Επανάσταση στη δημιουργία εικόνων με AI

Το LimeWire AI Studio είναι ένας παράδεισος για δημιουργούς περιεχομένου για τη δημιουργία εσόδων από ήχο, βίντεο και εικόνες που δημιουργούνται από AI. Αλλά ας δούμε μερικές ακόμη «σημαντικές» λεπτομέρειες που δεν μπορούσα να βάλω σε αυτό το one-liner.

Καλώς ή κακώς, η γενετική τεχνητή νοημοσύνη έχει αλλάξει για πάντα τον τομέα της τέχνης. Δεν είναι πια για το πινέλο. πρόκειται για προτροπές, οι οποίες είναι εντολές απλού κειμένου (παρέχετε εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία περιεχομένου πολυμέσων). Ομοίως, μπορείτε εύκολα να στείλετε γραπτά μηνύματα από τη μουσική παραγωγή. Τα βίντεο δεν διαφέρουν επίσης.

Έτσι, όταν μπαίνουμε σε αυτό το «προτρεπτικό» μέλλον, υπάρχουν πολλοί τρόποι (δηλ. εργαλεία) για να το πετύχουμε αυτό.

Μια τέτοια πύλη είναι το LimeWire AI Studio.

Τι είναι το LimeWire AI Studio;

Παλαιότερα ήταν μια πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων, LimeWire AI Studio είναι πλέον μια πλατφόρμα δημοσίευσης περιεχομένου και κοινότητας που βασίζεται σε AI. Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από πολλαπλούς παραγωγικούς κινητήρες τεχνητής νοημοσύνης από έναν μόνο πίνακα οργάνων.

Προς το παρόν, το LimeWire AI Studio λειτουργεί για εικόνες, με ήχο και βίντεο να αναφέρονται σύντομα.

Ενώ υπάρχουν πολλά τέτοια εργαλεία εκεί έξω, το LimeWire το κάνει ξεχωριστό με τα NFT, το εγγενές διακριτικό του, τον διαχωρισμό εσόδων και άλλα, τα οποία έχω συζητήσει εν συντομία στις επόμενες ενότητες.

Εδώ είναι η σύντομη εμπειρία μου με αυτόν τον κινητήρα AI.

Διεπαφή χρήστη LimeWire AI Studio

  • Μπορείτε να εγγραφείτε με συνδυασμό email και κωδικού πρόσβασης ή να χρησιμοποιήσετε συνδέσεις κοινωνικής δικτύωσης. Μια επιτυχημένη εγγραφή ανοίγει τον πίνακα εργαλείων LimeWire.

  • Η Εξερεύνηση έχει οριστεί ως η προεπιλεγμένη προβολή. Αυτό δείχνει το δημοφιλές περιεχόμενο που παρατίθεται για δημόσια προβολή, το οποίο μπορείτε να φιλτράρετε για εικόνες, μουσική και βίντεο.
  • Μπορούμε να κάνουμε κλικ στο AI Studio, κάτω από την Εξερεύνηση, για να δημιουργήσουμε.

  • Αυτό δίνει τρεις επιλογές, με μόνο μία (Εικόνα) διαθέσιμη από τώρα. Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα δημιουργίας εικόνων.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές, που μπορεί να είναι συντριπτικές για τους πρώτους. Ωστόσο, πρέπει να δώσετε προσοχή μόνο σε τέσσερα (Μοντέλο, Προτροπή, Αρνητική προτροπή και Στυλ) για να ξεκινήσετε.

  6 καλύτερες προσθήκες προσβασιμότητας WordPress το 2022

Το πρώτο είναι το Model, το οποίο παρουσιάζει μερικές (δωρεάν και επί πληρωμή) μηχανές τεχνητής νοημοσύνης κειμένου σε εικόνα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του LimeWire: μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά τέτοια μοντέλα και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους εύκολα.

Εκτός από την έξοδο, αυτά τα μοντέλα καταναλώνουν διαφορετικά ποσά πιστώσεων ανά γραμμή εντολών. Συγχαρητήρια στο LimeWire. θα λάβετε εκ των προτέρων την εκτιμώμενη καύση πίστωσης, ακόμη και πριν κάνετε κλικ στην επιλογή Δημιουργία εικόνας στο κάτω μέρος.

Το πεδίο Prompt είναι για να πληκτρολογήσετε περιγραφές εικόνων. Μπορούν να είναι λεπτομερείς ή σύντομες, σύμφωνα με τις προσδοκίες παραγωγής.

Η επόμενη σημαντική παράμετρος είναι το Negative Prompt, που σημαίνει απλώς πράγματα που δεν θέλετε να δείτε στην τελική απόδοση.

Τέλος, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο στυλ τέχνης. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό, καθώς το στυλ έχει σημαντικό αντίκτυπο στην έξοδο.

Αυτό ήταν το ελάχιστο που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει. Υπάρχουν όμως μερικά ακόμα πράγματα που μπορείτε να παίξετε στη δεξιά πλευρά του ταμπλό, τα οποία είναι ειδικά για το μοντέλο που επιλέγετε.

Για παράδειγμα, το DALL-E 2 έχει την επιλογή να επιλέξει την τελική ανάλυση και τον αριθμό των εικόνων στην έξοδο. Όλα τα άλλα μοντέλα, τα Stable Diffusion, επιτρέπουν την περαιτέρω προσαρμογή των αποτελεσμάτων με Prompt Guidance, Quality and details, CLIP Preset κ.λπ.

Το θέμα είναι ότι το DALL-E 2 είναι ένα πολύ πιο απλό μοντέλο, ενώ το Stable Diffusion επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στους επαγγελματίες χρήστες.

Δημιουργία εικόνας με το LimeWire AI Studio

Εάν είστε νέοι στο να προτρέπετε, προτείνω να παρακολουθείτε προσεκτικά τα παραδείγματα εδώ και να δοκιμάσετε να κάνετε google για περαιτέρω καθοδήγηση. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για προτροπές Stable Diffusion 2.1 θα δώσει μια ματιά στο πώς αυτή η μηχανή AI αντιδρά στο κείμενο. Αυτή η σύντομη άσκηση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη σπατάλη των πιστώσεων LimeWire.

Καλώς! Ας δημιουργήσουμε μερικές (AI) εικόνες.

ModelPromptNegative PromptStyleStable Diffusion 2.1a σπίτι με θέμα το διάστημα, αρκτικό κλίμα, αρχαία αρχιτεκτονική, 8k, hdrΚανέναςΚανένα

  Πώς να προσαρμόσετε το Κέντρο Ελέγχου σε Mac

Δεδομένου ότι ήμουν σε ένα δοκιμαστικό σχέδιο, κατανάλωσα γρήγορα την ποσόστωση των 10 πιστώσεων. Όπως ίσως έχετε δει, τα αποτελέσματα δεν απεικονίζουν πάντα την προτροπή, όπως συμβαίνει με όλα αυτά τα εργαλεία που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Για το LimeWire, ειδικά για κάποιον που χρησιμοποιεί το μοντέλο Stable Diffusion, το κλειδί για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων είναι η ρύθμιση της ποιότητας στο μέγιστο και η διατήρηση της άμεσης καθοδήγησης στο εύρος 10-25. Ωστόσο, μπορείτε να πειραματιστείτε με κάθε λογής αξίες για να αποκτήσετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους.

NFT με LimeWire

Όταν κάνετε google “Γεννήτριες τέχνης AI”, λαμβάνετε αμέτρητα εργαλεία που μπορούν να μετατρέψουν κείμενο σε εικόνες.

Αν και το LimeWire δεν έχει ακόμη φέρει σε δράση τη μουσική και το βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη, τα λεπτά χαρακτηριστικά του το κάνουν να ξεχωρίζει.

Πρώτον, η ενσωμάτωση blockchain βοηθά να γίνει η εργασία σας ένα μόνιμο κομμάτι της ιστορίας. Κάθε έργο που δημοσιεύει ένας καλλιτέχνης δημιουργείται επίσης ως NFT στο Algorand ή το Polygon, με βάση την επιλογή του blockchain. Από τη φύση του, αυτό δίνει αιώνια ιδιοκτησία περιουσιακών στοιχείων στους δημιουργούς περιεχομένου, με μικρή εξάρτηση από διακομιστές LimeWire.

Το LimeWire προσφέρει επίσης την ευελιξία να πουλήσετε την εργασία σας σε μια δευτερεύουσα αγορά, όπως το OpenSea.

LMWR

LMWR είναι το εγγενές διακριτικό του LimeWire, το οποίο υποστηρίζει το οικοσύστημα LimeWire, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών μεριδίου εσόδων, δικαιωμάτων ψήφου στην κοινότητα και πολλά άλλα. Είναι ένα διακριτικό ERC-20 που αναφέρεται στο CoinMarketCap και διατίθεται σε μεγάλες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Kraken, ByBit, Uniswap κ.λπ.

Οι κάτοχοι LMWR ανταμείβονται με πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις LimeWire, εκπτώσεις εμπορευμάτων, δικαιώματα ψήφου, % APR κ.λπ., βάσει του ποσού διακράτησης.

Τα κέρδη LMWR διατηρούνται στον λογαριασμό LimeWire, τον οποίο ένας χρήστης μπορεί επίσης να μεταφέρει σε οποιοδήποτε πορτοφόλι κρυπτογράφησης ERC-20.

Διαχωρισμός εσόδων

Το LimeWire ενδυναμώνει την κοινότητα με το ενδιαφέρον μερίδιο εσόδων του.

Κάποιος μπορεί να δημοσιεύσει τις δημιουργίες στη ροή του LimeWire, προσελκύοντας οπαδούς για να κερδίσουν ένα μερίδιο δικαιωμάτων για κάθε συναλλαγή. Επιπλέον, μπορείτε να κλειδώσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο για συνδρομητές και μπορείτε να χρεώσετε μια μηνιαία χρέωση από τη βάση των πιστών θαυμαστών σας. Οι δημιουργοί λαμβάνουν έως και το 70% όλων των εσόδων από διαφημίσεις που δημιουργούνται από το περιεχόμενό τους, το οποίο καταβάλλεται μηνιαία.

  5 καλύτερα IDE για προγραμματισμό R το 2023

Επιπλέον, κάθε μεταπώληση στην πλατφόρμα LimeWire κερδίζει στον αρχικό δημιουργό της ένα δικαίωμα 2,5%.

Οι συνδρομητές κατέχουν ψηφιακά αντίγραφα του περιεχομένου σας και ειδοποιούνται κάθε φορά που δημοσιεύετε.

Επιτρέπει επίσης στους θαυμαστές να μοιράζονται τη δουλειά των δημιουργών με άλλα μέλη της κοινότητας, κερδίζοντας έτσι το 10% των διαφημιστικών εσόδων.

Συνολικά, κάθε δραστηριότητα LimeWire ανταμείβεται και υπάρχει κάτι για όλους.

Συνδρομή LimeWire

Το δωρεάν πρόγραμμα εκχωρεί 10 μονάδες ημερησίως, που σημαίνει 20 εικόνες εάν χρησιμοποιείτε το Stable Diffusion 2.1 και 1.5. Επιπλέον, η δοκιμή σάς περιορίζει σε 50 βαθμούς Ποιότητας & Λεπτομέρειες, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν έως και 150 για επαγγελματίες χρήστες.

Επιπλέον, η κατανομή εσόδων από διαφημίσεις για χρήστες δωρεάν προγράμματος καθορίζεται στο 50%.

ο πληρωμένα σχέδια προσφέρει περισσότερες πιστώσεις, υψηλότερη ταχύτητα δημιουργίας εικόνων, εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, ξεκλείδωμα μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης premium και μεγαλύτερη κατανομή εσόδων από διαφημίσεις, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, οι συνδρομές premium ξεκινούν από 9,99 $ έως 99,00 $ ανά μήνα.

Επιπλέον, οι χρήστες επί πληρωμή μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ιστορικές τους δημιουργίες.

Τελικές σκέψεις

Το LimeWire AI είναι ένα φιλόδοξο έργο που θα επιτρέψει στους χρήστες του να δημιουργούν πλήρη μουσικά κομμάτια και εντυπωσιακό περιεχόμενο βίντεο. Προς το παρόν, περιορίζεται στη δημιουργία εικόνων AI, με ένα γενναιόδωρο δωρεάν σχέδιο για όσους ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τις δυνατότητές του.

Εν κατακλείδι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την εξαιρετική διεπαφή χρήστη του για να αξιοποιήσετε τη δύναμη των κορυφαίων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των DALL-E 2 και Stable Diffusion. Η LimeWire εργάζεται επίσης για τη δική της ιδιόκτητη μηχανή παραγωγής AI, την οποία αναμένει να κυκλοφορήσει φέτος.

Το γεγονός ότι η τέχνη που δημιουργείται χρησιμοποιώντας το LimeWire δεν θα χαθεί στους διακομιστές τους και θα παραμείνει ζωντανή μέσω της τεχνολογίας blockchain είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Τέλος, το πρόγραμμα κατανομής εσόδων από διαφημίσεις είναι ένα win-win για όλους. Για να επαναλάβουμε, οι δημιουργοί όχι μόνο πληρώνονται για τις δημιουργίες τους, αλλά κερδίζουν και από τη μεταπώληση της δουλειάς τους.

Συνολικά, το LimeWire AI Studio είναι μια αξιόλογη προσθήκη στην κοινότητα καλλιτεχνών AI που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες γεννήτριες εικόνων AI για εκπληκτικές εικόνες σε δευτερόλεπτα.