Εκεί που η τέχνη και η τεχνητή νοημοσύνη συγκρούονται σε μια δημιουργική έκρηξη

Το Nvidia Canvas είναι μια εντυπωσιακή πλατφόρμα που βοηθά τους καλλιτέχνες να μετατρέψουν τα σκίτσα τους σε πραγματικές εικόνες.

Η δημιουργία αυτού του είδους τέχνης δεν είναι εύκολη. απαιτεί επιδεξιότητα και ακρίβεια. Αλλά χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, έχει γίνει ευκολότερο να παράγεις σχέδια υψηλής ποιότητας.

Η χρήση ενός εργαλείου είναι μια εξαιρετική ιδέα για τους καλλιτέχνες, καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκπληκτικά χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά στοιχεία για να δημιουργήσουν αυτό που θέλουν. Θα τους έδινε ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουν από όπου μπορούν να παίξουν με τη δημιουργικότητά τους.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα εργαλείο για να δημιουργήσετε υπέροχες εικόνες, το NVIDIA Canvas είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ας κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με το NVIDIA Canvas, τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά του και τον τρόπο χρήσης του.

NVIDIA Canvas: Μια επισκόπηση

Το NVIDIA Canvas είναι ένα λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη που μετατρέπει βαρετά σκίτσα σε φωτορεαλιστικές εικόνες. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο βαθιάς εκμάθησης που μπορεί εύκολα να μετατρέψει τις απαιτήσεις σας σε εξαιρετικά ρεαλιστικές σκηνές με γραφικά.

Το Canvas είναι μέρος του προγράμματος NVIDIA Studio που παρέχει λογισμικό και εργαλεία υλικού σε καλλιτέχνες. Η πρόοδος με την τεχνολογία AI είναι εξαιρετική. Όταν ένας χρήστης σχεδιάζει απλές γραμμές ή σχήματα από ένα σύνολο 15 εργαλείων, όπως εφέ καιρού, βουνά κ.λπ., το Canvas μετατρέπει αυτά τα σκίτσα σε όμορφες εικόνες αμέσως.

Με τη διαισθητική και απλή διεπαφή χρήστη του NVIDIA Canvas, οι χρήστες πρέπει απλώς να σχεδιάσουν ένα γραφικό μοτίβο με γραμμές, να επιλέξουν το υλικό της οπτικής σχεδίασης, όπως σύννεφα, γρασίδι κ.λπ., και στη συνέχεια να αποκτήσουν μια ολοκαίνουργια και ρεαλιστική εικόνα.

Το 2019, η NVIDIA πραγματοποίησε έρευνα σε ένα έργο που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη με το όνομα GauGAN. Μετά από δύο χρόνια, η τεχνολογία εμφανίστηκε ως NVIDIA Canvas. Σας βοηθά να οπτικοποιήσετε τις μοναδικές σας ιδέες και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες για να δημιουργήσετε μια όμορφη εικόνα.

Τώρα, οποιοσδήποτε διαθέτει GPU NVIDIA RTX μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δωρεάν έκδοση beta που φέρνει το εργαλείο τέχνης σε πραγματικό χρόνο GauGAN. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες λειτουργίες στην έκδοση beta, αλλά θα λάβουν περισσότερες όταν εμφανιστεί για χρήση από όλους.

Χαρακτηριστικά και Λειτουργίες του NVIDIA Canvas

AI-Driven Art

Η καινοτόμος πλατφόρμα του NVIDIA Canvas σάς επιτρέπει να παράγετε οπτική τέχνη που βασίζεται σε AI. Αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για αποτελεσματική δημιουργία εικόνας. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να φτιάξετε απλά σχήματα και γραμμές από φυσικά υλικά όπως γρασίδι ή σύννεφα. Στη συνέχεια, το επαναστατικό μοντέλο AI γεμίζει την οθόνη με εκπληκτικά αποτελέσματα με τη μορφή μιας εικόνας που δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε υλικά, να μετατρέψετε το χιόνι σε γρασίδι και να παρακολουθήσετε την εικόνα να μεταμορφώνεται από μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων σε έναν τροπικό παράδεισο.

Στοιχεία σχεδίασης

Το NVIDIA Canvas προσφέρει πολλές δυνατότητες για την εύκολη παραγωγή εκπληκτικών γραφικών. Θα λάβετε 20 επιπλέον στοιχεία, όπως ουρανό, βουνά, ποτάμια και πέτρα, μαζί με 9 άλλα στυλ που αλλάζουν την εμφάνιση και την αίσθηση ενός πίνακα.

  Γιατί δεν πρέπει να αγοράσετε ένα πλήρως ψηφιακό PS5 ή Xbox επόμενης γενιάς

Επιπλέον, μπορείτε να βάψετε σε διαφορετικά στρώματα για να κρατήσετε τα στοιχεία ξεχωριστά. Σας επιτρέπει επίσης να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρεχόμενα παραδείγματα σεναρίων ως σημείο εκκίνησης για την εργασία σας.

Φίλτρα στυλ

Το NVIDIA Canvas επιτρέπει στους καλλιτέχνες να βιώσουν τα φίλτρα στυλ, αλλάζοντας την προηγούμενη εικόνα σε μια νέα υιοθετώντας το στυλ ενός ζωγράφου, όπως ο Πικάσο, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι κ.λπ. αλλά δημιουργεί νέες εικόνες σαν καλλιτέχνης.

Εξαγωγές PSD

Μπορείτε να εξαγάγετε γρήγορα τις δημιουργίες NVIDIA Canvas στο Adobe Photoshop για να κάνετε περαιτέρω επεξεργασίες ή να τις συνδυάσετε με άλλα έργα. Το NVIDIA Canvas είναι επίσης συμβατό με το Adobe Photoshop, ώστε να μπορείτε να εξάγετε γρήγορα τα σχέδιά σας που έχουν δημιουργηθεί με υλικό NVIDIA και να συνεχίσετε να τα τροποποιείτε στο Photoshop.

Χρήση στρωμάτων

Για να προσθέσετε διαφορετικά επίπεδα στο Nvidia Canvas, μπορείτε να επιλέξετε από τις επιλογές στη δεξιά πλευρά. Μπορείτε να διαχωρίσετε το φόντο από το θέμα για να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική τρισδιάστατη εντύπωση. Αυτό σας βοηθά να δημιουργήσετε οτιδήποτε θέλετε.

Σταγονόμετρο

Το Eyedropper είναι ένα άλλο διασκεδαστικό εργαλείο στο Nvidia Canvas. Σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε χαρακτηριστικά που μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσετε κάτι άλλο. Θα δείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε κάνοντας απλώς ευθείες πινελιές.

Μεγεθυντικός φακός

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μεγεθυντικού φακού για να δημιουργήσετε πιο λεπτές λειτουργίες με περισσότερο έλεγχο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ των διαφορετικών όψεων από την κορυφή για να κάνετε το καθένα να ξεχωρίζει.

Κάδος από καουτσούκ και βαφή

Εργαλεία όπως ο κάδος από καουτσούκ και το χρώμα είναι εύκολα κατανοητά.

 • Με το καουτσούκ, μπορείτε να εξαλείψετε οτιδήποτε δεν θέλετε στην οθόνη.
 • Μπορείτε να αλλάξετε μια ολόκληρη στρώση με κάτι άλλο με τον κάδο βαφής.

Άλλες Λειτουργίες

 • Το Nvidia Canvas διαθέτει λειτουργία αυτόματης βαφής. Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να δημιουργήσουν μερικές βασικές γραμμές και το Nvidia Canvas θα συμπληρώσει αυτόματα διάφορα στοιχεία όπως σύννεφα και χόρτα.
 • Τα διαφορετικά στυλ μοιάζουν με τα φώτα σε άλλες ώρες της ημέρας, όπως ηλιοβασίλεμα, ανατολή, αυγή και βράδυ.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται φωτογραφίες για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης.
 • Προσφέρει στους πελάτες πολλά στυλ για να βοηθήσουν στην ταχεία επεξεργασία των φωτογραφιών.
 • Οι χρήστες μπορούν να ζωγραφίσουν σε διαφορετικά στρώματα για να κρατούν τα πράγματα χωριστά και καθαρά.
 • Το εργαλείο υποστηρίζει πανοράματα 360 μοιρών για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να παράγουν πιο ζωντανά γραφικά.

Πώς λειτουργεί η δημιουργία εικόνας στον καμβά NVIDIA;

Το NVIDIA Canvas χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να τραβήξει τις πινελιές ενός χρήστη και να τις μετατρέψει σε ρεαλιστικές εικόνες. Παρέχει μια σταθερή βάση για τη δουλειά τους και τους επιτρέπει να είναι πιο δημιουργικοί με τις σκηνές τους. Δείτε πώς να ρυθμίσετε το NVIDIA Canvas.

Το πρόγραμμα βρίσκεται σε έκδοση Beta. Πρώτα, κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης. Μόλις τελειώσετε, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το πρόγραμμα και παίξτε μαζί του για να ζήσετε τη διαισθητική σχεδίαση.

Το NVIDIA Canvas χρησιμοποιεί δίκτυα δημιουργού αντιπάλων (GAN) που αποτελούνται από ένα Generator και ένα Discriminator.

 • Στόχος της γεννήτριας είναι να μετατρέψει τους χάρτες υλικού σε διάφορες σκηνές ή εικόνες.
 • Ο χρήστης που διακρίνει γνωρίζει ήδη για τις αντανακλάσεις των λιμνών και των λιμνών και λέει στη γεννήτρια να μιμηθεί πειστικές εικόνες.
  9 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών για όλους

Προκειμένου να προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες για καλλιτέχνες, το GAN εκπαιδεύεται στο σύστημα NVIDIA DGX με περισσότερες από 5 εκατομμύρια εικόνες.

Για να δείτε πώς θα εξελιχθούν οι λειτουργίες, μετακινήστε το δείκτη πάνω από τα εικονίδια βουνού και νέφους στη δεξιά πλευρά της κύριας οθόνης. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το πινέλο στα αριστερά και να αλλάξετε το μέγεθός του. Το τελευταίο βήμα για τη δημιουργία τέχνης που φαίνεται αληθινή είναι να σχεδιάσετε μερικές ευθείες γραμμές. Περιμένετε και αφήστε το εργαλείο να δημιουργήσει μια εκπληκτική εικόνα για εσάς.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, μπορείτε να μεταβείτε από ένα απλοϊκό ή ακατάστατο σκίτσο που μόλις και μετά βίας μοιάζει με τις πραγματικές του γραμμές σε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Το Canvas θα σας δώσει μια εντολή για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Γράφει, «Σχεδιάστε απλές γραμμές και σχήματα με υλικά του πραγματικού κόσμου, όπως σύννεφα ή γρασίδι». Μετά από αυτό, το επαναστατικό AI του γεμίζει την περιοχή με όμορφα αποτελέσματα.

Πώς χρησιμοποιείται το AI στον καμβά NVIDIA;

Το NVIDIA Canvas αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει τις απλές πινελιές σε εικόνες σκηνικών που φαίνονται αληθινές. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα φόντο ή να επιταχύνετε τη διαδικασία εξερεύνησης ιδεών, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο οπτικοποιώντας τις.

Πολλαπλές επιλογές υλικών

Χρησιμοποιήστε πράγματα από τον πραγματικό κόσμο, όπως γρασίδι ή σύννεφα, για να ζωγραφίσετε απλά σχήματα και γραμμές. Στη συνέχεια, παρακολουθήστε καθώς το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης αιχμής εμφανίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

Δεν σας αρέσει η θέα; Η εναλλαγή ενός υλικού, όπως το χιόνι για το γρασίδι, αλλάζει ολόκληρη την εικόνα από μια χειμερινή σκηνή σε έναν τροπικό παράδεισο. Οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν την τέχνη τους σε μια μεγάλη ποικιλία πλαισίων με αυτό το εργαλείο.

Επιλέξτε την Παλέτα σας

Με το NVIDIA Canvas, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα σας για να την κάνετε όπως ακριβώς θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση του σχεδίου σας με 9 στυλ σε Standard Mode, 8 σε Panorama Mode και διαφορετικά υλικά όπως ουρανός, βουνά, ποτάμι και πέτρα. Μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε σε διαφορετικά επίπεδα για να κρατήσετε άλλα πράγματα χωριστά. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις σκηνές του μοντέλου για να ξεκινήσετε γρήγορα.

Έμπνευση από 360°

Εφόσον το NVIDIA Canvas υποστηρίζει πανοράματα 360°, οι καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Canvas για να δημιουργήσουν γρήγορα τοπία που κυκλοφορούν. Τα πανοράματα παρέχουν μια αποκομμένη άποψη της σκηνής στον πίνακα, επιτρέποντας στους δημιουργούς να αυξήσουν τον ρεαλισμό της φωτογραφίας προσαρμόζοντας τα τοπικά μέρη κάθε σκηνής.

Είναι ένα φανταστικό εργαλείο που επιτρέπει σε καλλιτέχνες και σχεδιαστές να εκφράσουν καινοτόμες ιδέες.

Μπορείτε επίσης να τα εξαγάγετε ως ισο-ορθογώνιο περιβάλλον που μπορεί να αντιστοιχιστεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή 3D. Επιπλέον, οι καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους χάρτες για να αλλάξουν τον φωτισμό φόντου μιας τρισδιάστατης σκηνής και να προσθέσουν σκιές για να φαίνεται πιο αληθινή.

Ροές εργασιών

Μόλις φτιάξετε την τέλεια φωτογραφία σας, το Canvas σάς επιτρέπει να τη στείλετε στο Adobe Photoshop για να συνεχίσετε να την εργάζεστε ή να την προσθέσετε σε άλλα έργα τέχνης. Με το Panorama, μπορείτε να εισάγετε γρήγορα φωτογραφίες σε προγράμματα 3D όπως το NVIDIA OmniverseTM USD Composer (πρώην Create), το Blender και άλλα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις My Galaxy Widget σε τηλέφωνο Samsung

Απαιτήσεις συστήματος για τη χρήση του NVIDIA Canvas

Θα χρειαστείτε βασικές απαιτήσεις συστήματος για να εκτελέσετε το λογισμικό Nvidia Canvas στον υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε τέχνη AI. Είναι οι εξής:

 • Κάρτα γραφικών: Θα χρειαστείτε NVIDIA GeForce RTX, NVIDIA RTX ή TITAN RTX GPU. Αυτό συμβαίνει επειδή το Nvidia Canvas απαιτεί πυρήνες τανυστήρα Nvidia RTX για να εκτελείται στο σύστημά σας και να παρέχει τη βέλτιστη απόδοση.
 • GPU RAM: Θα χρειαστείτε 4 GB GPU RAM για Standard και 6 GB GPU RAM για Panorama.
 • Λειτουργικά συστήματα: Πρέπει να έχετε λειτουργικό σύστημα Windows 10 για να εκτελέσετε το λογισμικό Nvidia Canvas.
 • Πρόγραμμα οδήγησης γραφικών: Τα προγράμματα οδήγησης Nvidia χρειάζονται τουλάχιστον την έκδοση 520 ή την πιο πρόσφατη ενημέρωση για τη σειρά RTX 40. Αυτό είναι απαραίτητο για τη μέγιστη απόδοση και την εξάλειψη προβλημάτων.
 • Συσκευή εισόδου: Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι προαιρετικά, όπως και οι οθόνες αφής και τα tablet, όπως το Wacom Intuos.
 • SSD: Για να απολαμβάνετε χρήση χωρίς καθυστερήσεις και ταχύτερη φόρτωση, θα χρειαστείτε μια μονάδα SSD.

Οφέλη από τη χρήση του NVIDIA Canvas

Η χρήση του NVIDIA Canvas μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ενώ παράλληλα δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες. Μερικά από τα οφέλη που προσφέρει είναι τα εξής:

 • Δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης: Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το NVIDIA Canvas σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες με ρεαλιστική εμφάνιση από ακατέργαστες πινελιές. Οι εικόνες που θα λάβετε θα είναι υψηλής ποιότητας αλλά με ελάχιστη προσπάθεια.
 • Εξοικονομεί χρόνο: Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, θα έχετε περισσότερο χρόνο οπτικοποιώντας τις ιδέες σας με υπέροχες εικόνες αντί να ξοδεύετε σημαντικό χρόνο για να τις δημιουργήσετε.
 • Ευκολία στη χρήση: Το NVIDIA Canvas προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη για να κάνει τη δημιουργία εικόνων μια χαρούμενη διαδρομή. Θα μπορείτε να βρείτε όλες τις επιλογές γρήγορα και να τις χρησιμοποιήσετε αβίαστα, ακόμα κι αν είστε αρχάριος.
 • Μεγάλη γκάμα λειτουργιών: Το εργαλείο παρέχει πολλές δυνατότητες για την υποστήριξη της δημιουργίας εξαιρετικών εικόνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φυσική παλέτα (όπως γρασίδι ή σύννεφα) για να ζωγραφίσετε βασικές φόρμες και γραμμές, 20 υλικά (όπως ουρανός, βουνά, ποτάμια, πέτρες κ.λπ.), 9 μεθόδους ζωγραφικής, στρώματα, σχήματα, μεγεθυντικό φακό, γόμα , και πολλα ΑΚΟΜΑ.
 • Προσαρμογή: Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στον καμβά NVIDIA χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις εικόνες με τη βοήθεια σχεδιαστικών στοιχείων μέχρι να είναι τέλειες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνική ζωγραφικής των στρώσεων για να διατηρήσετε τη σύνθεσή σας οργανωμένη.
 • Δείγματα τοπίων: Μπορείτε να αποκτήσετε ιδέες από τα συμπεριλαμβανόμενα δείγματα τοπίων για να ξεκινήσετε γρήγορα ή να δημιουργήσετε το δικό σας σκηνικό για να πειραματιστείτε πέρα ​​από τα όρια.

Τελικές Λέξεις

Το Nvidia Canvas είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε όμορφες εικόνες και σκηνές που φαίνονται αληθινές. Μπορεί εύκολα να μετατρέψει απλά σκίτσα σε εκπληκτική, σουρεαλιστική τέχνη, η οποία συνήθως απαιτεί πολλή επιδεξιότητα και εμπειρία όταν γίνεται με το χέρι.

Αυτό το εργαλείο διαθέτει πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως πολλαπλά υλικά, στρώματα, παλέτες, Πανόραμα 360 μοιρών και άλλα στοιχεία σχεδίασης και λειτουργίες βελτιωμένες με AI. Η διεπαφή χρήστη του είναι επίσης διαισθητική και απλή, ώστε τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι σχεδιαστές να μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα με ευκολία.

Επιπλέον, οι εικόνες και οι σκηνές που μπορείτε να λάβετε με το NVIDIA Canvas είναι εντυπωσιακές, κοιτάζοντας την ποιότητα και τον χρόνο που απαιτείται. Οι εικόνες που δημιουργεί έχουν ρεαλιστική εμφάνιση και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε διάφορους τομείς, από την ανάπτυξη παιχνιδιών έως τη δημιουργία περιεχομένου και πολλά άλλα.

Έτσι, εάν είστε καλλιτέχνης concept, δημιουργός περιεχομένου ή ενθουσιώδης, θα βρείτε αυτό το εργαλείο πολύτιμο για να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα.

Επομένως, εάν θέλετε να γνωρίσετε πώς λειτουργεί, δοκιμάστε το NVIDIA Canvas σήμερα.