Διορθώστε το Battle.net Update Stuck στο 0% στα Windows 10

Το Battle.net της Blizzard Entertainment είναι μια υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε διαδικτυακά παιχνίδια με άλλους. Αυτή η υπηρεσία παρέχει απίστευτη υποστήριξη σε κορυφαία παιχνίδια όπως το World of Warcraft, το StarCraft II, το Diablo III, το Overwatch, το Destiny 2 και το Call of Duty: Black Ops 4. Ωστόσο, όπως όλα τα παιχνίδια και οι υπηρεσίες, το Battle.net δεν είναι χωρίς σφάλματα. Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για το πρόβλημα της ενημέρωσης Battle.net στο 0% όταν η υπηρεσία ενημερώνεται σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω παιχνίδια. Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το ίδιο με αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πώς να διορθώσετε το Battle.net Update Stuck στο 0% στα Windows 10

Διαβάστε και εφαρμόστε τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω στον υπολογιστή σας Windows 10 για την επίλυση του προβλήματος που έχει κολλήσει η ενημέρωση του battle.net και αποτρέψτε το ίδιο.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Ακολουθήστε αυτές τις βασικές μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα.

1Α. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών δυσλειτουργιών που σχετίζονται με το Battle.net είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα βήματα.

1. Μεταβείτε στο μενού Power User των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows και X ταυτόχρονα.

2. Επιλέξτε Τερματισμός ή αποσύνδεση.

3. Τέλος, κάντε κλικ στο Restart.

Αφού επανεκκινήσετε την υπηρεσία, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι χωρίς σφάλματα.

1Β. Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος

Εάν αντιμετωπίζετε την ενημέρωση του battle.net, κολλήστε στο 0% κατά την εκκίνηση, πρέπει να ελέγξετε τις βασικές απαιτήσεις των παιχνιδιών Battle.net και να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας τις ικανοποιεί.

Ελάχιστες απαιτήσεις:

 • CPU: Intel Core i5-760 ή AMD FX-8100 ή νεότερη έκδοση

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ CPU: Πληροφορίες

 • RAM: 4 GB RAM (8 GB για ενσωματωμένα γραφικά όπως Intel HD Graphics)

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bit

 • ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB ή AMD Radeon HD 7850 2GB ή Intel HD Graphics 530 (45W)

 • PIXEL SHADER: 5.0

 • VERTEX SHADER: 5.0

 • ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΔΙΣΚΟΥ: 70 GB

 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ RAM VIDEO: 2 GB

Προτεινόμενες Απαιτήσεις:

 • CPU: Intel Core i7-4770 ή AMD FX-8310 ή νεότερη έκδοση

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ CPU: Πληροφορίες

 • RAM: 8 GB

 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64 bit

 • ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: NVIDIA GeForce GTX 960 ή AMD Radeon R9 280 ή νεότερη έκδοση

 • PIXEL SHADER: 5.1

 • VERTEX SHADER: 5.1

 • ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΔΙΣΚΟΥ: 70 GB

 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ RAM VIDEO: 4 GB

1C. Εξασφαλίστε τη σωστή σύνδεση δικτύου

Η ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει ως αποτέλεσμα να κολλήσει η ενημέρωση του battle.net, επίσης εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του δρομολογητή και του υπολογιστή σας, ενδέχεται να παρεμποδίσουν το σήμα ασύρματης σύνδεσης και να προκαλέσουν διακοπτόμενα προβλήματα σύνδεσης.

Μπορείτε να εκτελέσετε ένα Δοκιμασία ταχύτητας για να γνωρίζετε το βέλτιστο επίπεδο ταχύτητας δικτύου που απαιτείται για τη σωστή σύνδεση.

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πληροί τα παρακάτω κριτήρια.

 • Βρείτε την ισχύ του σήματος του δικτύου σας και εάν είναι πολύ χαμηλή, καθαρίστε όλα τα εμπόδια στο ενδιάμεσο.
 • Αποφύγετε πάρα πολλές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.
 • Αγοράζετε πάντα ένα μόντεμ/δρομολογητή επαληθευμένο από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και δεν υπάρχουν διενέξεις.
 • Μη χρησιμοποιείτε παλιά, σπασμένα ή κατεστραμμένα καλώδια. Αντικαταστήστε τα καλώδια εάν χρειάζεται.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια από το μόντεμ στο δρομολογητή και το μόντεμ στον τοίχο είναι σταθερά και δεν ενοχλούνται.

Εάν υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο, ανατρέξτε στον οδηγό μας Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στα Windows 10 για να αντιμετωπίσετε τα ίδια προβλήματα.

1Δ. Κλείσιμο διεργασιών φόντου

Αρκετοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι η ενημέρωση που έχει κολλήσει στο πρόβλημα 0% μπορεί να επιλυθεί κλείνοντας όλες τις εργασίες παρασκηνίου που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Για να υλοποιήσετε την εργασία, ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Αφού κλείσετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου, ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος που συζητήθηκε.

1Ε. Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Εάν υπάρχουν αρχεία που λείπουν ή είναι κατεστραμμένα στον υπολογιστή σας με Windows 10, θα αντιμετωπίσετε την ενημέρωση του battle.net να κολλήσει. Ωστόσο, επιδιορθώνετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα, συγκεκριμένα, Έλεγχος αρχείων συστήματος και Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

1ΣΤ. Εκτελέστε την πλήρη εκκαθάριση δίσκου

Λίγοι χρήστες έχουν προτείνει ότι η εκκαθάριση χώρου στο δίσκο στον υπολογιστή τους βοήθησε να λύσουν το πρόβλημα που έχει κολλήσει η ενημέρωση που συζητήθηκε. Αυτό θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας να εγκαταστήσει νέα αρχεία όποτε χρειάζεται, κάτι που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν υπάρχει ελάχιστος διαθέσιμος χώρος στον υπολογιστή σας που συμβάλλει στον κωδικό σφάλματος ενημέρωσης Battle.net, ακολουθήστε τον οδηγό μας 10 τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows που σας βοηθά να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας.

1G. Ενημερώστε τα Windows

Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε σφάλματα στον υπολογιστή και στο παιχνίδι σας ενημερώνοντας το λειτουργικό σας σύστημα. Βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν υπάρχουν ενημερώσεις σε εκκρεμότητα, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή παιχνιδιών Battle.net χωρίς σφάλματα.

1Η. Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Το World of Warcraft, επειδή είναι ένα παιχνίδι υψηλής έντασης γραφικών, το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών είναι σημαντικό για την εμπειρία παιχνιδιού σας. Εάν τα προγράμματα οδήγησης είναι παλιά ή ελαττωματικά, φροντίστε να τα ενημερώσετε. Μπορείτε να αναζητήσετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης από τις επίσημες ιστοσελίδες της ή μπορείτε να τις ενημερώσετε χειροκίνητα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας 4 τρόποι για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών στα Windows 10 για να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει την ενημέρωση του battle.net, έχετε κολλήσει σε πρόβλημα 0%.

1I. Επαναφορά ενημερώσεων προγράμματος οδήγησης GPU

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης GPU μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα κολλήματος της ενημέρωσης στο 0% και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε τις προηγούμενες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

1J. Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε την ενημέρωση του battle.net κολλάτε μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών, εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης GPU, ελέγξτε εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια Battle.net χωρίς σφάλματα.

1 Χιλ. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων DNS

Λίγοι χρήστες έχουν προτείνει ότι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης DNS και των δεδομένων στον υπολογιστή σας τους βοήθησε να επιλύσουν γιατί οι ενημερώσεις του battle.net κολλάνε. Ακολουθήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε cmd και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές μία προς μία και πατήστε το πλήκτρο Enter μετά από κάθε εντολή.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

1L. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Αρκετοί χρήστες έχουν δηλώσει ότι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα επιλύσει περίεργα προβλήματα σύνδεσης δικτύου. Αυτή η μέθοδος θα ξεχάσει όλες τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης δικτύου, τα αποθηκευμένα διαπιστευτήρια και πολύ περισσότερο λογισμικό ασφαλείας όπως το VPN και τα προγράμματα προστασίας από ιούς. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να διορθώσετε το πρόβλημα της ενημέρωσης που έχει κολλήσει στο 0% στον υπολογιστή σας με Windows 10. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων δικτύου στα Windows 10

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το Battle.net ως διαχειριστής

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που κάνουν το Battle.net Update να κολλάει στο 0% στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ορισμένες άδειες και λειτουργίες είναι προσβάσιμες μόνο εάν έχετε εκχωρήσει δικαιώματα διαχειριστή στο παιχνίδι World of Warcraft. Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να διορθώσετε το ζήτημα που συζητήθηκε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή Battle.net.

2. Επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Μέθοδος 3: Εκτελέστε το Blizzard Repair Tool

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να διορθώσετε την ενημέρωση του battle.net, κολλήστε στο πρόβλημα 0%, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ο υπολογιστής σας να έχει κάποια κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών. Τα κατεστραμμένα αρχεία ενδέχεται να γεμίσουν τον υπολογιστή σας λόγω υπερβολικά προστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς ή λόγω αποτυχίας ενημέρωσης. Ευτυχώς, μπορείτε να επιλύσετε αυτόματα όλα αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου εργαλείου της Blizzard. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για την εκτέλεση του εργαλείου επιδιόρθωσης Battle.net.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Battle.net ως διαχειριστής.

2. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Παιχνίδια στην επάνω γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια (π.χ. World of Warcraft) από τη λίστα.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Επιλογές και στη συνέχεια στο Scan & Repair από την αναπτυσσόμενη λίστα.

4. Στην επόμενη ερώτηση, κάντε κλικ στο Έναρξη σάρωσης και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

5. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι σας και ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε την ενημέρωση που έχει κολλήσει σε πρόβλημα 0% στο Battle.net.

Μέθοδος 4: Τροποποίηση της ρύθμισης του τείχους προστασίας του Windows Defender

Θα αντιμετωπίσετε επίσης πρόβλημα με το Battle.net Update που έχει κολλήσει στο 0%, λόγω μιας υπερβολικά αντιδραστικής ή υπερπροστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows 10. Αυτό αποτρέπει τη σύνδεση σύνδεσης μεταξύ του προγράμματος εκκίνησης παιχνιδιού και του διακομιστή. Επομένως, για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων το Battle.net στις ρυθμίσεις του Τείχους προστασίας ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόβλημα.

Επιλογή I: Whitelist Battle.net

Για να επιτρέψετε το Battle.net στο τείχος προστασίας του Windows Defender, ακολουθήστε τον οδηγό μας Αποδοχή ή Αποκλεισμός εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows και εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας (Δεν συνιστάται)

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Επιλογή III: Δημιουργία νέου κανόνα στο τείχος προστασίας

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall with Advanced Security και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στους Κανόνες εισερχομένων όπως απεικονίζεται.

3. Στη συνέχεια, στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο Νέος κανόνας… όπως φαίνεται.

4. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Πρόγραμμα στην ενότητα Τι τύπος κανόνα θα θέλατε να δημιουργήσετε; μενού και κάντε κλικ στο Επόμενο> όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Browse… που αντιστοιχεί στο This program path: όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Files (x86) Battle.net και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο > στο παράθυρο New Inbound Rule Wizard όπως φαίνεται.

8. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο Να επιτρέπεται η σύνδεση και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως απεικονίζεται.

9. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένα τα πλαίσια Domain, Private, Public και κάντε κλικ στο Next > όπως φαίνεται.

10. Τέλος, προσθέστε ένα όνομα στον νέο σας κανόνα και κάντε κλικ στο Τέλος.

Ολα τελείωσαν! Ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα με την ενημέρωση του battle.net να κολλήσει ή όχι.

Μέθοδος 5: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Ορισμένα μη συμβατά προγράμματα προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας θα προκαλέσουν το ερώτημα γιατί κολλάνε οι ενημερώσεις του battle.net. Για να αποφύγετε διενέξεις, πρέπει να διασφαλίσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή σας Windows 10 και να ελέγξετε αν είναι σταθερές ή όχι. Για να διαπιστώσετε εάν η σουίτα προστασίας από ιούς είναι ο λόγος που η ενημέρωση έχει κολλήσει σε πρόβλημα 0%, απενεργοποιήστε την μία φορά και δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Antivirus στα Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Εάν έχετε μια λύση για το πρόβλημά σας μετά την απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας, συνιστάται να απεγκαταστήσετε πλήρως το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας υποχρεωτική απεγκατάσταση Προγράμματα που δεν θα απεγκατασταθούν Στα Windows 10 για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 6: Δημιουργία νέου προφίλ χρήστη

Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού χρήστη μπορεί να διορθώσει τυχόν σφάλματα και δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το προφίλ. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε το πρόβλημα της ενημέρωσης Battle.net που έχει κολλήσει στο 0%. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό μας, Πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10

Αφού δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα που συζητήθηκε ή όχι.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε το Battle.net

Τυχόν λανθασμένα αρχεία στο Battle.net θα οδηγήσουν στο θέμα που συζητήθηκε ακόμα κι αν έχετε ακολουθήσει όλες τις παραπάνω μεθόδους που συζητήθηκαν και έχετε ενημερώσει όλες τις εκκρεμείς ενέργειες. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι. Εδώ είναι πώς το κάνετε.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος.

3. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα Battle.net και κάντε κλικ στο Uninstall/change.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Yes, Uninstall για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία απεγκατάστασης.

5. Μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής, Μεταβείτε στο επίσημη ιστοσελίδα του Battle.net για να κατεβάσετε την τελευταία του έκδοση.

6. Κάντε κλικ στο Λήψη για Windows. Θα κατεβάσει το αρχείο με το όνομα Battle.net-setup.exe.

7. Εκτελέστε το Battle.net-setup.exe. Επιλέξτε την προτιμώμενη γλώσσα και κάντε κλικ στο Continue.

8. Κάντε κλικ στην Αλλαγή εάν θέλετε να αλλάξετε την τοποθεσία εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο Continue.

9. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

10. Μόλις εγκατασταθεί, συμπληρώστε τα διαπιστευτήρια του Battle.net για να συνδεθείτε.

11. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι και τώρα θα έχετε διορθώσει το πρόβλημα της ενημέρωσης Battle.net να κολλήσει.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το Battle.net Update που έχει κολλήσει στο 0% στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.

  Διορθώστε το σφάλμα 0X800703ee στα Windows 10