Ενεργοποιήστε τις περιπέτειές σας και εξοικονομήστε χρήματα με το BLUETTI

Με τη ζεστασιά της άνοιξης να πλησιάζει γρήγορα, οι καρδιές των λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων αρχίζουν να φτερουγίζουν. Είναι καιρός όλοι οι λάτρεις της περιπέτειας να ανεβάσουν στροφές τους κινητήρες RV τους και να προετοιμαστούν για εκδρομές στο backcountry.

Είτε πρόκειται για μια μακρά περιπέτεια χερσαίων αυτοκινητοδρόμων είτε γίνεστε πραγματικά ατρόμητοι φέτος αναζητώντας κάποιες συγκινήσεις εκτός δικτύου, ένας ηλεκτρικός σταθμός BLUETTI είναι μια σοφή επένδυση. Με μια σειρά από φορητές γεννήτριες, από μικρά συμπαγή μοντέλα έως ηλεκτρικούς σταθμούς υψηλής χωρητικότητας, η BLUETTI έχει μια λύση που ταιριάζει σε κάθε υπαίθρια περιπέτεια.

Με μια τέτοια σειρά σταθμών παραγωγής ενέργειας, η εξερεύνηση του Great Outdoors είναι πλέον πιο βολική και ευχάριστη από ποτέ. Πάνε οι μέρες της «κακής» και της εγκατάλειψης πολυτέλειες όπως μια παγωμένη μπύρα ή μια βραδινή ταινία. Όχι μόνο αυτό, αλλά η επικοινωνία και η ασφάλεια δεν είναι πλέον ζητήματα.

Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι φορητοί υπολογιστές, τα tablet και τα smartphone, καθώς και οι φορητές συσκευές GPS και οι δορυφορικές συσκευές επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης δεν θα ξεμείνουν ποτέ από σωτήρια ενέργεια.

Παρουσιάζουμε την εκδήλωση ηλιακής εξοικονόμησης της BLUETTI

Η BLUETTI είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις εκπτώσεις της «Spring Into Solar», προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές για τον εορτασμό της άφιξης της σεζόν. Το πρόγραμμα διαρκεί από τις 7 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου 2024, ώστε να έχετε άφθονο χρόνο για να αποκτήσετε έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας που αλλάζει το παιχνίδι, ο οποίος εξασφαλίζει ασφάλεια, άνεση και συνεχή πρόσβαση στις ανέσεις των πλασμάτων.

Με γενναιόδωρη εξοικονόμηση έως και 1.900 $, μια πολυτελής συσκευή όπως μια ηλιακή γεννήτρια BLUETTI μπορεί να είναι πιο προσιτή από όσο νομίζετε.

Η δύναμη και η ψυχραιμία του SwapSolar Ecosystem της BLUETTI

Το SwapSolar Ecosystem είναι ένα καλό παράδειγμα μιας εξαιρετικής προσφοράς που προσφέρει η BLUETTI. Περιλαμβάνει:

  • Μια ηλιακή γεννήτρια BLUETTI AC180T
  • Ένας πολυψύκτης BLUETTI
  • Δύο αρθρωτές μπαταρίες B70 που μπορούν να εναλλάσσονται εν θερμώ
  7 εύχρηστοι υπολογιστές υποδικτύου για σελιδοδείκτη

Διατίθεται σε ασυναγώνιστη τιμή και το MultiCooler είναι ένα φορητό ψυγείο, καταψύκτης και παγομηχανή 3 σε 1 που διασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς κρύο ρόφημα και ότι το φαγητό σας είναι πάντα φρέσκο. Κατά τη διάρκεια της έκπτωσης Spring Into Solar, το SwapSolar Ecosystem μειώνεται από 1328 $ σε 899 $ για μια γενναιόδωρη έκπτωση 32%.

Είναι ο πρώτος πολυψύκτης LFP που λειτουργεί με μπαταρία και προσφέρει ταυτόχρονη ψύξη και παραγωγή πάγου. Δεν είναι ούτε χλιαρό? Ο υψηλής απόδοσης συμπιεστής του μπορεί να αποδώσει κρύα πετρώματα μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή η ευκολία εξασφαλίζει παγωμένη λεμονάδα σχεδόν μόλις τελειώσετε τις απογευματινές σας δραστηριότητες.

Επιπλέον, με συνεχή ισχύ 1.800 W, μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε ζεστό καφέ το πρωί, φορητό RV με ψύξη AC το βράδυ και χρόνο οθόνης στο φορητό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας όποτε το χρειάζεστε.

Επιπλέον, το MultiCooler διαθέτει μια ευρύχωρη θήκη 40 λίτρων, που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα πριν ξεκινήσετε. Και με την εύχρηστη εφαρμογή και την ανεξάρτητη τεχνολογία ψύξης διπλού κύκλου, μπορείτε να ρυθμίσετε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -4°F έως 68°F (-20℃ έως +20℃) απευθείας από το smartphone σας.

Είτε καταψύχετε παγωτό είτε μπριζόλες είτε θέλετε να διατηρήσετε το γάλα ή την μπύρα σας δροσερά στην τέλεια θερμοκρασία, το φορητό MultiCooler σας καλύπτει.

Η φόρτιση είναι επίσης παιχνιδάκι. Απλώς συνδέστε τη μονάδα στο αυτοκίνητό σας ή σε μια πρίζα AC ή χρησιμοποιήστε μία από τις δύο μπαταρίες B70. Κάθε μπαταρία έχει διάρκεια ζωής έως και έξι ημέρες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μία ενώ φορτίζετε την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο, η πρόσβαση στις συσκευές και τις συσκευές σας είναι συνεχής και, επίσης, δεν υπάρχει ανάγκη για δυσκίνητα καλώδια επέκτασης.

Mighty Minis: Τα συμπαγή Powerhouses της BLUETTI

Ο φορητός ηλεκτρικός σταθμός BLUETTI AC2A

Όσο καλή συμφωνία είναι το SwapSolar Ecosystem, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές. Εάν χρειάζεστε ένα μικρότερο σταθμό παραγωγής ενέργειας BLUETTI, είστε τυχεροί. Υπάρχουν πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του φορητού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας BLUETTI AC2A.

Το AC2A έχει έξοδο AC 300W και χωρητικότητα μπαταρίας 204,8Wh. Επιπλέον, φορτίζει έως και 80% σε μόλις 45 λεπτά με υπερσυμπίεση 270 W και λειτουργεί σε αθόρυβο επίπεδο μικρότερο από 45dB. Και, με μόλις 7,9 λίβρες, είναι μια εξαιρετική επιλογή για σύντομες εκδρομές σε κάμπινγκ ή για λάτρεις της υπαίθρου που αναζητούν κάτι εύκολα φορητό.

Είναι επίσης διαθέσιμο στο AC2A+PV120 και AC2A+PV200 ηλιακά κιτ, τα οποία περιλαμβάνουν ηλιακούς συλλέκτες 120W ή 200W, αντίστοιχα. Αυτά τα κιτ προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση, ευκολία και ενεργειακή απόδοση για τον ταξιδιώτη που έχει συνειδητή ενέργεια.

  Τι είναι το Drag Strip Mode της Tesla και πώς λειτουργεί;

Ο φορητός ηλεκτρικός σταθμός BLUETTI AC70

Αλλά το AC2A είναι απλώς το πιο συμπαγές μοντέλο. Άλλα μοντέλα της σειράς BLUETTI προσφέρουν περισσότερη ισχύ, διατηρώντας παράλληλα τη φορητότητα και παραμένουν ελαφριά.

Το BLUETTI AC70, για παράδειγμα, έχει ισχύ 1.000 W με χωρητικότητα μπαταρίας 768 Wh. Έχετε την ίδια εξαιρετική απόδοση υπερσυμπίεσης με το AC2A με την προσθήκη μιας γρήγορης ηλιακής εισαγωγής 500W που προσφέρει πλήρη φόρτιση σε μόλις δύο ώρες.

Το AC70 διατίθεται με σημαντική έκπτωση 36%. Αυτό που ήταν $699 είναι τώρα πολύ πιο προσιτό $449. Και, με βάρος 22,5 λίβρες, εξακολουθεί να είναι μια φορητή επιλογή για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου, ενώ μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως αξιόπιστο εφεδρικό αντίγραφο έκτακτης ανάγκης στο σπίτι. Οι επιλογές ηλιακού κιτ προσφέρουν ακόμη περισσότερες εκπτώσεις και περιλαμβάνουν 120W, 200Wκαι 350 W πάνελ.

Ο φορητός σταθμός ισχύος BLUETTI AC180

Το BLUETTI AC180 είναι ιδανικό για οικογένειες που κάνουν κάμπινγκ που αναζητούν ένα μικρό σταθμό παραγωγής ενέργειας. Με έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος 1.800 W (και λειτουργία ανύψωσης ισχύος 2.700 W για ανάγκες υψηλής ισχύος) και 11 θύρες για αποχυμωτή πολλαπλών συσκευών, οι γονείς μπορούν να πάρουν τον καφέ τους το πρωί, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στις κονσόλες παιχνιδιών τους και όλοι μπορούν να απολαύσουν έναν θαυμαστή – ή AC-cooled RV και μια ταινία μίνι-προβολέα το βράδυ.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας 1.152 Wh εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ οι ευέλικτες επιλογές φόρτισής της περιλαμβάνουν ηλιακό, πρίζα AC, αυτοκίνητο ή γεννήτρια. Μπορείτε επίσης να το φτάσετε στο 80% της χωρητικότητας σε μόλις 45 λεπτά με είσοδο AC 1.440 W.

Μπορείτε να αγοράσετε το AC180 ως μεμονωμένη μονάδα ή ως μέρος ενός 120W, 200 W (με τεράστια έκπτωση 500 $)ή 350 W ηλιακό κιτ. Εναλλακτικά, το AC180P έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας για αποθήκευση ακόμη περισσότερης ενέργειας για όλες τις συσκευές και τις συσκευές σας.

Πρωταθλητές βαρέων βαρών BLUETTI για περιπέτειες εκτός πλέγματος και RV

Ωστόσο, το BLUETTI προσφέρει περισσότερα από συμπαγείς σταθμούς παραγωγής ενέργειας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη χωρητικότητα, η εταιρεία διαθέτει μερικές εξαιρετικές εμβληματικές γεννήτριες για τους λάτρεις των εξωτερικών χώρων που χρειάζονται εξαιρετική ισχύ. Ωστόσο, παρά το απαραίτητο πρόσθετο βάρος, αυτοί οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εξακολουθούν να είναι φορητοί και ιδανικοί για τους λάτρεις της RV που θέλουν να πάνε λίγο πιο βαθιά στην πίσω χώρα.

  10 Πηγές Εκμάθησης και Εκμάθηση για Σχεδιαστή Συνάφειας

Ο φορητός σταθμός ισχύος BLUETTI AC200L

Το BLUETTI AC200L, για παράδειγμα, έχει μια εντυπωσιακή έξοδο 2.400 AC και λειτουργία ανύψωσης ισχύος 3.600 W. Με επεκτάσιμη χωρητικότητα μπαταρίας 2.048 Wh και ακόμη περισσότερες επιλογές φόρτισης που προσθέτουν στην ευελιξία του, είναι μια εξαιρετική επιλογή για περιπέτειες εκτός δικτύου ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έκτακτης ανάγκης.

Όταν συνδυάζεται με το αξεσουάρ BLUETTI D40, το AC200L μετατρέπεται σε πηγή ισχύος DC υψηλής απόδοσης. Προσφέρει απρόσκοπτη φόρτιση 12 V για μπαταρίες RV, κάμερες παρακολούθησης, δρομολογητές, ηχεία και ραδιόφωνα στο σπίτι ή εν κινήσει.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα για το AC200L με τον ενιαίο σταθμό παραγωγής ενέργειας μειωμένο από 1.999 $ σε 1.399 $ για εξοικονόμηση 600 $. Ή, μπορείτε να επιλέξετε το Κιτ ηλιακού AC200L+PV200 που περιλαμβάνει ένα πάνελ 200 W και απολαύστε μια εκπληκτική έκπτωση 32%, ίση με 799 $ στην τσέπη σας.

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες προσφορές και πακέτα που περιλαμβάνουν το AC200L για να απολαύσετε τα μάτια σας, οπότε το BLUETTI κάνει τα μακρινά ταξίδια και τις περιπέτειες εκτός πίστας ακόμα πιο εύκολα.

Ο φορητός σταθμός ισχύος BLUETTI AC200MAX

Ο AC200MAX είναι ένας άλλος σταθμός παραγωγής ενέργειας υψηλής χωρητικότητας για τους λάτρεις της RV που τους αρέσει να πάνε λίγο πιο μακριά. Αυτός ο φορητός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας διαθέτει έναν μετατροπέα καθαρού ημιτονοειδούς κύματος εξόδου AC 2.200 W με χωρητικότητα υπέρτασης 4.800 W. Παρέχει ομαλή και σταθερή ισχύ για όλες τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές σας.

Έχει μειωθεί κατά 400 $ κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων Spring Into Solar από 7 έως 24 Μαρτίου, αλλά υπάρχουν και άλλα εξαιρετικά κιτ και προσφορές που πρέπει να λάβετε υπόψη για έναν ευέλικτο σταθμό παραγωγής ενέργειας υψηλής χωρητικότητας.

Από τις καλύτερες προσφορές είναι το Ηλιακό κιτ AC200MAX+3*PV120, το οποίο περιλαμβάνει τρία πάνελ 120W με εξοικονόμηση 260$. Έπειτα, υπάρχει ο φορητός σταθμός ισχύος AC200P, ο οποίος προσφέρει έναν μετατροπέα καθαρού ημιτονοειδούς κύματος εξόδου AC 2.000 W με εξοικονόμηση 300 $ στην αρχική τιμή των $1499.

Μη χάσετε την ανοιξιάτικη έκπτωση του BLUETTI

Με εξοικονόμηση έως και 1.900 $ από τις 7 έως τις 24 Μαρτίου 2024, οι λάτρεις του RV και του κάμπινγκ δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εκπτωτικές τιμές που προσφέρονται κατά την έκπτωση Spring Into Solar της BLUETTI.

Το BLUETTI έχει πολλά χρόνια καινοτομίας και βραβείων είναι ήδη πίσω από αυτό και είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος ηγέτης στον κλάδο των σταθμών παραγωγής ενέργειας.

Λάβετε μέρος στη δράση σήμερα και επωφεληθείτε από μερικές τεράστιες εκπτώσεις σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής ποιότητας, ιδανικούς για κάμπινγκ, RVing ή οποιοδήποτε εγχείρημα στην άγρια ​​φύση που μπορεί να απολαύσετε.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του