές προσαρμογής, το Acuity μπορεί να νικήσει το Calendly οποιαδήποτε μέρα. Αλλά μπορείτε να βασιστείτε στο Calendly για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του προγραμματισμού και των αναλυτικών σας ραντεβού.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού.