Διορθώστε το Logitech G533 Mic που δεν λειτουργεί στα Windows 10

Η Logitech είναι μια από τις φθηνές και καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να αποκτήσετε αξεσουάρ υπολογιστών υψηλής ποιότητας. Λίγα αξιόλογα προϊόντα της Logitech περιλαμβάνουν ακουστικά και ακουστικά. Εάν είστε επαγγελματίας παίκτης στα παιχνίδια σας, σίγουρα θα ξέρετε για το Logitech G533. Το μικρόφωνο Logitech G533 παρέχει εφέ ήχου υψηλής ποιότητας με διάρκεια ζωής της μπαταρίας για περισσότερες από 15 ώρες. Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά αυτών των ακουστικών Logitech G533 περιλαμβάνει έναν ελαφρύ σχεδιασμό και απίστευτη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Μέσα σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, λίγοι χρήστες των Windows έχουν παραπονεθεί για το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Logitech G533 Mic σε υπολογιστή Windows 10. Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα, είστε στο σωστό μέρος! Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο Logitech G533 με αποτελεσματικές παραβιάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διορθώσετε το Logitech G533 Mic που δεν λειτουργεί στα Windows 10

Εάν αντιμετωπίζετε το μικρόφωνο Logitech G533 που δεν λειτουργεί ενώ απολαμβάνετε τα ηχητικά περιεχόμενά σας, ο πιο πιθανός λόγος θα οφείλεται σε ακατάλληλες διαμορφώσεις των ρυθμίσεων ήχου. Αν και αυτό το πρόβλημα επηρεάζει πολλές εκδόσεις των Windows, πολλοί χρήστες παλεύουν με αυτό το ζήτημα Windows 10. Ακολουθούν μερικοί συνήθεις λόγοι που συμβάλλουν στο ζήτημα που συζητήθηκε στον υπολογιστή σας.

 • Η ένταση μπορεί να είναι σίγαση ή πολύ χαμηλή.
 • Οι δυνατότητες βελτίωσης ήχου είναι ενεργοποιημένες στον υπολογιστή.
 • Άλλες εφαρμογές στον υπολογιστή σας χρησιμοποιούν ήχο.
 • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης ήχου σε υπολογιστές.
 • Κατεστραμμένα καλώδια, βύσματα και θύρες.
 • Δεν παρέχεται πρόσβαση για χρήση μικροφώνου.
 • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Windows.
 • Ξεπερασμένα/μη συμβατά προγράμματα οδήγησης ήχου.
 • Παρουσία κατεστραμμένων αρχείων στον υπολογιστή.
 • Λίγες βασικές υπηρεσίες Windows Audio δεν είναι ενεργοποιημένες.

Τώρα, προχωρήστε στην επόμενη ενότητα για να διορθώσετε το πρόβλημα μικροφώνου Logitech G533.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε για τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε προβλήματα ήχου μικροφώνου Windows 10 Logitech G533. Εφαρμόστε τις μεθόδους σύμφωνα με τις οδηγίες με την ίδια σειρά για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.

Προκαταρκτικοί Έλεγχοι

Προτού κατευθυνθείτε προς τις προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, μερικές απλές εισβολές θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα του μικροφώνου Logitech G533 που δεν λειτουργεί με κλικ. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί όλους αυτούς τους προκαταρκτικούς ελέγχους και ακόμα, αν δεν επιτύχατε κάποια επιδιόρθωση, προχωρήστε στην επόμενη ενότητα.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και τυχόν προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με τον υπολογιστή θα επιλυθούν.

2. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα υψηλής ποιότητας μικρόφωνο Logitech G533 και ότι είναι σταθερά τοποθετημένο στον υπολογιστή σας.

3. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον με ήχους κίνησης ή θορύβους πλήθους στο παρασκήνιο.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

1Α. Ελέγξτε τη ζημιά υλικού

Εάν δεν έχετε επιτύχει καμία επιδιόρθωση από τους παραπάνω προκαταρκτικούς ελέγχους, τότε ήρθε η ώρα να ελέγξετε εάν υπάρχει κάποια εξωτερική ζημιά στα εξωτερικά ηχεία, το μικρόφωνο και άλλες συσκευές ήχου που συμβάλλουν στο πρόβλημα.

1. Ελέγξτε το μικρόφωνο Logitech G533 για τυχόν ζημιά ή σπασμένο στάδιο.

Εικόνα της Stephanie Robertson από την Pixabay

2. Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από τον υπολογιστή σας και αποσυνδέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν.

3. Περιμένετε λίγο και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

4. Στη συνέχεια, συνδέστε το μικρόφωνο Logitech G533 στον υπολογιστή σας με Windows 10 και ελέγξτε αν λειτουργεί. Εάν όχι, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο αντιμετώπισης προβλημάτων.

1Β. Ελέγξτε την έξοδο ήχου

Όταν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές εξόδου ήχου, πρέπει να επιβεβαιώσετε πότε η συσκευή χρησιμοποιείται ως συσκευή εξόδου. Για να ελέγξετε την έξοδο ήχου στον υπολογιστή σας Windows 10, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο βέλους για να αναπτύξετε τη λίστα των συσκευών ήχου που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε συσκευή αναπαραγωγής (προτιμάτε) και βεβαιωθείτε ότι ο ήχος αναπαράγεται μέσω της επιλεγμένης συσκευής.

Εάν αυτή η μέθοδος δεν σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Logitech G533 Mic, προχωρήστε στο επόμενο.

1C. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ήχου

Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να ελέγξετε εάν οι ρυθμίσεις ήχου είναι σωστές και συμβατές με τη συσκευή ήχου που χρησιμοποιείτε. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο με ακουστικά Logitech, καθώς ακολουθείτε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

  Πώς να κλείσετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στα Windows 10

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Speakers στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στο Open Volume mixer.

2. Τώρα, θα ανοίξει ένα σύνολο χειριστηρίων έντασης. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα επίπεδα έντασης δεν είναι σε σίγαση. Εάν βρείτε κόκκινο κύκλο με γραμμή, καταργήστε τη σίγαση του επιπέδου έντασης.

3. Τώρα, πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

4. Τώρα, κάντε κλικ στη ρύθμιση συστήματος.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ήχος από το αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο Ιδιότητες συσκευής κάτω από το μενού Έξοδος όπως φαίνεται.

6. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Απενεργοποίηση δεν είναι επιλεγμένο.

7. Επαναλάβετε τα βήματα 5-6 για συσκευές εισόδου όπως απεικονίζεται.

Τώρα, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει προβλήματα ήχου μικροφώνου Windows 10 Logitech G533.

1Δ. Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Για υπηρεσίες τέλειας ποιότητας ήχου, μερικά βασικά αρχεία και προγράμματα πρέπει να λειτουργούν στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, εάν είναι κατεστραμμένα ή εσφαλμένα διαμορφωμένα, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο των ακουστικών Logitech. Ευτυχώς, όλα αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία με εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων μπορούν να επιδιορθωθούν χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα του υπολογιστή σας Windows 10, συγκεκριμένα, τον Έλεγχο αρχείων συστήματος και την Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

Περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα του ήχου μικροφώνου Logitech G533 που δεν λειτουργεί.

1Ε. Ενημερώστε τα Windows

Εάν υπάρχουν νέες ενημερώσεις της Microsoft που εκκρεμούν για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, ορισμένα σφάλματα και προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν στον υπολογιστή σας. Όπως προτείνεται από πολλούς χρήστες, η ενημέρωση των υπολογιστών με Windows 10 θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα ήχου των Windows 10 του μικροφώνου Logitech G533 που δεν λειτουργεί. Ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10 για να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ήχο στον υπολογιστή σας Windows 10.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το Audio Troubleshooter

Πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός ότι ο υπολογιστής σας περιέχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων και σφαλμάτων που προκύπτουν αυτόματα. Οι συσκευές ήχου που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας και οι ενσωματωμένες συσκευές ήχου θα σαρωθούν και θα επιλυθούν συνολικά τα προβλήματα που σχετίζονται με τη διαδικασία.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Κάντε κλικ στη ρύθμιση Ενημέρωση & Ασφάλεια.

3. Επιλέξτε το μενού Αντιμετώπιση προβλημάτων από το αριστερό παράθυρο.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αναπαραγωγή ήχου και κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων.

5. Περιμένετε μέχρι το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων να εντοπίσει προβλήματα και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εφαρμόσετε την επιδιόρθωση.

Μέθοδος 3: Κλείστε άλλα προγράμματα χρησιμοποιώντας ήχο

Όταν το βοηθητικό πρόγραμμα ήχου χρησιμοποιείται από άλλα προγράμματα στον υπολογιστή σας Windows 10, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ήχου μικροφώνου Logitech G533. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε όλα τα άλλα προγράμματα ή εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο ένα προς ένα ή να τα αναγκάσετε να τερματιστούν χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο τερματισμού εργασίας στα Windows 10.

Μέθοδος 4: Επανεκκινήστε τις διεργασίες της Εξερεύνησης των Windows

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η επανεκκίνηση των διαδικασιών της Εξερεύνησης των Windows θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος που δεν λειτουργεί το Logitech G533 Mic. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνετε το ίδιο.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc μαζί για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Στην καρτέλα Διεργασίες, κάντε κλικ στην Εξερεύνηση των Windows και επιλέξτε το κουμπί Επανεκκίνηση.

3. Τώρα, η Εξερεύνηση των Windows επανεκκινείται και το πρόβλημα με το μικρόφωνο των Windows 10 Logitech G533 θα διορθωθεί τώρα.

Μέθοδος 5: Να επιτρέπεται η πρόσβαση ήχου για εφαρμογές ήχου

Υπάρχει μια λίστα εφαρμογών και προγραμμάτων στον υπολογιστή σας που θα έχουν πρόσβαση για χρήση συσκευών ήχου. Εάν η εφαρμογή μικροφώνου Logitech G533 δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, δεν μπορείτε να ακούσετε περιεχόμενο ήχου που να συμβάλλει στο συζητούμενο σφάλμα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ήχου είναι ενεργοποιημένες για το παιχνίδι σας στον υπολογιστή σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows + I μαζί.

2. Τώρα, κάντε κλικ στη Ρύθμιση απορρήτου.

3. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στην επιλογή Μικρόφωνο. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνό σας είναι ενεργοποιημένη όπως φαίνεται.

Σημείωση: Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις ήχου από το μενού αναζήτησης και επιλέξτε τη σωστή συσκευή εισόδου (Μικρόφωνο (2 Συσκευές ήχου υψηλής ευκρίνειας)) ως προεπιλογή.

Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα του ήχου μικροφώνου Logitech G533 που δεν λειτουργεί.

Μέθοδος 6: Ορίστε τη συσκευή ήχου ως προεπιλεγμένη συσκευή

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή ήχου όπως το μικρόφωνο ή ηχεία Logitech G533, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη συσκευή ή όχι. Ας υποθέσουμε μια περίπτωση σύνδεσης μιας εξωτερικής οθόνης (που δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία) στον υπολογιστή σας. Εάν αυτή η οθόνη έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη συσκευή εξόδου, δεν μπορείτε να ακούσετε ήχο. Πρέπει να ορίσετε τη συσκευή ήχου σας ως την προεπιλεγμένη συσκευή σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Logitech G533 Mic.

  Πώς να εμφανίσετε τις επεκτάσεις αρχείων στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Ήχοι.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή και κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου που θέλετε να ορίσετε ως προεπιλεγμένη.

3. Τώρα, επιλέξτε Ορισμός ως προεπιλεγμένης συσκευής όπως επισημαίνεται και κάντε κλικ στο Εφαρμογή>ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 7: Ενεργοποιήστε ξανά την κάρτα ήχου

Μπορείτε να επιλύσετε εύκολα το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο με ακουστικά Logitech, επανεκκινώντας την κάρτα ήχου όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Device Manager και μετά κάντε κλικ στο Open.

2. Στη συνέχεια, αναπτύξτε τους ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών κάνοντας διπλό κλικ πάνω τους.

3. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου σας και επιλέξτε Απενεργοποίηση συσκευής.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας κλικ στο Ναι και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα Βήματα 1-2.

5. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου σας και επιλέξτε Ενεργοποίηση συσκευής.

6. Τώρα, δοκιμάστε να παίξετε οποιονδήποτε ήχο στην εφαρμογή ήχου σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 8: Απενεργοποιήστε τις βελτιώσεις ήχου

Εάν πιστεύετε ότι ο ήχος σας λειτουργεί καλά για άλλους πόρους πολυμέσων, αλλά ο ήχος φαίνεται να είναι χαμηλής ποιότητας ή θορυβώδης στο Logitech G533 Mic, σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον ρυθμό δειγματοληψίας. Ένας ρυθμός δειγματοληψίας χαμηλής συχνότητας μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα μη λειτουργίας του μικροφώνου ακουστικών Logitech. Μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό δειγματοληψίας υψηλότερης συχνότητας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Ήχοι.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή και επιλέξτε συσκευή ήχου ακολουθούμενη από το κουμπί Ιδιότητες όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και από το αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Προεπιλεγμένη μορφή, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το υψηλότερο εύρος συχνοτήτων (24-bit, 48000 Hz).

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Απενεργοποίηση βελτιώσεων ήχου δεν είναι επιλεγμένη στην ενότητα Βελτιώσεις σήματος όπως φαίνεται.

4. Κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε ότι το μικρόφωνο Logitech G533 δεν λειτουργεί ξανά. Εάν ναι, προσαρμόστε διαφορετικά επίπεδα εύρους συχνοτήτων επαναλαμβάνοντας αυτά τα βήματα και επιβεβαιώστε ποια περιοχή επιλύει το πρόβλημα.

Μέθοδος 9: Επανεκκινήστε τις υπηρεσίες ήχου

Λίγες βασικές υπηρεσίες ήχου των Windows θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Logitech G533 Mic. Σε περίπτωση που, εάν αυτές οι υπηρεσίες είναι απενεργοποιημένες, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετές διενέξεις. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να επανεκκινήσετε μερικές βασικές υπηρεσίες ήχου όπως περιγράφονται παρακάτω βήματα.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Υπηρεσίες και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στην υπηρεσία Windows Audio.

3. Τώρα, στο νέο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε Startup type to Automatic, όπως απεικονίζεται.

Σημείωση: Εάν η κατάσταση υπηρεσίας έχει διακοπεί, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Εάν η κατάσταση υπηρεσίας εκτελείται, κάντε κλικ στο Διακοπή και εκκίνηση ξανά.

4. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

5. Επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα για άλλες υπηρεσίες των Windows, όπως το Windows Audio Endpoint Builder και Remote Procedure Call (RPC) και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα.

Μέθοδος 10: Απαγόρευση αποκλειστικής πρόσβασης για συσκευή ήχου

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το μικρόφωνο Logitech G533 που δεν λειτουργεί, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν αναλαμβάνει τον αποκλειστικό έλεγχο της συσκευής ήχου σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα που συζητήθηκε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο με ακουστικά Logitech.

1. Εκκινήστε τη ρύθμιση Ήχοι.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συσκευή ήχου σας και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες όπως φαίνεται.

3. Στην καρτέλα Γενικά, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Χρήση συσκευής έχει οριστεί σε Χρήση αυτής της συσκευής (ενεργοποίηση) όπως φαίνεται. Κάντε κλικ στο Apply>OK εάν έχετε κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές.

4. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και στο μενού Αποκλειστική λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες επιλογές δεν είναι επιλεγμένες.

 • Επιτρέψτε στις εφαρμογές να αναλάβουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της συσκευής.

 • Δώστε προτεραιότητα στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας.

Σημείωση: Μόλις καταργήσετε την επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να αναλαμβάνουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της επιλογής συσκευής, η επιλογή προτεραιότητας στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας θα καταργηθεί αυτόματα.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Τώρα, θα είχατε διορθώσει προβλήματα ήχου μικροφώνου Logitech G533.

Μέθοδος 11: Ενημέρωση ή επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να ενημερώσετε ή να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο με ακουστικά Logitech.

Επιλογή I: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Τα παλιά και μη συμβατά προγράμματα οδήγησης ήχου θα έχουν πάντα ως αποτέλεσμα το πρόβλημα να μην λειτουργεί το Logitech G533 Mic. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα μια ενημερωμένη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης ήχου και εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, σας συμβουλεύουμε να τα ενημερώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου Realtek HD στα Windows 10.

Αφού ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου στην πιο πρόσφατη έκδοση, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει προβλήματα ήχου του μικροφώνου Logitech G533.

Επιλογή II: Επαναφορά ενημερώσεων προγράμματος οδήγησης ήχου

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου μπορεί να προκαλέσει τυχόν διενέξεις ήχου Logitech G533 και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθούν οι προηγούμενες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας Windows 10. Μόλις τελειώσετε, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα.

Μέθοδος 12: Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης ήχου

Τα μη συμβατά προγράμματα οδήγησης πρέπει να εγκατασταθούν ξανά για την επίλυση όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με τον ήχο. Σας συμβουλεύουμε να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών μόνο εάν δεν μπορείτε να επιτύχετε καμία επιδιόρθωση με την ενημέρωση τους. Τα βήματα για την επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης είναι πολύ εύκολα και μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή ή εφαρμόζοντας τα βήματα με μη αυτόματο τρόπο, όπως περιγράφεται στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου, ελέγξτε εάν ακούτε ήχο κατά την αναπαραγωγή τους στη συσκευή Logitech G533.

Μέθοδος 13: Επανεγκαταστήστε το λογισμικό Logitech Gaming

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο των ακουστικών Logitech, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το λογισμικό Logitech Gaming και να το εγκαταστήσετε ξανά. Η επανεγκατάσταση αυτού του προγράμματος Logitech ενδέχεται να διορθώσει τα σφάλματα με τις συσκευές Logitech, όπως το μικρόφωνο. Τυχόν συνηθισμένες δυσλειτουργίες που σχετίζονται με ένα πρόγραμμα λογισμικού μπορούν να επιλυθούν όταν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή εξ ολοκλήρου από τον υπολογιστή σας και την επανεγκαταστήσετε. Ακολουθούν μερικά βήματα για την εφαρμογή του ίδιου.

Βήμα I: Μέσω του Πίνακα Ελέγχου

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στο μενού Προγράμματα, όπως φαίνεται.

3. Το βοηθητικό πρόγραμμα Programs and Features θα ανοίξει και τώρα θα αναζητήσετε λογισμικό παιχνιδιών Logitech.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο λογισμικό παιχνιδιών Logitech και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

5. Τώρα, επιβεβαιώστε το μήνυμα Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να απεγκαταστήσετε το Logitech Gaming Software; κάνοντας κλικ στο Ναι. Ανατρέξτε στην εικόνα.

6. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Βήμα II: Διαγραφή αρχείων προσωρινής μνήμης

1. Κάντε κλικ στο πλαίσιο Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε %appdata%

2. Επιλέξτε το φάκελο App Data Roaming και μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή.

C:UsersUSERNAMEAppDataLocalLogitechLogitech Gaming Softwareprofiles

3. Τώρα, κάντε δεξί κλικ και διαγράψτε το.

4. Κάντε ξανά κλικ στο πλαίσιο Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε %LocalAppData%

5. Βρείτε το φάκελο Logitech Gaming Software χρησιμοποιώντας το μενού αναζήτησης και διαγράψτε τον.

Τώρα, διαγράψατε με επιτυχία το λογισμικό παιχνιδιών Logitech από τον υπολογιστή σας. Τώρα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε ξανά το ίδιο.

Βήμα III: Επανεγκαταστήστε το λογισμικό Logitech Gaming

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Ιστοσελίδα λογισμικού Logitech Gaming για να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας.

2. Μεταβείτε στην ενότητα Οι λήψεις μου και κάντε διπλό κλικ στο LGS_9.02.65_x64_Logitech (διαφέρει ανάλογα με την έκδοση που κατεβάζετε) για να το ανοίξετε.

3. Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο μέχρι να δείτε τη διαδικασία εγκατάστασης στην οθόνη.

4. Τώρα, μόλις εγκατασταθεί το λογισμικό, το σύστημά σας ενδέχεται να υποβληθεί σε διαδικασία επανεκκίνησης.

Τώρα, επανεγκαταστήσατε με επιτυχία το πρόγραμμα λογισμικού Logitech στο σύστημά σας. Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το μικρόφωνο ακουστικών Logitech δεν λειτουργεί έχει επιδιορθωθεί σε υπολογιστή με Windows.

Μέθοδος 14: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας έχει βοηθήσει, τότε η μόνη επιλογή που απομένει είναι να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην προηγούμενη έκδοσή του. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς Συστήματος στα Windows 10 και εφαρμόστε τις οδηγίες όπως παρουσιάζονται στην ενότητα για να εκτελέσετε επαναφορά συστήματος.

Μετά την επαναφορά του υπολογιστή σας με Windows 10, ελέγξτε εάν έχουν επιδιορθώσει προβλήματα ήχου μικροφώνου Logitech G533 στον υπολογιστή σας Windows 10.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το Logitech G533 Mic που δεν λειτουργεί στη συσκευή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.