Διορθώστε την υψηλή χρήση δίσκου Sedlauncher.exe στα Windows 10

Η Microsoft φέρνει αρκετές ενημερώσεις για τη διόρθωση σφαλμάτων και προβλημάτων στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ωστόσο, αυτές οι ενημερώσεις ενδέχεται να προκαλέσουν ορισμένες διενέξεις που επηρεάζουν την κανονική λειτουργία του υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 KB4023057, αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι οι υπολογιστές τους ήταν πολύ αργοί και μετά την ανάλυση, διαπίστωσαν ότι το πρόγραμμα Sedlauncher.exe έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του χώρου στο δίσκο του. Η εργασία σε ένα νεκρό αργό σύστημα λόγω της υψηλής χρήσης δίσκου Sedlauncher.exe είναι ένα απογοητευτικό ζήτημα και πρέπει να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό. Σε αυτό το άρθρο, φέρνουμε κάποιο περιεχόμενο πληροφοριών σχετικά με τις διεργασίες REMPL Sedlauncher με μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση του προβλήματος υψηλής χρήσης δίσκου Sedlauncher.exe των Windows 10. Ας διαβάσουμε!

Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση δίσκου Sedlauncher.exe στα Windows 10

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα των Windows 10 KB4023057 κυκλοφόρησε για να αυτοσχεδιάσει την αξιοπιστία και την εμπειρία χρήστη των υπολογιστών Windows 10 και των στοιχείων υπηρεσίας ενημέρωσης. Αυτή η ενημέρωση κώδικα υποστηρίζεται από πολλές εκδόσεις των Windows 10 όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • Έκδοση 1507
 • Έκδοση 1511
 • Έκδοση 1607
 • Έκδοση 1703
 • Έκδοση 1709
 • Έκδοση 1803.

Το ενδιαφέρον πλεονέκτημα είναι ότι η ενημερωμένη έκδοση κώδικα KB4023057 των Windows 10 σάς βοηθά να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο εάν ο υπολογιστής σας δυσκολεύεται να ενημερώσει τυχόν νέες ενημερώσεις των Windows. Για την υλοποίηση όλων αυτών των εργασιών, το αρχείο Windows 10 Sedlauncher.exe είναι εκεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη διαδικασία χωρίς σφάλματα και προβλήματα. Αυτό το πρόγραμμα sedlauncher.exe βρίσκεται στη διαδρομή C:Program Files μέσα στο φάκελο REMPL στον υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα Sedlauncher.exe των Windows 10 είναι παρόμοιο με άλλα προγράμματα ενημέρωσης των Windows όπως τα sedsvc.exe, rempl.exe, Sedplugins.dll, Luadgmgt.dll. Το πρόγραμμα Sedlauncher.exe περιλαμβάνεται ως μέρος της υπηρεσίας αποκατάστασης των Windows για την προστασία και την επιτάχυνση των διαδικασιών ενημέρωσης. Η Υπηρεσία Remediation των Windows είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των διαδικασιών ενημέρωσης στοίβας των Windows, όπως τη διόρθωση τυχόν κατεστραμμένων ενημερώσεων, τη διασφάλιση της αφύπνισης του υπολογιστή σας για τις διαδικασίες ενημέρωσης, την απελευθέρωση χώρου στο δίσκο για την εγκατάσταση νέων ενημερώσεων και πολλά άλλα. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει κάποια άλλα προβλήματα όπως η υψηλή χρήση δίσκου REMPL Sedlauncher και πολλά περισσότερα προβλήματα.

Πρέπει να απενεργοποιήσω το Sedlauncher.exe στα Windows 10;

Το Sedlauncher.exe Windows 10 είναι ψηφιακά επαληθευμένο από τη Microsoft και δεν είναι καθόλου ιός. Η απάντηση στην ερώτηση θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις των χρηστών. Εάν θέλετε οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε τις πραγματικές νέες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας στον υπολογιστή σας εκτός από ορισμένες σχετικές δυνατότητες, ενδέχεται να μην απενεργοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα REMPL Sedlauncher. Ενώ, στην άλλη περίπτωση, αν δεν σας ενδιαφέρουν αυτές οι ενημερώσεις ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας και οι νέες δυνατότητες, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας Windows 10 για να διορθώσετε το πρόβλημα υψηλής χρήσης του δίσκου Sedlauncher.exe.

Ωστόσο, εάν δεν βρείτε το αρχείο προγράμματος Sedlauncher.exe Windows 10 σε οποιαδήποτε από αυτές τις θέσεις. Φάκελος C:Windows ή C: WindowsSystem32, υπάρχουν λίγες πιθανότητες για επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Για να αφαιρέσετε αυτά τα ύποπτα αρχεία από τον υπολογιστή σας, σας συμβουλεύουμε να εκτελέσετε πλήρη σάρωση συστήματος σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου;

Επίσης, εάν θέλετε να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στον οδηγό μας Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας στα Windows 10.

Αφού επιβεβαιώσετε ότι δεν υπάρχουν επιβλαβή προγράμματα ή αρχεία στον υπολογιστή σας, είστε πλέον έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με τη χρήση του δίσκου υψηλής χρήσης του Sedlauncher.exe. Ορίστε!

Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο διαδίκτυο που λένε ότι η υπηρεσία SedLauncher ή SedSvc.exe προκαλεί υψηλή χρήση δίσκου και μνήμης RAM σε υπολογιστές με Windows 10. Μερικές φορές, αυτό το ζήτημα μπορεί να παρουσιαστεί στον υπολογιστή σας εάν η εφαρμογή εκκίνησης πραγματοποιεί λήψη/εγκατάσταση ενός μεγάλου αρχείου ενημέρωσης δυνατοτήτων. Από την άλλη πλευρά, το ίδιο θέμα μπορεί να συμβεί εάν υπάρχουν προβλήματα κατά την αναφερόμενη διαδικασία. Ωστόσο, μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα ακολουθώντας τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται παρακάτω. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

  Πώς να αποπροσαρτήσετε σκληρούς δίσκους στο Ubuntu

Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Πριν απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης, σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε μερικά απλά hacks που θα εξομαλύνουν τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Εάν υπάρχουν προσωρινές δυσλειτουργίες στον υπολογιστή σας, θα αντιμετωπίσετε ζητήματα υψηλής χρήσης του δίσκου Sedlauncher.exe. Το γενικό κόλπο για την επίλυση όλων των προσωρινών δυσλειτουργιών είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα βήματα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + D μαζί για να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας.

2. Τώρα, πατήστε τα πλήκτρα Alt + F4 ταυτόχρονα.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση από το αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε το πλήκτρο Enter.

2. Κλείστε τις εργασίες φόντου

Αρκετοί χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι το πρόβλημα χρήσης του δίσκου υψηλής χρήσης του Sedlauncher.exe μπορεί να επιλυθεί κλείνοντας όλες τις εργασίες παρασκηνίου που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Για να εφαρμόσετε την εργασία, ακολουθήστε τον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10 και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

3. Εκτελέστε το Windows Update Troubleshooter

Εάν υπάρχουν κατεστραμμένα στοιχεία ενημέρωσης των Windows στον υπολογιστή σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλές διενέξεις όπως το πρόβλημα χρήσης του REMPL Sedlauncher υψηλής χρήσης δίσκου. Για να διορθώσετε τα στοιχεία ενημέρωσης με σφάλματα στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο των Windows 10. Η εκτέλεση του ενσωματωμένου εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update θα διορθώσει προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου, κατεστραμμένα στοιχεία του Windows Update και μη έγκυρα κλειδιά μητρώου στον υπολογιστή σας που συμβάλλουν στο ζήτημα που συζητήθηκε. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του Windows Update Troubleshooter.

Εκτελέστε όπως υποδεικνύεται και, ως εκ τούτου, επιλύστε τα προβλήματα που εντοπίστηκαν από το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων.

3. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών

Τα προγράμματα οδήγησης συσκευών δημιουργούν μια σύνδεση σύνδεσης μεταξύ του υλικού και του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Επίσης, τα ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης οδηγούν σε προβλήματα υψηλής χρήσης του δίσκου. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης τους βοήθησε να επιλύσουν το πρόβλημα. Σας συμβουλεύουμε επίσης να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για να βελτιώσετε την αξιοπιστία των προσαρμογέων σας, να διορθώσετε προβλήματα συμβατότητας και να επιλύσετε το ζήτημα που συζητήθηκε. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου στα Windows 10 για να το κάνετε. Ομοίως, εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για όλα τα προγράμματα οδήγησης που είναι διαθέσιμα στον υπολογιστή σας.

Έτσι, ο υπολογιστής σας είναι τώρα έτοιμος να διορθώσει το πρόβλημα Sedlauncher.exe των Windows 10. Ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους για να αντιμετωπίσετε το ίδιο.

Μέθοδος 1: Κλείστε το Sedlauncher.exe

Αυτή είναι μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε εύκολα το πρόβλημα χρήσης του υψηλού δίσκου Sedlauncher.exe. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τον τερματισμό της διαδικασίας εκκίνησης μέσω της Διαχείρισης Εργασιών και έχει οδηγίες όπως παρακάτω.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc μαζί για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε την υπηρεσία Windows Remediation Service. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε αυτήν την υπηρεσία και επιλέξτε Τέλος εργασίας όπως φαίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 2: Απενεργοποιήστε την υπηρεσία Sedlauncher.exe

Μπορείτε επίσης να διορθώσετε το πρόβλημα υψηλής χρήσης δίσκου Sedlauncher.exe στον υπολογιστή σας με Windows 10 απενεργοποιώντας το Sedlauncher.exe στις Υπηρεσίες Windows. Η απενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας στο εργαλείο διαχείρισης υπολογιστή περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα.

1. Πληκτρολογήστε Υπηρεσίες στο μενού αναζήτησης και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε δεξί κλικ στην Υπηρεσία αποκατάστασης των Windows. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ιδιότητες όπως φαίνεται.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε διπλό κλικ στο Windows Remediation Service για να ανοίξετε το παράθυρο Ιδιότητες.

3. Τώρα, στο νέο αναδυόμενο παράθυρο, αλλάξτε τον τύπο εκκίνησης σε Απενεργοποιημένο, όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, εάν η κατάσταση υπηρεσίας εκτελείται, κάντε κλικ στο Διακοπή.

5. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 3: Αποκλεισμός του Sedlauncher.exe στο Τείχος προστασίας

Παρόλο που η ενημερωμένη έκδοση KB4023057 παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ασφάλειας του υπολογιστή σας, για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτήν, σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε/αποκλείσετε την υπηρεσία από το Τείχος προστασίας ή τις σουίτες ασφαλείας. Είτε μπορείτε να αποκλείσετε αυτό το πρόγραμμα μέσω οποιωνδήποτε προγραμμάτων προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή είτε μέσω του ενσωματωμένου τείχους προστασίας του Windows Defender σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

  Πώς να κατεβάσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows 10 με το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall with Advanced Security. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στους Κανόνες εισερχομένων όπως απεικονίζεται.

3. Στη συνέχεια, στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο Νέος κανόνας… όπως φαίνεται.

4. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Πρόγραμμα στην ενότητα Τι τύπος κανόνα θα θέλατε να δημιουργήσετε; μενού και κάντε κλικ στο Επόμενο> όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Browse… που αντιστοιχεί στο This program path: όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Filesrempl και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο sedsvc.exe. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο > στο παράθυρο “Οδηγός νέου εισερχόμενου κανόνα”, όπως φαίνεται.

8. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο Αποκλεισμός της σύνδεσης και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως απεικονίζεται.

9. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένα τα πλαίσια Domain, Private, Public και κάντε κλικ στο Next > όπως φαίνεται.

10. Τέλος, προσθέστε ένα όνομα στον νέο σας κανόνα και κάντε κλικ στο Τέλος.

Ολα τελείωσαν! Ελέγξτε εάν το πρόβλημα με τη χρήση του δίσκου υψηλής χρήσης του Sedlauncher.exe έχει επιδιορθωθεί ή όχι.

Σημείωση: Υπάρχουν μερικές άλλες διεργασίες στον υπολογιστή σας Windows 10 που θα καταναλώσουν το χώρο της CPU και τους πόρους του δίσκου σας. Παρατίθενται παρακάτω.

 • osrrb.exe
 • remsh.exe
 • WaaSMedic.exe
 • rempl.exe
 • sedlauncher.exe
 • disktoast.exe
 • sedsvc.exe

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε αυτές τις διεργασίες (που βρίσκονται στον φάκελο C:Program Filesremplfolder) επαναλαμβάνοντας τα βήματα όπως υποδεικνύονται σε αυτήν τη μέθοδο.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε τα Windows

Αφού ενημερώσετε τα Windows 10 KB4023057, εξακολουθούν να υπάρχουν επιπλέον ενημερώσεις σε εκκρεμότητα και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα υψηλής χρήσης δίσκου Sedlauncher.exe. Η ενημέρωση του υπολογιστή σας σε νεότερες εκδόσεις μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τυχόν ενημερώσεις κώδικα buggy που συμβάλλουν στο πρόβλημα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10

Μέθοδος 5: Κατάργηση ή μετονομασία του φακέλου REMPL

Ο φάκελος REMPL δημιουργείται κατά τις διαδικασίες ενημέρωσης των Windows και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να κάνει τη διαδικασία ενημέρωσης πιο ομαλή και λεπτή. Αυτός ο φάκελος περιέχει αρκετούς άλλους υποφακέλους και εκτελέσιμα, όπως disktoast.exe, rempl.exe, remsh.exe, WaaSMedic.exe, Sedlauncher.exe, Sedsvc.exe, osrrsb, εκτός από ορισμένους άλλους φακέλους Logs. Η κατάργηση αυτού του φακέλου δεν βλάπτει τον υπολογιστή σας με κανέναν τρόπο και μπορείτε να τον αφαιρέσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα υψηλής χρήσης του δίσκου Sedlauncher.exe. Ωστόσο, πριν αφαιρέσετε αυτόν τον φάκελο, προσπαθήστε να τον μετονομάσετε και ελέγξτε αν διορθώνει το πρόβλημα.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Files.

3. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στον φάκελο rempl και επιλέξτε την επιλογή Μετονομασία. Μετονομάστε το φάκελο σε κάτι άλλο όπως το rempl. παλαιός.

4. Στη συνέχεια, ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα Sedlauncher.exe των Windows 10. Εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε το ίδιο, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή όπως απεικονίζεται.

5. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 6: Διαγραφή του REMPL μέσω του Task Scheduler

Το Windows Task Scheduler προγραμματίζει και διατηρεί τις διεργασίες ενημέρωσης και εάν δεν υπάρχει επιδιόρθωση για το πρόβλημα υψηλής χρήσης του δίσκου Sedlauncher.exe, ακόμη και μετά τη μετονομασία/κατάργηση του φακέλου rempl μέσω του File Explorer, τότε μπορείτε να το διαγράψετε μέσω του Task Scheduler όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Task Scheduler και μετά κάντε κλικ στο Run as administrator.

2. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο Task Scheduler Library όπως απεικονίζεται.

3. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στη Microsoft για να την αναπτύξετε και κάντε διπλό κλικ στα Windows όπως φαίνεται.

4. Πάλι, κάντε κλικ στο φάκελο rempl και στο δεξιό παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή φακέλου όπως φαίνεται.

Σημείωση: Εδώ, λαμβάνεται ως παράδειγμα ο φάκελος Μητρώο. Ακολουθήστε το ίδιο για το φάκελο rempl.

  Διορθώστε το Kodi Ares Wizard που δεν λειτουργεί στα Windows 10

5. Επιβεβαιώστε οποιοδήποτε μήνυμα προτροπής και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα υψηλής χρήσης του δίσκου REMPL Sedlauncher.

Μέθοδος 7: Καταργήστε την εγκατάσταση των Windows Setup Remediations

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα υψηλής χρήσης δίσκου Sedlauncher.exe Windows 10, μπορείτε να αφαιρέσετε τα εγκατεστημένα αρχεία όπως το Windows Setup Remediations (x64) (KB4023057) ή το Update για Windows 10 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4023057) από το σύστημά σας και να ελέγξετε εάν αυτό λειτουργεί για εσάς. Ακολουθούν μερικές οδηγίες σχετικά με το ίδιο.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε εφαρμογές και δυνατότητες και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, αναζητήστε το παρακάτω.

 • Διορθώσεις εγκατάστασης των Windows (x64) (KB4023057)

 • Ενημέρωση για Windows 10 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4023057)

3. Μόλις βρείτε κάποιο από αυτά τα αρχεία, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης και επιβεβαιώστε την ερώτηση εάν υπάρχει.

Σημείωση: Παρακάτω παρουσιάζεται ένα παράδειγμα αναφοράς για την απεγκατάσταση του αρχείου ενημέρωσης KB των Windows.

4. Αφού απεγκαταστήσετε το αρχείο που αναφέρεται, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 8: Απεγκατάσταση πρόσφατων ενημερώσεων

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη χρήση δίσκου REMPL Sedlauncher μετά την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Windows, τα αρχεία προγράμματος και οι διαμορφώσεις του συστήματός σας ενδέχεται να μην είναι συμβατά με τη νέα ενημέρωση και, σε αυτήν την περίπτωση, να απεγκαταστήσετε τις πρόσφατες ενημερώσεις στον υπολογιστή σας. Θα έχετε επίσης τη σταθερότητα του υπολογιστή σας μετά την απεγκατάσταση μιας ελαττωματικής ενημέρωσης. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στο μενού Προγράμματα, όπως φαίνεται.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων στο αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται εδώ.

4. Τώρα, επιλέξτε την πιο πρόσφατη ενημέρωση και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την προτροπή, εάν υπάρχει, και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Ελέγξτε αν έχετε επιδιορθώσει το πρόβλημα υψηλής χρήσης δίσκου Sedlauncher.exe των Windows 10.

Μέθοδος 9: Επανεγκαταστήστε τις πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές

Σε αρκετές περιπτώσεις, η πιο πρόσφατη εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας ενδέχεται να παρεμβαίνει στις διαδικασίες REMPL Sedlauncher. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, εξετάστε το ενδεχόμενο επανεγκατάστασης του λογισμικού ή της εφαρμογής.

Σημείωση: Σε αυτόν τον οδηγό, παρουσιάζονται τα βήματα για την επανεγκατάσταση του Zoom. Ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με το λογισμικό σας.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Τώρα, κάντε κλικ στις Εφαρμογές.

3. Τώρα, κάντε αναζήτηση και κάντε κλικ στο Ζουμ και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή εάν υπάρχει και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας μόλις απεγκαταστήσετε το Zoom.

5. Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα λήψης του Zoom και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη όπως απεικονίζεται.

6. Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα Οι λήψεις μου και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο ρύθμισης Zoom για να το εκκινήσετε.

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

8. Τέλος, εγκαταστήσατε ξανά το Zoom στον υπολογιστή σας. Τώρα ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα υψηλής χρήσης του δίσκου Sedlauncher.exe.

Μέθοδος 10: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η τελευταία ενημέρωση των Windows έχει σπάσει τον ασύρματο μηχανισμό του υπολογιστή σας. Εάν η τρέχουσα έκδοση του υπολογιστή σας με Windows 10 παρεμβαίνει στην υπάρχουσα αρχιτεκτονική των διαμορφώσεων δικτύου, θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που συζητήθηκε. Η Επαναφορά Συστήματος θα επαναφέρει τον υπολογιστή στην έκδοση όπου λειτουργούσε χωρίς σφάλματα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς Συστήματος στα Windows 10 και εφαρμόστε τις οδηγίες όπως παρουσιάζονται.

Μέθοδος 11: Επαναφορά υπολογιστή

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα με τη χρήση του REMPL Sedlauncher υψηλής χρήσης δίσκου, τότε πρέπει να καθαρίσετε την εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος Windows. Για να καθαρίσετε την εκκίνηση του υπολογιστή σας, εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε την υψηλή χρήση του δίσκου Sedlauncher.exe στα Windows 10. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να εξερευνήσουμε στη συνέχεια. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.