Διορθώστε το Powerbeats Pro που δεν φορτίζεται στη δεξιά πλευρά

Σε αυτήν την εποχή, όταν ταξιδεύετε για μια ώρα είναι συνηθισμένο για να φτάσετε στο χώρο εργασίας σας, η μουσική γίνεται μια εύκολη λύση που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την πλήξη. Για να ακούσετε αυτήν τη μουσική χρησιμοποιείτε ένα ακουστικό και η χρήση ενσύρματων ακουστικών όταν μεταφέρετε μια τσάντα μπορεί να μην είναι καλή επιλογή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξατε ασύρματα ακουστικά. Αλλά αυτά τα ασύρματα ακουστικά μερικές φορές μπορεί να εμφανίζουν σφάλμα. Εάν χρησιμοποιείτε το Powerbeats Pro και αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της μη φόρτισης του Powerbeats Pro στη δεξιά πλευρά, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να γνωρίζετε τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθήσετε για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα της μη φόρτισης της αριστερής πλευράς του Powerbeats Pro.

Πώς να διορθώσετε το Powerbeats Pro που δεν φορτίζεται στη δεξιά πλευρά

Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν το Powerbeats Pro δεν φορτίζει από τη μία πλευρά, αλλά υπάρχουν λόγοι για τους οποίους αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Αυτοί οι λόγοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσετε.

  • Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε τοποθετήσει σωστά τα ακουστικά σας στη θήκη.
  • Ένας άλλος λόγος για αυτό το σφάλμα είναι ότι το καλώδιο που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση των powerbeats είναι κατεστραμμένο.
  • Εάν τα ακουστικά σας εκτέθηκαν σε υγρό ή υγρασία, τότε αυτό μπορεί επίσης να είναι η αιτία της μη φόρτισης του Powerbeats Pro στη δεξιά πλευρά.
  • Μπορεί επίσης να συσσωρευτεί σκόνη και κερί αυτιού, γεγονός που προκαλεί τη μη φόρτιση της δεξιάς πλευράς του powerbeat pro.
  • Το υλικολογισμικό δεν έχει ενημερωθεί
  • Προβλήματα με το υλικό
  Προσθέστε φίλτρα χρώματος σε βίντεο στο iPhone σας

Παρακάτω παρατίθενται οι μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε να διορθώσετε το πρόβλημα. Ας ξεκινήσουμε με τη μέθοδο νούμερο ένα.

Μέθοδος 1: Καθαρίστε τα ακουστικά και τη θήκη

Γύρω από τους συνδέσμους φόρτισης, μαζεύεται σκόνη. Επομένως, πρέπει να καθαρίσετε τη σκόνη χρησιμοποιώντας μια μικροσκοπική καρφίτσα ή βελόνα. Φροντίστε να το καθαρίσετε απαλά. Εάν έρθουν σε επαφή με το νερό, βάλτε τα σε ένα φλιτζάνι ρύζι για τουλάχιστον 48 ώρες πριν αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε ξανά.

Φωτογραφία του Daniel Romero στο Unsplash

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε διαφορετική πηγή ενέργειας

Αυτή είναι η απλούστερη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε τη δεξιά πλευρά του Powerbeats Pro που δεν φορτίζεται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για αυτό είναι να αφαιρέσετε τον φορτιστή από την πηγή τροφοδοσίας και να τον τοποθετήσετε σε διαφορετική πηγή τροφοδοσίας.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε διαφορετικό καλώδιο

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή του Powerbeats Pro. Εάν χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή και το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται, μπορείτε να ζητήσετε ένα διαφορετικό καλώδιο από τον φίλο σας για να δείτε εάν το καλώδιο σας λειτουργεί σωστά ή όχι. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει, μπορείτε να επιλέξετε άλλες μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να διορθώσετε το Powerbeats Pro που δεν φορτίζει τη μία πλευρά.

Εικόνα από το OpenClipart-Vectors από την Pixabay

Μέθοδος 4: Τοποθετήστε σωστά τα ακουστικά στο φορτιστή

Ένας εύκολος τρόπος που μπορεί να διορθώσει το Powerbeats Pro να μην φορτίζει τη μία πλευρά για εσάς. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Αρχικά, πρέπει να αφαιρέσετε και τα δύο ακουστικά.

2. Τώρα, τοποθετήστε το ξανά στη θήκη.

Φωτογραφία του Daniel Romero στο Unsplash

3. Για να διασφαλίσετε μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ της θήκης και των ακουστικών, ελέγξτε την ευθυγράμμιση των ακίδων φόρτισης και, στη συνέχεια, πιέστε τις απαλά προς τα μέσα.

  Πώς να εγκαταστήσετε τα εργαλεία ασφάλειας δικτύου και διείσδυσης στο Ubuntu

4. Κάθε ακουστικό έχει ένα μικροσκοπικό φως LED, το οποίο γίνεται λευκό όταν τοποθετηθεί σωστά στη θήκη.

Μέθοδος 5: Ενημέρωση υλικολογισμικού

Η ενημέρωση μπορεί να επιλύσει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε μια συσκευή. Έτσι, μπορείτε επίσης να επιλύσετε το σφάλμα της αριστερής πλευράς του Powerbeats Pro που δεν φορτίζεται απλώς ενημερώνοντάς το. Αυτή η ειδοποίηση ενημέρωσης θα εμφανιστεί σε εσάς εάν το Powerbeats Pro είναι συνδεδεμένο στο iPhone ή το iPad. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να πατήσετε στην επιλογή που θα σας βοηθήσει με την ενημέρωση. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το Powerbeats Pro με android, τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κάνετε λήψη της εφαρμογής και να ενημερώσετε το υλικολογισμικό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store και αναζητήστε Εφαρμογή Beats.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση

3. Τώρα συνδέστε τα ακουστικά στη συσκευή χρησιμοποιώντας τη θήκη Powerbeats Pro.

4. Τέλος, πατήστε το κουμπί Ενημέρωση στην εφαρμογή.

Μέθοδος 6: Απενεργοποιήστε την αυτόματη ανίχνευση αυτιού

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που αναπαράγει τη μουσική όταν βάζετε ακουστικά στο αυτί σας και σταματά τη μουσική όταν αφαιρείτε τα ακουστικά από το αυτί. Ωστόσο, λόγω αυτού μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα φόρτισης στο Powerbeats Pro. Εάν η δεξιά πλευρά του Powerbeats Pro δεν φορτίζεται εξαιτίας αυτού, μπορείτε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα.

1. Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Bluetooth.

3. Τώρα, εντοπίστε την επιλογή Powerbeat Pro και πατήστε πάνω της.

Σημείωση: Εάν έχετε αλλάξει το όνομά του, πατήστε το Όνομα που έχετε δώσει στο Powerbeats Pro.

4. Τώρα, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για αυτόματη ανίχνευση αυτιού.

Μέθοδος 7: Επαναφορά Powerbeats Pro

Μια άλλη μέθοδος που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τη μη φόρτιση της αριστερής πλευράς του Powerbeats Pro. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε το Powerbeats Pro.

  10 καλύτερα C++ IDE για χρήση το 2022

1. Στη θήκη Τοποθετήστε τα ακουστικά σας και αφήστε τη θήκη Ανοιχτή.

Φωτογραφία του Daniel Romero στο Unsplash

2. Τώρα, πατήστε το κουμπί συστήματος και κρατήστε το μέχρι να αναβοσβήσει η λυχνία LED με λευκό και κόκκινο χρώμα.

3. Στη συνέχεια, αφήστε το κουμπί συστήματος ως έχει, ωστόσο, αυτός ο φακός LED θα συνεχίσει να αναβοσβήνει.

4. Τώρα, συνδυάστε το με το gadget σας.

Μέθοδος 8: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν σας έχει βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σελίδα υποστήριξης πελατών για να σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το ζήτημα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς να επαναφέρετε το Powerbeats Pro;

Απ. Πρέπει να βάλετε τα ακουστικά στη θήκη. Μόλις τοποθετήσετε τα ακουστικά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί συστήματος μέχρι να αναβοσβήνει το LED λευκό και κόκκινο. Μετά από αυτό, μπορείτε να αφήσετε το κουμπί συστήματος και να το αντιστοιχίσετε με το gadget σας.

Ε2. Γιατί το δεξί μου beats Pro δεν φορτίζει;

Απ. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό και αυτοί οι λόγοι είναι κυρίως η σκόνη στη θύρα φόρτισης, προβλήματα με το υλικό και όταν το υλικολογισμικό δεν έχει ενημερωθεί.

Ε3. Πώς να διορθώσετε το Powerbeats Pro που δεν φορτίζεται από τη μία πλευρά;

Απ. Για να διορθώσετε αυτά τα σφάλματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω.

Ε4. Τι να κάνετε εάν το power off beats pro συνεχίζει να σβήνει;

Απ. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο επαναφοράς που αναφέρεται παραπάνω. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τη σύζευξη των βυσμάτων σας χρησιμοποιώντας την επιλογή Ξεχάστε τη συσκευή.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να επιλύσετε το ερώτημά σας σχετικά με το πώς να διορθώσετε τη μη φόρτιση του Powerbeats Pro στη δεξιά πλευρά. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, παρακαλούμε σχολιάστε στην παρακάτω ενότητα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.