Είναι το Midjourney δωρεάν για χρήση; Όχι, αλλά εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο

Βασικά Takeaways

  • Ο έλεγχος του Midjourney επιτρέπει φανταστικά σχέδια, από προσαρμογές αναλογίας εικόνας έως αναβάθμιση υψηλής ανάλυσης.
  • Συνιστάται μια βασική συνδρομή στα 10 $ για άφθονο χρόνο GPU. διάφορα μηνιαία και ετήσια προγράμματα είναι επίσης διαθέσιμα.
  • Μερικές φορές είναι διαθέσιμες δωρεάν δοκιμές κατά την κυκλοφορία νέων μοντέλων. ακολουθήστε τις ανακοινώσεις στο X για ενημερώσεις.

Παρόλο που το Midjourney έχει κόστος, παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς γεννήτριες τεχνητής νοημοσύνης και για καλό λόγο! Αποκτήστε ένα πρόγραμμα χαμηλού κόστους ή κάντε μια δωρεάν δοκιμή όταν η Midjourney κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της.

Τι ξεχωρίζει το Midjourney από τις εναλλακτικές;

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές γεννήτριες τέχνης AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να πληρώσουν Μεσοταξίδι.

  Πώς να βρείτε αντικρουόμενα αρχεία στο Dropbox

Αυτό που το κάνει να αξίζει τη συνδρομή είναι το επίπεδο ελέγχου που έχετε για να δημιουργήσετε πραγματικά ιδιαίτερα σχέδια. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα αλλαγής της αναλογίας διαστάσεων, τη δημιουργία πολλαπλών άμεσων εκδόσεων με μία κίνηση και την αναβάθμιση των εικόνων σε πολύ υψηλότερη ανάλυση.

Ένα πιθανό hangup είναι ότι το Midjourney φιλοξενείται στην κοινωνική πλατφόρμα που ονομάζεται Discord. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους νέους χρήστες, ειδικά καθώς οι περισσότερες γεννήτριες εικόνων AI μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτή η απόφαση βοήθησε στη δημιουργία μιας ακμάζουσας κοινότητας ανθρώπων που κάνουν τέχνη AI. Με έναν ιστότοπο σε εξέλιξη, επίσης, δεν θα αργήσει πολύ το Midjourney να γίνει πιο προσιτό.

Η σουίτα εργαλείων του Midjourney και η ακμάζουσα δημιουργική κοινότητα θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιώντας AI ή να δημιουργήσετε συναρπαστικές αυτοπροσωπογραφίες με AI.

  Οι καλύτερες κάρτες Xbox Capture

A Breakdown of Midjourney’s Pricing

Συνιστούμε να ξεκινήσετε με μια βασική συνδρομή που κοστίζει 10 $. Έχει περισσότερο από αρκετό γρήγορο χρόνο GPU για να ξεδιπλώσει εκατοντάδες εικόνες.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαφορετικών σχεδίων Midjourney:

Βασικό Σχέδιο

Πρότυπο σχέδιο

Pro Plan

Mega Plan

Κόστος μηνιαίας συνδρομής

$10

$30

$60

$120

Ετήσιο κόστος συνδρομής

96 $ (8 $ / μήνα)

288 $ (24 $ / μήνα)

576 $ (48 $ / μήνα)

1152 $ (96 $ / μήνα)

Γρήγορος χρόνος GPU

3,3 ώρες/μήνα

15 ώρες/μήνα

30 ώρες/μήνα

60 ώρες/μήνα

Χαλαρώστε το χρόνο GPU

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Αγοράστε επιπλέον χρόνο GPU

$4/ώρα

$4/ώρα

$4/ώρα

$4/ώρα

Εργαστείτε σόλο στα άμεσα μηνύματα σας

Λειτουργία απόκρυψης

Μέγιστες ταυτόχρονες εργασίες

3 θέσεις εργασίας, 10 εργασίες σε αναμονή στην ουρά

3 θέσεις εργασίας, 10 εργασίες σε αναμονή στην ουρά

12 Γρήγορες δουλειές, 3 Χαλαρές, 10 Δουλειές στην ουρά

12 Γρήγορες δουλειές, 3 Χαλαρές, 10 Δουλειές στην ουρά

Βαθμολογήστε εικόνες για να κερδίσετε δωρεάν χρόνο GPU

Δικαιώματα χρήσης

Γενικοί Εμπορικοί Όροι

Γενικοί Εμπορικοί Όροι

Γενικοί Εμπορικοί Όροι

Γενικοί Εμπορικοί Όροι

  Η εξοικονόμηση χώρου Η φόρτιση συσκευής Apple έχει κόστος

Παρακολουθήστε τις δωρεάν δοκιμές στο Midjourney στο μέλλον

Εάν έχετε έντονο μάτι και δεν σας πειράζει να περιμένετε, μπορείτε να περιμένετε για μια δωρεάν δοκιμή. Στο παρελθόν, η Midjourney ανακοίνωσε ένα δωρεάν δοκιμαστικό Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το Λογαριασμός Midjourney στο X (πρώην Twitter) για να παρακολουθείτε αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις σχετικά με δωρεάν δοκιμές.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Midjourney τον Ιούλιο του 2022, έχει αποκτήσει φήμη ως μία από τις καλύτερες γεννήτριες εικόνων AI. Η ποιότητα των εικόνων που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας το Midjourney είναι φανταστική, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη δημιουργία διαφορετικών στυλ τέχνης και οι σταθερές ενημερώσεις μοντέλων φαίνεται πραγματικά να προσφέρουν αυτό που θέλει να δει η κοινότητα.

Όχι, το Midjourney δεν είναι δωρεάν, αλλά αν υπάρχει κάποια συσκευή δημιουργίας εικόνων AI για την οποία αξίζει να αγοράσετε μια συνδρομή, αυτή είναι αυτή.