Διορθώστε το WOW High Latency αλλά το Internet είναι εντάξει στα Windows 10

Το World of Witchcraft είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων για πολλούς παίκτες. Αναπτύχθηκε από την Blizzard Entertainment το 2004. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υψηλής καθυστέρησης ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι, τότε μην ανησυχείτε! Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα διορθώσει τον υψηλό λανθάνοντα χρόνο WOW, αλλά το διαδίκτυο είναι καλό πρόβλημα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να διορθώσετε το πρόβλημα με τον υψηλό παγκόσμιο λανθάνοντα χρόνο του WOW.

Πώς να διορθώσετε το WOW High Latency αλλά το Internet είναι εντάξει στα Windows 10

Το World of Warcraft είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι, επομένως χρειάζεται μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, μερικές φορές οι διακομιστές ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το εν λόγω ζήτημα. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή επισκεπτόμενοι τη σελίδα κατάστασης Realm.

Εάν οι διακομιστές εκτελούνται και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα υψηλής καθυστέρησης του World of Warcraft, τότε έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το εν λόγω πρόβλημα.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε το δρομολογητή

Η επανεκκίνηση του δρομολογητή/μόντεμ θα επανεκκινήσει τη συνδεσιμότητα δικτύου. Λίγοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι όλες οι αλλαγές που επισημαίνονται στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης θα είναι αποτελεσματικές όταν κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή/μόντεμ. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε:

1. Βρείτε το κουμπί λειτουργίας στο πίσω μέρος του δρομολογητή/μόντεμ σας.

2. Πατήστε το κουμπί μία φορά για να το απενεργοποιήσετε.

3. Τώρα, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του δρομολογητή/μόντεμ και περιμένετε μέχρι να αδειάσει τελείως η ισχύς από τους πυκνωτές.

  Πώς να αποκτήσετε μια εμπειρία AirPods παρόμοια με το iPhone σε Mac

4. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε το μετά από ένα λεπτό.

5. Περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση δικτύου και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το Network Troubleshooter

Πρώτον, μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων δικτύου για να διορθώσετε την υψηλή καθυστέρηση του WOW, αλλά το Internet είναι καλό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εκτελέσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα όπως φαίνεται.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στον Προσαρμογέα δικτύου και κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση της αντιμετώπισης προβλημάτων.

3. Περιμένετε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για τον εντοπισμό προβλημάτων και εφαρμόστε την επιδιόρθωση ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Μέθοδος 3: Επαναφορά της διαμόρφωσης TCP/IP

Λίγοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε τα προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου επαναφέροντας τη διαμόρφωση TCP/IP. Αυτό θα διορθώσει τον υψηλό λανθάνοντα χρόνο WOW, αλλά το πρόβλημα του Διαδικτύου είναι καλό. Εφαρμόστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε το TCP/IP για ομαλή σύνδεση δικτύου.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Command Prompt και κάντε κλικ στο Run as administrator.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές μία προς μία και πατήστε Enter πλήκτρο μετά από κάθε εντολή:

ipconfig /release
ipconfig /all
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

3. Τέλος, περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Θα έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία επαναφοράς TCP/IP.

Μέθοδος 4: Απενεργοποίηση VPN και διακομιστή μεσολάβησης

Εάν χρησιμοποιείτε VPN και διακομιστή μεσολάβησης ενώ παίζετε το World of Warcraft, τότε πρέπει να τα απενεργοποιήσετε για να εκτελέσετε επιδιόρθωση λανθάνουσας κατάστασης WOW. Διαβάστε το άρθρο μας για να απενεργοποιήσετε το VPN και τον διακομιστή μεσολάβησης.

Μέθοδος 5: Διαγράψτε το φάκελο WOW Cache

Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν υψηλό λανθάνοντα χρόνο WOW, αλλά το διαδίκτυο είναι εντάξει και αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να επιλυθεί όταν ο φάκελος της προσωρινής μνήμης αφαιρεθεί εντελώς από τον υπολογιστή σας. Όλα τα προσωρινά αρχεία του παιχνιδιού θα διαγραφούν και η επόμενη διαδοχική εκκίνηση θα ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς σφάλματα. Εάν η μετονομασία των φακέλων δεν λειτούργησε για εσάς, οι επερχόμενες οδηγίες μπορεί να σας βοηθήσουν.

  Γραμμές εντολών: Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί τους;

1. Μεταβείτε στο φάκελο C:Program Files (x86)World of Warcraft > φάκελος Cache όπως προηγουμένως.

2. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Cache και επιλέξτε Διαγραφή, όπως φαίνεται.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης δικτύου

Τα ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης δικτύου μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε υψηλή καθυστέρηση WOW, αλλά το Διαδίκτυο είναι καλό. Επομένως, πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης του δικτύου σας για να διορθώσετε τα προβλήματα λανθάνοντος χρόνου ενώ παίζετε το World of Warcraft. Διαβάστε τον οδηγό μας για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης δικτύου στα Windows 10.

Μέθοδος 7: Εκτελέστε το Blizzard Repair Tool

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε την επιδιόρθωση λανθάνοντος χρόνου WOW, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ο υπολογιστής σας να έχει κάποια κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών. Τα κατεστραμμένα αρχεία μπορεί να γεμίσουν τον υπολογιστή σας λόγω υπερπροστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς ή λόγω αποτυχίας ενημέρωσης. Ευτυχώς, μπορείτε να επιλύσετε αυτόματα όλα αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών με τη βοήθεια του ενσωματωμένου εργαλείου της Blizzard.

1. Μεταβείτε στον κατάλογο του αρχείου εγκατάστασης Wow.exe και επιλέξτε την επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής όπως φαίνεται.

2. Εάν σας ζητηθεί από το παράθυρο Έλεγχος λογαριασμού χρήστη, κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε.

3. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Παιχνίδια στην επάνω γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, επιλέξτε το World of Warcraft από τη λίστα.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Επιλογές και στη συνέχεια στο Scan & Repair από την αναπτυσσόμενη λίστα.

5. Στην επόμενη ερώτηση, κάντε κλικ στο Begin Scan και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

  Adobe InCopy: Κόστος, δυνατότητες και λήψη

6. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα υψηλής καθυστέρησης του World of Warcraft.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε το World of Warcraft

Τα λανθασμένα ρυθμισμένα αρχεία στο World of Warcraft θα οδηγήσουν σε πρόβλημα λανθάνοντος χρόνου WOW. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι όπως φαίνεται παρακάτω:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Εφαρμογές & δυνατότητες. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Αναζητήστε το World of Warcraft στη λίστα και κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε ξανά κλικ στο Uninstall.

4. Μόλις απεγκατασταθεί πλήρως το παιχνίδι από τον υπολογιστή σας, πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

5. Τώρα, πλοηγηθείτε στις ακόλουθες διαδρομές μία προς μία και Διαγράψτε όλους τους φακέλους που σχετίζονται με το WOW.

  • C:WindowsTemp
  • C:Program Filesgametitle
  • C:Program Files (x86) τίτλος παιχνιδιού
  • C:Program FilesCommon FilesBlizzard Entertainment
  • C:UsersPublicGamesgametitle
  • C:UsersPublicPublic DocumentsBlizzard Entertainmentgametitle

6. Κάντε διπλό κλικ στον Κάδο Ανακύκλωσης από την επιφάνεια εργασίας και διαγράψτε οριστικά όλα τα αρχεία/φακέλους από εδώ.

7. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Blizzard για λήψη του World of Warcraft για υπολογιστή με Windows.

8. Μεταβείτε στην επιλογή Οι λήψεις μου στην Εξερεύνηση αρχείων και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να εκτελέσετε την εφαρμογή.

9. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας με Windows 10 και να συνεχίσετε να παίζετε!

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε τον υψηλό λανθάνοντα χρόνο WOW, αλλά το πρόβλημα με το διαδίκτυο είναι καλό στα Windows 10. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.