Διορθώστε το Nexus Mod Manager που δεν ανοίγει στα Windows 10

Το gaming έχει γίνει μια κερδοφόρα βιομηχανία και εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Τα mods είναι αποτέλεσμα αυτής της τρέλας και των παικτών που θέλουν να ανανεώσουν και να προσαρμόσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Τα Mods μπορούν να κάνουν ένα παιχνίδι ολοκαίνουργιο και να εισάγουν νέα θέματα, χαρακτήρες, σχέδιο κ.λπ. Τα Mods επιτρέπουν στους χρήστες να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητά τους και να κάνουν βελτιώσεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν βλέπουν ότι κάτι του λείπει. Το Nexus Mod Manager είναι ένα πρόγραμμα που διαχειρίζεται τέτοια mods. Μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταστήσει mods για διάφορα παιχνίδια, όπως το Skyrim και το Fallout. Αυτό το πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα είναι γενικά χωρίς σφάλματα, ωστόσο ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι το Nexus Mod Manager τους δεν θα ανοίξει ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες. Αυτό μπορεί να είναι ένα απογοητευτικό ζήτημα, καθώς εμποδίζει τους χρήστες να φορτώνουν mods στα παιχνίδια τους. Εάν αντιμετωπίζετε επίσης πρόβλημα που δεν ανοίγει το Nexus Mod Manager, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας προσφέρουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το Nexus Mod Manager που δεν ανοίγει στο πρόβλημα των Windows 10.

Πώς να διορθώσετε το Nexus Mod Manager που δεν ανοίγει στα Windows 10

Αυτή η ενότητα παρέχει μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους το Nexus Mod Manager δεν ανοίγει.

  • Το Nexus Mod Manager (NMM) είναι κατεστραμμένο
  • Το Nexus Mod Manager δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή
  • Παρεμβολή από πρόγραμμα προστασίας από ιούς
  • Κατεστραμμένα Mods
  • Το Nexus Mod Manager δεν είναι συμβατό

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Η πρώτη προσέγγιση για τη διόρθωση του προβλήματος του Nexus Mod Manager που δεν ανοίγει τα Windows 10 είναι η εκτέλεση ορισμένων βασικών μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων στον υπολογιστή σας.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μπορεί να διορθώσει πολλά σφάλματα που σχετίζονται με το σύστημα και άλλα δευτερεύοντα ζητήματα. Συχνά είναι το πρώτο πράγμα που συμβουλεύεται όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή. Μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επανεκκίνησης ή επανεκκίνησης του υπολογιστή με Windows για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

  Πώς να αποθηκεύσετε αντικείμενα PowerPoint ως εικόνες

2. Ελέγξτε τα Mods

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε mods που είναι συμβατά με το παιχνίδι. Εάν τα mods σας είναι ξεπερασμένα ή ασύμβατα με το παιχνίδι του, το NMM ενδέχεται να μην εκτελείται. Ελέγξτε την έκδοση των mods και τη συμβατότητά τους από τον ιστότοπο από τον οποίο τα κατεβάσατε.

3. Ενημερώστε το NMM

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Nexus Mod Manager που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το Nexus Mod Manager δεν θα ανοίξει το ζήτημα. Βεβαιωθείτε ότι το NMM είναι ενημερωμένο στην πιο πρόσφατη έκδοση και για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του Nexus Mod Manager.

4. Ενημερώστε το .NET Framework

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι το πρόβλημα μη ανοίγματος του Nexus Mod Manager μπορεί να επιλυθεί με την ενημέρωση του .NET Framework. Ελέγξτε ποια έκδοση του .NET Framework χρησιμοποιείτε, εάν είναι παλιά, κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του .Net Framework και εγκαταστήστε την. Μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

5. Ενημερώστε τα Windows

Εάν ο υπολογιστής σας με Windows 10 εκτελεί μια παλιά έκδοση των Windows, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα. Η Microsoft κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις για τα Windows για την κατάργηση σφαλμάτων και άλλων ζητημάτων. Μπορείτε να ελέγξετε και να ενημερώσετε τα Windows σας ακολουθώντας τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το Nexus Mod Manager ως διαχειριστή

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το άνοιγμα του Nexus Mod Manager, εάν δεν έχει επαρκή άδεια πρόσβασης στα αρχεία συστήματος. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα ανοίγοντας το NMM ως διαχειριστής. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Μεταβείτε στο φάκελο Nexus Mod Manager.

2. Κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή NMM και επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες. Θα ανοίξει το παράθυρο ιδιοτήτων NMM.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα.

4. Στην ενότητα Ρυθμίσεις, επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

5. Κάντε κλικ στο Apply και μετά στο κουμπί OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 3: Αλλαγή της θέσης φακέλου Nexus Mod Manager

Έχει αναφερθεί ότι η μετατόπιση του φακέλου Nexus Mod Manager από την προεπιλεγμένη θέση του μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Αυτό το απλό κόλπο έχει λειτουργήσει σε πολλούς χρήστες και μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

  Διορθώστε το εικονίδιο Red Dot on Discord στα Windows 10

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Μεταβείτε στο C:Program Files και εντοπίστε το φάκελο Nexus Mod Manager.

3. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Αντιγραφή. Τώρα, επικολλήστε αυτόν τον φάκελο σε οποιαδήποτε προτιμώμενη θέση.

4. Ακολουθήστε το Βήμα 2.

5. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Nexus Mod Manager και επιλέξτε Διαγραφή.

Μέθοδος 4: Εκκαθάριση του φακέλου παιχνιδιών Black Tree

Τα δεδομένα χρήστη του NMM μπορεί να καταστραφούν, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το Nexus Mod Manager. Μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις παραμέτρων χρήστη εκκαθαρίζοντας τα περιεχόμενα του φακέλου παιχνιδιών Black Tree και επαναφέροντας το NMM. Μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα και για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή που υπάρχει στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Στην ενότητα Εμφάνιση/απόκρυψη, επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη Κρυφά στοιχεία.

4. Πλοηγηθείτε σε αυτή τη διαδρομή, εδώ το X θα αντικατασταθεί από το όνομα χρήστη σας.

C:UsersXAppDataLocalBlack_Tree_Gaming

5. Μέσα στο φάκελο Black_Tree_Gaming, πατήστε Ctrl + A για να επιλέξετε όλα τα αρχεία και μετά κάντε δεξί κλικ>Διαγραφή.

Ελέγξτε εάν μπορείτε να ανοίξετε το NMM και εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 5: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν είναι διαθέσιμο)

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα προστασίας από ιούς, τότε σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εντοπίσει το NMM ως επιβλαβές και κακόβουλο. Ενδέχεται να εμποδίζει το NMM και να προκαλεί ζητήματα όπως το μη άνοιγμα του Nexus Mod Manager των Windows 10. Μπορείτε να το ελέγξετε και να το επιλύσετε απενεργοποιώντας προσωρινά το Antivirus. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του προγράμματος προστασίας από ιούς προσωρινά στα Windows 10.

Σημείωση: Εάν αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί, ενεργοποιήστε αμέσως το πρόγραμμα προστασίας από ιούς για προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Μέθοδος 6: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Το τείχος προστασίας του Windows Defender μπορεί να αποκλείσει ορισμένες εφαρμογές και να προκαλέσει δυσλειτουργία τους. Μπορεί να αποκλείει το Nexus Mod Manager με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Μπορείτε να το ελέγξετε απενεργοποιώντας προσωρινά το Firewall. Μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακολουθώντας τον οδηγό μας για την Απενεργοποίηση του Τείχους προστασίας των Windows 10.

  Πώς να προσθέσετε αυτόματα μονάδες δίσκου στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 10

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Μερικές φορές, το Nexus Mod Manager μπορεί να καταστραφεί λόγω κάποιου σφάλματος ή άλλου παρόμοιου προβλήματος. Μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα μη ανοίγματος του Nexus Mod Manager. Σε αυτήν την περίπτωση, επανεγκαθιστάτε το NMM και διορθώνετε το πρόβλημα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να εγκαταστήσετε ξανά το Nexus Mod Manager.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα.

3. Κάντε δεξί κλικ στο Nexus Mod Manager στη λίστα εφαρμογών και επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό απεγκατάστασης και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να καταργήσετε εντελώς το Nexus Mod Manager από τα Windows.

5. Πατήστε τα πλήκτρα Windows+ E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στο φάκελο Local Disk (C:) > Program Files.

6. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Nexus Mod Manager στη θέση και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στη λίστα.

7. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή από το μενού START.

8. Τώρα, πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

9. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του GitHub για το Nexus Mod Manager.

10. Κάντε κλικ στο αρχείο NMM-0.83.6.exe στην ενότητα Assets για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Nexus Mod Manager.

11. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το NMM στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 8: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, τότε αυτή είναι η τελευταία λύση. Η Επαναφορά Συστήματος θα επαναφέρει τις Ρυθμίσεις σας σε μια έκδοση στην οποία δεν αντιμετωπίζατε πρόβλημα που δεν ανοίγει το Nexus Mod Manager. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος στα Windows 10.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν ανοίγει το Nexus Mod Manager. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.